zondag 25 april 2010

Vier vrouwen en vier uitkeringen

Boerkabitch.jpg

Terwijl in "failed state Belgium" de "politiekers" zich buigen over de vraag "hoe de boerka bij wet te verbieden zonder het woord boerka in die bewuste wet te vermelden" en de straffeloosheid jegens Marokkaans tuig intussen blijft toenemen, werd onlangs in Frankrijk een moslima geverbaliseerd omdat ze een niqab droeg achter het stuur van een auto.

Volgens de politieagent van dienst was zij een gevaar in het verkeer, daarom die boete van € 22.

De niqab is een lichaamsbedekkende zwarte sluier met een postbus-reet boven de neus (foto). Kleding voor halve garen en volslagen woestijnidioten. Anders gezegd, uitingen van provocatieve achterlijkheid die we kunnen missen als een acute aanval van aambeien.

De Franse minister van Binnenlandse Zaken Brice Hortefeux heeft hieromtrent [de niqab] een schrijven gericht aan zijn collega Eric Besson, Minister van Migratie. In die bewuste brief, zo wist Le Figaro te melden, gaf Hortefeux ook te kennen dat de vrouw in kwestie gelinkt wordt aan Lies Hebbadj (31), een praktiserende mohamedaan (zie foto) waarvan geweten is dat hij deel uitmaakt van de radicale islamistische beweging Tabligh.

Blijkt intussen dat die baardman -uiteraard- niet werkt, fluitend van een uitkering geniet en op de koop in polygamie leeft met vier vrouwen. Precies zoals de zelfverklaarde profeet ooit heeft voorgeschreven. Volgens sommige bronnen zou de polygame constructie zelfs uit zeven vrouwen bestaan en tot dusver twaalf kinderen.

Uiteraard ontvangen al die vrouwen ook de uitkering van alleenstaand gezinshoofd, daar hoeft geen tekening bij, misschien?

En dat die wijven alle de niqab (nikab) dragen, zal u ook niet verbazen. Evenmin dat ze de Westerse maatschappij, die hen voedt en onderhoudt, verketteren en verfoeien.

Of er nu ook werkelijk actie zal worden ondernomen tegen dit toenemend islamitisch profitariaat, dat als een kanker in het hele Westen woekert, laat zich sterk betwijfelen.

Die Franse minister van Immigratie, Eric Besson, kennen we nog van zijn intenties om maatregelen te treffen die de nationale trots opnieuw moeten aanwakkeren.

Zo wou hij dat het onderwijs weer aandacht ging schenken aan het Franse volkslied...

Zingend de ondergang tegemoet, het klinkt gezellig maar heeft toch een hoog lemming-gehalte.

UPDATE

Liès Hebbadj bijt intussen van zich af en stelt dat hij niet polygaam dan wel een doordeweekse "schuinsmarcheerder" is. "Ik heb maitresses, dat mag toch in Frankrijk", stelt de halal-slager. En de paljas krijgt steun uit (verwachte) groenlinkse hoek. De notoire PEDOFIEL Daniel Cohn-Bendit vindt namelijk dat "we stilaan in een fase zitten waarbij we een regering hebben die gevaarlijk is voor de veiligheid van de Fransen, omdat ze de haat aanwakkert", einde citaat. Pek en veren en dumpen in de Seine, deze kinderverkrachter, die nota bene serieus wordt genomen in het Europees Parlement.

5 opmerkingen:

 1. Dag Kafir, back in town? Long time no seeee... Stay on the job this time !! We need warriors like yourself !! En nu in het vlaams: ik heb ergens gelezen dat in Eurabia de islamieten gemiddeld tot 10% van de bevolking uitmaken maar wel tot 50% van de sociale voorzieningen opsouperen. Dat kunnen we toch niet blijven laten gebeuren?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Kroesseder
  Andere prioriteiten de laatste tijd. Maar no worries, de strijd tegen de islam gaat voort, tot deze valse religie uit onze regionen is verdwenen.

  Wat de sociale zekerheid betreft: de links-liberale elites, die ons land (mis)leiden, hebben niet alleen de deur opengezet voor de islam, ze hebben zich er ook aan onderworpen. De sociale voorzieningen die islamieten gul in de schoot worden geworpen moet je beschouwen als zijnde "jiziyya", de taks die ongelovigen betalen aan hun islamitische overheersers om ongemoeid te worden gelaten.

  Troost u, er komen andere tijden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Uitkeringen moeten worden afgeschaft. Wie steun wil van de overheid moet er iets voor terugdoen. Een job ten bate van de gemeenschap. Ik denk dat die 50% snel zal terugvallen tot 10%, want van werken hebben alle praktizerende moslims toch een broerke dood.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @jean9
  goed idee, wie start hierover een facebookgroep op? het word hoogtijd om in aktie te schieten want straks is er geen land meer over.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha, het parket gaat die noordafrikanen toch vervolgen die vorig jaar twee flikken in mekaar hebben geramd. Eerst mochten ze beschikken. Hebben die juges uw artikel gelezen misschiens?

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...