zaterdag 19 september 2009

Jihad in Molenbeek!

Racaille.jpg

We schreven het in deze blog al meermaals: er zijn in dit land - zoals in alle steden van West-Europa - islamitische enclaves ontstaan waarover politie, overheid en justitie hun controle en autoriteit compleet kwijt zijn.

De rellen afgelopen donderdavond in Molenbeek bewijzen dat eens te meer. Niet alleen in Molenbeek is de overheid de strijd verloren met het islamisme, ook de Anderlechtse wijk Kuregem behoort al enige tijd defintief "Dar ul-Islam" toe. Andere enclaves in het hele land zijn progressief in wording, zelfs in landelijke gemeenten stapelen de samenlevingsproblemen zich op. En dan maar straal negeren en ontkennen dat het land tegen ijltempo aan het islamiseren is.

Even resumeren: zo'n vijftig tot honderd Marokkaanse jongeren vielen rond acht uur het politiecommissariaat aan in de Graaf van Vlaanderenstraat in Molenbeek. Eerder op de avond was, tijdens een controle in de Maritiemwijk, een jonge Marokkaan opgepakt. De kerel in kwestie maakte onnoemlijk veel misbaar toen hij werd meegenomen, en dat was genoeg om de gemoederen in de wijk meteen op te hitsen. Een gekend en beproefd scenario.

De relschoppers sloegen ruiten aan diggelen en beschadigden verschillende politiewagens. Twee agenten raakten lichtgewond door rondvliegend glas. De agenten in het commissariaat zagen meteen in dat ze de situatie niet onder controle konden krijgen en vroegen versterking van andere Brusselse korpsen. Alles samen kwamen er zo'n honderd agenten, een waterkanon en politiehelikopter aanrukken.

Tussen vrijdag 17 uur en zaterdagnacht heeft de politie in Sint-Jans-Molenbeek 43 personen opgepakt. Veertig personen werden administratief aangehouden voor ordeverstoring. Drie personen worden gerechtelijk aangehouden. Zij maakten zich schuldig aan weerspannigheid en slagen aan agenten, het gooien van stenen naar een politievoertuig en verboden wapendracht. Eén persoon had een mes op zak. Naast de aanhoudingen werden vijf molotov-cocktails gevonden onder een geparkeerde vrachtwagen. Een ruit van een politievoertuig werd verbrijzeld. Als bij wonder raakte geen enkele politieman gewond.

Jaja, onze hoofdstad lijkt steeds meer op een Palestijnse wijk in Gaza of de Westbank, waarbij jonge allochtonen (in hoofdzaak Marokkanen) zich doelbewust tegen de ordediensten keren en systematisch de openbare orde ondermijnen. Dat politie, brandweer en zelfs ambulances daarbij zelf het doelwit van gewelddaden zijn geworden, maakt deel uit van de jihadistische strategie. De wijken waarvan sprake horen de islam toe, en alles wat de kufar-overheid vertegenwoordigt moet het ontgelden. In dit concept van chaos en geweld vinden de islamisten en criminelen mekaar, want ze streven hetzelfde doel na: de wijken bestendigen als no go-areas.

'We kunnen niet toelaten dat "jeugdbendes" de straat overnemen' zei minister van binnenlandse zaken Turtelboom vrijdagavond in Terzake. Jeugdbendes mevrouw? Jongeren? Jeugdigen? Men weigert nog altijd te benoemen waar het echt over gaat! Wat in Molenbeek gebeurt heeft niets te maken met jongerenbendes, maar alles met de islamisering van het Westen, de eeuwigdurende jihad jegens de kuffar, tot de hele wereld Allah toebehoort. Deze jonge relschoppende Marokkanen zijn het "kanonenfleisch" dat wordt uitgestuurd om chaos te creëren, de opdrachtgevers zitten hoog en droog in hun moskee.

Molenbeek is de facto een "no go zone". Als we niet per direct ingrijpen zet de agitatie zich verder, neemt de shariaficatie uitbreiding met alle gevolgen vandien. Beste Belgische politici, laat per direct het politiek correcte discours voor wat het is, ga voor een beleid van de ijzeren vuist, ongeacht wat alle links-liberale struisvogels te lande uitkramen.

Geert Lambert (SLP) bijvoorbeeld, die in Terzake stelt nog steeds te streven naar een interculturele maatschappij, terwijl Molenbeek in brand staat. Intercultureel? U bedoelt mono-cultureel islamitisch, Lambert? Of Mieke Vogels (Groen!) die in De Zevende Dag glunderend pleit voor een opheffing van het verbod op hoofddoeken in de Antwerpse scholen. Zij hebben het kennelijk nog altijd niet begrepen.

Tijd voor de bouw van werkkampen (heropvoeding en beroepsvorming), tijd voor De Grote Terugkeer naar de Landen van Herkomst, tijd om te tonen dat we onze vrije wereld totterdood zullen verdedigen tegen die verderfelijke en gewelddadige doctrine, verpakt als een pseudo-religie en uitgedragen door useless eaters.

VERVOLG: MINISTER WIL SNELRECHT INVOEREN
Wat in feite al lang in voege had moeten zijn, gaat er nu misschien komen. Misschien.

Minister van Justitie Stefaan De Clerck (CD&V) wil het snelrecht nieuw leven inblazen, schrijven Het Nieuwsblad en De Standaard maandag. Hij wil "zo snel mogelijk" overleggen met de Brusselse procureur des Konings Bruno Bulthé.

De Clerck voelde de druk toenemen nadat de sp.a had laten verstaan dat de minister Bulthé een signaal moest geven als de procureur van Brussel niets onderneemt om de relschoppers in Sint-Jans-Molenbeek sneller te bestraffen. Korpschef Johan De Becker van de politie van Molenbeek had eerder gezegd dat het gerecht jonge relschoppers in zijn gemeente veel sneller zou moeten straffen.

"Er wordt nogal vlug geroepen om snelrecht, en ik zeg er in principe ook niet nee tegen", reageert De Clerck. "We moeten alleen oppassen dat we niet te snel willen zijn. Alles moet ook nog correct kunnen verlopen. Er mogen zeker geen procedurefouten binnensluipen."

Vooraleer hij effectief stappen onderneemt, wil De Clerck de ervaringen uit het verleden toetsen. "Wat dat snelrecht betreft, zijn er nog pogingen ondernomen, maar die waren niet altijd even succesvol." (Belga)

4 opmerkingen:

 1. Het orakel Leman heeft gesproken.

  Vanavond, 18/09, heeft het orakel Leman op het VRT nieuws gesproken om 19H00, naar aanleiding van de burgeroorlog in Molenbeek gisterenavond.

  U weet wel, het groot licht, medestichter van het CGKR (Centrum voor Gelijke Kansen en Racismebestrijding - vroeger kortweg Centrum Leman genoemd - nu Centrum Dewit, even groot licht, natuurlijk!), Paterke Philip Leman.

  Op vragen als "Wat drijft nu een jongen van 14 jaar om zo agressief te reageren?" antwoordde hij zeer gevat en inhoudelijk met "Ja, u weet, er zijn er zo'n 70 tot 80 tal die op deze manier reageren, dat is nu eenmaal hun 'taal'" - Voilà, dat is het! Daarmee kennen we de beweegredenen van deze 'jongen' (want een crimineel is hij natuurlijk niet!). En verder wist het orakel ons nog te vertellen dat de politie in't vervolg best niet meer zo 'agressief' optreedt, maar deze jongeren met meer menselijkheid moet benaderen. Nog eens voilà: het is tenslotte onze schuld weer. Wij zijn de oorzaak van dat wangedrag van deze achtergestelde jongeren, wij moeten ons aan hun gedrag aanpassen, want er is tenslotte niets mis met hen, wél met ons! Wij verrotten de maatschappij, wij maken onez maatschappij onleefbaar...

  Weet dit onnozel paterke nu echt niet dat juist zijn kliek van achterlijke politiek correcte onnozelaars juist de oorzaak zijn van al die excessen in onze maatschappij? Moeten wij die 'achtergestelde jeugd', die drugsdealers die onze jeugd vergiftigen en die doorgaans met dure BMW's en Mercedessen rondtoeren, nog verder pamperen? Moeten wij ze met fluwelen handschoenen blijven aanpakken en onze maatschappij nog verder overleveren aan dit crapuul van de straat?

  U zal wel zelf de antwoorden kunnen invullen, schat ik...

  Gisteren nog een voorbeeld van zo'n achtergestelde allochtone jongere. Op 'Koppen' op VRT ging het over het verbod in de Nderlandse grensstreek om in de koffieshops nog softdrugs te verkopen aan buitenlanders. Werd daar toch opeens zo'n 'ongelukkige' in zijn BMW gefilmd, die de Nederlandse politie verweet dat 'zij' er de schuld van waren dat hij verslaafd was geworden aan wiet, want zij (de Nederlandse overheid) hadden immers dat gedoogbeleid in het leven geroepen, en tegen de medepatrouillerende Vlaamse politieman zei hij in niet mis te verstane woorden: 'Gij, gij pakt mij mijn broodwinning af!".
  De conclusies zullen jullie wel zelf trekken, zeker?

  John Vrancken
  www.john-vrancken.org

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De politiekers zullen pas wakker schieten als het te laat is. Daar hoeft toch geen tekening bij zeker?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. MET LINKS-LIBERALE STRUISVOGELS bedoel je zeker mensen als Moureaux, burgemeerster van Molenbeek?

  Hier is een goed voorbeeld daarvan, vandaag in de krant. Marokkaans Brussels parlementslide Fouad Ahidar zet het volgende: 'Ja, ik ben gefrustreerd. Ik hoor Philippe Moureaux al tien jaar zeggen dat er niets aan de hand is, dat de situatie onder controle is. Maar het is niet zo. Voor het eerst geeft hij nu toe dat er een crisis is, maar jarenlang heeft hij me gewoon uitgelachen omdat ik zei dat we moesten ingrijpen. Hij vond dat ik domme ideeën had. Maar probeer ze tenminste voor je dat zegt, het is beter dan niets doen.'

  'Al jaren ontwikkelen ze allerlei methodieken om de wijk te redden, maar niemand doet iets. Hoe kan het dat op honderd meter van de moskee in een cafeetje drugs gedeald worden en dat onze jongeren er één voor één aan dood gaan? Niemand reageert. De mensen in de wijk zeggen dat het wel weer voorbij zal gaan en de politie sluit het café niet omdat ze de grote vissen willen pakken. Maar ondertussen worden de jongeren verslaafd. Die zullen niet stoppen als de grote vissen over enkele jaren weg zijn. Die zullen blijven dealen.'

  Arm België, wat staat ons in de nabije toekomst nog allemaal te wachten?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In dit land blijft de politiek blind en doof voor de problemen. Dat is zo met de huidige crisis, we zien of horen de premier niet. Dat is zo met het islamprobleem. Vlaams parlementslid en inwoner van Molembeek Yamilla Idrissi voorspelt dat er Parijse toestanden op komst zijn, maar het valt allemaal in dovemansoren. Tot de kruik barst, dan is het land weer te klein.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...