maandag 20 augustus 2012

Go for it, Israel !

attack.jpg

All freedom fighters of the world are with you, slalom!!

_

5 opmerkingen:

 1. Mahmoud Abbas, de huidige leider van het PA/PLO regiem, en zijn consorten zijn geen haar beter dan de voormalige terreurbaas Jasser Arafat.Moslims in het Midden-Oosten willen nu hetzelfde bereiken als Europese christenen in de afgelopen eeuwen: joden beroven van hun recht om te bestaan.De eerste stap naar Judenrein Palestina is al gezet: er wonen geen Joden meer in Gaza. Momenteel ijveren de Palestijnen voor een Judenrein Westbank en Judenrein Oost-Jeruzalem.Terwijl in Israël 1,5 miljoen Arabieren wonen die meer rechten hebben dan elders in de Arabische wereld, moet de Westbank gezuiverd worden van Joden. Dit is racisme ten top!Onder toenemende internationale druk, helaas ook van Amerika, wordt Israël gemaand ook de West Bank en Oost-Jeruzalem te verlaten. Dit houdt letterlijk in dat ook in dit gebied GEEN Joden meer mogen wonen. Hoewel Judea en Samaria het hartland van de Joodse Staat uitmaken, vindt de internationale gemeenschap dat het gebied Judenrein gemaakt moet worden omdat er anders geen vrede kan zijn.Maar,Palestijnen kunnen alleen maar in vrede leven wanneer er geen Joden meer wonen.Dat is dus hun definitie van vrede.Als de Palestijnen recht hebben op een eigen land dan is het wel in Jordanie.De Jordaanse koningen hebben tot 1988 nooit ontkend dat Jordanië Palestina is. Nog in 1981 herhaalde koning Hussein: ‘Jordanië is Palestina en Palestina is Jordanië.’Het Palestijnse volk is een verzameling van Arabieren die in het gebied Palestina woonachtig zijn en pas in 1970 van de wereld het predicaat volk kreeg.Welke nationaliteit stond er bij de meeste ‘Palestijnen’ 70 jaar geleden in hun paspoort?Palestijnen hebben nooit een eigen land gehad. Israel bezet dus geen Palestijns land.Het Arabisch-Israëlisch conflict gaat niet in de eerste plaats over grondgebied, maar is een jihad.De meeste wereldbewoners en met name de Europeanen negeren doelbewust de ernst waarmee de oproep in de Koran om iedere Jood te doden, waar deze ook maar te vinden is, opgevolgd wordt. Met name in het Westen worden de ogen gesloten voor de religieuze dimensie, die echter al duizenden jaren het hart vormt van het conflict tussen de Arabieren en de Joden. Zolang dit niet wordt ingezien zullen de meeste Europeanen de leugens van de anti-Israëlische media blijven slikken, en blind en zonder enig inzicht blijven denken dat als de Palestijnen nu maar hun eigen staat krijgen, alle problemen zullen zijn opgelost.....De enige Arabieren in het Midden-Oosten die echt vrij zijn, zowat 1 procent van alle Arabieren, wonen zonder uitzondering allemaal in Israël.Israël is het beste dat de islamitische wereld ooit is overkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is goed uitgelegd, Max. Ik ben het volmondig met u eens. Lange leve Israel, lang leve Servië (MET Kosovo).

   Verwijderen
 2. @Kafir Harby:Het zogenaamde conflict tussen Palestijnen en Israël is helemaal niet een conflict over land. Het gaat niet om stukjes land in Gaza, Judea of Samaria. Het is een ideologisch conflict. Niks anders. Het is een strijd tussen vrijheid en islam. Een strijd tussen goed en kwaad. 

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 19 September 2012-Moslims roepen "de kelen van Joden snijden" op de straten van Parijs…....Video:http://europenews.dk/en/node/58803

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...