zondag 23 mei 2010

Roofdieren zaaien Terreur in Antwerpen

Thugs.jpg
(foto archief)


In Antwerpen heeft een bende criminele Noord-Afrikanen in de nacht van vrijdag op zaterdag zonder aanleiding of motief drie voorbijgangers neergestoken en twee anderen bedreigd en geslagen. Dit straattuig wordt met de dag driester, terwijl het nog steeds geen strobreed in de weg wordt gelegd.

In de media wordt uiteraard elke link met Marokkanen vermeden, zoals steeds noemt men deze roofdieren bijna liefkozend "jongeren".

Een bewoner uit de Clementinastraat in Antwerpen kreeg vijf messteken toen hij nieuwsgierig de straat opliep omdat er zoveel kabaal was. Vier apen, twee gewapend met een mes en een met een zware steen, vielen hem meteen aan. Enkele ogenblikken eerder hadden deze criminelen al twee andere buurtbewoners afgetuigd.

Na deze lafhartige afranselingen probeerden twee Marokkanen vervolgens de handtas van een vrouw te stelen in de nabijgelegen Montignystraat. Toen de vrouw zich verzette, werd ze gestoken. Haar vriendin kreeg een messteek in de zij.

Pogingen tot doodslag, zoveel is duidelijk.

Mochten de daders blanke jongeren zijn geweest die terreur zaaien in een migrantenwijk, wel dan stond de wereld intussen helemaal op zijn kop. Maar het zijn - helaas voor de politiek correcte media - geen blanke jongeren maar Noord-Afrikanen die zich als roofdieren gedragen en in dit land en bij uitbreiding in het hele Westen op een bijna-straffeloosheid kunnen rekenen.

Wat dit crapuul bezielt om met een totaal gemis van mededogen onschuldige mensen naar het leven te staan?

De politiek correcte media zullen als antwoord op deze vraag meteen studies, excuses en verhalen opdiepen van sociale achterstelling, discriminatie en racisme.

Klinkklare nonsens.

Wij schreven het al zo dikwijls, het probleem is de islam. Zie onder andere dit artikel: Islam zet aan tot criminaliteit

Deze woestijnreligie kent diverse voorschriften waaruit duidelijk blijkt dat iedere vorm van wat wij "integratie en deelneming aan de samenleving" noemen, absoluut onwenselijk is.

Ik geef voor de vuist weg enkele voorbeelden, citaten uit de koran. Wij geven u de Engelse vertaling, de Nederlandstalige versie heeft immers last van chronische, politieke correctheid.

(4:89) They long that ye should disbelieve even as they disbelieve, that ye may be upon a level (with them). So choose not friends from them till they forsake their homes in the way of Allah; if they turn back (to enmity) then take them and kill them wherever ye find them, and choose no friend nor helper from among them;

(5:51) O ye who believe! Take not the Jews and the Christians for friends. They are friends one to another. He among you who taketh them for friends is (one) of them. Lo! Allah guideth not wrongdoing folk;

(5:57) O Ye who believe! Choose not for guardians such of those who received the scripture before you, and of the disbelievers, as make a jest and sport of your religion. But keep your duty to Allah if ye are true believers;

(9:23) O ye who believe! Choose not your fathers nor your brethren for friends if they take pleasure in disbelief rather than faith. Whoso of you taketh them for friends, such are wrong-doers;

(9:123) O ye who believe! Fight those of the disbelievers who are near to you, and let them find harshness in you, and know that Allah is with those who keep their duty (unto Him);

Deze korandictaten laten aan duidelijkheid niet te wensen over: de islam wijst elke integratie compromisloos af! En zet bovendien aan tot geweld, reden waarom Wilders vond dat dit Arabisch haatboek moest worden verboden in het Westen.

Of denkt u dat het toeval is dat bijvoorbeeld de Turkse premier Erdogan - een hardcore salafist - de integratie van Turken in Duitsland, Nederland en België een misdaad tegen de mensheid noemde?

Of dat het toeval was dat Mohammed VI, koning van Marokko, stelde dat Nederland en België moesten worden beschouwd als "provincies" van Marokko? En dat Marokkanen in het Westen in de eerste plaats moslim én Marokkaan moesten blijven? Deze uitlatingen zijn rechtstreeks gebaseerd op en volledig in overeenstemming met de koran!

Terug naar de Marokkaanse bende die de Antwerpse straten onveilig maakt. Ik ben benieuwd of de politie erin slaagt deze roofdieren snel bij de lurven te vatten en hoe dit verhaal zich verder ontwikkelt in de media.

Maar eigenlijk weet ik nu al hoe dit weer afloopt.

13 opmerkingen:

 1. Man man toch. Dit loopt echt wel de spuigaten uit. Gaan wij ons moeten bewapenen om in stad op straat te komen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan hierover nauwelijks iets vinden op de sites van de gewone kranten...
  Alles wordt weer bedekt met de mantel der liefde... Pedofiele priesters aan het kruis nagelen, maar moordzuchtige Marokken uit de wind zetten, wat een schande !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelezen op de site van Marokko Community:

  In de Marokkaanse stad Sale heeft de politie vier jongeren opgepakt die een dood meisje uit haar graf opgroeven en haar om de beurt verkrachtten.

  Het 24 jarige maagde meisje stierf s'ochtends aan een chronische ziekte werd dezelfde dag begraven, en s'nachts werd het opgegraven door de vier jongens die uit haar wijk komen en verkrachtten haar om de beurt.

  De daders werden toevallig opgemerkt door een politieauto die langs reed, de agenten merkten een onnatuurlijke activiteit op en vroegen om versterking denkend dat er hekserij rituelen worden gehouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ’Ik waarschuw België. Als het boerkaverbod gehandhaafd blijft, dan is dat een pad dat rechtstreeks naar geweld zal leiden.’ Daarmee dreigde Anjem Choudary, leider van het in Engeland verboden Islam4U gisteren in Antwerpen.

  choudary you piece of shit, show yourself - don't talk like a pussie, fight like a man.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ZOALS VERWACHT BLIJFT HET WINDSTIL IN DE PERS. MEN HOOPT DAT DIT OVERWAAIT. MET DE VERKIEZINGEN VOOR DE BOEG WIL MEN HET VLAAMS BELANG GEEN WIND IN DE ZEILEN GEVEN DOOR EEN BENDE MOORDLUSTIGE MAROKKEN TE ARRESTEREN.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @suzykioe
  U weet het of u weet het niet, maar de zelfverklaarde profeet Mohammed, wiens voorbeeld elke moslim dient te volgen, heeft zelf met een vrouwenlijk geslapen. Deze daad van necrofilie door een groep jonge moslims is halal en draagt de goedkeuring weg in de islamitische wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Delgouffe Freddy24 mei 2010 om 16:53

  "Alles leidt naar geweld in de islam,hun zogezegde geloof is niks anders dan geweld,bekijk mohammed,die verkondigde altijd geweld moorden en haat zaaien."

  BeantwoordenVerwijderen
 8. de politie is koortsachtig op zoek staat in de krant. Ze weten hoe die daders er uit zien, er zijn toch getuigen. Waar wachten ze op? Tot alles in de doofpot kan?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nog steeds niemand aangehouden? Kafir, je gaat nog gelijk krijgen hoor, de daden van dit ongedierte worden onder mat geveegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. dirkvantonghen26 mei 2010 om 13:43

  In De Morgen van vandaag durft men dan toch te vermelden dat het over twee bendes gaat, respectievelijk Marokkanen en Turken...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wtf zeveren jullie allemaal jullie moeten het verschil eerst kennen tussen een marokkaan en een moslim dat is helemaal iets anders er zijn ook belgen die moslims zijn, en de islam is helemaal niet voor geweld en moord.In het vervolg kunnen jullie allemaal beter jullie mondje houden wnt jullie weten helemaal niets over de islam.En het is niet omdat er een paar stomme marokanen tussen de marokkanen zit dat jullie elke marokkaan moeten slecht zien, er zitten overal rotte appels tussen. Wat ik eigenlijk wou zeggen is dat je islam en marokkanen moet kunnen ondersheiden van elkaar.Want zo ziet iedereen de Islam slecht terwijl dat helemaal niet het geval is.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @anoniem
  Zeker, wij mogen absoluut niet veralgemenen. Het zijn de rotte appels die de Marokkaanse gemeenschap in een slecht daglicht stellen.

  Maar wat de islam betreft, daar ben ik het niet met u eens. Leest u zelf de hadiths maar eens grondig, de vertellingen over het leven van de zelf-verklaarde profeet.

  Deze persoon - voorbeeld van de perfecte man - was allesbehalve een goed mens, om het eufemistisch uit te drukken.

  En uit zulk individu kan nooit een goede, menslievende doctrine voorspruiten.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...