zaterdag 14 april 2012

Naar de uitroeiing van christenen in de islamitische wereld...


In de islamitische wereld is een genocide aan de gang tegen niet-moslims, lees christenen. De schaarse berichten uit Nigeria, Somalia, Mali, Soedan en Syria zijn verontrustend, maar ook in landen als Egypte voelen christenen zich meer dan ooit bedreigd.

Deze nochtans schandelijke feiten krijgen weinig of geen aandacht in de Westerse media, ze worden zelfs zo voorgesteld dat het lijkt alsof de christenen de aanvallen uitlokken.

Mede schuldig aan deze toestand is de alliantie tussen Links -dat de belangrijkste media domineert- en de islam. Beide doctrines zien in christenen een gemeenschappelijke vijand.

Maar uiteraard is dit in de eerste plaats een voortzetting van de jihad die 1400 jaar geleden begon bij de zelfverklaarde profeet. "Bekamp hen (de niet-moslims) tot er geen ongeloof meer is en Allah de enige god is die op aarde wordt aanbeden", luidt de kernboodschap van de islam.

Nu de Moslim Broederschap, met hulp van Obama en zijn Westerse slippendragers, aan de macht komt in de hele sunni-wereld, voelt de islam zich gesteund en gesterkt om de "global jihad" hoog te laten oplaaien

De volgende video-reportages lichten een tipje van de sluier. Gelieve ze door te zenden naar vrienden en kennissen, en te delen op Facebook, de slapende Westerse wereld moet hier kennis van nemen.

Waar dit allemaal toe leidt? Islam is één der wapens in de handen van een "links-liberale elite" (Illuminati, Bilderbergers...). Doelstelling is de wereld te onderwerpen aan een zelfbenoemde wereldregering... De tol die voor deze "utopia" moet worden betaald? Twee-derde van de wereldbevolking zal worden uitgeroeid. Wie overleeft zal het bestaan van een slaaf leiden...En hier nog enkele uitsmijters, onder andere dit goed artikel over hetzelfde onderwerp: hoe de media de genocide doodzwijgen...

En de toestand in Mali op dit ogenblik: Katholieke leider onthoofd door jihadis in Mali.

En hier een voorbeeld van de medeplichtige verdraaiing van feiten, in dit geval CNN: CNN verdraait waarheid alweer!

5 opmerkingen:

 1. Helemaal mee eens, Kafir.Maar ja, zolang de PC elite het voor het zeggen heeft zullen we daar inderdaad niet zoveel over vernemen via de mainstream media.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is zo. Helaas. Ik vraag me soms af of de buitenlandjournalisten van de grote media 's nachts nog überhaupt rust vinden, in de wetenschap dat ze - door hun zwijgzaamheid - medeplichtig zijn aan die misdaden.

   Maar ach, de elites zijn de SCHAAMTE AL LANG VOORBIJ, getuige de bonussen die ze opstrijken, getuige het feit dat de koning van Spanje op groot wild gaat jagen terwijl zijn volk crepeert...

   Verwijderen
 2. Ik begin toch stilaan hier en daar artikels te zien die melding maken van deze feiten. Veel te weinig, dat is waar, maar het is een begin.

  Ook de RTBF reportage over de islam heeft stof doen opwaaien en mensen wakker geschud in het zuiden van het land.

  Er is dus nog hoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Onder de ogen van Europese politici is de Balkan een centrum van de georganiseerde misdaad geworden – en de ingang van islamistische fanatici naar Europa. Wanneer de Taliban in 2001 in Afghanistan de beelden van Boeddha vernietigden, ging er een golf van verontwaardiging door de wereld. Het was een misdaad en een terroristische aanval tegen het spirituele patrimonium van de mensheid. Wanneer in Servische Kosovo en Metochia de kerken en kloosters worden vernietigd of verminkt/130!!!/ in Europa zelf, dan lijkt het of het aan de andere kant van de planeet is gebeurd.In Balkan (Servische gestolen Kosovo) zien we het zoveelste hoofdstuk uit het multiculturele drama. Servië bewoonde Kosovo al 1300 jaar, maar nu niet meer!Servie is de bescherpoort van het Christendom en de westerse beschaving in Europa, dat moet men niet vergeten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Land is geduldig, Max. De tijd breekt ooit aan om Kosovo te bevrijden van boeven en jihadis. Als Amerika valt, dan zal spoedig daarna ook het Albanese boevenstaatje vallen.

   Verwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...