vrijdag 31 augustus 2012

Islam, een satanisch brouwsel...

Mo_SlaveOfSatan.jpg


_

7 opmerkingen:

 1. Anathematic Action13 september 2012 om 16:54

  "«Waar zijn ze nu? Al die intellectuelen die ons normaal iedere dag minstens één keer donderend voorhouden dat "de islam" nooit democratie zal aanvaarden», schrijft Tom Naegels vandaag in De Standaard. Een retorische vraag, uiteraard als uithaal bedoeld naar al degenen die bezorgd zijn over de voortschrijdende islamisering en alle consequenties die dit heeft."

  Tom Naegels mag vanaf nu in z'n broek beginnen schijten van angst, want die "Arabische Lentes" doen zich quasi onopgemerkt door PC links ook bij ons voor. Tegen het einde van het jaar blijft er van het zgn. democratische gehalte van Arabische Lente-revoluties in Tunesië, Libië en Egypte geheel en al niks meer over aan de oppervlakte, en dan zullen ze ter linkerzijde misschien gaan beseffen dat ze fout zijn geweest. Tenzij het ontkenningsmechanisme hardnekkiger blijft in hun hoofd.

  We zullen zien...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Anathematic Action13 september 2012 om 17:03

   Zolang die zelfverklaarde intellectuelen niet begrijpen dat democratie als westers concept niet verenigbaar is met het uitgangspunt van de Islam (Tawhid: Allah is de enige geldige norm waaraan mensen onderworpen moeten zijn) dan kunnen ze nog lang doordrammen met hun opgefokte zelfgenoegzaamheid.

   Ik luister daar al lang niet meer naar. Wie kan er nu nog beweren dat "intellectuelen" niet dom zouden kunnen zijn ? Me dunkt dat ik ooit ergens gelezen heb dat iemand zei: "Linkselaars houden van wensvoorstellingen, niet van de realiteit."

   Dat vat het mooi samen, denk ik.

   Verwijderen
 2. De gematigde islam bestaat niet.........http://max-balkanboy.blogspot.nl/2012/09/we-are-living-in-middle-of-global-jihad.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Sjiieten verwachten de terugkeer van de Mahdi die de wereld zal veroveren voor de Islam en zal regeren. Is deze Mahdi soms de lang verwachte anti-Christ ??? Dezelfde anti-Christ die iedereen zal vermoorden die zal weigeren hem als God te aanbidden ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. DAT IS HIER ZEER RUSTIG DE LAATSTE TIJD ! EEN BEETJE TE...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, Kafir Harby heeft momenteel andere katten te geselen. Onder het motto "wat baten kaars en bril als de linkse uil niet zien wil", bereid ik een reis naar Israel voor. Of ik nog veel tijd ga vinden voor deze blog, valt nog te bezien. Vooral de verkiezingen in de VS zullen hun invloed hebben. Als Sheikh Obambi het haalt, ziet het er voor deze wereld beroerd uit, en wordt het sowieso vechten tegen de bierkaai. Wel ben ik nog actief op twitter @kafirharby : allen daarheen!!

   Verwijderen
 5. Dit is voor het eerst dat ik "Islam, een satanisch brouwsel..." open
  en ik ben prettig onder de indruk door de samenhang dat dit stuk bezit met kleurplaat bambi.
  Feel free to surf my web-site - kleurplaten spiderman

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...