maandag 21 september 2009

Brussel, over enkele jaren...

Brussel anno 2050.jpg

'Hey, zie die twee daar lopen!'

'Ja broer, er zijn nog Belgen die weigeren zich aan te passen'


3 opmerkingen:

 1. Deze toespraak van Filip Dewinter nav Vlaams Belang-betoging tegen regularisatie illegalen – Antwerpen, 15 september 2009 - illustreert deze cartoon perfect:

  Beste vrienden,
  Op bevel van de Franstaligen worden vanaf vandaag wellicht een honderdduizendtal illegalen geregulariseerd! Een algemene regularisatie en geen individuele regularisatie zoals door de regering beweerd wordt. Mag ik u eraan herinneren dat in januari 2000 reeds 55.000 illegalen werden geregulariseerd. Tussen 2001 en 2008 werden 150.000 individuele regularisaties uitgevoerd. De voorbije jaren werden trouwens meer illegalen geregulariseerd dan er asielaanvragen waren wat onmiddellijk de mythe de wereld uithelpt dat het aantal economische zogenaamde “politieke” asielzoekers daalt.
  België is voor illegalen, asielzoekers en andere clandestiene vreemdelingen een land van melk en honing geworden waar illegale daklozen op kosten van de belastingbetaler in hotels worden gelogeerd, terwijl landgenoten de nacht op straat moeten doorbrengen.
  Beste vrienden,
  Premier Van Rompuy verklaarde naar aanleiding van deze tweede algemene regularisatiegolf dat “niet de centen tellen, wel de mensen”. Ge moet het maar durven: terwijl er 70.000 Vlaamse gezinnen wachten op een sociale woning; er meer dan 10.000 gehandicapten wachten op een persoonlijk assistentiebudget; één op zeven mensen in Vlaanderen leven onder de armoedegrens; tal van bejaarden van een minimumpensioen leven en 226.000 Vlamingen werkloos zijn, worden wellicht 100.000 illegalen geregulariseerd waarvan we weten dat ongeveer de helft na de regularisatie van een OCMW-uitkering zullen leven. In volle crisis met een gat in de federale begroting vindt men wel handen vol geld voor geregulariseerde illegalen terwijl onze bejaarden, gehandicapten, werklozen en sociaal zwakkeren in de kou blijven staan.
  Beste vrienden,
  Volgens een minimalistische schatting zullen er minimum 50.000 illegalen geregulariseerd worden. Wanneer – naar analogie met de vorige regularisatiegolf – de helft OCMW-steun aanvraagt, betekent dit een kost van 217.500.000 euro per jaar. Alleen al de OCMW-steun zal deze regularisatiegolf op vijf jaar tijd meer dan 1 miljard euro aan de belastingsbetaler kosten! Wij zijn niet het OCMW van heel de wereld; wij zijn niet het El Dorado van de fortuinzoekers! Aan het parasiteren op en het profiteren van onze sociale zekerheid moet een einde komen!
  Beste vrienden,
  De regularisatie van illegalen is moreel onaanvaardbaar en politiek crimineel en wel om drie redenen:
  - illegaliteit mag niet en nooit beloond worden. Met de regularisatie van illegalen komen we in de omgekeerde wereld terecht. Wie lang genoeg onderduikt, geen sociale zekerheidsbijdrage betaalt; wie belastingen ontduikt; wie zwartwerkt of erger, wordt beloond met regularisatie; een Belgisch paspoort; een OCMW- en een werkloosheidsuitkering én een sociale woning.
  - de regularisatie van illegalen lost niks op. Integendeel! De problemen worden alleen maar groter. Het aanzuigeffect van een dergelijke regularisatiegolf mag niet onderschat worden. De tamtams roffelen vandaag in Afrika en elders en de koffers worden gepakt richting Antwerpen, Brussel en Gent.
  - Vol is vol! Onze grote steden dreigen illegalopolissen te worden waar vreemdelingen de dienst uitmaken en de eigen autochtone bevolking een minderheid dreigt te worden.
  Beste vrienden,
  De federale regering zadelt de bevolking op met tienduizenden havenlozen, gelukzoekers, avonturiers en erger. Deze illegalen zijn een leger zonder wapens. Het betreft een invasie zonder geweld. Het enige paspoort waar illegalen voor wat ons betreft op kunnen rekenen, is een go-pass naar het land van herkomst!
  Het Vlaams Belang kiest resoluut voor een actieve opsporing van illegalen; voor een waterdichte immigratiestop; voor de afschaffing van de snel-Belgwet en voor de daadwerkelijke repatriëring van illegalen naar hun land van herkomst.
  Inderdaad vrienden, vol is vol! Repatriëren in plaats van regulariseren is onze boodschap! Illegalen, hand in hand terug naar eigen land! Filip Dewinter

  BeantwoordenVerwijderen
 2. HAHAHA, EN ZEGGEN DAT HET STRAKS OOK DE REALITEIT ZAL WORDEN, HAHAHA!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo lang moet je niet wachten, ga maar eens in Molenbeek kijken, je gelooft je ogen niet.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...