donderdag 3 juni 2010

Houthalen introduceert Sharia

Sharia_flogging.jpg

Hoe dom, naïef en onwetend mensen kunnen zijn als de islam in beeld komt, mag nog maar eens blijken uit een verbijsterend geval van dhimmitude in het Belgisch-Limburgse Houthalen.

De kleuterschool De Kleine Kunstenaar in Houthalen-Oost bestaat het om een schoolreis te organiseren en alle kinderen 's middags een frietje met hamburger aan te bieden. Geen probleem, ware het niet dat op het inschrijfformulier wordt vermeld dat de hamburger "halal" is.

Omdat er zich enkele moslimkinderen bevinden in die schoolgemeenschap van 180 kinderen, worden gemakshalve alle kinderen verplicht halal vlees te eten, de meerderheid moet zich onderwerpen aan de religieuze geplogenheden van een minderheid. De wereld op zijn kop dus.

Schooldirectrice Eveline Leurs hanteert de logica van dwazen die niet verder denken dan hun neus lang is.

"Je kan toch niet aan 180 kinderen één voor één gaan vragen welk vlees ze het liefst hebben", oreert ze. "De kleuters van onze school eten al jaren halal vlees tijdens schooltrips, maar dit jaar hebben we dat expliciet vermeld", gaat ze verder. "Op die manier zijn de ouders van moslimkinderen meteen gerustgesteld. Denk je dat er ook maar één peuter zijn vlees niet heeft opgegeten omdat het halal was" stelt ze de rethorische vraag. "Je proeft het verschil niet eens" antwoordt ze zelf.

Samengevat blijkt uit haar uitleg en verantwoording dat ze de ouders van niet-moslims al jaren bij de neus heeft geleid. Dat ze heel bewust de kluit heeft bedrogen. Tevens blijkt dat ze de mening en gemoedsrust van islamieten belangrijker vindt dan die van niet-islamieten, want met hen heeft ze altijd in het geniep gecommuniceerd dat het vlees halal was en dat die domme kafirs dat wel zouden vreten zonder het te weten. Ook dat ze het belangrijker vindt dat enkele moslims gerustgesteld zijn op de kap van niet-moslims.

Deze directrice is niet bekwaam om een school te leiden. Ze is het vertrouwen van de ouders niet langer waard.

Afgezien van het feit dat halal slachten onnodig dierenleed veroorzaakt (Gaia ageert al jaren tegen die praktijken) en dus moet worden verboden, en afgezien van het feit dat deze directrice de ouders van de kinderen al jaren doelbewust heeft bedrogen: schooldirectrice Eveline Leurs verdient striemende kritiek omdat ze - bewust of onbewust - de deur op een kier heeft gezet voor de sharia.

Overal in het Westen zien we hetzelfde fenomeen: het begint met onschuldige hoofddoekjes die plots overal in beeld verschijnen, en dan komt het gescheiden zwemmen, het weigeren deel te nemen aan de lessen biologie, het weigeren handen te schudden of naar een mannelijke dokter te gaan, het eisen van halal voeding en respect voor islamitische feestdagen en dies meer. Wat de niet-moslims hiervan vinden doet er blijkbaar niet toe, de wensen van de islamieten gaan voor.

Het begint dus met kleinigheden, zoals hier het introduceren van halal voeding in school, heel gericht op niet-islamieten, want achter deze vorm van da'wa (bekeringsdrift) gaat altijd hetzelfde mechanisme schuil: het sluipenderwijs introduceren van de sharia, de islamitische regelgeving verordonneerd door de zelfverklaarde profeet. Wie niet ziet dat er momenteel in het hele Westen een islamisering plaatsvindt, is ofwel stekeblind ofwel van slechte wil.

Wat is de volgende concessie mevrouw Eveline Leurs, lijfstraffen voor meisjes die hun hoofd niet bedekken? Stokslagen voor kinderen die er in het geniep een liefje op na houden? Verplichte deelname aan de ramadan?

Mevrouw Leurs, ik hoop dat u de wind van voren krijgt en dat u uw halal-idiotie snel zult afvoeren. Ik hoop dat het gezond verstand weer bezit neemt van uw vertroebelde geest.

Wij niet-moslims trekken een streep in het zand voor de islam, tot hier en niet verder! Uw halal-verhaal is een stap over die streep.

AANSLUITEND

De Houthalense schepen Mustafa Aytar noemt "het probleem" enigszins overtrokken. "Zeker als je weet dat halal vlees van de slager op de Koolmijnlaan erg in trek is, ook bij autochtonen".

Ik heb dit heerschap volgende mail gezonden:

Mijnheer de Schepen, zoals ik al schreef in mijn laatste blogpost, is de introductie van halal vlees voor niet-moslims ONWENSELIJK, omdat er een strategie achter schuilt. U als islamist weet goed genoeg welke strategie (da'wa) en met welk doel (islamisering en sharia). Kom ons dus geen zand in de ogen strooien, we are watching you.
Kafir Harby

22 opmerkingen:

 1. Dat die directrice dat niet door heeft is voor mij onbegrijpelijk. Leest die madam geen kranten? Kijkt die niet naar de televisie?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als we eens een betoging opzetten, daar in het verre Houthalen? Een beetje boel maken, anders begrijpen ze het toch niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als u eens wist wat men in de scholen van Antwerpen en Brussel dan te bakken maakt? Allemaal halal wat daar uit de oven komt hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeft iemand het mailadres of telefoonnummer van die domme directrice?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Guido van Houthalen3 juni 2010 om 17:31

  Ik ben er zeker van dat onze burgemeester dit allemaal niet zal toelaten, hij gaat die directrice binnen de kortste keren op haar plaats zetten, wacht maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoe dom kan een mens zijn? Leeft die op een andere planeet ofzo? Het begint met een vinger en voor je het weet ben je je hele arm kwijt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Guido van Houthalen
  Zou het? Als dat waar is, laat ik daar een kistje wijn afzetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als ik daar een peuter op school had, haalde ik het kind meteen weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zie de burgemeester wel achter hoek en kant en in alle straten hangen, maar naar Houthalen-Oost komen om te reclameren, nee dat zie ik hem nog niet doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Al bij al verbaast me dit allemaal niks. Het is al lang aan de gang, met goedvinden van de socialisten en de groenen. Is het intussen al niet te laat? Zijn we al in die situatie dat we het eigen land niet meer onder controle hebben? Ik durf te vermoeden van wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. In het Belang van Limburg heeft men een poll gehouden met de vraag "Mag een school kinderen verplichten om halal vlees te eten?".

  Resultaat:

  7,68% vindt van wel (linkse rukkers en moslims)

  92,32% vindt van niet: mensen met gezond verstand.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. WEL,WEL,WEL is dit niet erg in alle scholen wordt voor beide soorten vlees voorzien, waarom hier niet ? Hier moet niemand voor mekaar gaan aanpassen dit is een democratisch land en ben blij hier te mogen wonen zowel ik hier ben geboren maar swat, waarom zo een heisa jongens en meisjes. halal stelt niks voor mensen, ik eet alle soorten vlees maar heb respect voor wat een ander eet daarom laat toch iedereen gewoon zijn ding doen. Zoals de directie zelf zegt hier zijn wij jaren mee bezig en niemand maakt tam tam erover maar nu het wordt geplubiceerd wordt zijn wij aan het toegeven FLAUWEKUL allemaal. Misschien is het een pak goedkoper daarmee deze aankoop van halal vlees. Laten we toch een vreedzaam leven lijden alstublieft. Geniet van de schone weer en ga eens lekker terassen he.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. KENAN DEMIRCI GENK4 juni 2010 om 08:36

  Eigenlijk is de Halal vleesbranche alles behalve Halal, de moslimexecutieve zou een controle orgaan in het leven roepen, weet nu al dat corruptie die er nu reeds is geinstututionaliseerd zal worden en de zogenaamde controle imams zullen hun zakken vullen. Nog geen 5% van Halal vlees is echt Halal. En van verwerkte vleeswaren is zelfs 0% echt Halal. Indien men denkt dat er bvb in Turkije niet genoeid wordt dan is dat een grove vergissing: door DNA controles blijkt regelmatig dat er ezelsvlees en varkensvlees wordt toegediend in internaten, ziekenhuizen, enz. HALAL is in de praktijk niets anders dan een verkoopsmiddel! Ik kan het bewijzen als men het wil. Buiten het offerdier die men zelf slacht is er echt geen ander Halal vlees op de markt.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De school zoekt zelf problemen door voor een schoolreis ook nog halaljunkfood aan te bieden.Wat is er mis met een lunchpakket dat door de ouders werd klaargemaakt? Zelf zijn wij vegetarisch en HEBBEN ER NOG NOOIT AAN GEDACHT ONZE LEVENSWIJZE OP TE DRINGEN AAN ANDERS DENKENDEN. Ik ben tegen het systeem van kweken van dieren in België en ben zeker niet akkoord met halalvlees(pijnlijk slachten)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @Kenan
  Nee mijnheer Demirci, we moeten halal verbieden tout court. Wegens teveel dierenleed en wegens islamitisch. Wij willen MINDER islam in plaats van meer islam. Get it?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ook wij hebben de heer Aytar gemaild. Wij waren dichtbij betrokken en weten dat in de achtergrondgesprekken gesproken werd over 'laag bij de grondse reacties'. Wij hebben hem de vraag gesteld of dat het woordgebruik is wanneer een autochtoon een beetje op zijn strepen staat. De heer Aytar heeft tot nu toe de moed niet gehad om ons te antwoorden.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. De Determinist8 juni 2010 om 12:30

  Sura 52:43 - Of hebben zij een ander god dan Allah? Lofprijzing aan Allah boven hun genotengeverij.

  HvdM: Allah betekent ’De God’. Dat klinkt nog enigszins logisch. Ware het niet dat nergens, maar dan ook nergens in of buiten de koran vermeld staat wat de naam dan van die ’DE God’ is. Het is zoiets als over voetballers praten: ”. . . of kennen zij een andere voetballer dan DE voetballer?” Kan het nog dommer en gespeend van elke vorm van gezond verstand? Wie is dan DE voetballer? Wij wisselen tenminste nog namen uit om tot een vergelijk te komen. Bedoel je Pele, Maradonna of Johan Cruijff? Mohammedanen weten stomweg niet over wie zij het hebben. Mohammedanen zijn de enige dwazen die een god aanbidden die ze niet kennen. En als je dat tegen ze zegt, antwoorden zij zonder na te denken dat hun god wel zeker 99 namen heeft. Echter, dat zijn geen namen maar hoedanigheden, omschrijvingen, kwaliteiten, kenmerken van die god.

  Met alles merken we bij mohammedanen dat zij NIET willen. De koran verwijst stelselmatig naar de eerdere boeken van God. En de koran moedigt dan ook aan - in geval van twijfel, zoals het er letterlijk staat in het arabisch - zich te iwenden tot de mensen aan wie die eerdere boeken geopenbaard zijn: de joden en de christenen. Iedere jood en iedere christen weet dat de god van Abraham, Jehovah heet, of Jaweh wordt genoemd. JeHoWaH vanuit het Hebreeuws. Piet , Pierre, Pedro. Of Jan, John, Jean, Johan. Het betreft een en dezelfde naam.

  Ik zou nu in de denktrant van de volgelingen van de analfabeet moeten eindigen met:

  Hartelijke groet,

  De determinist, vrede zij met hem.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hier nog een voorbeeld van voortschrijdende sharia en onzinnige eisen:

  VENRAY- De van origine Turkse PvdA’er Hayrettin Ünüvar, naast PvdA-raadslid ook voorzitter van een moskee, stelt dat een kunstwerk van een varken, dat symbool staat voor de lokale intensieve varkenshouderij, op rotonde Oostsingel-Noordsingel in Venray  aanstootgevend is voor moslims.
  Ünüvar stelde dat moslims het varken als onrein zien en dat er bij het plaatsen van kunstwerken op ondermeer rotondes rekening gehouden gaat worden met ‘de multiculturele samenleving’. Ofwel, met moslims want geen enkele andere bevolkingsgroep, inclusief Joden waarvoor het varken eveneens onrein is, bedenkt zelfs maar dat kunst in de openbare ruimte gecensureerd zou moeten worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Waar zijn jullie hier eigenlijk mee bezig????????????wat maakt het uit of onze kinderen Halal eten of niet?Is onze manier van slachten dan zoveel beter?Het dier wordt zowiezo geslacht.Wordt het niet eens tijd dat we elkaar aanvaarden voor wie we zijn.Wat gaan jullie doen als jullie kinderen vragen om bij moslim-vriendjes te gaan spelen en eten?Dit ook weigeren?En wat eten jullie,als jullie naar Islamitische landen op reis gaan?Vroeger hebben wij als belgen deze mensen naar hier gehaald om het vuil werk te laten doen, waar wij onszelf te goed voor voelden en nu zouden deze mensen wegmoeten?Ik denk dat het hoge tijd wordt dat we zelf eens in de spiegel kijken en ons afvragen waar wij eigenlijk mee bezig zijn en of we zelf wel zo perfect zijn dan we denken!Het zijn niet de vreemdelingen,maar wij belgen die het probleem zijn.Leer eerst de mensen kennen voor jullie een oordeel vellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @anoniem
  Word wakker mens, kom van uw ivoren torentje en zie wat er in de wereld gaande is. Wij hebben de rode loper uitgelegd voor de islam en die maakt er gretig gebruik van: niet onze aangereikte pink maar de hele arm ligt onder het kapblok.

  Luister en kijk naar het nieuws, het gaat alleen nog maar over die pseudo-religie en al het nieuws dat uit de islamitische wereld komt is allesbehalve fraai want barbaars, achterlijk, dom en intolerant (niet alleen naar vrouwen toe, die voor de islam even minderwaardig zijn als geiten en schapen).

  Migranten die naar het Westen uitwijken worden doorgaans goed, te goed onthaald met alle voordelen die ze in eigen landen NOOIT zullen krijgen. Wat is hun dank? Ze willen ons hun achterlijkheid opdringen, desnoods met geweld.

  U weet het misschien niet, maar de islam heeft ons de oorlog verklaard. Het wordt tijd dat wij er ons naar gaan gedragen.

  KH

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hoe bekrompen zijt gij!Wat er allemaal in de wereld omgaat heeft niets meer met de islam te maken.Je moet niet geloven dat de moslims dit goedkeuren.Dat die anderen zich verschuilen achter de islam vinden zij ook niet kunnen,maar kunnen er evenmin iets aandoen.Je doet net alsof dit het enige is wat er zich momenteel afspeelt in de wereld.Net alsof wij belgen nooit in het nieuws voorkomen.Ik denk dat wij de laatste jaren al genoeg schande op onze nek gehaald hebben.Ik denk dat het hoog tijd wordt dat we daar eens eerst iets aandoen i.p.v. ons met andere te moeien.Ik walg van jullie uitspraken.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Damn jij bent zo kankerdom zeg. Alleen omdat één school ergens in fucking noman land halalvlees aan de kinderen voedt, maak jij er een hele blog en problemen van. SNAPPEN JULLIE EXTREEM LINKSE EN EXTREEM RECHTSE HOMOFIELEN NOU NIET DAT JULLIE OVERDREVENHEID NIEMAND IETS BOEIT? ZIJN JULLIE ZO KANKER NAIEF? OF WILLEN JULLIE HET NIET SNAPPEN? JULLIE ZIJN IN IEDER GEVAL KANKER DOM EN ZOUDEN ALLEMAAL ERGENS IN "IK ZEIK OVERAL OP" LAND MOETEN VERTREKKEN. FUCK ISLAM, FUCK THE BILBLE, FUCK SOCIALISME, FUCK EXTREEM RECHTS, STERF EN BRAND IN HELL ALLEMAAL MET JE KINDERACHTIGE GEZEIK OVER SHARIA EN ISLAM. KANKER STOMME NUTTELOZE LEVENLOZE KANKER IDIOTEN. STERF. DOEI.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...