maandag 18 juli 2011

No more prayers in the streets...

Venetië.jpg

Eén der tactieken van de islamisten om de barbarij van Mohamed en de onderwerping van het Westen door onze strot te duwen is het bezetten van straten en pleinen om zogezegd te bidden. Het gebeurt doorgaans vijf keer per dag, elke dag van de week.

Dit fenomeen kan worden waargenomen in alle grootsteden van Eurabia en veroorzaakt niet alleen verkeersellende, het zorgt voor immens ongenoegen en ongemak bij de niet-islamieten.

Bovendien is het makkelijk aantoonbaar dat het hier louter om pure provocatie gaat. Onderzoek heeft immers uitgewezen dat de nabij gelegen moskeeën leegstaan op de tijdstippen dat de openbare ruimte wordt ingenomen en bezet. En de ordehandhaving? De overheden? Die houden zich afzijdig, laten begaan.

In de symboliek van de moslims wordt hiermee uitgedrukt dat de bezette ruimte nu Allah toebehoort (dar ul-Islam). En eens van Allah, voor altijd van Allah, dat is een fundamentele regel van de islam. Reden waarom islamieten er heilig van overtuigd zijn dat Andalousië in Spanje "occupied territory" is, dat moet worden bevrijd van de kuffar (de "ongelovigen").

Wij roepen verzetsstrijders en anti-jihadi's op om een robuuste oppositie te voeren tegen deze bezettingen van straten en pleinen. Vermits wij de straten niet onder water kunnen zetten zoals dat in Venetië gebeurt (zie ludieke foto), zullen we andere tactieken moeten ontplooien.

Eén van de meest effectieve "remedies" is het besproeien van bewuste openbare ruimtes met... varkensbeer. De penetrante stank alsook de wetenschap dat het hier om varkensmest gaat, zal islamieten op afstand houden. De omwonenden zullen het u niet kwalijk nemen, zij nemen er graag de geur van varkensstront bij als daarmee de straten gevrijwaard blijven van provocatieve, arrogante islamieten...

UPDATE 17/09/2011
In Parijs wordt niet langer getolereerd dat moslims hun vrijdaggebed op straat houden. Zij kunnen vanaf vandaag intrek nemen in een in onbruik geraakte brandweerkazerne. Dat meldt de BBC.
Het fenomeen "straatbidden", waarbij moslims in groten getalen met matjes op straat neerknielen, vormt al langer een doorn in het oog van de lokale politiek en gemeenschap. De moslims nemen - zogezegd bij gebrek aan voldoende ruimte binnen de moskeeën - hun toevlucht tot de buitenlucht en bezetten daarbij pleinen en straten, tot ongenoegen van de autochtone Fransen.
Volgens minister van Binnenlandse Zaken Claude Guéant gaat het om een groep van ongeveer duizend mensen die in de multiculturele wijk Goutte d’Or de straat voor het gebed gebruiken. Na lange onderhandelingen tussen de autoriteiten en islamieten is als alternatief nu de brandweerkazerne, een ruimte van ongeveer 2000 m2, opengesteld.
Om de moslims aan te moedigen gebruik te maken van de nieuwe locatie, zijn de twee betrokken moskeeën vandaag en de komende twee vrijdagen gesloten.
Frankrijk huisvest het grootste aantal moslims van West-Europa. Volgens schattingen is bijna 10 procent van de Franse bevolking moslim, wat neerkomt op ongeveer zes miljoen mensen. Begin dit jaar werd Frankrijk ook het eerste land in de EU dat een boerkaverbod invoerde.

UPDATE 18/09/2011
Surprise surprise! Honderden islamieten lappen de nieuwe regelgeving aan hun laars en weigeren in de nieuwe locatie te gaan bidden. Ongeveer 200 moslims hebben vrijdag gebeden op de straten van de cité La Goutte d'Or in Parijs, tegen de nieuwe richtlijnen van binnenland-minister Claude Gueant in. Waarom doen ze dat? Omdat het bidden op straat NIETS met plaatsgebrek te maken heeft, maar alles met het demonstreren dat de islam baas is in deze cité, dat hier de sharia heerst en dat de Franse seculiere overheid hier verder niets te koeken heeft.
Check zeker deze video, dan weet u wat de islam ECHT voor ons in petto heeft: Revoltes op straat en oproepen tot geweld

UPDATE 005/02/2012
De bezetting van straten en wijken duikt nu ook op in Londen: The Mecca of the City.

4 opmerkingen:

 1. Hi hi hi, mooie foto!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Arbeiderspartij in Noorwegen is verantwoordelijk voor het verstikkende pro-multiculi klimaat, waarin iedere tegenstander en oppositie wordt uitgeschakeld door demonisering en bedreiging. Ook mishandelingen komen voor. Datzelfde is gaande in Zweden.
  Het is uiteraard NOOIT goed te praten wat deze gek gedaan heeft, maar als je geen enkele uitlaatklep voor dit soort figuren hebt, dan zie je wat er van kan komen.
  De islam en de socialisten hebben de komende jaren in Noorwegen inderdaad vrij spel. De man bereikt het omgekeerde met zijn actie. Mijn raad: Wat kritischer naar links kijken en dán oordelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aan de lezers

  Het bericht van Hassaan is verwijderd omdat het een besmette link bevatte.

  KH

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...