dinsdag 12 juli 2011

Forget the Mainstream Media

“The world is being changed by a few guys in the basement writing on the Internet.

The truth will set you free.

Forget the [mainstream] media.”

Glenn Beck (TV personality in the USA)

Inside the journalistic world of lies we inhabit, truth has no chance.

Kafir Harby

.

2 opmerkingen:

 1. Anathematic Action12 juli 2011 om 20:33

  Aangezien jouw standpunt en dus ook dat van Glenn Beck mooi overeenkomen met dat van mij, kan ik hier alleen maar mee instemmen. Dat doet me trouwens denken dat ik een tijdje geleden op zoek was naar wat leesvoer om de theorie als dusdanig wat meer 'vlees' mee te geven. Dus ben ik even op zoek gegaan op het internet om wat aansluitende literatuur te vinden. En zo ben ik gestoten op Flat Earth News - An Award-Winning Reporter Exposes Falsehood, Distortion And Propaganda In The Global Media door Nick Davies. Voor zover ik reviews (en die zijn er ook in het Nederlands) heb gelezen, ziet Davies structurele fouten in traditionele media-outlets, waaronder plat op de buik gaan voor adverteerders, weinig onderzoeksgericht tewerk gaan van individuele journalisten en het verspreiden van hoerastemming creërende theorietjes over mens en maatschappij die totaal op niets concreet berusten.

  Probleem: ik wou dit boek kopen, maar wou niet via Amazon gaan, wegens weinig flexibele betaalmethoden (geen IBAN/BIC noch voor Duitsland of andere Europese landen !) en ook niet via paypal, wat ik zo mogelijk nog omslachtiger vind. Geprobeerd op proxisenazur kreeg ik na een paar dagen de melding dat deze uitgever het boek niet meer aan hen levert. (ik had al eerder engelstalige boeken met succes opgevraagd bij proxis) Dus ga ik het via bol.com proberen.

  Er scheelt volgens mij toch wat met die zgn. globalisering van e-commerce, in elk geval. IBAN/BIC zou volgens mij een Europese standaard mogen worden voor e-commercebedrijven in Europa. En toch gebeurt dat niet. Ik kan makkelijker CD's bestellen uit Duitsland, Italië, Denemarken, Zweden, Nederland van particulieren en bedrijven die er gebruik van maken dan dat ik een boek kan bestellen via Amazon in Europa.

  ZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCHT !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ AA
  Tiens, ik ben uiterst tevreden van Paypall. Ik heb één keer (twee jaar geleden of zo) al mijn gegevens ingegeven, en nu koop ik in twee-drie klikken boeken en dvd's via Amazon, dat duurt slechts enkele seconden, alleen een paswoord voor Paypall vereist en hupsakee.

  Tot hiertoe ook altijd uiterst tevreden over de termijn van levering, de levering zelk.

  Amazon + Paypall, dat werkt als een Zwitserse klok !!

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...