zondag 3 juli 2011

Mladic boycot politiek Showproces

Mladic.jpg

Het Joegoslavië-tribunaal in Den Haag toont zijn ware aard. Wat insiders al langer wisten wordt nu de facto aangetoond: dit proces is een farce die bedoeld is om Servië officieel als agressor te brandmerken en om een onbestaande genocide in Srebrenica (1995) als waar gebeurd feit in de geschiedenis te beitelen.

Mladic stond erop advokaten van eigen keuze voor zich te laten pleiten. Een fundamenteel recht, zou je denken. Niet dus.

Zo bereikt ons de terloopse mededeling dat de griffie van het Joegoslaviëtribunaal er niet in geslaagd is Mladic binnen de voorgeschreven termijn van dertig dagen een vast advocatenteam toe te wijzen. Het tribunaal vroeg vorige week om meer tijd om de lijst met namen van advocaten die Mladic heeft overlegd grondig te checken op kwalificaties en geschiktheid. De Servische advokaat Milos Saljic zei dat hij op Mladic' lijst staat, alsook een Russische advocaat.

Maar het tribunaal voelt nattigheid, beseft dat Mladic er alles aan zal doen om de beschuldigingen met harde feiten te weerleggen. Waar hij toe in staat is, vermits het proces op loze beschuldigingen is gebaseerd, op propaganda die zo dikwijls is herhaald in de Westerse media dat de leugen waarheid lijkt te zijn geworden. Dus wil het tribunaal graag zelf enkele clowns aanduiden die bereid zijn hun rol te vervullen in dit circus.

Dat is zonder de generaal gerekend.

Ratko Mladic is niet van plan om morgen voor het Joegoslavië-tribunaal te verschijnen. En gelijk heeft hij. Wordt vervolgd.

UPDATE maandag 4 juli 2011
Mladic is tegen de verwachting in wél komen opdagen vanochtend, maar hij weigerde kordaat mee te werken omdat de rechters onduidelijk bleven over het feit of hij al dan niet een eigen advokaat mocht inzetten. Het is van een ongehoorde schande dat hem dat grondrecht wordt ontzegd in zulk een belangrijk proces. Het moge duidelijk zijn dat deze rechters een stel lullige marionetten zijn, aangestuurd door de Anglo-Amerikanen.

UPDATE maandag 23 juli 2011
Dat wij maar weinig weten van de ware toedracht van Mladic' arrestatie mag niet verwonderen. Het Westen, grote promotor van vrijheid en democratie, is sedert enkele decennia een koploper geworden inzake het vervormen en blurren van feiten met als doel de publieke opinie in de mist te zetten, het publiek voor de domme te houden, met gewillige medewerking van de mainstream media. Geschiedenis wordt tegenwoordig niet meer op het terrein gemaakt, maar geschreven of herschreven in het Pentagon en op het pluche in de ontoegankelijke salons van Londen en Berlijn. Hier is een tipje van de sluier, een artikel dat u zeker moet lezen als u een beter beeld wilt krijgen van hoe internationale politiek dezer dagen wordt bedreven: The Tall Tale of General Ratko Mladić’s Arrest.

Lees ook volgend artikel, en maak kennis met de vuile politiek van en de propaganda-oorlog die wordt gevoerd in het Westen: The Truth Leaks Out About Kosovo.


.

6 opmerkingen:

 1. Je eigen advokaat niet mogen kiezen? Onbegrijpelijk. Ik zou ook mijn middelvinger opsteken hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe zit dat met de massakers aan Serviers van voor de tijd van Srebrenica? Hoeveel Servische dorpen zijn er vernietigd en hoeveel Serviërs hebben hierbij het leven gelaten? 
  Geschiedenis begint niet met Srebrenica, hoor.Ik denk dat het lang niet zo zwart/wit getekende situatie is als ons continue door de media is en wordt verteld. Het Tribunaal in Den Haag is geen rechtbank, het is slechts een instrument van het Amerikaanse buitenlands beleid. Hun spel is niet de rechter, maar slechts te vernederen de Serviërs te vertellen wie er de baas.Heel die Joegoslavie toestand kan je gewoon omkeren, de misdadigers zaten in Brussel, Washington,Bon,Istambul,enz…. NIET in Belgrado.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Srebrenica jihad:http://szrzlj3.blogspot.com/2011/06/srebrenica-in-this-sense-has.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als Mladic werkelijk onschuldig was geweest dan had hij zich niet al die jaren behoeven te verstoppen. Wacht maar dat die foto's boven water komen die in Srebrenica gemaakt zijn. Ik denk echt wel dat de Servische acties een tegen-reactie waren op de reeds eeuwen durende Ottomaanse onderdrukking. De moslimse bevolking is eeuwenlang een kwelling geweest voor alle omliggende andere bevolkingsgroepen. Maar alleen is massamoord geen oplossing. Er had de koninklijke weg bewandeld moeten worden en die laffe misdadigers aanpakken op een manier zoals het hoort, middel een aanklacht, een rechtbank en dan een veroordeling. Elke andere weg is fout. Mladic heeft die fout begaan en hij moet er voor boeten. Klaar! Hij weet dat hij fout zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @vanhetgoor:Playboy? Waar heb je het over.
  Den Haag tribunaal is geen rechtbank, maar gewoon een soort van disciplinaire commissie van de NAVO.Dit tribunaal is niet tot stand gekomen door de gehele wereld.Neen, het is de beslissing van een paar machtige landen die zeggen te handelen uit naam van de internationale gemeenschap.Beslissingen door de VS of andere machtige landen worden vaak weergegeven als internationaal.Hoe durft men een land/mensen betichten van genocide wanneer de grootste misdadigers: Genscher,DU c.s. en Clinton,VS c.s. a)een soeverein land Servie aanvallen, b)collaboreren met Ustasha/fascist Tudjman die een boek schreef waarin hij genocide predikte, zelfs aanmoedigde!! Tito zette hem achter de tralies omdat hij het land zou destabiliseren? Hetzelfde gebeurde met radicale islamiet Izetbegovic vanwege “Islamic Declaration”!Amerikaan Phillip Corwin: Bosnische Serven hadden betrekking op de bescherming van de Serviërs, niet het doden van de moslims.Tussen 1992 en 1995 werden 1300 Servische burgers geliquideerd rond Srebrenica,afgeslacht met ijzeren staven, bijlen, messen, sledehammers, vlammenwerpers,veel onthoofdingen en van besnijdenis van Serviche inwoners,enz….,door islamitische troepen in Srebrenica, en dit was de voorloper van de beruchte juli 1995 Servische offensief tegen die stad.Hier heb ik gewoon geen woorden meer voor, zulke monsters!.Moordenaars van de Servische kinderen, vrouwen en oude mannen rond Srebrenica werden nooit slachtoffers!!!!?? Wat gebeurde er in Srebrenica is eenvoudig: de moslims vielen de Serviers, zodat de Serviers doodgeschoten hen, veel stierven in de strijd en sommige werden geëxecuteerd[tot 300].Wanneer is het doden van gewapende soldaten in een oorlog "genocide"?VN commissie NIET ging om het aantal slachtoffers maar alleen het aantal VERMISTEN!Elke moslim die stierf in Srebrenica gedurende de hele oorlog,maar ook eerder , voor de burgeroorlog in Joegoslavie zelfs begonnen ,werd genoemd als gedood in juli van 1995?!!Lewis Mackenzie: er heeft zich in Srebrenica geen genocide op 8000 moslimmannen voorgedaan….Hij schat het aantal omgekomen moslimstrijders op hooguit 2000.Zonder Naser Oric zou er niet zijn Srbrenica.Uiteindelijk zijn de krijgskansen gekeerd en toen kregen ze een grote groep op wraak (terecht) belustte Serviërs over zich heen.Wie wind zaait zal storm oogsten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. " Er is een imam in ieder bataljon, maar dit is de enige divisie van dit type. Het katholieke priestergespuis bestaat bij mij niet. In dit geval heb ik in ieder bataljon een imam die als directeur dient om de ideologische vorming van de Bosniërs en de Albanezen te verzekeren. Ik heb er baat bij dat zij zeer gelovig zijn".

  Dit is een citaat uit de speech van SS-commandant Himmler in oktober 1943. De SS gebruikt de islam als wapen en als werktuig. De Amerikanen doen vandaag de dag niet anders dan beproefde SS-tactieken aanwenden om hun hegemonistische ambities te vervullen.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...