woensdag 11 april 2012

Free World, slaap zacht...

ObamaMBEgypt.jpg


Obama_MB.jpg

2 opmerkingen:

 1. De islamitische landen van sunni-strekking vallen stuk voor stuk in handen van de Moslimbroederschap. Het gebeurt planmatig. Het kalifaat is zich aan het vormen. En zoals die mooie cartoon uitdrukt: dit gebeurt allemaal met medewerking van de Obama-administratie, weliswaar grotendeels achter de schermen, maar toch.

  Welke impact heeft dat op ons, hier in West-Europa? Wel, de moslims zien dat hun islam aan kracht en macht wint, en zij geloven dat de islam op weg is om de wereld te domineren.

  Ergo: er is geen reden om zich te integreren in onze samenleving. Sterker nog, zij worden arroganter met de minuut. De criminaliteit gericht tegen ongelovigen wordt driester en gewelddadiger, getuige de Noord-Franse bende (Noord-Afrikanen, lees Marokkanen of Algerijnen) die momenteel de provincie West-Vlaanderen teistert met gewelddadige homejackings.

  Het is al zo dikwijls voorspeld, we zijn op weg naar burgeroorlogen. Want ik geloof niet dat de Westerling zich zomaar zal laten doen.

  In Amerika zou een ombuiging van de trend kunnen worden bewerkstelligd, maar dan moet er een president komen die enerzijds weet wat er wordt gespeeld, en anderzijds bereid is de alliantie tussen Links en de islam te bekampen, tot elke prijs. Maar dat zie ik niet gebeuren. Het wordt Obama of Romney. Beiden zijn schatplichtig aan de Arabische Lobby. Het ziet er niet rooskleurig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In Duitsland heerst grote bezorgdheid over het plan van de moslims aldaar om 25 miljoen korans te verspreiden in het land, gratis notabene. Wie financiert dat? Petrodollars van de Saudi's.

  Dit sluit aan bij de vorige comment: de Mohamedanen worden arroganter met de dag. En de vrije wereld staat erbij en kijkt ernaar.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...