vrijdag 28 mei 2010

Tijd voor De Grote Muur

Islam_claws.jpg

Tussen de islam en het Westen (en de rest van de wereld) komt het nooit meer goed.

De Westerse inmenging in Irak, Afghanistan en elders is troebel, hegemonistisch, te olie-gefocust.

Dit versus de global jihad en de agressieve bekeringsdrift (da'wa), momenteel in full swing. Wereldwijd radicaliseren de islamieten in hoog tempo, terwijl ze in dito tempo instromen en infiltreren in Westerse steden.

Niet om actief en opbouwend deel te nemen aan onze samenlevingen. Neen. Het zijn de voordelen die het verfoeide Westen te bieden heeft (veelvoudige uitkeringen) die aanlokken, en uiteraard is er de drang om de "ummah" - de moslimgemeenschap - uit te breiden zodat er nieuwe demografische realiteiten ontstaan. Waar dat toe leidt ziet u in Kosovo, Darfoer, Nigeria, Libanon en vele andere regionen...

Wie zich vandaag in alle naïeviteit afvraagt wanneer die "Global Jihad" met zijn gewelddadig moslim-terrorisme ophoudt, moet ik ontgoochelen.

Het antwoord is: als de "Dag des Oordeels" aanbreekt...

Anders gezegd: de jihad zal doorgaan tot de hele wereld in de klauwen zit van de islam.

"Strijd tegen hen tot er geen verzoeking meer is en de godsdienst alleen Allah toebehoort." (Koran 2:193)

"En strijd tegen hen tot er geen fitnah meer is en de gehele godsdienst Allah toebehoort." (Koran: 8:39)

"O gij profeet, bekamp de ongelovigen en de huichelaars en treed fors tegen hen op. En hun bestemmingsoord is Gahannam (de hel) en een kwade gang is dat." (Koran 9:73)

Jihad is daartoe een brandversneller. Zoals de zelfverklaarde profeet ooit zei: 'ik heb overwinningen behaald door gebruik te maken van terreur' (Bukhari Vol. 4, Book 52, Number 220)

Deze week nog werd een modale Belg - Philippe Lenders (29) - neergestoken en ei zo na onthoofd tijdens een nijlcruise in Egypte. In onze pers werd meteen het gekende deuntje afgespeeld: dit was geen terreuraanslag, de dader - een gestoorde man - handelde alleen.

Nonsens. Dit was wel degelijk een terreuraanslag, een geval van "sudden jihad". Immers, in de islamitische wereld is het nieuws bekend dat België een wet in de maak heeft om de boerka te verbieden. Ook werd nog maar pas in Brussel een betoging verboden van Shariah4Belgium. Deze videoclip toont u hoe er in Engeland op dit verbod werd gereageerd: Betoging tegen België in Londen.

Dit soort lafhartige aanslagen - waar ze ook plaatsvinden, in het verre Egypte of in de straten van Antwerpen - kan men helaas niet voorkomen. En zij zullen almaar blijven toenemen in hoog tempo, wereldwijd.

Het klinkt misschien absurd, compleet los van de werkelijkheid. Maar ik beweer vandaag met de hand op het hart dat wij finaal toe zijn aan de constructie van De Grote Muur.

De Grote Muur die als barrière dient tussen de islamitische wereld (Dar ul-Islam) en de rest van de wereld (Dar ul-Harb).

Een muur die her en der gelijkt op de muur die Israel heeft opgetrokken in de West Bank, waardoor het aantal terreuraanslagen op modale burgers is gezakt tot zero.

Een muur die op andere plaatsen bestaat uit nieuwe regels en wetten speciaal geconcipiëerd voor islamieten (totale migratiestop, een begeleide terugkeer naar landen van herkomst, een soepel uitzetbeleid).

Een muur die op nog andere plaatsen bestaat uit de hete adem van "big brother" over alles wat islamitisch is. Afluisteren van mobiles, checken van mails, brieven en faxen. Monitoren van het reisverkeer. Afluisteren en bespieden van moskeeën. Kortom, een verstikkend hete adem in de nek, zodat elke extremistische activiteit in de kiem wordt gesmoord.

Er is terzelfder tijd een andere muur die we dringend moeten slopen. Die muur noemt "politieke correctheid", zie vorig artikel.

Om een vijand te kunnen verslaan (de islamitische ummah) moeten wij hem identificeren en bij naam durven noemen. Moeten wij durven toegeven dat weliswaar niet alle islamieten ons kwaad willen doen, maar dat een belangrijke minderheid volstaat om de wereld op zijn kop te zetten. Getuige het feit dat Hitler amper vijfentwintigduizend hardcore aanhangers had, maar dat wij uiteindelijk tegen ALLE Duitsers een grote bloedige oorlog hebben uitgevochten.

13 opmerkingen:

 1. voor de toerist is de islamwereld niet veilig. Niet Marokko, niet Egypte, niet Tunesie en zelfs Turkije zinkt langzaam weg in het islamisme.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De twee minderjarige daders (Marokkanen) van de overval op de Delhaize in Munsterbilzen eerder deze week zijn door de jeugdrechter in Luik vrijgelaten. Er is namelijk geen plaats meer in een gesloten instelling. In Bilzen reageren ze vol ongeloof. Wraakroepend vooral omdat mensen bijna hun leven riskeerden om de daders te vatten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hooggeleerde Imams kunnen de verzen uit de koran niet eens precies vertalen. En jij wel? of een website of wat dan ook? NIET dus, Dumbass.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat prutser ij bent hier de prutser vuile kut kop met jou lelijke hoofd.
  Ik hoop dat je oooooooit de rechte pad zal vinden en iedereen met respect zult beoordelen.
  Zoniet dan niet want je hoofd zal altijd lelijk blijven:D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij bent een mongool zeg. Als je zegt ALLE religies okay.. dan knik ik met je mee, maar wat jij vervolgens doet is juist weer onderscheid maken, en je blijft alleen hameren op het moslim geloof. Ik ben moslim opgevoed, maar ben het niet, als ik kijk naar me familie moet ik zeggen dat het weinig met geweld te doen heeft. Bijna aan alles wat jij zegt kun je zien dat jij niet degene bent die typt, ook al zijn het jouw vingers die typen. Zegt er ook eentje "word wakker", domme robot.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben benieuwd hoe het NLdse HOMO volk, Marokkanen/Turken/Indonesiers/Anti's etc. eruit wil gaan gooien, hahahahah, ur killing me

  BeantwoordenVerwijderen
 7. fuck of islamjood29 mei 2010 om 21:45

  een muur en liefst zo snel mogelijk
  (bestond er geen bom in Israël die enkel moslims om zeep helpt)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hans van de Mortel30 mei 2010 om 14:11

  Hoi Kafir,

  Jij bent net als ik een man die logisch probeert te denken en voor elk probleem een oplossing zoekt. Ik ben het met deze blogpost inhoudelijk helemaal eens.

  Er zijn - helaas - maar weinig echte slimme waarachtige vredelievende moslims. Anders zouden ze zich direct wel profileren als niet-praktiserende moslims. Door er bijvoorbeeld voor te zorgen dat hun vrouwen en dochters niet langer demonstratief met schaamhaarlappen op hun hoofd onze straten bevuilen als wandelende tempelhoeren.

  Ik heb nog wat gevonden, bijgewerkt en aangevuld op mijn manier. Een interessant document. Ik ga het sturen aan alle TV-omroepen en politieke partijen. Je dient het als attachment aan te treffen.

  Het is goed dat je blijft doen waar je mee bezig bent tegen de islam. Want wie zwijgt stemt toe. Hoeveel verzendadressen heb je inmiddels? Het kan geen kwaad een ieder aan te moedigen jouw berichten aan vrienden, bekenden en minder bekenden, door te sturen. Die mogelijkheid in je topic is er, maar de aanmoediging zou sterker kunnen.

  Iets anders. Ik ben er van overtuigd dat de mens geen vrije wil heeft. Daar ben ik eigenlijk zo goed als zeker van. Dat laat niet onverlet dat het toegelaten wordt dat islam zijn middeleeuwse achterlijkheid aan onze kennisbeschaving gaat opdringen en laat domineren. Een ieder van ons, regeringen incluis, dienen een standpunt in te nemen tegen de islam om te voorkomen dat mohammedanen gaan denken dat al dat tolerante (slappe neerbuigende) gedoe vanuit onze kennisbeschaving de wil van Allah is.
  Als iets al de wil van Allah zou moeten zijn, dan is het wel de wil dat wij met alle islamitische landen moeten breken. Agressie en terroristische daden op ons territorium in naam van Allah, de nutteloze knecht van roverhoofdman Mohammed, zou dan direct genadeloos moeten worden afgestraft in de geest van destijds de afstraffing van Duitsland en Japan. Want eerlijk is eerlijk: DAT HEEFT TOEN ECHT GEHOLPEN!

  Warme groet,

  Hans van de Mortel,
  Je maatje in zelfstandig denken, godsdienstwaanzinoloog

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Hans
  Dank voor je document, ik zal het doornemen.
  Wat de strijd tegen de ummah betreft, ik ga ermee door tot het bittere einde, zo kan ik mezelf nooit iets verwijten. Hoewel, ik heb er goede hoop in dat wanneer de nood het hoogst wordt, de barbaar in elke Westerling weer wakker wordt om de Mohamedanen onze landen uit te schotten.
  Wat het aantal volgers van deze blog betreft: hun aantal neemt gestaag toe. Het bewijst dat steeds meer mensen in de materie geïnteresseerd zijn.
  Hou u haaks, fokala ! (strijdkreet: fuck je weet wel wie!)
  Kafir Harby

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hans van de Mortel30 mei 2010 om 14:27

  (dit is de essentie van het document waarvan sprake, zie vorige comments):

  Stelling: De regeringen in West-Europa, die zoveel miljoenen moslims binnen hebben gelaten en hen een tweede paspoort hebben gegeven, hebben zich nooit voldoende in de islam verdiept of hebben onvoldoende onderkend dat het niet zozeer gaat om een (vredelievende) religie, maar om een (oorlogs)doctrine die in zijn diepste wezen vijandig staat tegenover alles wat zich niet aan de eigen doctrine onderwerpt (Islam = onderwerping).

  Deze regeringen hebben hun eigen bevolking opgezadeld met een schier onoplosbaar probleem. Zij moeten ophouden met verdraagzaamheid en tolerantie te vragen voor elementen die zelf vanuit hun diepste (theologische én ideologische) overtuiging niet tolerant en verdraagzaam zijn en joden en christenen beschouwen als vijanden van God.

  Deze regeringen moeten eerlijk zijn tegenover zichzelf en tegenover hun bevolking en erkennen dat islam en het moderne westen niet samengaan. En zij moeten gaan werken aan concrete oplossingen van dit probleem inplaats van de andere kant uit te kijken en hopen dat het vanzelf overgaat. Aan struisvogels heeft Europa geen behoefte! Noch aan pappen en nat houden à la Cohen en Balkenende. Wel aan concrete oplossingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Freddy Delgouffe30 mei 2010 om 17:47

  Een rechtbank in Berlijn heeft donderdag een school in de stadswijk Wedding de toestemming tot een ‘bidverbod’ gegeven. Het verbod geldt enkel voor moslimleerlingen.

  De zaak betrof acht moslimleerlingen die op de geijkte tijdstippen op hun knieën op de schoolvloer richting Mekka gingen zitten. Het principe van de vrijheid van religie moest volgens de rechtbank van Berlijn-Brandenburg in dit geval het onderspit delven tegen andere factoren: de rechten van de ouders, de vrijheid van geloof van de anderen en, in het bijzonder, de “schoolvrede”.

  Een van de betrokken leerlingen had zich voor de rechter beroepen op artikel 4 van de Duitse grondwet, dat de “ongestoorde uitoefening van de religieuze overtuiging” verzekert.

  ALTIJD MAAR PROVOCEREN, ALTIJD MAAR PROVOCEREN. EN DAN MEKKEREN EN KLAGEN EN ZAGEN ALS ZE DE WIND VAN VOOR KRIJGEN.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. We moeten zelf niet veel doen, die moslims vergiftigen zichzelve wel:

  De autoriteiten in Saudi-Arabië hebben een oproep gedaan aan alle moslims wereldwijd: begraaf niet meer massaal uw doden in Mekka of Medina. Veel mohammedanen laten zich na hun dood overvliegen naar één van de twee heilige steden om daar onder de aarde te verdwijnen.

  "Elke moslim zou zich moeten laten begraven in het land waar hij of zij sterft," meldt het ministerie van Binnenlandse Zaken. Volgens de sharia moet een lichaam zo snel mogelijk worden begraven, voordat het begint te ontbinden.

  Het maken van zo'n laatste reis naar Mekka of Medina is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Grootmoefti sjeik Abdul Aziz-al-Sjeik, de hoogste religieuze autoriteit in het land, vindt deze trend onwenselijk. "De zondes van mensen zullen niet verminderen als hun stoffelijk overschot wordt begraven in een van de beide heilige steden. Alleen hun goede daden vergezellen hen naar het graf."

  Jawadde het stinkt in Mekka.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Als de Europese overheden blijven weigeren de problemen aan te pakken met haar islamitische medeburgers, stevenen we af op een zeer problematische situatie. Het is een tijdbom die elk moment kan ontploffen.Ons cultureel erfgoed van het christelijk Europa wordt in het hart getroffen door een niet te stuiten zegevierende opmars van moslims die niets liever willen dan dat Europa binnenkort islamitisch wordt. En het ergste is dat ze daarin gesteund worden door collaborerende Europeanen.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...