zaterdag 28 april 2012

De Moslim Broederschap ontmaskerd...


De documentaire "Muslim Brotherhood in America: The Enemy Within", in 10 delen te bekijken op de YouTube-stek van Secure Freedom (Deel 1 zie onderaan dit artikel), is een absolute must voor al wie een goed beeld wil krijgen van de oorlog die de islam momenteel voert tegen het Westen (stealth - global jihad) en welke krachten er achter de schermen aan het werk zijn om die oorlog in "goede banen" te leiden.

Spin in het web is uiteraard de Moslim Broederschap, die onder Barack Obama is kunnen infiltreren tot in de hoogste regeringskringen en weefsels van de Verenigde Staten, met de bedoeling de Amerikaanse natie en bij uitbreiding onze Westerse beschaving van binnenuit aan te vreten en te vervangen door een islamitische dictatuur (kalifaat).

Het beeld dat de gerenommeerde auteur - en voorzitter van het Secure Freedom Center - Frank Gaffney in deze documentaire schetst is huiveringwekkend verhelderend en moet élke Westerling, die zijn beschaving de moeite waard vindt, aanzetten tot weerstand en actie van welke soort dan ook.

"Wir haben es nicht gewusst" is absoluut geen excuus als onze kinderen binnen enkele jaren de vraag stellen waarom we onze wereld zonder slag of stoot hebben overgegeven aan een barbaarse ideologie die ontsproot aan het ziekelijke brein van een moordzuchtige zelfverklaarde profeet uit de Arabische woestijn.

Spread the word.

3 opmerkingen:

 1. Deze hopeloos ouderwetse volkomen achterlijke woestijn dwazen bedoelen het goed. Net zoals destijds Herr Hitler. Die wist het ook allemaal beter. De joden waren de oorzaak van alle kwaad en moesten dus uitgeroeid worden.

  Dat soort zaken speelt zich voornamelijk in de hersenen af. Ik zal de laatste zijn die beweert dat de mens een vrije wil heeft, dat neemt niet weg dat een verstandig mens wel een paraplu naar buiten meeneemt als het regent.

  Kortom, we moeten ons wapenen tegen volslagen hersengestoorde mensen zoals deze Arabische haat baarden die door het dolle heen zijn vanwege de gedachte bevoorrecht te zijn door een fata morgana die wel vaker voorkomt in Arabische woestijnen in de persoon van: 'allah', de voor ONZE kennisbeschaving herkenbare waardeloze maar o zo nuttige knecht voor de historische perverse en meest gore sadistische zelfbenoemde profeet en roverhoofdman aller tijden Mohammed.

  Zoals een pop voor kleine meisjes zijn waarde bewijst, zo was 'allah' het stukje speelgoed uit de zandbak van de Arabieren voor Mohammed, waar hij mee kon doen en laten wat hij wilde.

  Alle profeten van God tot en met Jezus konden lezen. Toch wel raar dat dit ophield bij de achterlijkheid van de woestijn. Laten we maar ophouden met al die verderfelijke religieuze godsdienstwaanzin die de wereld niets dan ellende heeft gebracht omdat elke religie zich superieur wilde wanen aan de ander en dit met alle geweld bevestigd wilde zien.

  De mens is een getemd roofdier. Helaas is dit nog steeds niet het geval met godsdienstdwazen uit het gedachtegoed van de islam, de meest weerzinwekkende oorlogszuchtige Arabische beerput religie ter wereld.

  O o o, wat ik ben ik reuze blij met Israël. Ik weet dat het bestaan van Israël olie op het vuur van de haat van Arabieren is dagelijks ondervinden dat hun woestijn godje 'allah' allang aan inflatie ten onder is gegaan in hun dorre vruchteloze woestijn. Joden staken hun handen uit de mouwen en maakten van de woestijn een prachtig economisch rijk land. Mohammedanen rekenden op de werkzaamheid van hun 'allahtje'. Dat ze dit al 1400 jaar zo doen moge blijken uit hun gebrek aan alles. Zelfs aan verstand. Van paperclip tot auto, van aansteker tot vliegtuig, van rol wc-papier tot mobiele telefoon. Alles is bedacht door niet-moslims.

  Die kennis van zaken heeft de mohammedaan blijkbaar tot de waanzin gedreven om het Westen te haten vanuit al zijn haat baard haren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Anathematic Action29 april 2012 om 23:11

   Een tijdje geleden heb ik een dikke turf van meer dan 800 bladzijden gekocht, "Operatie Mossad" van Gordon Thomas, dat beter leest dan de meest waanzinnige fictie. (gaat over de geschiedenis van de Mossad vanaf het begin en heel de Midden-Oosten politiek in dat verband) Als je leest wat voor heksentoeren die dienst allemaal heeft moeten uithalen en waarom dat allemaal nodig was, dan krijg je meteen een veel beter begrip van waarom we Israel moeten blijven steunen hier. De manier waarop de Arabieren op hun lazer krijgen verdient zeker ons respect en zeker als je bedenkt dat Israel een democratie is in een vijandige zee van Islamitische suprematie.

   Verwijderen
  2. Israël moet door dik en dun verdedigd worden, ben ik het volmondig mee eens.

   Eén Jood draagt meer bij tot de mensheid dan alle islamieten samen.

   Verwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...