donderdag 30 juli 2009

Beringen leert zijn Turken kickboksen!

Thaiboksen.jpg

Op initiatief van schepen Ahmed Koç (SP.A) van de Limburgse gemeente Beringen wordt de oude moskee aan de Stationsstraat aldaar omgebouwd tot een centrum voor jeugd en vrije tijd. Het centrum noemt "No Limit". Het ontmoetingscentrum heeft een grote gymzaal, een kleine cafetaria, kleedkamers, douches en toiletten.

«Er was al lang nood aan een ontmoetingsplaats in de oude mijncité», zegt Koç. «Hier zijn geen grenzen, dit wordt een multiculturele ontmoetingsplaats waar mensen van alle achtergronden mekaar ontmoeten, waar sport- en toneellessen voor meisjes worden voorzien en waar lessen in kick- en thaiboksen worden gegeven.

Onder het mom van "zinvolle tijdbesteding voor jongeren" en onder het voorwendsel dat iedereen hier welkom zou zijn, wordt dus met gemeenschapsgeld een gevechtsopleiding gegeven aan jongeren waarvan het gros nu al bekend staat om zijn agitatie en naar criminaliteit neigend gedrag.

Met andere woorden, wij als gemeenschap zijn het crapuul (racaille) gevechtstechnieken aan het aanleren, die ze nadien tegen ons kunnen/zullen gebruiken als de civiele conflicten uitbreken, of die hen gewoon van pas komen als ze een niet-islamiet beroven of voor de lol iemand in het ziekenhuis willen trappen.

Op de koop toe is het dezelfde socialistische partij (SP.A) die erop heeft aangedrongen dat "de blanke man" wordt ontwapend, terwijl geweten is dat elke Turkse familie een illegaal handvuurwapen in huis heeft, maar geen haan die hier naar kraait.

Als de SP.A éen zinvol wetsontwerp zou kunnen voorbereiden omtrent deze materie is het dit: elke persoon die inschrijft voor een gevechtsopleiding dient van onbesproken gedrag te zijn en een bewijs van goed gedrag en zeden te kunnen voorleggen, waarbij ook crimineel gedrag tijdens de jeugd in aanmerking wordt genomen. De lokale politie dient regelmatig te controleren of de clubs zich hieraan houden.

Tenslotte, Ahmed Koç, die ik verdenk lid te zijn van de extreem-rechtse beweging Milli Görüs, verkoopt zijn project met het smoesje dat ook meisjes en niet-moslims zich tot dit ontmoetingscenter zullen aangetrokken voelen. Meisjes? Niet-moslims? In een oude moskee tussen Turkse haantjes? Larie en apenkool.

5 opmerkingen:

 1. Ja, leer ze nog meer geweld gebruiken.
  Bravo voor zo'n initiatief, jongeren, die zoals zij reeds bij hoog en laag noemen ' verdrukt en gediscimineerd zijn', nu te gaan leren hoe zij gericht erop moeten slaan en dan zeker zeggen: wij zijn racistisch onderdrukt. ja maar, toneel en andere leuke dingen komt later nog. Ha ha ha ik zie dit reeds gebeuren. Sorry dit is voor mij een statie te ver. Burger Vader van de Beringenaren, zijt gij ...
  God vergeve het hun want zij weten niet wat zij doen. Geweld aanleren. Misschien zullen zij dienen als bodygards voor de zo oooo politieke correcten. ja God vergeve het hun. Zij zouden beter een center oprichten om deze jongeren te leren om naar school te gaan dan te leren vechten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ja wie was dat ook weer die zijn volk leerde lezen...., maar Beringen ha ha ha leerde zijn allochtonen kickboksen, ha ha ha. dat is wat anders he!

  RUBY

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een legitieme sport die zo angstaanjagend voor jou? Je moet je paradigma zo snel mogelijk in vraag stellen Ruby.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. BELG Ben Erg Lomp Geboren! Gaan jullie maar meer patatte vrete en in de files wachten zoals een BELG! muuuhahahahah beringen mijn forever

  BeantwoordenVerwijderen
 5. kafkas: jongens als men in gemeente beringen sporten ontmoetings school voor jongeren geopent wordt mag men de burgemeester de sport schepenen toch voor deze ludieke kans toch hartje voor dragen perfect succes , ik ga dikwijls lesjes volgen en voor jeugd geslaagde kans .en kom ook geryst je preek is bij school no limit is preken gast van bij pc wat tijpen snul.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...