dinsdag 9 augustus 2011

Engeland brandt: de "Multi-Culti" explodeert !

CrapuulLonden2.jpg

Terwijl de wereldeconomie stuurloos over woeste baren beukt en wereldwijd dreigt schipbreuk te lijden, staan enkele steden in Engeland in vuur en vlam. Er spoelt een tsunami van criminaliteit en wetteloosheid over het eiland.

Na zware rellen in een tiental wijken van Londen brandt het intussen ook in Birmingham, Nottingham, Leeds, Bristol, Leicester, Manchester en Liverpool en daar zal het allicht niet bij blijven...

Het crapuul, dat doorgaans wordt aangeduid als "youths" of "jongeren" of "jonge oproerkraaiers", ontbindt zijn duivels, gedraagt zich als roofdieren, en de wereld zal het geweten hebben. Apen dragen het oerwoud met zich mee, of ze al dan niet in een stad wonen.

In de lakse linkse pers klinkt zwakjes laf geroep om het leger in te zetten, de avondklok in te stellen. Hoe? Links dat niet andermaal kiest voor "pamperen", en tolerantie voor intolerantie? Waar moeten we dat schrijven?

Zijn de linkse media nu geleerd, zingen ze een ander deuntje, krijgen we een ander discours?

Denk het niet.

Men (de progressieve media, dito politici en academici) blijft halsstarrig herhalen dat het slechts over een enkele anarchisten gaat die de boel opstoken. Men blijft herhalen dat een door de politie doodgeschoten crimineel aan de grondslag ligt van de zware ongeregeldheden. Men blijft herhalen dat werkloosheid en gebrek aan toekomstperspectieven de voedingsbodem vormen voor een en ander... En men durft zelfs te beweren dat het de schuld is van Blackberry Messenger, Facebook en Twitter...


De waarheid heeft haar rechten. De aandrijving van deze rellen is "HAAT", pure "HAAT" tegen alles wat "blank, welgesteld en Westers" is... (de blanke enkelingen die deelnamen aan deze misdaad-frenzy waren criminele opportunisten (*). De grote meerderheid der relschoppers was niet blank. Maar de media hebben net die kleine minderheid blanken overvloedig in beeld gebracht om de perceptie te creëren dat het bij deze riots niet om "rassenrellen" ging ).

Een belangrijk aspect, dat ons inziens de rellen heeft aangestuurd, is totaal onderbelicht, zeg maar uit beeld gebleven. Het aspect "islam".

Diverse islamisten hebben onlangs openlijk verklaard dat in de vele Britse moslim-enclaves de sharia van toepassing is, of de Britse Overheid dat goedvindt of niet (zie: Brittain's Islamic Emirates Project).

Deze islamisten zetten criminelen in om chaos te creëren en vervolgens het gezag over te nemen. De Moslim Broederschap noemt dat "the management of savagery", de staat van wetteloosheid die de sharia voorafgaat.


We hebben dit fenomeen duidelijk kunnen waarnemen tijdens de brandstichtingen in de Franse cité's en in het Zweede Malmö. Ook hier bleef het aspect "islam" compleet buiten beeld.

Uiteraard zijn er dwazen die opperen dat "jongeren" zich niet met islamisme inlaten, en dat de beschuldigingen alhier een hoog conspiracy-gehalte hebben.

Ik geef ze - ter repliek - twee voorbeeldjes uit een eindeloze vracht harde feiten.

Eerste voorbeeld: in Schaarbeek werd begin augustus een Belgisch-Marokkaans koppel zwaar aangepakt omdat de Marokkaanse vrouw de ramadan niet volgt. De deur van het koppel werd ingebeukt, ze werden in mekaar geslagen. Wie waren de daders? Welnu, zij die de laffe pers "jongeren" noemt, moslimjongens.

Tweede voorbeeld: eind deze maand is een lesbisch koppel het slachtoffer geworden van een zeer brutale aanval in Brussel, uiteraard was de dader een islamiet. De twee vrouwen werden zwaar mishandeld. Het is niet de eerste keer dat een homokoppel wordt aangevallen in onze steden. "Pascal Smet (sp.a), Vlaams minister van onderwijs, jeugd en gelijke kansen, betreurt de feiten en zal samenzitten met vertegenwoordigers van Joodse, Marokkaanse en Turkse gemeenschappen om hen, in samenspraak met de holebi-gemeenschap, te sensibileren voor de rechten van holebi's in ons land", luidt de officiële mededeling. Joden? Die staan hier buiten, met joden hebben wij hoegenaamd geen problemen. Sensibiliseren? Belachelijke prietpraat. Sanctioneren godverdomme, een keihard nultolerantie-beleid is hier op zijn plaats !!

Net als bij de rellen in Engeland of Malmö of de bidonvilles in Frankrijk, worden dit crapuul aangestuurd door de plaatselijke moskeeën. Deze kutmarokkaantjes worden ingezet omdat ze een hoge mate van straffeloosheid genieten. En omdat zo de moskee uit beeld blijft.

Incompatibele culturen leiden tot multiculturele waanzin en uiteindelijk tot dit soort uitbarstingen van geweld.

De multi-culturele maatschappij explodeert nu in Engeland. Wij hebben er - tevergeefs - ontelbare keren voor gewaarschuwd. En zeggen dat we nu nog maar het tipje van de ijsberg te zien krijgen. Er komt spoedig een moment dat heel Europa in vuur en vlam staat, noteert u deze profetie maar. Wanneer het te laat is, zal men pas beseffen en moeten toegeven dat de onwenselijke migratiepolitiek (lees: islamisering) van de laatste decennia een vulkaan heeft gebaard die nu geleidelijk aan actief wordt. Het voorspel op een catastrofale uitbarsting.

Voor de waanzinnige Noor Breivik, die zich hiertegen met onvergeeflijk dodelijk geweld verzette, kunnen deze rellen niet op een beter moment komen.

Ze illustreren en onderstrepen immers "Breivik's discours" alszou de multi-culturele maatschappij (lees: ongewenste islamisering) een dodelijke kanker zijn voor vrije Westerse samenlevingen.

Ter kennisgeving, hier een goed, recent artikel hieromtrent: The Annihilation of Civilizations.

Hier een reportage over de groeiende problematiek van de multi-culti in Noorwegen, identiek aan de problemen in Groot-Brittanië: Culture Crisis in Norway

Mocht er alsnog een linkse rukker zijn die mijn argumenten in twijfel trekt, hier hoort u het allemaal UIT DE MOND VAN MOSLIMS zelve: Australische moslims willen de macht overnemen

(*) Uit onderzoek blijkt dat driekwart van de Britse "relschoppers" een strafblad had. De opstand had kennelijk niet zijn oorsprong in een vergeten onderklasse, maar werd uitgevoerd door een bende criminelen (TheTimes - 16/09/2011)


CrapuulLonden1.jpg

23 opmerkingen:

 1. Bij rellen in Birmingham zijn in de nacht van dinsdag op woensdag drie doden gevallen.De politie melden dat een man in een auto roekeloos op de voetgangers is ingereden. De slachtoffers zouden op het moment van het ongeluk net een moskee hebben verlaten.Bij het ziekenhuis in Birmingham is het erg onrustig, volgens de BBC hebben zo’n tweehonderd mensen zich verzameld voor de deur. Agenten hebben de ingang geblokkeerd.Nu word pas spannend met moslims in Engeland. http://www.zie.nl/video/algemeen/Doden-door-aanrijding-tijdens-rellen-Birmingham/m1ezsgvf4rni of............ http://www.dailymail.co.uk/news/article-2024375/BIRMINGHAM-RIOTS-Tariq-Jahan-tells-thugs-killed-son-Haroon-2-friends.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het woekert ondertussen lekker door daar in de UK. De een na de andere politieagent vliegt het ziekenhuis in. Toch wel zielig ergens. Hoe zou dat toch komen al dat geweld tegen de politie? Ik bedoel je slaat je beste vriend toch niet? En je beste vriend slaat toch ook niet? Of wel? Oja dat mag. Beetje ongelijk en oneerlijk eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Boodschappen op mobiele telefoons en internet roepen jongeren op zich te wapenen met hamers en met bestelwagens te komen zodat ze de gestolen goederen kunnen vervoeren. De Britse krant The Guardian legde de hand op enkele conversaties tussen de reljongeren. "Waar je ook vandaan komt, steel alles. De politie kan er niets aan doen", staat in een boodschap te lezen. Een ander bericht gaat nog verder: "Als je een smeris ziet, schiet dan!"

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heb zojuist nog beelden gezien en geloof me, deze mensen handelen niet vanuit een bepaalde overtuiging. Dit is het grootste tuig wat er rondloopt, het gedrag was al genetisch bepaald bij de geboorte.Working class dat nog nooit gewerkt heeft, oftwel zoals de engelsen zelf zo mooi kunnen zeggen"common as muck".

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ik voornamelijk onder de ' rellers' zag dat die gasten er veel plezier uit halen door van alles en nog wat te slopen en in de fik te zetten. Dit had niet veel te maken met de wraak op de persoon die is neergeschoten. Het lijkt er zelfs op dat men op een 'excuus' als deze zat te wachten om eens goed te rellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wereldwijd zullen dit soort excessen toenemen;simpelweg het te korte lontje wat ondertussen helemaal is opgebrand.
  Door totale economische en financiele neergang,die een groot deel van alle bevolkingen aan de onderkant van de samenleving het hardst treffen.
  Bij ons in NL is het ook al voorgekomen;Zie Koninginnedag en Alphen.
  Doordat velen de financiele, politieke top zat zijn,niet gehoord worden en de armoede in gedreven worden door gevolgen van gecreerde crisissen.
  Ik keur het geweld niet goed,maar begrijp dat velen uit onmacht en genegeerd worden het gezag niet meer pikken en verwacht nog wel meer.
  Engeland word niet genoemd in de landen van de Eurocrisis,maar neem van mij aan dat het daar onder de bevolking net zo beroerd gaat als in de huidige probleemlanden( armoede en werkloosheid ), maar dat moet net als in de VS zo veel mogelijk uit de media gehouden worden.
  Dag des Oordeels is al gaande.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Multicultureel drama, nieuwste bedrijf. Wordt weldra vervolgd in andere steden in Europa. De schrijvers van dit drama doen nog steeds of hun neus bloedt en wijzen met hun vingers naar rechts of links, maar zeker niet naar zichzelf als de scheppers van de voorwaarden ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Er is slechts 1 oplossing voor dit soort uitbarstingen van geweld en die komt uit geheel onverwachte hoek. Er moet meer en meer aandacht aan onderwijs besteed worden. Alleen dan leren mensen letterlijk en figuurlijk tot drie tellen en denken zij net even iets langer na voordat zij zich overgeven aan hun oer-instinct van geweld. Er zal dan in ieder geval een deel van dit tuig zijn (het deel dat in staat is beide hersencellen te gebruiken, meer hebben zij er niet) dat besluit om hun onvrede met woorden te uiten. Het andere gedeelte, dat niet in staat is de gebruiksaanwijzing te begrijpen waarin staat hoe je minstens 1 hersencel moet gebruiken, onmiddellijk voor onbepaalde tijd terugsturen naar de steen waaronder zij vandaan gekropen zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hier in Nederland is dit al lang gaande. Kijk maar naar de Bijlmer. De politie valt daar een appartement in omdat daar illegalen zitten, eentje daarvan springt uit het raam en valt dood neer. Maar volgens de lokale bewoners is dat weer de schuld van de politie. En dezelfde dag nog ziet het letterlijk zwart op straat.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zodra het iets te maken heeft met ''multikul'' dan staan de Nederlanders vooraan! Hier (ik woon in Londen) word dit helemaal niet gezien als een probleem van een multiculturele wijk ondanks dat het slachtoffer een Engelsman met buitenlandse afkomst was. Het mag misschien zijn begonnen als een protest maar dit is gewoon geeindigd in een ordinair rel. Als je de beelden van BBC ziet, dan zie je ook genoeg autochtone Engelsen voorbij komen, want er zijn hier nou eenmaal veel idioten die kicken op rellen. Kijk maar toen er honderdduizenden mensen een paar weken terug de straat op gingen om te protesteren tegen de veranderingen in het pensioenstelsel toen was er ook een groep, voornamelijk autochtone Engelsen, die het weer moesten verpesten. Dus ja het ''ies kultoer'' zoals er mooi word geroepen maar niet op de manier waarop jullie het bedoelen....

  BeantwoordenVerwijderen
 11. En hebben jullie ze weer gezien?? Het geweldadig manvolk!! De jochies en zogenaamde kerels die weer eens hebben gedemonstreerd wat voor lage wezens ze feitelijk nog steeds zijn. De lelijke schreeuwers, de kotsopwekkende figuren!! De zogenaamde broers, en neven en vaders, waar je dan ook nog trots o zou moeten zijn...Om echt van over te geven, zo walgelijk vind ik dergelijke kerels !!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het is een illusie om te denken dat er een wereld bestaat zonder groepen die niet meekunnen in de samenleving. Met de kleur van die onderklassen heeft dat alleen maar zijdelings te maken. Het is zaak ervoor te zorgen dat die groepen zo klein mogelijk zijn. Daarvoor is in ieder geval goed en betrokken kinderopvang, onderwijs en jeugdwerk nodig. Maar in onze neoliberale westerse samenleving is het ieder voor zich; iedere sociale ondersteuning is of wordt wegbezuinigd. Het onontkoombare gevolg zal zijn dat de onderklassen en de problemen die zij met zich meebrengen steeds groter worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ook in de UK is de politie niet meer opgewassen tegen het steedsgroter wordende groepje maloten. Hoe lang duurt het nog dat ze gaan samenwerken met een gespecialiseerde eenheid?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hier word iedereen die in Engeland is geboren ook echt als Engels gezien en heb je niet van denigrerende koosnaampjes als autochtoon of allochtoon. Als je echt wilt oordelen dan moet je voor de gein eens naar de documentaires kijken over de maatschappelijke problemen waar Engeland mee kampt zoals overmatig alcoholgebruik van voornamelijk ''autochtone'' Engelsen. Die problemen ieder weekend weer kosten ons de belastingbetaler veel meer dan een uit de hand gelopen protest. Hou jij het nou maar lekker bij je eigen dorp dan leven wij in Londen weer heerlijk verder in een geweldige multiculturele wereldstad!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ben een positief mens, het wordt me alleen zo af en toe een beetje moeilijk gemaakt dat te blijven als je dit soort berichten onder je zondagochtend-neus gedrukt krijgt. Lijkt er toch op dat de wereld langzaam aan net afglijden is, in allerlei opzichten. Crises op meerdere gebieden. Ik zeg: "help!"

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Harrie van kempen10 augustus 2011 om 17:45

  Dit soort rellen krijg je pas onde controle als je politici "met ballen" hebt. In zo'n geval als nu in Londen zou standaard zo'n wijk meteen moeten worden afgezet door het leger en huis voor huis moeten worden doorzocht op wapens en andere verdachte zaken. En ieder relnicht die nog wat te zeggen had, meteen een paar klappen voor z'n kanis geven. Het is regelrechte anarchie wat er in dit soort wijken schuilt. Daar moet je in voorkomende gevallen ferm mee afwerken, ter bescherming van de rest van de stad. Maar ik zei al..... ballen !

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Grappig om deze reacties te zien.

  Wanneer een autochtoon iets doet: bv verkrachten, dan is het zovan: he, wat jammer nou. Maar als een allochtoon iets doet dan is het: ik wist het wel, doodschieten, wegsturen enz...

  De grootste criminele dingen zijn door "blanken" gedaan, zie de geschiedenis boeken en kijk hoeonze grootouders waren.

  Kijk wat er in Noorwegen is gebeurd en wat er zovaak in Amerikaanse scholen gebeurd met schietende gekken. En wat gebeurde er met Tristan? Hoeveel procents van de kindermisbruik is door "blanken" gedaan? En ga zo maar door....

  Wat heb je liever? Een Turk die een tasje van je oma steelt of je blanke buurman die jouw dochter misbruikt?

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @privé1:Wat je schrijft is pup en onzin.
  Maar,nu iets anders:De Tottenhamse zomer, waaraan zelfs zevenjarige kinderen deelnemen, is geen aanslag op een tiranniek regime maar op de gevestigde orde van een vriendelijke democratie.De rellen in Engeland zijn hoogstwaarschijnlijk het resultaat van een totaal uit de hand gelopen immigratiebeleid, dat ook Engeland al decennialang dwarszit.Ook in dat land is er een compleet nieuwe onderklasse geïmporteerd die niets met westerse democratiën heeft, geen onderdeel van de reguliere samenleving is geworden, en nu heel erg boos is.De rellen in Tottenham zouden een wraakactie kunnen zijn geweest van lokale dealers die de politie ‘een lesje wilden leren’.Als Cameron de oorzaak is waarom waren er gelijkaardige rellen in Birmingham in 2005 of in Brixton in 1995.Als het uit armoede was waarom werd er geen voedsel gestolen maar alleen de kassa gekraakt in voedingswinkels? Of plunderen ze winkels van sportschoenen of smart phones? De oorzaak ligt in wijken waar het materialisme een levensstijl is, gangsters populair zijn en waar grote groepen allochtonen leven van drugs en criminaliteit.Het sociaal leven wordt bepaald door deze gangs en de politie heeft er al lang de controle verloren.Ze leven in een samenleving die hun voorhoudt dat materialisme alles is, en dat je zonder die sportschoenen of die I-phone niet bent.Hun idee van die opstanden is plezier hebben, gratis luxe goederen halen, tonen aan politie dat zij de baas zijn.
  De wijken van de bendeleden zijn, ten gevolge van het sociaal-huisvestingsbeleid van de afgelopen dertig jaar, enorme reservoirs van werkloze en gebroken gezinnen geworden.Ze halen hun inkomen dan maar uit drugshandel en diefstal. Er groeit een verloren, maatschappelijk vervreemde generatie jongeren op. Als alternatief voor de samenleving waarvan ze totaal vervreemd zijn, creëren ze hun eigen gemeenschap, de bende. En de enige wet die ze respecteren is de 'code van de straat'. Het is iedereen duidelijk dat dit soort figuren uit de arme wijken komen en gewoon toegang hebben tot onderwijs, zoals iedereen. Ze leven alleen in een compleet andere denkwereld. Ze denken snel rijk te worden door simpelweg te pakken wat ze willen.De rellen in Londen zijn het bewijs dat een deel van de Britse jeugd – de messentrekkers, schutters, plunderaars, gelegenheidsdieven en hun angstige handlangers – in de afgrond van een ineenstortende natie is gevallen.Men kweekt een socialistische generatie die wacht op de overheid als het niet goed gaat, die verbitterd is als de overheid niet rap genoeg reageert, die kwaad wordt als ze niet genoeg krijgt, die denkt dat alles collectief bezit is wat hen ook toebehoort, die denkt dat ze gerechtigd is om acties te ondernemen als er niet op de rekening staat waarop ze denken recht te hebben. Ze leren niet zelf verantwoordelijkheid te nemen, hun handen uit de mouwen te steken, indien mogelijk zelfs een zelfstandige activiteit uit te oefenen.Na andere Europese landen zal ook het Verenigd Koninkrijk moeten erkennen dat de multi-culturele samenwoning mislukt is.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ja, onze Europese leiders hebben gelijk, de multicultidroom van onze “linkse” “top”bestuurders is volkomen mislukt.De rellen in Engeland hebben niets met honger te maken, maar alles met criminelen.Zielige lui doen alsof ze niks hebben. Allemaal te eten en allemaal een dak boven hun hoofd.Als er dan geen werk is dan ga je het toch ergens anders in het land zoeken.Grappig om te zien dat zielige, arme, zogenaamde kansloze mensen, de schuld altijd bij anderen leggen van hun zieligheid en armoede. Het is overigens opvallend dat al die achtergestelde immigranten het twintig keer beter hebben dan hun landgenoten in de thuislanden, waar de mensen zich uit de naad werken voor een paar dollar per dag, terwijl hun familieleden in Engeland met een gigantische uitkering de oprechte burgers het leven zuur maken en te belazerd zijn om de handen uit de mouwen te steken.Flikker op met de linkse multiculti bullshit. Dit zijn klootzakken die gewoon gratis spullen willen. In fucking Afrika, Midden-Oosten of andere locaties waar de Ramadam nu het belangrijkst is, heb je geen eten, drinken of vooruitzicht. Als je woedend bent op het systeem gooi je tegels naar politiebureaus en regeringsgebouwen, maar ga je zeker geen winkels plunderen van hard werkende medeburgers.Misdaad wordt in Engeland nog nauwelijks bestraft. De straffen zijn bespottelijk.De politie is daar net zo slap als hier.De mensen die nu het bangst zijn voor politie zijn de onschuldigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Anathematic Action15 augustus 2011 om 14:35

  Ik ben er niet helemaal zeker van dat dit probleem ALLEEN maar te wijten zou zijn aan de mentaliteit van de mensen die aan zulke rellen meedoen. Volgens mij heb je ook een algemeen klimaat nodig waarin de politiek correcte mentaliteit een pervasieve invloed heeft op de werking van de politiediensten. En dan zie ik dat wat er daar gebeurt geen alleenstaand geval is. Wanneer Marokkaanse winkeluitbaters in Antwerpen al het heft in eigen handen moeten nemen omdat drugsdealers van allochtone oorsprong hun het leven zuur maken, dan kan dat alleen maar omdat van hogerhand de politiediensten is ingepeperd geweest "die wijken met rust te laten." M.a.w. een houding cultiveren waarbij je denkt het probleem te kunnen oplossen door het te negeren, werkt contraproductief. Op die manier gaan we dus leren dat er op bepaalde plaatsen een zekere mate van straffeloosheid kan bestaan, waardoor de politie ZELF de spreekwoordelijke hond van Pavlov negatief gaat conditioneren. In Antwerpen hebben veel Marokkaanse winkeliers er zelf nu meer dan genoeg van, zo blijkt. En eerlijk gesproken, ik kan ze moeilijk ongelijk geven. Ik ken namelijk genoeg autochtone Belgen die feiten van zgn. "kleine criminaliteit" toch niet meer aangeven, omdat de politie die zelfs niet eens WIL registreren, waardoor stadsbesturen vaak op het einde van het jaar met veel hoerastemming errond "positieve tendenzen mbt tot dalende criminaliteitscijfers" willen presenteren. En voor zover ik wel eens reacties peil bij mensen daarover, zijn er niet veel mensen die daar nog in lijken te geloven. En dan zit ik mij af te vragen hoeveel respect allochtone winkeliers dan wel nog over zouden hebben voor de politie als zelfs de autochtonen het niet meer hebben ? De laatste tijd hoor ik wel vaker van mensen dat de politie er geen zin meer in heeft, maar dat ze wel erg snel zijn om zichzelf in te dekken tegen feiten, waarbij ze zelf onder vuur komen te liggen, en dan word je gewoonlijk op de bon geslingerd voor belediging van een ambtenaar in functie.

  Sorry dat ik het zeg, maar politiediensten zijn voor een deel zélf verantwoordelijk voor wat er gebeurt, en als ze denken dat het nu geen probleem is dan zal het wel een nog groter probleem worden in de toekomst. Zowel hier als elders in Europa. En dat dankzij de politiek.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Anathematic Action15 augustus 2011 om 19:00

  Alles goed en wel beschouwd, dreigt de toenemende islamisering dus ook deels een zaak van de lamlendigheid van politiediensten te worden, wanneer hun demotivatie wordt aangestuurd door de hogere politiek correcte niveau's. Ik kan me namelijk inbeelden dat veel Marokkaanse winkeliers in Antwerpen regelmatig naar de moskee gaan, waar ze de gangbare "moraal" van hun ideologie krijgen opgelepeld door hun traditionele ideologische scherpslijpers. (aka imams) Wanneer het islamitisch model van law and order op die manier ingang vindt in die wijken, dan is de politie er zélf mee verantwoordelijk voor geweest, aangezien die geen enkele geloofwaardigheid meer heeft bij moslims.

  Het laat zich makkelijk raden wat er dan gaat gebeuren. Aan de ene kant krijgen we dan een islamitisch-ideologisch geïnspireerde politie in die wijken, waar onze politie op de lange termijn geen jurisdictie meer heeft of kan/mag hebben. En aan de andere kant kan de politie alleen maar zijn autoriteit laten gelden over de autochtonen, die momenteel al geen hoge pet op hebben van de werking van politie en justitie. En dat bovendien ook met dank aan ruggegraatloze zevertsjeven als Tony Van Parys en Tsjeefaan De Clerck, die elke keer een wollig discours komen afsteken wanneer op dat vlak wat fout gaat, zonder ook maar één vinger uit te hebben uitgestoken om wat te veranderen.

  - de politiediensten zijn verwijfd geworden door politieke correctheid

  en

  - ze hebben door indoctrinatie de slagkracht niet meer om die problemen in te dijken

  dus

  - moeten ze zich maar bezig houden met de brave autochtoon eronder te krijgen

  om

  - de indruk te krijgen dat ze concreet nog wat voorstellen op het vlak van ordehandhaving

  Het lijkt er verdomd hard op dat politici echt geen bal hebben geleerd van zaken zoals de AEL, de situatie in Parijse banlieus of wat er bijvoorbeeld in Malmö gebeurt. Dat de roep om hard optreden vanwege de politie in de UK nu harder luidt dan ooit is gewoon lachwekkend, want het is symptomatisch voor het feit dat ze tijden lang onder invloed van de politiek geen vinger hebben uitgestoken.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. #AA
  I like this analysis !! Well done !!

  En verder... is het aftellen tot de volgende uitbarsting ergens in Eurabia.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Anathematic Action7 september 2011 om 13:49

  Het is in elk geval interessant om te zien dat nu ook politici van allochtone afkomst zoals Ergün Top mooi beginnen aan te sluiten bij mijn eigen ideeën over de tandeloze politie, als die de zaken willen voorstellen als een burenruzie wanneer Top een moersleutel op zijn knikker krijgt. Dat zegt dus duidelijk dat de maat vol is overal, als zelfs sommige allochtonen al in het openbaar luidop durven zeggen wat de autochtonen al lang denken van de politie. (zie o.a. GVA) Wanneer ik dan ook lees dat sommige andere Turken in de betrokken straat waar het incident zich voordeed nog duidelijk maken dat hun respect voor de politie afneemt, dan zie ik duidelijke overeenkomsten: wie écht wil geloven dat de politie nog iets wil doen, komt de facto bedrogen uit !

  Nu ga ik even een "stoute denkoefening" doen, nl denken als een imam in een moskee die dergelijke mensen aanspreekt:

  "De ongelovige is niet in staat orde en recht af te dwingen in de samenleving, want de wetten van de kafir zijn niet moreel hoogstaand, ze zijn ontaard. Allah heeft ons via zijn profeet laten weten dat er maar één soort wetgeving bestaat die daadwerkelijk hoogstaande normen en waarden kan afdwingen, en dat is een systeem dat universele geldigheid heeft, iedereen is eraan onderworpen, ook de ongelovigen: de Sharia. Geen moslim kan onderworpen worden aan ongelovige wetgeving, maw, dus moet Sharia worden ingevoerd voor alle mensen, of er bestaat geen orde en recht voor moslims om mee te beginnen. De ongelovige samenleving is door en door gecorrumpeerd, hun wetten gelden dus niet voor ons."

  Ziezo. De politie kan maar hopen dat de meeste allochtonen die last hebben van zulke incidenten nooit naar een moskee lopen. Want dan zou dit in hun hoofd wel eens ZEER algemeen aannemelijk kunnen worden. Door zijn lakse houding zorgen politie en justitie er nu zelf voor dat wijken verder kunnen worden geradicaliseerd ! Van zelfvernietigend gesproken...

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...