maandag 19 maart 2012

Witte Mars: schandelijk kindermisbruik!

MarsAnderlecht.jpeg

U herinnert zich dat bij de brand in de sjiitische Rida-moskee in Anderlecht imam Abdallah Dahdouh omkwam. De dader heeft aan de onderzoeksrechter bekend dat hij handelde uit religieuze motieven. De aanslag was tegen de sjiitische gemeenschap gericht, die hij verantwoordelijk acht voor het geweld in Syrië.

In de mainstream media lezen we dat een 2000-tal moslims afgelopen weekend is opgestapt in een "witte mars tegen extremisme", als reactie op de aanslag in Anderlecht.

Wat ik hierbij verontrustend vind is dat al die redacteurs en nieuwslezers überhaupt weinig of geen benul hebben waar ze eigenlijk over berichten, ze begrijpen de gebeurtenis niet, uiteraard omdat ze slechts een oppervlakkige kennis hebben van de islam.

Ook de politiek slaat de bal helemaal mis. Vlaams minister van Inburgering en Integratie Geert Bourgeois (N-VA) is blij dat verschillende stromingen binnen de islam elkaar vonden in de manifestatie en vreedzaam op straat gingen met een boodschap tegen geweld en extremisme. 'Een bewijs dat belijders van de islam zich kunnen inpassen in de pluralistische samenleving', verkondigde de minister.

Om te beginnen was deze mars een mooi staaltje "Da'wa": de islam als tolerant en vredig presenteren aan de niet-islamitische goegemeente. Da'wa als olie op het water, de wakker geschrokken apologisten van de islam weer in slaap wiegen en de indruk scheppen alszou de islam perfect in harmonie kunnen zijn met onze liberale democratie.

Bekeringsdrift en islampropaganda, tot daar toe. Erger is de wijze waarop kinderen werden ingezet en "misbruikt" tijdens deze "da'wa-mars".

Zowat alle meisjes (zelfs peuters) waren gesluierd (zie foto). Voor een goed begrip: volgens de sharia moet een meisje, dat klaar is om seksueel te worden geconsumeerd, een sluier dragen. Het hoofddoekje als signaal naar de buitenwereld toe dat ze rijp is voor geslachtsverkeer en bijgevolg moet worden beschermd tegen mannen tot zij door de ouders wordt toegewezen aan een bruidegom.

Deze zogenaamde "mars tégen extremisme" was dus in feite veeleer een "promotie van extremisme", vanuit Westers oogpunt gezien. Wat voor de islam gewoon en normaal is, is voor ons Westerlingen maar al te dikwijls barbaars en extremistisch. Bijvoorbeeld het uithuwelijken van kleuters van amper zes jaar oud, te consumeren als ze beginnen te menstrueren.

Het allereerste decreet dat Ayatollah Khomeiny uitvaardigde toen hij voet zette op de tarmac van Teheran bij zijn terugkeer uit ballingschap (Frankrijk) was precies het verlagen van de huwbare leeftijd van meisjes tot de leeftijd van amper negen (9) jaar. Onder de sjah was dat achttien.

Kwam deze beslissing uit het brein van Khomeini zelve? Nee, hij deed wat elke trouwe Mohamedaan doet: het voorbeeld volgen van "de perfecte mens", de profeet van de islam. Die zelfverklaarde profeet was een seksueel pervers man. Hij nam het zesjarige kindje Aisha tot zijn vrouw en "consumeerde" (lees verkrachtte) haar toen ze negen werd.

Deze daad van kindermisbruik staat uitvoerig omschreven in de betrouwbare hadiths en wordt door Mohamedanen als acceptabel en deugdelijk gedrag aanvaard. Hoeft het gezegd, sedert Khomeini van overheidswege uit toeliet dat volwassen mannen met kinderen trouwen, is het kinderhuwelijk in de hele islamitische wereld schering en inslag geworden. Check dit artikel omtrent de situatie in Iran.

Tijdens deze "witte mars" werd dit schandelijk kindermisbruik zichtbaar en prominent "gepromoot". Het monster van de sharia, verborgen achter de façade van onschuldige meisjes...
_

12 opmerkingen:

 1. MarijDrijkoningen19 maart 2012 om 15:56

  Vlaanderen behoort volgens de moslims ondertussen tot de bijna door de islam veroverde gebieden. België stond immers in het groen aangeduid in een belangrijke kaart die professor Vermeulen, islamdeskundige, te zien kreeg in Tunis.

  Professor Vermeulen vreest een onprettige toekomst voor ons jonge christelijke Vlamingen, en hoopt dat de ogen van de multiculturalisten nog op tijd zullen geopend worden. Volgens Vermeulen gebruiken moslims linkse en zelfs extreemlinkse partijen en organisaties om de christelijke waarden en normen af te breken, zodat er een vacuüm ontstaat dat door de islam kan worden opgevuld.
  Het is aan ons om een halt toe te roepen aan links (socialisten en liberalen) en de islam, die de christelijke wortels van Vlaanderen en Europa steeds verder willen vernietigen of vervangen.

  Daar hoort bij het doorprikken van propaganda, zoals de witte mars.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoals vampieren het daglicht niet kunnen verdragen kan de MSM de waarheid niet verdragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal eens met Marij.Ze testen ons uit en beetje bij beetje pakken ze ons alles af.En als ze in de meerderheid zijn slachten ze ons af
  Denk dat het al te laat is.
  Er is wel meer verzet maar bij lange na niet genoeg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk niet dat het al te laat is. Maar dan moet er niet te lang meer worden getreuzeld met nieuwe wetten inzake migratie van islamieten.

   Er is inderdaad te weinig verzet. Maar daar zitten media en overheid natuurlijk voor veel tussen: wij worden gesust en in slaap gewiegd, maar de incidenten met islamieten blijven zich opstapelen, zodat vroeg of laat het deksel van de beerput vliegt.

   Verwijderen
 4. Het leven bestaat uit het maken van keuzes. Liefst de juiste keuzes. De mens heeft geen vrije wil. De overheid wil een aangename samenleving. Daarin past de islam en zijn domme aanhangers niet. Maar men durft zich niet in waarheid uit te spreken. Dus begraaft men zijn logische conclusies veilig onder de grond en blijft hopen op betere tijden. Want, wat beteknt de keuze maken TEGEN islam? Dat heeft vergaande consequenties. Daar moet je lef en ballen voor hebben. Die zijn er niet. Men komt steeds meer met de handen in het haar te zitten. Hoe dan ook is het een schande dat men een keuze maakt in verkeerde verantwoordelijkheid. Dit gaat ze opbreken. Eens komt de tijd dat het mogelijk te laat is. De kruik gaat zolang te water tot ze breekt De bom zal eens barsten. De staat van beleg zal moeten worden afgekondigd om het volk in toom te houden die eigen rechter gaat spelen. Omdat de overheid almaar verzaakt en verzaakt heeft. Het ziet er niet goed uit. Een verbetering is voorlopig niet zichtbaar aan de horizon. Slechts donkere wolken markeren het resultaat van nalatigheid en verkeerde beslissingen door de overheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anathematic Action20 maart 2012 om 19:16

  Er wordt hier volgens mij een ander probleem over het hoofd gezien. Deze mars is in eerste instantie bedoeld om het "extremisme tussen soennieten en sjiieten" ter veroordelen als iets dat slechts door een kleine minderheid uit beide groeperingen wordt gepropageerd als gerechtvaardigd geweld tussen beiden, iets waarvan ik de facto weet dat het NIET klopt.

  Volgens http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/regio/brussel/120318_Imam_betoging staat er het volgende genoteerd:

  "De ruim 2.000 deelnemers aan de betoging trokken vandaag van het Raadsplein in Anderlecht naar het Brusselse justitiepaleis. Onder hen moslims uit verschillende Arabische landen, maar de meeste deelnemers kwamen toch uit de sjiitische gemeenschap in Brussel.

  Voor de deelnemers aan de mars was de aanslag in de moskee een incident en geen bewijs van oplopende spanningen. "Dit is het werk van een eenling en ik denk niet dat de mensen daar veel amok zullen rondmaken", verwoordde een deelnemer het. De organisatoren benadrukken dat Brussel zich niet wil laten verdelen door tegenstellingen tussen sjiieten en soennieten. Die tegenstellingen leiden in heel wat Arabische landen tot bloedige conflicten."

  Dat er maar 2000 mensen kwamen opdagen zegt mij het volgende:

  1) sjiieten vormen globaal binnen de Islam een minderheid, de kans dat er meer zouden zijn opgedaagd, zou erg klein moeten zijn tout court. M.a.w. er bestaat volgens mij weinig animo van de kant van soennieten om zich bij die betoging te vervoegen, anders waren er veel meer mensen opgedaagd. Dat dit echter niet gebeurd is, heeft alles te maken met de traditionele vijandigheid die bestaat tussen de twee groepen. Dus kunnen we makkelijk vooruitschuiven dat de solidariteit van soennieten tav sjiieten verwaarloosbaar is op grond van die vijandigheid.

  2)Deze mars is duidelijk bedoeld geweest om de verdeeldheid binnen de Islam zelf te minimaliseren, met de bedoeling Islam als één grote solidaire Unificatiekerk van Moslims voor te stellen, om Westerlingen te doen geloven dat het enkel een kleine minderheid is die dat soort zaken op de spits drijft. Dat heel deze betoging (waarschijnlijk) geheel en al uit sjiieten bestaat (en dat er dus even waarschijnlijk geen soenniet te bespeuren viel) wordt verdoezeld om die leugen in stand te houden.

  3) Bovendien zou het me niks verbazen dat bepaalde echelons van de media zelf vragende partij zijn geweest om die mensen op straat te laten komen, met de bedoeling om "aan te tonen" dat de splitsing van beide groepen (en dat al sinds de dood van Mohammed) voor onze Westerse maatschappij geen gevaar vormt op termijn.

  Het is vooral dat laatste dat ik sterk betwijfel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heldere analyse. Sluit ik mij bij aan.

   Terloops ook dit: de imam stierf accidenteel, hij wou een brand blussen die al uit de hand was gelopen. Een accident.

   Het accident met de acht zwaantjes, aangereden door een Algerijn, was echter een moordaanslag.

   Geen witte mars voor de zwaantjes, zelfs weinig of geen aandacht in de pers.

   De ene aanslag is in dit land kennelijk de andere niet.

   Verwijderen
 6. Anathematic Action20 maart 2012 om 19:38

  En wel op grond van het volgende: een paar dagen nadat de brandstichting in de moskee plaatsvond, had ik het boek "Allah's zwaard: De wrekende hand der Sjiieten" van Gerhard Konzelmann gekocht tegen een zacht prijsje van 6 euro, tweedehands in zo goed als nieuwe staat. Ik heb dat boek op een paar dagen uitgelezen en ik verzeker jullie allemaal, beste vrienden hier op KafirHarby, dat:

  1) het geschil tussen sjiieten en soennieten historisch onoverbrugbaar is, als gevolg van het opvolgingsdispuut dat ontstond na de dood van Mohammed. Die vijandigheid bestaat maw voor de eeuwigheid !
  2) dat dit blijvende gevolgen heeft voor de voortzetting van het geweld tussen beide groepen in deze eeuw en blijvende gevolgen zal hebben in alle komende eeuwen zolang de Islam bestaat.
  3) dat analoog aan het geweld tussen beide groepen in landen als Pakistan, Irak, Syrië en Libanon, dergelijk geweld nu ook zal overslaan naar geciviliseerde landen in het Westen. Als dit maw al in landen als België kan gebeuren dan kan het evengoed ook in Frankrijk, Duitsland, Nederland of het Verenigd Koninkrijk gebeuren.

  En dat, beste vrienden, is wat de brandstichting in een sjiietische moskee in Anderlecht vandaag écht aantoont, wat diametraal het tegengestelde is wat men via de media met die betoging "tegen extremisme binnen de Islam" ons wil wijsmaken. En dat staat allemaal in dit boek, inclusief de opvattingen van Ayatollah Khomeini:

  http://www.2dehands.be/boeken-strips/boeken/geschiedenis-en-politiek/-allah-s-zwaard-wrekende-hand-der-78583345.html*

  *tweedehands, niet ruim verkrijgbaar, niet herdrukt voor zover ik weet, dateert van 1989. Anderzijds zéér nuttig voor wie iets wil begrijpen van het onderscheid tussen soennieten en sjiieten !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aansluitend op deze comment: de tweedracht tussen sunni en sjiieten komt de islam dikwijls goed uit, vooral wanneer de islamieten op koloniseringsmissie zijn. Ze staan mekaar met veel geweld naar het leven en ontwrichten gedurende het proces het land dat ze beogen te koloniseren. "The Management of Savagery" noemt de Moslim Broederschap dat.

   Verwijderen
 7. Anathematic Action20 maart 2012 om 19:48

  Het strijdtoneel tussen soennieten en sjiieten kan, overeenkomstig met wat in Pakistan, Irak, Syrië of Libanon gebeurt, zich nu ook gaan verleggen naar de Westerse wereld, naar onze binnensteden. Wanneer Sjiieten en soennieten hier ook nog eens hun conflicten gaan uitvechten, met alle gevolgen van dien voor de openbare veiligheid, dan wordt aan het exporteren van interne Islam conflicten, zoals dat van Koerden versus Turken nog een extra conflict toegevoegd om beschaafde maatschappijen mee te destabiliseren en naar dezelfde afgrond van bovenvermelde landen te voeren: de afgrond van de barbarij en instabiliteit.

  En dat is exact wat die bullshit demonstratie probeert onder de mat te schuiven ! Geloof de PC media dus niet ! Onder geen voorwaarde: ze weten heel goed dat ze met de kraan open aan het dweilen zijn, de leugenaars !

  Het is dus te hopen dat de staatsveiligheid in dit apenland op tijd en stond een en ander onder ogen begint te zien !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Exact, dat is wat ik met mijn vorige comment bedoelde. Het creëren van absolute chaos, waarin alleen de installering van de sharia, gezegend door een kalief, soelaas kan brengen.

   De veiligheidsdiensten? Die weten goed wat er wordt gespeeld, maar zij moeten werken met één arm gebonden op de rug.

   Toch een lichtpuntje: steeds meer autochtonen krijgen een afkeer van alles wat naar islam ruikt. De dogma's van PC en MC lopen op hun laatste wankele poten.

   Verwijderen
  2. Anathematic Action22 maart 2012 om 13:25

   Het is te hopen dat we -met die terrorist in Toulouse- nu gestaag op een keerpunt beginnen te komen, want de afgelopen paar weken is er teveel van dat soort dingen gebeurd. Dat doet me ook denken dat de media volgens mij vanaf nu niet veel langer kunnen volhouden dat zulke kwieten "slachtoffers" zijn van socio-economische deprivatie. Dat verhaal begint alvast steeds ongeloofwaardiger te worden op het moment. (althans, dat hoor ik toch van mensen in mijn omgeving)

   Dat bedoel ik dus wanneer ik zeg dat de media met de kraan open aan het dweilen zijn: binnenkort gelooft niemand dat nog. Dat daarvoor een paar Joodse kinderen en een Joodse leraar moesten worden opgeofferd (om de PC MC mythologie in stand te houden) is compleet mensonwaardig, links speelt met mensenlevens, en vooral van diegenen, die dat nergens aan verdiend hebben.

   Israel kan maar beter hard terugslaan als het over de Moslim Broederschap, Hamas, Hezbollah of al Qaida gaat, want die smeerlappen verdienen het meer dan in het duizendvoudige !

   Verwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...