maandag 25 juli 2011

Vele Vraagtekens omtrent Breivik...

Norway_tragedy.jpg

77 doden en tientallen gewonden in Oslo en op het eiland Utoya. Het werk van een een krankzinnige Noor.

Laat het duidelijk zijn, deze anti-jihad-blog distantiëert zich compleet van de dader en zijn acties.

De strijd tegen de islamisering van Europa hoort te worden gevoerd met alle democratische middelen te onzer beschikking, en daar horen dit soort gewelddaden niet bij.

Anderzijds is het te vroeg om een scherp beeld te vormen van de dader(s) in deze tragische gebeurtenissen en de ware beweegredenen in perspectief te zien. Want er zijn teveel feiten en details die op zijn zachtst gezegd vraagtekens oproepen.

Voor de vuist weg: waar haalde deze gek die gesofisticeerde wapens vandaan? Want in een land als Noorwegen kan je die niet zomaar om het hoekje kopen?

Waarom is er nooit onderzoek gedaan naar het feit dat Breivik enkele weken geleden maar liefst 6 ton kunstmest heeft gekocht? Sinds 9/11 en de talloze aanslagen van islamieten is men er zich toch bewust van dat kunstmest het basisingrediënt is om een krachtig explosief te maken?

Handelde hij echt alleen? De islamisten hebben namelijk veel manpower en middelen nodig om dit soort terreurdaden te realiseren, en deze Noor zou het dus op zijn eentje hebben bewerkstelligd?

Waarom greep de politie zo laat in? Deze gek begon te schieten om 16:50 uur, de politie arriveerde om 18:25 uur. Men heeft hem meer dan anderhalf uur lang zijn gang laten gaan. Hoogst merkwaardig. Dit heeft een hoog... "Oswald-gehalte".

Waarom wordt hij vanaf dag één een "christelijke kruisvaarder" genoemd? Ik heb nooit geweten dat de islamisten werden aangeduid met islamitische jihadi's? Waarom werd zijn Facebook-pagina in die zin aangepast en wie heeft dat gedaan?

Hoe komt het dat er meteen een vloed aan informatie over Breivik werd verspreid? Professioneel gemaakte studio-foto's, artikelen, biografische info, een manifest, het werd allemaal gelijk uit de kast gehaald... Ook dit heeft een hoog... "Oswald-gehalte".

Waarom viseerde hij geen moslims? Want zijn afkeer ging toch in de eerste plaats uit naar de islamisering van zijn land en die jonge mensen op het eiland hebben daar nul komma nul mee te maken? Idem dito voor de toevallige omstaanders in Oslo of de kantoorklerken in de geviseerde gebouwen?...

Waarom houdt men hem nu een ganse maand in complete isolatie? Heeft iemand angst dat er iets kan uitlekken dat het huidige terreurverhaal doet wankelen?

Het doet denken aan de zaak Mladic. De Servische generaal is immers niet opgepakt in Servië, zoals de officiële versie luidt, maar werd al jàren vastgehouden in CIA-gevangenissen in respectievelijk Roemenië en Kosovo (Camp Bondsteel), waar hij zwaar werd gefolterd om hem te breken, zodat hij geen samenhangende verdediging zou kunnen opzetten en probleemloos zou kunnen veroordeeld worden als een oorlogsmisdadiger. Het is niet omdat de mainstream media een verhaal blijven herhalen dat het ook waar is.

De komende dagen en weken zullen er nieuwe feiten aan het licht komen die allicht andere inzichten geven aan deze gebeurtenissen. Tot zolang willen wij ons van verdere duiding onthouden en laten we de mainstream media intussen hun leedvermaak botvieren op alles en iedereen die niet in hun "politiek correct vakje" past.

Want ja, ook de gecoördineerde felheid waarmee nu mensen en verenigingen worden verguisd die tegen de voortschrijdende islamisering strijden, is op zich al enkele vraagtekens waard...

'Alweer een bloedbad aangericht tegen de islam en voor Wilders', schrijft Hugo Camps in De Morgen. Kan het nog gekker? Kan het nog dwazer?

Links is in zijn macabere euforie de pedalen compleet kwijt. Sinds 9/11 zijn er meer dan 20.000 aanslagen gepleegd DOOR ISLAMIETEN in de naam van Allah, maar daar heb ik Camps NOOIT EEN LETTER over weten schrijven.

UPDATE 26 juli 2011
De Noorse veiligheidsdiensten bevestigen dat ze Breivik al sinds maart in het vizier hadden omwille van de aankoop van chemicaliën in Polen. Maar kennelijk was de hoeveelheid niet groot genoeg om verontrust te zijn (hoog Oswald-gehalte)...

More questions: Breivik - dixit zijn advokaat - was enigszins verrast dat zijn aanslagen gelukt zijn. Hij had verwacht misschien al eerder gepakt te worden en was verrast dat hij het eiland heeft gehaald (opnieuw hoog Oswald-gehalte, doet denken aan de moord op Pim Fortuyn)...

UPDATE 27 juli 2011
Ik vermeld in het bovenstaande artikel regelmatig de term "Oswald-gehalte", refererend uiteraard naar Harvey Oswald, de man die John F. Kennedy ZOU hebben vermoord, terwijl de aanwijzingen dat hij er gewoon is ingeluisd zich huizenhoog opstapelen.

Als u op zoek bent naar de waarheid, beveel ik u volgende videoclip aan, een must-see voor iedereen die NIET zomaar klakkeloos gelooft wat de mainstream media u voorschotelen: Infowars Predicted Norway Terror Attacks Day before!

Tevens een absolute aanrader is een recent artikel op de degelijke infoblog Sultan Knish (Daniel Greenfeld), waarin 6 mythes (of leugens) over de "fundamentalist" Breivik worden ontkracht en naar de prullenmand verwezen: Debunking 6 Myths About Anders Breivik.

UPDATE 28 juli 2011
In Noorwegen zwelt de kritiek aan op de wijze waarop de politie een en ander heeft aangepakt. De premier (Jens Stoltenberg) kondigde gisteren de oprichting aan van een onafhankelijke commissie die de aanpak zal onderzoeken en evalueren. Anders gezegd, alles wordt grondig onder de mat geveegd en tot het zover is wordt - ten bate van het onderzoek - geen informatie meer vrij gegeven.

Intussen gaan de mainstream media, met CNN op kop, verder met het sodomiseren van de werkelijkheid. Deze macabere gelegenheid (terreur in Noorwegen) wordt aangegrepen om af te rekenen met extreem-rechts (Vlaams Belang, Brussels Journal, Le Pen, Mario Borghezio, Jacques Coutela etc.), met christelijk rechts (Bachman, Glenn Beck, Fox News etc.), met rechts-conservatieven (Wilders, Palin, Stephen Lennon van de EDL etc.) en tevens met de belangrijke politiek-incorrecte bloggers en anti-jihadisten als Pamela Geller, Robert Spencer en anderen.

Laatstgenoemden verkondigen nochtans niets anders dan een "inconvenient truth", en die botst uiteraard met de links-liberale agenda's. Ook is een heksenjacht begonnen op alles en iedereen die in voornoemde kampen zou kunnen staan. Het verbaast mij dat deze blog nog niet is afgeblokt, want Kafir Harby is niet gespeend van "riddersymboliek" en forse anti-islam-standpunten.

Als we die linkse lynch-logica doortrekken, dient de koran per direct te worden verboden, moeten alle moskeeën per direct de deur sluiten en hoort op zijn minst de helft van alle imams te worden opgepakt. Want in élke gebedsronde (en zo zijn er vijf per dag) in elke doorsnee moskee wordt minstens vijftien keer haat gepredikt jegens de niet-moslim. Ja, in elk gebed, en opgeteld geeft dat 5 x 15 = 75 keer per dag, of 525 keer per week, of 6300 keer per maand... Sedert 9/11 (New York) zijn er méér dan 20.000 aanslagen gepleegd in naam van Allah, waar denkt u dat men die motivatie vandaan haalt?

UPDATE 12 augustus 2011
Mondjesmaat komt er nieuwe informatie vrij, nu de aandacht volledig is afgeleid naar de rellen in Engeland. Zo het feit dat Breivik vanaf het eiland Utoya een dozijn keer heeft gebeld met de politie om zich over te geven vlak na de moordpartij die hij er aanrichtte. Omdat de politie compleet afzijdig en doofstof bleef, dacht Breivik vervolgens aan zelfmoord, om tenslotte de moordpartij verder te zetten. Dit feit heeft een TORENHOOG OSWALD-GEHALTE. Dit dossier stinkt kilometers tegen de wind in.

UPDATE 18 augustus 2011
De mainstream media berichten dat Breivik over een tweede bom (van een ton
) beschikte, klaar voor gebruik. Toen Breivik na de bomaanslag op zelfmoordmissie trok op het vakantie-eiland, wist hij uiteraard dat hij van deze "missie" niet zou terugkeren. Waarom dan een tweede bom klaarhouden? Hoog Oswald-gehalte...

UPDATE 19 augustus 2011
Breivik wordt vandaag opnieuw voorgeleid. Het is een volledig besloten zitting, geen publiek, geen pers. Zogezegd om te verhinderen dat Breivik zou communiceren met mogelijke handlangers. DIT IS TE BELACHELIJK VOOR WOORDEN!! Indien men tot de bodem van de zaak wil gaan (wat men kennelijk niet wenst), is elke eventuele communicatie die Breivik zou proberen tot stand te brengen "gefundeness Fressen" voor het onderzoek, toch? Opnieuw, dit heeft een hoog Oswald-gehalte.


UPDATE 16 september 2011
Enkele minuten voor het bloedbad, dat aan 77 mensen het leven kostte, filmden beveiligingscamera's hoe de 32-jarige Anders Behring Breivik, gekleed in een politieuniform, wegrent na het plaatsen van de bom in het centrum van Oslo. De politie bevestigt dat het authentieke beelden zijn. De beelden kwamen zes minuten voordat de bom afging binnen bij de beveiliging.

Op de beelden kijkt de gehelmde Breivik achterom, wapen in aanslag, dat later door agenten op het eiland Utoya - waar Breivik na de bomaanslag 69 jongeren vermoordde - werd aangetroffen.

Politiewoordvoerder Roar Hansen zei tegen persbureau AP dat de beelden van Breivik niet door de politie zijn vrijgegeven, maar deel uitmaakten van een geheim rapport dat bedoeld was voor advocaten die de nabestaanden van de slachtoffers bijstaan.

Waarom hield Breivik een wapen in aanslag? Waarom was hij in "full battle dress", terwijl hij juist zo discreet en onzichtbaar mogelijk hoorde te zijn bij het positioneren van zijn bom?


UPDATE 20 september 2011
Voorarrest Breivik in isoleercel wordt verlengd, melden de mainstream media. Hij mag tot 14 november zelfs geen brieven sturen of ontvangen. Zogezegd om te verhinderen dat hij in contact komt met eventuele medeplichtigen. BELACHELIJK!! Wat heeft de Noorse overheid te verbergen?


.../...

12 opmerkingen:

 1. Vol medeleven voor alle doden en gewonden.Andrew Berwick:“Ik haat moslims niet. Ik heb veel moslimvrienden gehad. Dit betekent niet dat ik een islamitische aanwezigheid in Europa accepteer. Moslims die zich in 2020 niet 100 procent hebben aangepast zullen worden gedeporteerd als we de macht hebben gegrepen.”“De islamitische wereld moet volledig worden geïsoleerd en de islam moet worden verbannen als een fascistische/imperialistische en genocidale politieke ideologie.”Hij geen aanslag pleegde op een moslimdoelwit. Zijn grootste vijand zijn de Westerse collaborateurs die de deur openzetten voor de islam.“De reacties op mijn daad kunnen worden vergeleken met een ouder die een ongehoorzaam kind een pak voor de billen geeft. Het kind zal er zijn ouders om haten, maar na verloop van tijd begrijpen dat het slechts bedoeld is om hem te beschermen.Volgens Breivik zouden Europeanen niet genoeg optreden tegen de islamisering van hun continent en daarvoor moesten ze gestraft worden.Deze dader heeft zich tegen zijn eigen volk, regering en land gekeerd omwille van de multiculturele samenleving waarin hij moest leven.Mensen laten overal horen en zien dat ze een multiculturele samenleving eigenlijk verafschuwen. Met het incident in Noorwegen is de trend gezet.Door de massamoord hebben we de afgelopen twee dagen in de media meer over de multiculturele samenleving in Noorwegen gelezen en gehoord dan de twee decennia daarvoor.De poging om van Duitsland een multiculturele samenleving te maken,is mislukt.Dat zei de Duitse bondskanselier Angela Merkel.Amerika is een groot voorbeeld dat het virus 'getto' nooit meer kan bestrijden.Links kruipt weer in haar klassieke rol van arm onschuldig slachtoffer en rechts is weer de boze wolf. Dit is gewoon een gefrustreerde, geweldadige gek, wiens plan volledig gelukt is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb zelf ook wat prangende vragen die me dwars blijven zitten…

  1 – Mijn eerste vraag is, waarom zocht ie als islamhater niet een AZC of moskee uit?!
  2 – Waarom blijft de politie bij een dader terwijl de getuigen zeggen da er drie zijn?Getuigen vertellen over twee geüniformeerden en een donker type zonder.
  Die getuigen zeggen zelfs, dat ze terug kwamen om een trillende jongens alsnog te doden!
  3 – En op het Arabische forum Shmukh was te lezen dat militair leider van Al-Qaida Abu Suleiman stelde dat Helpers niet betrokken was bij de operatie. Hij vervolgde zijn verklaring door te zeggen dat zij die de aanvallen hebben uitgevoerd ‘bij iedereen bekend moeten worden gemaakt’.
  Maar op 25 februari jongstleden berichtte de BBC dat Abu Suleiman om het leven was gekomen in Irak……. Hoe kan hij dan nu iets ontkennen?

  En nog een laatste vraag is dan, vormen deze aanslagen een nieuw beleid/offensief om de echte nieuwe terroristen te introduceren?
  De Amerikaanse regering heeft per slot een nieuwe anti-terreurdefinitie ingevoerd, waarin het woord ‘islam’ werd geschrapt en ‘christelijke fundamentalisten’ als nieuwe potentiële terroristen werden gekenmerkt………….!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat de strijd tegen de islamisering door een psychopaat op gewelddadige wijze wordt misbruikt is walgelijk en een slag in het gezicht voor de wereldwijde anti-islambeweging. Dat schrijft PVV-leider Geert Wilders in een uitgegeven verklaring over de aanslagen in Noorwegen.  Wij geloven in de kracht van de stembus en de wijsheid van de kiezer. Niet in bommen en pistolen.” “Wij strijden op een democratische en geweldloze manier tegen de verdere islamisering van onze samenleving en zullen dat blijven doen”, vervolgt de PVV-leider.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Linsky

  Uw eerste vraag heb ik mezelf ook gesteld. Waarom geen grote moskee platleggen tijdens de ramadan, als je dan toch geweld wilt gebruiken en als "gereïncarneerde Tempelier" de islam viseert?

  Uw tweede vraag is heel terecht, ook Breivik geeft zelf aan dat hij deel uitmaakt van een anti-islamnetwerk met twee cellen in Noorwegen.

  Uw volgend punt: van jihadi's en organisaties als Al-Qaida weten we dat ze dwaalsporen leggen en mist spuien. Mij zou het niets verbazen als de know-how voor het explosief is aangereikt door bomexperten van Hezbollah. Zij waren ook betrokken bij de aanslag op een FBI-gebouw door McVeigh, maar werden out of the picture gehouden door de veiligheidsdiensten.

  Uw laatste punt: hier hoor ik de islamisten in de achtergrond. Ook zij beweren dat de oorzaak van vele problemen enerzijds de bezetting is van Palestina en anderzijds... de groeiende islamofobie in het Westen. Als zij het naar mijn oordeel gemarginaliseerde en lachwekkend onnozele christelijke fundamentalisme ook als een besmettelijke vorm van islamofobie kunnen laten bestempelen, zit er momenteel allicht een goede kans in om islamofobie wereldwijd bij wet te laten verbieden via de kanalen van de Verenigde Naties.

  Hiermee zou de islam een grote veldslag winnen en misschien wel de oorlog.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Breivik was ook geïnspireerd door gematigde Imam.Het was uitgerekend een goed geïntegreerde Scandinavische moslim die een diepe indruk op hem achterliet en Breivik in zijn anti-islamitische houding versterkte. De 65 jarige Zweedse, oorspronkelijk uit Egypte afkomstige imam Ali Ibrahim is de enige door de staat betaalde imam in Zweden. Ibrahim sprak heel open in de Noorse kranten over de groeiende problemen met moslims in Scandinavië, en zei dat hij niet wilde dat Noorwegen net als Zweden zou worden.De in Zweden levende imam Ibrahim vreest namelijk dat Oslo er binnenkort net zo uitziet als Stockholm, waar in veel stadsdelen 90% van de inwoners van allochtone afkomst is, meer dan de helft werkloos is en waar de georganiseerde misdaad de macht heeft overgenomen. Bei Anders Behring Breivik vonden de waarschuwingen van deze imam een vruchtbare bodem.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een waanzin dat justitie nu mensen gaat lastig vallen die door Breivik in zijn pamflet genoemd zijn. Past goed bij een totalitaire linkse dictatuur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De Belgische politie heeft een onderzoek ingesteld naar PVV-ideoloog Paul Belien. De Belgische conservatief die tevens website The Brussels Journal oprichtte, wordt verschillende malen aangehaald in het manifest van de Noorse psychopaat Anders Behring Breivik.

  Het manifest 2083 - A Declaration of European Independence van 1515 pagina's telt slechts drie quotes van Belien, die niet heel erg schokkend zijn. Hij duidt de rellen in de Franse banlieues en noemt de immigranten in het Westen "Trojaanse paarden van buitenlands nationalisme en religieus fanatisme".

  Volgens de Belg heeft zijn website nooit opgeroepen tot geweld. Ook heeft hij een vertaling van Wilders' persbericht online gezet waarin de PVV-leider afstand neemt van Breiviks sympathie voor hem.

  Een en ander doet denken aan het boek "1984".

  De links-liberalen, die een uiterste vorm van vrijheid voorstaan, zijn ons beetje bij beetje aan het verknechten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Behaard Smaalkopje28 juli 2011 om 10:52

  Er is helemaal niets mis met Paul Belien en ook niet met The Brussels Journal: Ik kan me niet voorstellen dat de politie daar daadwerkelijk tijd aan gaat verspillen. Er is iets anders aan de hand, namelijk: De linkse geruchtenmachine draait op volle toeren, en sommige nieuwsvolgende sites laten zich daardoor graag in de luren leggen en voor het karretje spannen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Op het eiland had Breivik anderhalf uur de tijd om 68 slachtoffers te maken voor hij werd aangehouden. In Noorwegen neemt de kritiek op de politie toe vanwege de trage reactie na de eerste melding van schoten op het eiland. Volgens de districtchef van de politie in Oslo was het niet mogelijk om eerder op het eiland te geraken omdat er vanwege recente bezuinigingen geen helikopter voorhanden was, meldt de NOS. De bemanning van de enige beschikbare helikopter was op vakantie, waardoor de politie per auto en boot naar het eiland moest.

  Dit is toch absurd, van je reinste Kafka!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Staat islam boven kritiek?Wie was verantwoordelijk voor de bommen in New York, Madrid, London, Riyadh, Cario,Kosovo, ... en de lijst gaat verder een verder. Je vraagt je af, wie de werkelijke schuldige is die dit beeld van de islam geeft? Wilders of de orthodoxse moslim?................ 28 jul 2011:
  Islamitische fundamentalisten nemen Londense wijk over:http://www.telegraaf.nl/buitenland/10269486/__Fundamenta-_listen_nemen_Londense_wijk_over__.html?p=3,1

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Anathematic Action4 augustus 2011 om 17:41

  Godsdienst is maar een vorm van ideologie. Je kan wat mij betreft de opdeling maken tussen pre-moderne ideologie (godsdienst), moderne ideologie (sinds de verlichting en de industrialisatie) en post-moderne ideologie (het door mij uitgespuwde multiculturalisme en politieke correctheid, het hippiedom en aanverwanten)

  Elke ideologie heeft zijn rituelen nodig. De Franse Revolutie was antiklerikaal en verzoop zichzelf in het institutionaliseren van crypto-religieuze symboliek. (het hernoemen van de kalender, het planten van meibomen,...e.d.)M.a.w. ik geloof niet in het traditionele onderscheid godsdienst vs. ideologie, want dat impliceert dat godsdienst zo genoemd moet worden omdat het zgn. iets sacraal is, en ideologie per definitie iets werelds, terwijl naar mijn idee er geen verschil tussen beide is. Elke godsdienst gedraagt zich als een ideologie en elke ideologie gedraagt zich als een godsdienst, dus maak ik het onderscheid niet. Godsdiensten zijn per definitie pre-moderne ideologieën.

  Het probleem met ideologieën ontstaat maar pas wanneer er één de bovenhand krijgt in een samenleving, een land, een cultuur of zelfs een supranationale organisatie, want dan valt de ideologie samen met degenen die officieel ergens de macht in handen hebben en dan wordt de ideologische suprematie van één ideologie van bovenop min of meer opgedrongen aan de ruime lagen van een samenleving. En dan heb je de facto "democratisch deficit", een gebrek aan pluralisme. Wat volgens mij de malaise in het Westen verklaart mbt multiculturalisme, politieke correctheid en de kloof tussen burger en politiek, waar al die zelfgenoegzame politici hun verontwaardiging zitten over uit te schruwelen, zonder dat ze naar de oorzaken willen kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Anathematic Action4 augustus 2011 om 18:05

  Zonder Reformatie, die het monopolie van Rooms-Katholieke suprematie in Europa wou doorbreken, zou Europa nooit tot structurele veranderingen in opvattingen over democratie en mensenrechten zijn gekomen, want volgens pre-moderne ideologie kan er "geen moraliteit zijn zonder godsdienst". Vergelijk dit bijvoorbeeld met de situatie in Iran of Saoedi-Arabië en het is wat mij betreft duidelijk dat het monopolie van Islam-ideologen er net zo sterk wordt opgelegd aan de bevolking als destijds het Rooms-Katholiek "moreel monopolie" in pre-Reformatie Europa.

  Voor mij is het duidelijk dat elke vorm van ideologie zichzelf rechtvaardigt met de bedoeling het "moreel monopolie" te verwerven en het op te leggen aan iedereen, zonder discussie.M.a.w. het adagio is sinds de Franse Revolutie er één geworden van "er kan geen moraliteit zijn in de samenleving als DEZE ideologie niet het monopolie heeft." Dus zolang één enkele ideologie de morele suprematie aan anderen oplegt, dan is het uit met pluralisme en die tendens doet zich voor doorheen de geschiedenis van de hele mensheid. (Franse Revolutie, Communisme, Nazisme, Islam, Maoisme, Pol Pot,enz.) Dus: politieke correctheid en multiculturalisme zijn verworden tot staatsideologie, net als Shiisme in Iran en Wahhabisme in Saoedi-Arabië.

  Pluralisme is vandaag een lege doos concept geworden binnen de context van wat politici vandaag nog "democratie" durven noemen omdat er geen open en eerlijk debat kan gevoerd worden over de Islam. De Islam is een totalitaire, pre-moderne ideologie die mensen fundamenteel wil gelijkschakelen als onmondige volgelingen, en wie protesteert moet dus om zeep geholpen worden. Omdat het een ideologie is die mensen en samenlevingen omschrijft in een dichotome "realiteit" van "zij tegen ons", gelovigen vs. ongelovigen. Net zoals "Ariërs vs. diegenen die het Arische ras vervuilen", of "boeren en arbeiders vs. iedereen die hun rechtvaardige strijd wil dwarsbomen (bourgeoisie, intellectuelen, imperialisten)".

  En dus ook "al de weldenkenden vs. de reactionairen" zoals de PC en het MC het voorschrijven. En dat is exact de reden waarom Islam critici het nu moeten ontgelden op elke mogelijke manier. Anders verliest links de ideologische greep op de samenleving als geheel !

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...