dinsdag 9 maart 2010

Marokkaan minimaliseert moord op moeder van drie...

Soldierofislam.jpg

(Archieffoto)

Hoe voorspelbaar zeg. De crapuleuze crimineel die afgelopen donderdag Frédérique Lévêque, moeder van drie, vermoordde omdat ze niet meteen haar auto overdroeg, minimaliseert nu zijn daden.

Hoe voorspelbaar, hoe... ronduit typisch voor islamieten.

"Het schot is vanzelf afgegaan", laat Hicham via zijn vader weten.

Vanzelf afgegaan? En het tweede schot ook zeker?

"Ik was bang", liegt de huichelaar, "ik wou zo snel mogelijk uit de winkel weg, ik was in paniek, stond te beven als een riet".

Wablief? Ik heb nooit geweten dat "bevend riet" een juwelier zo kan toetakelen dat hij medische zorgen nodig heeft (juwelier Léon-Philip Rubin lag gisteravond nog altijd op de dienst spoedgevallen van het Sint-Elizabethziekenhuis met een zware hoofdwonde) om vervolgens een carjacking te plegen en tenslotte koelbloedig een onschuldige vrouw dood te schieten. Bevend riet, my ass.

Als we nog enkele dagen wachten, zal blijken dat mevrouw Lévêque het allemaal zelf heeft gezocht. Allicht zal de advokaat van dit crapuul claimen dat hij heeft gehandeld uit zelfverdediging. Dat hij zich bedreigd voelde omdat ze niet snel genoeg reageerde. Hoe dikwijls hebben we ze al moeten aanhoren, dit soort vergoelijkende verhalen en leugens uit de mond van criminele islamieten? Een mens wordt er niet goed van.

"Hicham is een bovenste beste jongen", zegt vader Achmed. "Iedereen in dit gebouw kan u dat bevestigen. Na zijn humaniora heeft hij twee jaar aan de universiteit les gevolgd in economische wetenschappen. Daarna heeft hij een opleiding tot vastgoedmakelaar gevolgd, en toen kon hij aan de slag bij de MIVB (de Brusselse vervoersmaatschappij). Nooit een probleem, nooit gerookt, nooit alcohol gedronken, nooit van drugs geproefd. Wat kan er in zijn hoofd gespeeld hebben? Geld had hij niet nodig, want hij had een job. Ik ben zeker dat Hicham nooit iemand heeft willen doodschieten", aldus nog zijn vader Achmed.

Als hij niets te kort kwam, een goede opleiding heeft genoten, een job had etcetera, gaat de voorgekauwde argumentatie van de Linkse Kerk, de appeasers van het islamitisch racaille, niet op. Als het geen frustratie was bij gebrek aan kansen en continue discriminatie, als niet armoede aan de basis ligt, wat kan dan de aanleiding zijn van deze laffe, criminele daden?

De aanwijzingen liggen op straat: "Ze gedroegen zich als koningen", vertellen omstaanders die getuige waren van de aanhouding van de twee Marokkanen, kort na de overval en de moord op de Brusselse kinesiste.

Als koningen? Tijdens hun arrestatie? Arrogant machogedrag? Of?

Hetgeen de getuigen hebben waargenomen is met grote waarschijnlijkheid die al meermaals gespotte attitude die mohamedanen aannemen als ze net een "sudden jihad" hebben gepleegd. Hassan en Hicham, soldaten van Mohamed die ten behoeve van Allah "een vuile jood" hebben beroofd en onderweg een kuffaar (ongelovige hond) hebben afgemaakt omdat die niet snel genoeg in het stof kroop voor hen (koran 9:5 - 9:29 - 9: 123 etc.).

Hassan en Hicham gedroegen zich inderdaad als koningen, want hun moorddadige raid gaf hen enkele ogenblikken lang het gevoel dat ze strijders van god waren, helden op een heilige missie.

Hun volgende missie? Alle schuld minimaliseren, de verantwoordelijkheid doorschuiven naar die racistische, islamofobe maatschappij, zich voordoen als lammetjes en zo spoedig mogelijk vrijkomen "onder voorwaarden", eventueel met een enkelbandje.

Dus voluit rekenen op straffeloosheid, voortspruitend aan de naïviteit en chronische dhimmitude van de kuffaar.

Veel kans dat ze ook deze tweede (schijn)heilige missie tot een goed einde zullen brengen, inch allah.

17 opmerkingen:

 1. Ik moet me onthouden van commentaar omtrent deze kwestie, ik kan amper mijn woede en frustratie onderdrukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Freddy Delgouffe9 maart 2010 om 12:40

  ik haat ze,ik kan er niks aan doen,maar simpelweg ik haat ze,alles wat islam,de die pedofiele mohammed,kan ik niet horen of ruiken ik haat ze van klein tot groot.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is zelfs totaal onschuldig, want een auto geef je toch gewoon af, aan een Marokkaan zonder vervoer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Was net het journaal aan het volgen, die Malika die jongeren oproept tot de jihad, minimaliseert ook alle feiten en haar advocate speelt het spel uiteraard vrolijk mee. Takiya, of hoe noemen moslims dat?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk dat dit soort gevallen nog wel vaker voor gaat komen, het heeft te maken met een gemoedstoestand. Als men jarenlang leugen te horen heeft gekregen over een soort alleswetend alom-vertegenwoordigd opperwezen dat speciaal voor hem een paradijs heeft gemaakt, dan moet de realiteit onverteerbaar zijn. De leugens die de islam in de hoofden van onschuldigen pompt zijn onuitwisbaar en de schade is onherstelbaar.

  Er moet nu gezocht worden hoe we deze sociologische zombies weer tot de beschaving kunnen terughalen. Als geen heropvoeding werkt dan moet er maar met hardere manieren aan de gang worden gegaan. Een frontale aanval op Allah lijkt mij het beste. Elke keer als we eenmoslim tegen komen dan moeten wij hem vertellen dat Allah een verschrikkelijke klootzak is, en dat hij (de moslim) in Nederland mag zijn, want in Nederland heeft Allah zijn smoel dicht te houden, omdat we anders die smoel van Allah wel eens gaan verbouwen! Ik denk dat dit wel kan lukken, tegen zoveel stomheid als de islam is feitelijk niet veel intelligentie opgewassen, dan stomheid en ongemanierdheid maar met de zelfde wapens bestrijden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als u een hond of een kat iets inprent als ze nog puppy zijn, is dat iets voor altijd. Bij mensen is het helaas niet anders. Maar vrouwen zijn de sleutel tot de oplossing. Vrouwen moeten stoppen met die kleine mokes te indoctrineren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ vanhetgoor
  "Sociologische Zombies", goed gevonden zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een oplossing : de doodstraf terug invoeren en uitvoeren en geen proceskosten aanhangen. Die smeerlap is het niet waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit onderzoek sluit goed aan bij de problematiek...

  Berlin: Arabs almost half of serial-offenders (Islam in Europe 9 March 2010)

  The typical serial offender is male, of Arab origin, and remains a criminal as an adult, this according to an interim report on the status of the implementation of the Berlin serial offenders concept, as reported by the Senator for Justice Gisela von der Aue (SPD) in parliament on Wednesday. The serial offender policy, with which Berlin set up a separate department in the prosecution, ends this month, and the senator decided to renew it April 1st.

  According to von der Aue, at the beginning of the year, there were 548 serial offenders registered, none of them children. These included 83 were juveniles, 211 adolescents and 254 adults, ten of which were female. The former juveniles have reached adulthood and continued being criminals. They're expecting a continued low-level increase. 79% of the serial offenders are of immigrant background, 47% are of Arab origin. More than 2300 court cases have been started since the creation of the department, with more than 2,700 court decisions (there were multiple defendants in some cases). According to von der Aue the number of probation failures - cases of re-offending during the probation period - was also high at 60%. In 2007, Berlin applied its concept to the beginner-criminal policy, where the offender would be intercepted before he begins his serial offender career. 172 people were registered in that.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. je leest de dag van vandaag niets anders meer als dat er in het hele westen heibel is met allochtonen van Turkse of Marokkaanse afkomst. wat, ja wat doen de politiekers hieraan, die houden zich in verhouding wel heel hard gedeist...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. aan wie hebben wij dat toch allemaal te danken? hebben de politiekers ons verlaten, staan we er alleen voor ?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik wil je moeder op z'n hondjes neuken en mijn sperma in jouw moeders bek spuiten. "moeder kafirharby gestikt door moslimzaad hahahahaahaha"
  Jullie lieve maria is geneukt door woestijn arabieren waarna ze een bastaard jezus kreeg.
  jij bent zeker als kind in je anus geneukt door een bejaarde pater of gevingerd in je vieze kond door een oma non.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @Hakan

  Gore praatjes komen meestal meteen in de prullenmand terecht. Maar jouw staaltje hate speech zal ik laten staan als stil getuigenis.

  Mogen de goden het jou vergeven, vriend.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hakan, heeft uw profeet u al die smeerlapperij geleerd? Want die dikke pedofiel lustte er anders wel pap van, hoeren en tamboeren, kinderen verkrachten...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Vanmorgen is in Sint-Agatha-Berchem een vrouw koudweg doodgeschoten op straat. Toen ze rond 8u op het trottoir wandelde stopte plots een rode wagen naast haar, de chauffeur stapte uit en schoot vier kogels in haar borstkas.
  Het slachtoffer is een 43-jarige weduwe van Marokkaanse afkomst en moeder van een 17-jarige zoon. Ze werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed daar.
  Gaat de Linkse Kerk nu luidkeels om een ontwapening van alle Turken en Marokkanen roepen? In geen duizend jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De Jos zei...
  Het slachtoffer, een Belgische vrouw, was daar op het verkeerde ogenblik dus.
  Want : het gebeurde in een gemeente die bestuurd wordt door een
  socialist en die zal, zoals naar goede socialistische gewoonte, geen
  enkele Marokkaan straffen. Marokkanen zijn de voornaamste kiezers van
  de socialistische partij in België.
  De hele Marokkaanse gemeenschap volgt deze gewapende overval en moord.
  Indien één van deze doodbrave, zeer gelovige islamieten een haar
  worden gekrenkt in de gevangenis en/of nadien doro een Belgische
  rechter, dan zal de Marokkaanse gemeenschap zich wreken.
  Want (2) : de vermoorde vrouw was geen moslima, de getuigen waren geen
  moslims, dus onbruikbaar als getuige, en tenslotte ... het was maar
  een vrouw hé zeg !

  Ik braak van deze moslimcultuur en van onze belgische socialistische
  partij. Zonder de socialistische partij zouden de Marokkanen niet
  kunnen zegevieren.
  Ik ben er nog altijd misselijk van.

  De Jos

  BeantwoordenVerwijderen
 17. het is spijtig dat die achterlijke politiekers waar we voor gestemd hebben het nog altijd niet begrijpen dat het hier belgie is met vlaams volk en geen maroko,turkije enz gene islam alleen katholieken zoals voorgeen en al da gespuis terug naar afzender van waar ze komen ze zouden niet zoveel lachen in hun eigen land in de cel of wie weet krijgen ze er nog 10 maagden bovenop hahahaha zwijnen zijn het oei eigenlijk beledig ik een zeer mooi beestje een varken,neen het zijn islamneukers TERUG NAAR HUN LAND dan zou het in belgie eindelijk proper zijn

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...