dinsdag 5 oktober 2010

Hop met de Geert...

Freedom.jpg

Geheel volgens de verwachtingen is het wrakingsverzoek van Wilders bij de rechtbank in Amsterdam afgewezen. Hoewel de schijn van partijdigheid als een paal boven water staat, sluiten de rechters de rangen en gebaren ze verder van kromme haas.

De wrakingskamer zegt dat de uitspraak van de rechtbankvoorzitter hooguit "ongelukkig" is geformuleerd. Voorzitter Bauduin zegt dat er geen ongeoorloofde druk is uitgeoefend op Wilders om af te zien van zijn zwijgrecht. Of hoe met recht en weldenkendheid een loopje wordt genomen, precies omdat men zich geruggesteund weet door almachtige links-liberale elites en hun apologeten van de populaire pers.

Hop met de geit, de PVV-leider zal morgen woensdag dus gewoon vanaf 09:00 uur aanwezig zijn bij de hervatting van het proces, waarin hij wordt beschuldigd van haatzaaien, belediging en discriminatie. Een proces dat nooit had mogen plaatsvinden in een beschaafd land in de 21e eeuw.

Maar zeg nu zelf, wat zou ons tegenwoordig nog kunnen verbazen in deze gekke, op hol geslagen wereld?

Intussen neemt de internationale belangstelling voor dit politiek theater toe. Vanuit het besef dat deze inquisitie best wel eens tot een historisch proces zou kunnen uitgroeien waarbij ons belangrijkste democratisch goed, met name de vrijheid van meningsuiting, wordt geofferd op het altaar van appeasement aan de islam.

De links-liberale elites en hun akolieten spelen hoog spel. Hoogmoed komt voor de val, een wetmatigheid waaraan niet te tornen valt.

AANSLUITEND 6 oktober 2010, 12:30 uur

De tweede zittingsdag in de zaak-Wilders, is woensdag in een gespannen sfeer begonnen. Opnieuw was het rechtbankvoorzitter Jan Moors die de verdediging tegen de haren instreek, nu door te zeggen dat hij het zich kon voorstellen dat een van de mensen die aangifte tegen Wilders deden, de film Fitna niet wilde zien. De vrouw verliet de rechtszaal...

Advokaat Moscowitz sprak de rechtbankvoorzitter woensdag opnieuw aan op zijn uitlating, maar ging deze keer niet over tot wraking. Moors bezwoer de verdediging dat hij geen waardeoordeel over Fitna bedoelde te geven, maar dat hij begreep dat de vrouw de film niet wil zien.

Als dit geen uitglijder is, weet ik niet wat een uitglijder is. Edoch, de Moors-show must go on.


7 opmerkingen:

 1. WAT EEN SCHANDE, HIER HOORT EEN MARS OP AMSTERDAM TE WORDEN GEORGANISEERD !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. barbertje zal hangen, reken maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. AnathematicAction6 oktober 2010 om 13:58

  "Moors bezwoer de verdediging dat hij geen waardeoordeel over Fitna bedoelde te geven, maar dat hij begreep dat de vrouw de film niet wil zien."

  Uiteraard kan het niet veel dommer dan dat. De grote ironie van het hele verhaal is dat Fitna op geen enkele manier verschilt van een propagandafilm zoals Jihadis die zélf maken, zowel naar de vorm als naar de inhoud. En ik kan het weten, want dat soort filmpjes zijn ruim voorhanden op Internet. M.a.w. de manier waarop extremisten hun 'visie' rechtvaardigen, wordt letterlijk uit de Koran gehaald, en er is geen enkele moslimfundamentalist die dat in die fimpjes onder stoelen of banken steekt.
  In principe betekent dat alleen maar dat je Wilders eigenlijk totaal niets kan verwijten, omdat hij op die manier enkel en alleen aantoont hoe die idioten denken in de beslotenheid van hun hersenpan. En bovendien brengt hij het dan nog op een vrij zakelijke, droge manier. Eigenlijk vrij objectief, wat betekent dat hij al bij al vrij braaf is, wat niet kan gezegd worden van de propaganda die aan de andere kant gemaakt wordt en die effectief zonder blikken of blozen oproept om ongelovigen te doden.

  Dat die vrouw de film niet wilde zien, bewijst nog maar eens dat onze maatschappij er qua stupide ontkenning van het probleem slecht voorstaat: de echte haatzaaiers blijven buiten schot en ontsnappen aan alle kritiek, en degenen die dezelfde woorden en uitdrukkingsvormen hanteren (wat iets totaal anders is dan 'uit de context halen') om aan te tonen hoe er écht over ons wordt gedacht, die worden gestraft ? Mensen die daardoor moreel lijken te worden geschoffeerd zouden beter eens opzoekingen doen op internet om na te gaan wat de inhoud is van dergelijke boodschappen die de Jihadis zélf overal rondsturen. De schellen zouden wel eens danig van hun ogen kunnen vallen.

  De morele verontwaardiging zou zich beter keren tegen de echte haatzaaiers dan tegen diegenen, die het probleem willen aankaarten. Wilders toont duidelijk aan dat hij de boodschap van moslimfundamentalisten begrepen heeft. En die manier van denken kan alleen maar uit hun eigen woorden en de ideologische basis waarop die gegrond zijn, worden begrepen. En dat is duidelijk wat Fitna aantoont. Als Moscowitz slim is, maakt hij daar een argument van en toont hij duidelijk het verband aan tussen Fitna en de Islamofascistische propaganda zélf ! Fitna is in dat opzicht niet veel anders dan een educatief voorbeeld om onze samenleving mee wakker te schudden, en heeft met haatzaaien totaal geen uitstaans.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Misschien komt SBY na die uitspraak WEL naar nederland?
  Die arme man leidt aan het waan denkbeeld dat ze hem een luxe kamer op staat kosten in NL willen gaan aanbieden of dat er een kogel of wat voor moordvoorwerp voor hem klaar ligt!
  IEDEREN HIER lacht zich krom om de historie!
  Wanneer was het weer dat Karel MARTEL e Mooren uit Frankrijk wierp en de Spaanse Koningen Spanje van hun ontdeed?
  SVP-neem nog een bakje Turkse troost!
  Twister

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @AnathematicAction

  Ben het volmondig met je eens.

  Fitna was en blijft een meesterlijke zet van Wilders, want niet meer dan een spiegel waarop het ware gezicht van de islam te zien is.

  Wilders doet niets meer dan de spiegel vasthouden, en dat kunnen ze hem in geen duizend jaar kwalijk nemen.

  Wat Mosco betreft, die heeft nog een paar apen in de mouw, reken maar. Een Jood met zijn talent en uitstraling moet je geen muilen leren trekken, daar is hij te goed en te wijs voor.

  Het belooft. Vandaag stond alleszins de islam in het beklaagdenbankje, en daar heb ik elke minuut van genoten. Nog van dat, zou ik zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Onbegrijpelijk dat deze rechtszaak daadwerkelijk plaatsvindt.Als mensen nu nog niet inzien dat Geert volgens deze rechtbank al schuldig is verklaard dan verklaar ik mijzelf voor gek.Commentaar geven op de Koran moet worden verboden. Daar gaat deze rechtzaak om. De moslims mogen FAKE lid worden van alle politieke partijen om de democratie op te blazen zoals de dissidenten doen bij het CDA. Moslims oefenen gewoon hun Koran rechten uit om ons te vermoorden.... een groep terroristen zijn al onderweg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "Freedom has ceased to be a birthright; it has come to mean whatever we are still permitted to do." Joe Sobran

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...