donderdag 25 november 2010

Land van Kelk en Koning

Cartoon.jpg


Deze cartoon behoeft geen verduidelijking. De georganiseerde influx van ongenode sociale inwijkelingen - heel misleidend asielzoekers genoemd - draait op hogere toeren dan ooit tevoren, de sociale zekerheid kraakt in haar voegen en staat op instorten. Niemand die erom maalt, tenzij her en der een overijverige blogger.

U heeft allicht gemerkt dat ik al een wijl niet meer actief ben op deze blog. Niet getreurd, ik heb momenteel andere katten te geselen, maar pik de draad spoedig weer op, want de "religion of peace" blijft zijn stinkende best doen om de ziekelijke doctrine van zijn zelfverklaarde pedo-profeet door onze strot te rammen, en dat zullen we met alle middelen totterdood blijven bestrijden. Peace.

6 opmerkingen:

 1. hans van de mortel26 november 2010 om 07:02

  Weleens over criminelen gelezen in het bezit van de naam Jezus? Komt zelden of nooit voor. Jezus staat voor vrede en barmachtigheid. Bovendien, welke arrogante dwaas wil zich spiegelen aan Jezus?
  In de islam ligt dat anders. De lijst met boeventuig en straat terroristen onder de naam Mohammed is eindeloos. Begrijpelijk. Want Mohammed was de grootste mensonterende viezerik aller tijden die dankzij zijn hersengestoorde sadistische opvattingen, rooftochten en plunderingen, in de harten van alle moslims een ereplaats heeft gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha ha,liepen vandaag een drietal"mohamdaanse'dames"in een plaza rond in Jakarta,van tot teen in het zwart gehuls,alleen een oogspleet,hebben ze in de punjap een week of wat geledn een aangehouden,bleek een 'dame"vent te zijn,kiunnen ze explosieven en drugs vervoeren en miniguns.
  Moeten ze die volgelingen van die woestijnrover die de jews in Medina toendertijd een kopje kleiner heeft gemaakt plus hun bezittingen toegeigend-lekker steunen in nederland plus kindertoeslag geven voor AL hun"wettelijke"kinderen van hun bruidjes vanaf 12 jaar!
  man man,ben ik blinj dat ik met pensioen ben!
  Maar daar gaan ze ook al aan"af"sluitelen-althans de bedoeling
  sterkte met je "kruis"vaart

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Hans
  Interessant wat je daar zegt Hans, daar had ik nog niet bij stilgestaan. Interessant......

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gilbert De Bruycker27 november 2010 om 12:50

  ‎"The weak fade and disappear, the strong multiply and triumph […] our ancient West - tragically now in a minority status on this earth - retreats behind its dismantled fortifications while it already loses the battles on its own soil, it b...egins to behold, in astonishment, the dull roar of the huge tide that threatens to engulf it. One must remember the saying on ancient solar calendars: 'It is later than you think…' " - Jean Raspail, "The Camp of the Saints."

  In deze verschrikkelijke en visionaire roman beschrijft Jean Raspail de ondergang van het Westen door de wilde immigratie van miljoenen bootvluchtelingen uit het Zuiden (cfr. Jef Elbers, De Poorters van Babel - Het Kalifaat van Knokke).Lees verder
  ongeveer een minuut geleden ·

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Gilbert
  Jean Raspail, kende ik niet. Maar hij slaat wel spijkers met koppen...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het begint de laatste tijd enorm op te vallen dat de multiculturele samenleving een mythologische kaas met enorme gaten wordt. Dat we aan de limieten zitten is nu meer dan duidelijk. Dat Turken in Gent mekaar zomaar overhoop schieten in de Sleepstraat wordt iets waar we steeds meer van gaan horen. Ongeveer een jaar tot anderhalf jaar geleden gebeurden er nog twee van die incidenten in het Gentse, vrij kort op elkaar: één in de Dampoortstraat en één in St.-Amandsberg. En vrouwen in het openbaar de keel oversnijden kan tegenwoordig ook al tot de geplogenheden gaan behoren in dit apenland.

  Ik veronderstel dat het niet raar is dat de PC geïndoctrineerde media er geen systematiek in lijken te ontwaren (en ze weten wel waarom), maar ik leidt daaruit af dat een mensenleven voor Moslims niks waard is en bovendien ook dat het terrorisme en de dreiging voor de openbare veiligheid nu al een realiteit is. En toch wordt hier NIET gesproken van terrorisme ? Hoe leggen ze dat uit in de media ??? Wat is terrorisme anders dat hetgeen hier gebeurt ?

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...