woensdag 14 maart 2012

"Sudden Jihad" in Laken...

JihadLaken.jpg

Dinsdagochtend is een 39-jarige Algerijn - die anderhalf jaar geleden werd geregulariseerd - aan het koninklijk paleis in Laken opzettelijk ingereden op een aantal motoragenten van de federale politie. Volgens een getuige is hij het paleis voorbijgereden, heeft hij ter hoogte van het Amerikaans Theater rechtsomkeer gemaakt om vervolgens op volle snelheid de agenten te rammen.

De acht motards raakten gewond: vijf lichtgewonden en drie zwaargewonden werden overgebracht naar het ziekenhuis. Eén van de drie agenten verkeerde kort in levensgevaar, maar dat was na enkele uren geweken.

Overheid, politie en media verklaren uiteraard eensgezind "dat het voorlopig niet duidelijk is wat het motief van de dader was, maar dat het in elk geval niet om een aanslag, maar om en wanhoopsdaad gaat"...

Mijn hoela ! Maak het de kat wijs.

Ook de islamofiele Brusselse burgemeester Freddy Thielemans ontkent met klem dat het om een aanslag gaat. Hij bedankt de hulpdiensten voor hun kordate optreden en betuigt zijn medeleven aan de families van de slachtoffers. En dan zo snel mogelijk terug over naar de orde van de dag...

U zal het met mij eens zijn, beste lezer, wij worden in dit land schaamteloos belogen en om de tuin geleid.

Het dogma van politieke correctheid is dermate doorgeslagen dat het overheid, politie en justitie en niet te vergeten de media aanzet tot het verspreiden van leugens, misleiding, desinformatie, ontkenning...

DIT INCIDENT IS IMMERS EEN DUIDELIJK GEVAL VAN "SUDDEN JIHAD".

Vergelijkbaar met de aanslag van de Marokkaanse terrorist die vorig jaar in het Belgische Luik een blinde slachtpartij aanrichtte.

(Quran 8:12): (...) I will cast terror into the hearts of those who disbelieve (...)

De modus operandi is simpel: een gewone moslim, die een normaal leven leidt en geen aanleiding geeft tot enige ongerustheid, gaat plots door het lint en pleegt blinde agressie op een een of meer onschuldige niet-moslims... Overheid en media spreken eensgezind van een geïsoleerd geval, van een mentaal gestoorde. Vervolgens wordt de media-heisa zo snel mogelijk gedoofd (meer info).

Ontkenning en verdraaiing van de feiten, het is uiteraard niet de goede werkwijze om de samenlevingsproblemen en de groeiende radicalisering van islamieten aan te pakken. Want wij hebben hier immers het laatste niet van gezien (bekijk deze video: De islamisering van België )

De ongebreidelde en onwenselijke instroom van islamieten legt een tijdbom onder onze samenlevingen: sunni die terreuraanslagen plegen tegen sjiieten, oproer in de allochtone enclaves (zie artikel), de toename van aanslagen van het type "sudden jihad", het terroriseren van homo's en Westers geklede vrouwen (zie artikel), groepsverkrachtingen van blanke vrouwen, home- en carjackings, steek- en schietpartijen, overvallen, vandalenstreken, het wegpesten van autochtonen, straatterreur en steaming (zie artikel), gebrek aan arbeidslust en levenslange afhankelijkheid van uitkeringen, en dies meer en dies meer...

Het Westen is duidelijk toe aan een nieuwe "Franse Revolutie", in vergelijking waarmee de Arabische Lente verbleekt als oude beenderen in woestijnzand.

Hier als uitsmijter een artikel over "the Lone Wolf Jihadi", een andere omschrijving van het "sudden jihad-fenomeen".

21/03/2012 - 15:00: De dader van de moorden rond Toulouse was dus - zoals we al voorspelden - een Algerijn, die kennelijk handelde uit wraak voor de bezetting van het uitgevonden land van Palestina. Een duidelijk geval van SUDDEN JIHAD. Zoals tevens voorspeld hebben we hier het laatste niet van gezien.
_

17 opmerkingen:

 1. Ik geloof absoluut niet in versie die door de machtshebbers de wereld wordt ingestuurd als dat het niet om een terroristische aanslag maar om een poging tot zelfmoord zou gaan.Maak zoiets aan de ganzen wijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toch wel bizar dat het parket hier heel snel de aanwijzer "moordpoging" op plakt. Ik lees hier soms ook over andere, even tragische, ongevallen, waarbij er altijd vanuit wordt gegaan dat het ongeval is, dat er niemand schuld treft, en waar de dader slechts symbolisch gestraft wordt. . . Niettemin sterkte aan de getroffen mensen en familieleden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het begint er zwaar over te gaan in dit land. Dat die criminelen in hun eigen land de beest gaan uithangen en ons gerust laten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Véél sterkte aan de slachtoffers, famillie,en vrienden!!!! . Laat a.u.b, dit stuk krapuul niet los wegens "procedurefouten"!!!! . Streng straffen,nadien uitwijzen onder dwang!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Titels in sommige media (waaronder Radio 1): "Het was zeker geen aanslag".

  Men weet niet wat er is gebeurd, het onderzoek loopt, maar men is wel al zeker dat het geen aanslag was. Moet er nog zand zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. HIER WAS ... EEN INDIVIDU AAN HET WERK.

  HAHAHAHAHA !!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Er zijn geen extra maatregelen nodig, zegt Milquet. Business as usual, inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "Het Westen is duidelijk toe aan een nieuwe "Franse Revolutie", in vergelijking waarmee de Arabische Lente verbleekt als oude beenderen in woestijnzand."

  Waw ! Wie gaan we eerst guillotineren ? Alle politici ? Het koningshuis ? Of alle surplus migranten ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! LOL !
   Als ik revolutie vermeld, bedoel ik natuurlijk een totale ommezwaai wat politiek betreft. Weg met politieke correctheid, een totale stop van de migratie uit islamlanden.

   Zij die hier zijn dienen met alle middelen duidelijk gemaakt dat de islam thuishoort in de privé-sfeer, dat wij voor de islam geen uitzonderingen toestaan, dat voor ons de Universele Declaratie van de Rechten van de Mens boven elke godsdienst staat.

   Wie niet met dit principe kan leven, wordt verzocht het land en bij uitbreiding het continent te verlaten.

   Verwijderen
  2. RobespierreReincarné21 maart 2012 om 00:02

   Tiens ! Da lijkt mij een goe gedacht ! Vooruit met de geit...

   Muahahahaha....

   Verwijderen
 9. Wanhoopsdaad? Kreeg hij dan geen uitkering meer? Was die auto nu gestolen of niet? Voor de zoveelste keer gezakt voor zijn rijbewijs? Een verloren liefde? Mocht hij de moskee niet meer in vanwege zijn stinkende voeten? Wie zal het zeggen. Begrip moet er nu eenmaal zijn voor dit slechtoffer.

  Wij gaan er voorlopig wel van uit dat hij geen jood of christen - of nog erger - atheïst is. Meestal zit het inderdaad tussen de oren. Trouwens, hij keerde met de auto om en reed op de agenten in. Waarschijnlijk wilde hij hen wat vragen, maar weigerde de remmen op het laatst. Dat zal het zijn. Er moet toch ergens wel een reden in de koran staan?

  Wat er onberedeneerd is ingekomen komt er vooral bij koran-lezers ook met redeneren niet meer uit.

  Allah akbar! Vreemd gevoel voor humor hebben die moslims. Hebben ze eigenlijk wel humor?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het busongeval in Zwitserland heeft de aandacht van deze zaak afgeleid. Er werd zo al weinig aandacht aan besteed omdat het een moslim was die de aanslag pleegde, en nu is het helemaal geen onderwerp meer.

  Iedereen denkt er maar het zijne van, maar mij zou het niks verbazen mocht...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. (Net deze mail gestuurd naar Groen-parlemementslid Luckas vander Taelen, naar aanleiding van zijn opiniestuk in De Morgen):


  Mijnheer Vander Taelen

  Ik heb net uw opiniestuk gelezen in De Morgen.

  Inderdaad, de islam-geliëerde aanslagen zijn ondergesneewd door de gebeurtenissen in de Zwitserse tunnel.

  Vooral de aanslag van de Algerijn op de motards van de politie is door de media snel onder mat geveegd, nochtans een duidelijk geval van "sudden jihad".

  "Rellen bleven uit..." schrijft u. Dat is omdat degenen die rellen zouden kunnen veroorzaken bijna exclusief sunni zijn (Marokkanen), en de pleger ook een sunni was. Er was dus geen reden om te rellen. Sjiieten zie je zelden amok maken.

  Wat u zegt met betrekking tot de "waardigheid" van de familie Benaïssa, daar kan ik mij bij aansluiten. 

  In uw slot echter schrijft u dat "de Belgen een vertekend beeld zouden hebben van de islam".

  Ik weet niet welk beeld u zich daarbij voorstelt, maar "de Belg" kan moeilijk een gunstig beeld hebben van de islam, gezien de vele gebeurtenissen en incidenten van de afgelopen tien jaar met betrekking tot deze vreemde religie. De islam slaagt er zelden in om op een positieve manier het nieuws te halen.

  Maar dat is niet waar ik van opkijk, wel de insinuatie alszou de islam beter zijn dan algemeen gedacht. 

  En als dát uw uitgangspunt zou zijn, vergist u zich. De islam is in werkelijkheid onnoemlijk slechter dan de doorsnee-Belg nu al denkt.

  Ik adviseer u de tijd te nemen om het werk van Craig Winn eens te lezen of naar de podcast van zijn boek te luisteren.

  Craig Winn heeft monnikenwerk verricht met zijn dissectie van de fundamentele islamitische geschriften (de geschriften waar moslims van alle strekkingen zich naar gedragen). Zijn analyse is ontluisterend en plaatst de huidige gebeurtenissen in Noord-Afrika, het Midden-Oosten en de rest van de wereld in een helder kader.

  Zowel boek als audiotapes kan u GRATIS downloaden via deze link: http://prophetofdoom.net/Prophet_of_Doom_Islams_Terrorist_Dogma_in_Muhammads_Own_Words.Islam

  Ik hoop dat u zich deze moeite getroost.

  Met vriendelijke groet,

  Kafir Harby

  BeantwoordenVerwijderen
 12. In het Franse Montauban schiet een gemaskerde motard twee Franse soldaten dood op straat. Zondag viel er ook al een slachtoffer, ook een soldaat. De politie staat natuurlijk voor een raadsel.

  Ik zeg: zoek een "sudden jihadist", zoek een moslim die zich plots meent te moeten wreken op Franse soldaten omdat er zich elders in de wereld (Syrië? Afghanistan?) iets voordoet dat hem "diep raakt" en aanzet tot sudden jihad...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Kafir Harby:De Jihad tegen het Westen is allang begonnen, maar om de ‘vredelievende’ religie niet te irriteren doen de regeringen in Europa al jaren alsof er niets aan de hand is.Islamieten zijn sinds 1400 jaar in geen enkele land geïntegreerd met een niet islamitische cultuur.Ondanks het groeiende verzet van de bevolking tegen de verpaupering van onze steden, de toenemende criminaliteit en de eindeloze lastenverzwaringen bleven onze politieke leiders en regeringen doorgaan met hun multiculturele waanzin. Zij waren vastbesloten om Europa over te leveren aan een godsdienst die stelt dat wij als ongelovigen moeten worden gedood of verdreven.Als men de zaken op zijn beloop laat, zal België,Nederland,.... net als Servische Kosovo of Bosnië onvermijdelijk islamitisch gebied worden, door wapengeweld of door immigratie en geboorteoverschotten.ISLAM WILL DOMINATE THE WORLD!..........Serbs will never again live under muslim rule. They already did that for four hundred years and they aren't going back.

   Verwijderen
  2. Jazeker Max, nagel op de kop.

   Nergens ter wereld slaagt de islam erin harmonieus met andere religies of culturen samen te leven.

   Men dringt ons een multi-culturele maatschappij op die in feite de facto een mono-culturele maatschappij zal worden, want waar de islam neerstrijkt, moet alle andere religies en culturen wijken.

   Kosovo? Land is geduldig. De dag komt dat de Serben het zwaard ter hand nemen en de Skiptaere weer naar hun eigen land (Albanië) sturen, manu militari.

   Verwijderen
 13. De aanslag op de moskee, waarbij de iman accidenteel in de brand bleef, is BREED UITGESMEERD in alle media.

  Over de aanslag op de ZWAANTJES, waarvan hier sprake, stond her en der hooguit een klein artikeltje.

  Niet politiek correct genoeg? Zwaantjes of politiemensen zijn minder belangrijk dan een moskee en een imam?

  Vreemde wereld is dit geworden.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...