maandag 15 februari 2010

Boycot de Quick!


Stop de persen! Opnieuw een schandelijk voorbeeld van dhimmitude in West-Europa !!

De hamburgketen Quick is bezweken aan de druk van de Franse moslimgemeenschap om varkensvlees uit het menu te schrappen! Wat een schande, wat een godgeklaagde schande!

In de Noord-Franse stad Roubaix hebben de klanten - mensen als u en ik - voortaan geen keuze meer: daar is het nu halal of niets. Wie er een Strong Bacon bestelt zal zijn reepje spek vervangen zien door een stuk gerookte kalkoen.

Niet-moslimklanten van het restaurant zijn uiteraard verontwaardigd en begrijpen niet waarom de verkoop van halal en varkensvlees niet langer samen kunnen gaan. Wat hen ontgaat is dat halal niet alleen betekent dat er bijvoorbeeld geen varkensvlees mag gegeten worden, het mag ook niet verwerkt worden in de nabijheid van halal-food.

Volgens de directie van Quick Frankrijk gaat het om een tijdelijk logistiek probleem omdat halal en traditioneel vlees op verschillende grills moet worden gebakken. Wat een lullig excuus.

Ook Al-Kanz, een vereniging van moslimconsumenten, spreekt dat tegen. ‘Het gaat om een zuiver economische beslissing van de hamburgerketen,' staat te lezen op haar website. Wij moslims zijn bijna in de meerderheid, en jullie kafir zullen dat geweten hebben, zoiets.

Vanzelfsprekend werd vooraf nergens in het restaurant gecommuniceerd over de beslissing om varkensvlees te weren. Dhimmitude in full swing. Als een dief in de nacht. Islamisering verpakt als multi-cultuur.

Ik doe bij deze een oproep om de Quick per direct te boycotten, links te laten liggen ! Start op Facebook anti-Quick-acties op, laat uw lokaal Quick-filiaal weten dat u hun opstoot van dhimmitude niet kan verteren, onderneem actie. Nu!

Als wij deze toegevingen aan de islam blijven dulden, geven wij het signaal dat wij ons hebben neergelegd bij de islamisering van het Westen, en dat mag nooit de bedoeling zijn.

22 opmerkingen:

 1. @kafir
  voor mij nooit nog Quick !!!!! wat een idioten!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. QUICK: SHAME ON YOU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo kafirharby,

  Die zgn.steekpartij in A'pen waarbij een 14-jarig meisje van Turkse origine betrokken is, riekt dat volgens jou ook niet naar een eerwraak-incident?

  S.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @anoniem
  Er is te weinig geweten om dit te beoordelen. Feit is dat er steeds meer predatoren, echte roofdieren, in onze straten vertoeven en dat de overheid niet bij machte is ze te neutraliseren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat dat neergestoken meisje aangaat, ik vermoed een geval van bestraffing: dit Turks meisje zag er voor een of anderelafhartige messenheld "te westers" uit.

  Modus operandus doet aan Noord-Afrikanen denken.

  Wat Quick betreft, in Antwerpen en Brussel eten wij al langer halal, hier bij ons is dat stilzwijgend ingevoerd. Wat gaan we nog allemaal meemaken?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. In Frankrijk komt er protest op gang tegen deze maatregel van Quick... Of het zoden aan de dijk zet is nog maar de vraag...
  Kamel Chibout demande le retour du bacon dans les 8 Quicks 100% hallal


  Responsable pour l'est de la France de la fédération de la Grande mosquée de Paris, Kamel Chibout (dont le site Internet est sous-titré "développons ensemble la diaspora algérienne") craint que l'imposition des viandes hallal à tous les clients de Quick provoque des réactions de rejet et de stigmatisation de Français mécontent de payer la taxe islamique par défaut. Il a été interrogé par Le Post :

  Ne craignez-vous pas que l’initiative de Quick soulève des rancoeurs contre la communauté musulmane ?

  « Si, Quick stigmatise la communauté musulmane. C’est malheureux que Quick ne fasse plus de sandwich au bacon. Je comprends les consommateurs qui ne sont pas musulmans et qui ne sont pas contents. Il faut que Quick soit équitable vis-à-vis de tous les consommateurs, même les non-musulmans. C’est un coup de communication de Quick, tout simplement. »

  Vous pensez que Quick devrait réintroduire le bacon ?

  « Oui, je dis à Quick de remettre le sandwich au bacon sur le marché, par respect envers tous les consommateurs. J’appelle aussi les trois grandes mosquées, celles de Paris, Évry et Lyon, à prendre en main cette question du halal, et de créer une commission nationale qui travaillerait sur la certification du halal. »

  Que répondez-vous à Marine Le Pen, qui s’indigne que les consommateurs paient une taxe aux organismes islamiques ?

  « Il est vrai que la taxe est répercutée sur le consommateur. Mais nous sommes tous des consommateurs. On paie tous des taxes sur des produits qu’on ne consomme pas. Par exemple, celui qui paie des impôts pour les routes et qui n’a pas de voiture, il va aussi protester ? Nous sommes tous des citoyens français. Chacun a le libre choix de sa religion, certes, mais nous sommes solidaires. »

  Quick a affirmé que cette expérimentation durerait 6 mois, dans les restaurants de Argenteuil et Garges-lès-Gonesse (Val-d’Oise), Buchelay (Yvelines), deux à Marseille (Bouches-du-Rhône), Roubaix (Nord), Toulouse (Haute-Garonne), Villeurbanne (Rhône).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer zeg, jammer!!! Als zelfs die grote ketens al achterover bukken voor de islam is het ver gekomen. Dit belooft niet veel goeds voor de toekomst. Ook onze vorige premier Verhofstadt heeft van de week een knieval gedaan voor de islam, in de Franse krant Le Monde nog wel. Waar gaat dit toch naartoe?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. izie zo weinig in de pers hierover?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hans van de mortel16 februari 2010 om 11:16

  WAT IS ER MIS MET HDE ISLAMAANHANGER (DEEL 1)

  Laten we wetenschappelijk proefondervindelijk voorop stellen dat de mensheid voor tachtig procent of meer dom is. Dat blijkt nu wel, anders was het nooit zo ver gekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hans van de mortel16 februari 2010 om 11:23

  WAT IS ER MIS MET DE ISLAMAANHANGER (DEEL 2)

  Moslims is helaas de consequentie van beschaving onthouden.
  Wanneer direct bij binnenkomst aan moslims, komende vanuit hun armoe landen, duidelijk was aangegeven dat wij islam niet op prijs stellen vanwege hun bewust in stand gehouden enorme achterlijkheid zonder kennisbeschaving en bijbehorend afwijkend gedrag zoals discriminatie van de vrouw die zich onder andere uit in schaamhaarlapbedekking, waren er nu geen problemen geweest met moslims.

  Moslims met een eigen kerkgebouw?
  Geen probleem, maar dan wel, net zoals bij de Jehovah’s Getuigen in een ONOPVALLEND gebouw, passend in de woonomgeving.

  Islam is een parasiterende opdringerige voor mij nutteloze mensonterende religie die mij steevast doet denken aan Hitler Duitsland en zijn fascisme.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hans van de mortel16 februari 2010 om 11:25

  WAT IS ER MIS MET DE ISLAMAANHANGER (DEEL 3)

  De geestelijke stilstand van het islamdenken.
  Mensen zoals moslims die in al die jaren vanaf hun geboorte niets hebben bijgeleerd en nog steeds niet verder zijn gekomen dan de misplaatste verering van een analfabete pedofiele arabische roverhoofdman die zich verlustigde op een meisje van negen jaar, sorry, op dat soort mensen zit toch geen weldenkend beschaafd mens te wachten. Zoiets heeft een destructieve negatieve invloed op onze kennisbeschaving en ontwikkeling.

  Als Mohammed als verpakking van de waarheid voor alle moslims de grote bananenschil is, dan is allah vanzelfsprekend de minder grote banaan zijn die in die schil moet passen.

  De moslim vreest zijn eigen islam.
  En zo staat het er met de geestelijke toestand van moslims voor. Hij laat zich misleiden en beïnvloeden door zijn angstgevoelens voor de agressiviteit en moordzuchtige karakter dat islam kenmerkt. Hij verstopt zijn zin voor filosofie en zelfstandig denken. Hij is het grootste watje en menselijk drama van de 21ste eeuw. Je terugtrekken uit islam kan levensbedreigend zijn. De kranten staan er vol van. De moslim is zelfs in het vrije westen gevangen in de waan van zijn eigen verstandsverbijstering.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hans van de mortel16 februari 2010 om 11:28

  WAT IS ER MIS MET DE ISLAMAANHANGER (DEEL 4)

  Straf zoals de koran pagina na pagina voorschrijft schept niets goeds, doet veel kwaad en lost geen enkel probleem op. Roept ook veel onuitgesproken gevoelens op, zoals angst, wraak en agressie die doorwerken in islam tot aan de dag van vandaag.

  De betoverde mens die moslim heet.
  Een mens die bereid is te geloven in het meest weerzinwekkende paranoïde gedrag van wat bedacht is door Mohammed: allah, zou geen enkel recht mogen hebben om zich hier in het vrije beschaafde westen op te houden. Hij zou al die weerzinwekkende agressieve oorlogszuchtige fascistische en vooral uitermate kwetsende sadistische aantijgingen aan ons als andersdenkenden of ongelovigen moeten afzweren.

  Alleen niet-moslims kunnen en zullen integreren.
  Ja, pas dan kan er sprake zijn van een normale integratie. Geen weldenkend mens zal nu nog Hitler en zijn fascistische gedachtegoed willen aanbidden en omarmen. Moslims doen dit wel! Want wat meneer Mohammed de analfabeet, de zelfbenoemde profeet, pedofiel en notoire roverhoofdman heeft verkondigd vindt u exclusief in de koran en is duizendmaal erger dan wat zes miljoen joden is overkomen in de gaskamers. Die joden vonden een haast pijnlijke dood. Mohammed heeft anderhalf miljard moslims in hun domheid doen aanvaarden dat u en ik eeuwig geroosterd zullen worden in een brandend vuur van de islamitische beschaving. Een grotere sadist bestaat er niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. hans van de mortel16 februari 2010 om 11:34

  WAT IS ER MIS MET DE ISLAMAANHANGER (DEEL 5)

  Wrede snoodaards.
  Het is daarom helemaal niet zo vreemd dat vele aanhangers van Mohammed net zo worden als de god die ze door hun analfabete profeet voorgespiegeld wordt: wrede snoodaards. Moslims zijn derhalve ziek in de geest. Het zijn mensen die verpleegd zouden moeten worden in een TBS-kliniek. Maar misschien kan de verontwaardiging van de beschaafde mens een handje helpen door de islam neer te zetten waar zij thuishoort: in de put van de achterlijkheid en waanzin. IK heb er een hard hoofd in.

  Niet iedere moslim is een terrorist. Maar iedere terrorist is meestal wel een moslim.

  Heeft u ooit iets van geweld gehoord bedreven door een Jehovah’s Getuige? Nee, nooit! Dat is tegenwoordig het exclusieve recht van de moslim. De reiligie van de Jehovah’s Getuigen is de enige religie die zich nog nooit met geweld heeft ingelaten. Waarom kiezen zogenaamde in god gelovige moslims hier niet voor? Omdat zij de grootste angstige religieuze huichelaars van de wereld zijn.

  De meerderheid staat niet gelijk aan de waarheid. Dat bewijzen anderhalf miljard moslims tegenover tenminste 1 vrij van godsdienstwaanzin besmeurde angst en verstandig zelfdenkende mens: Hans van de Mortel.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Quick Service Consommateurs16 februari 2010 om 15:06

  Madame, Monsieur,

  J'ai bien reçu votre mail et vous remercie d'avoir pris le temps de nous écrire.
  En effet, les remarques et suggestions de nos clients nous permettent de nous améliorer continuellement.

  Tout d'abord, je suis sincèrement désolée d’apprendre que notre choix commercial pour certains établissements ne vous ait pas apporté pleine satisfaction.

  Sachez que depuis quelques mois, France Quick a pris la décision de tester la vente d’une gamme de burgers à base de viande halal dans quelques restaurants franchisés en France. L’objectif de ce test en restaurant est de valider l’intérêt commercial et la faisabilité technique de l’introduction de produits à base de viande halal. A l’issue du test, et au regard de l’analyse des résultats, France Quick décidera de maintenir ou pas cette offre dans certains restaurants.

  Par contre, je me permets, tout de même, de vous joindre la liste des restaurants en France qui ne font pas de burgers HALAL :

  <>

  Espérant vous revoir prochainement dans nos restaurants et je vous adresse, Madame, Monsieur, mes sincères salutations.

  Sandrine CLEMENT

  Responsable Service Consommateurs Quick

  95949 ROISSY CDG Cedex

  Téléphone : 09.70.80.87.55 (prix d'un appel local)

  email : [mailto:service.consommateurs@quick.fr]

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @ anoniem
  dader van steekpartij in Antwerpen zou een blanke zijn met ros haar? Ik geloof daar niks van. Doofpot gedoe, dat is het.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zie kranten van vandaag, de Quick-affaire groeit in Frankrijk intussen uit tot een rel, benieuwd wat madame Sandrine Clement daarvan denkt en hoe ze daarmee omgaat...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hans van Craeyevelt22 februari 2010 om 20:05

  MAIL GERICHT AAN QUICK BENELUX
  T.A.V. CUSTOMER SERVICE NEDERLANDSTALIG
  Vraag: MEVROUW QUICK, MIJNHEER QUICK, ALS HET ONDERSTAANDE KLOPT ZIE JE OOK MIJ NOOIT MEER IN EEN VAN JULLIE RESTO'S. GRAAG BEVESTIGING OF ONTKENNING. DANK BIJ VOORBAAT. HANS. Stop de persen! Opnieuw een schandelijk voorbeeld van dhimmitude in West-Europa !! De hamburgketen Quick is bezweken aan de druk van de Franse moslimgemeenschap om varkensvlees uit het menu te schrappen! Wat een schande, wat een godgeklaagde schande! In de Noord-Franse stad Roubaix hebben de klanten - mensen als u en ik - voortaan geen keuze meer: daar is het nu halal of niets. Wie er een Strong Bacon bestelt zal zijn reepje spek vervangen zien door een stuk gerookte kalkoen. Niet-moslimklanten van het restaurant zijn uiteraard verontwaardigd en begrijpen niet waarom de verkoop van halal en varkensvlees niet langer samen kunnen gaan. Wat hen ontgaat is dat halal niet alleen betekent dat er bijvoorbeeld geen varkensvlees mag gegeten worden, het mag ook niet verwerkt worden in de nabijheid van halal-food. Volgens de directie van Quick Frankrijk gaat het om een tijdelijk logistiek probleem omdat halal en traditioneel vlees op verschillende grills moet worden gebakken. Wat een lullig excuus. Ook Al-Kanz, een vereniging van moslimconsumenten, spreekt dat tegen. ?Het gaat om een zuiver economische beslissing van de hamburgerketen,' staat te lezen op haar website. Wij moslims zijn bijna in de meerderheid, en jullie kafir zullen dat geweten hebben, zoiets. Vanzelfsprekend werd vooraf nergens in het restaurant gecommuniceerd over de beslissing om varkensvlees te weren. Dhimmitude in full swing. Als een dief in de nacht. Islamisering verpakt als multi-cultuur. Ik doe bij deze een oproep om de Quick per direct te boycotten, links te laten liggen ! Start op Facebook anti-Quick-acties op, laat uw lokaal Quick-filiaal weten dat u hun opstoot van dhimmitude niet kan verteren, onderneem actie. Nu! Als wij deze toegevingen aan de islam blijven dulden, geven wij het signaal dat wij ons hebben neergelegd bij de islamisering van het Westen, en dat mag nooit de bedoeling zijn.
  HANS VAN CRAEYEVELT

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Karen Diels Quick Belux22 februari 2010 om 20:06

  @ Hans van Craeyevelt

  Geachte heer

  Wij hebben met veel aandacht uw mailbericht gelezen en willen u alvast bedanken omdat u de tijd heeft genomen om uw opmerkingen kenbaar te maken.

  Wij willen u hierbij informeren dat Quick Frankrijk de beslissing heeft genomen om enkele van haar producten te testen op basis van halal vlees en dit in een aantal vestigingen in Frankrijk. De bedoeling van dit experiment is het nagaan van de commerciële haalbaarheid en de technische mogelijkheden die gepaard gaan met het introduceren van producten met halal vlees. Na afloop van deze testfase en na onderzoek van de resultaten, zal Quick Frankrijk beslissen of zij al dan niet deze producten zal aanbieden in bepaalde restaurants.

  Tot slot, willen wij benadrukken dat België niet deelneemt aan deze test. Dit neemt niet weg dat wij de resultaten op de voet volgen alsook de marktevolutie.

  Uw opmerkingen werden overgemaakt aan de Algemene Directie.

  Hopende u een afdoend antwoord te hebben gegeven, tekenen wij,

  Met de meeste hoogachting.
  Karen Diels Customer Service Quick Belux

  BeantwoordenVerwijderen
 19. hans van Craeyevelt22 februari 2010 om 20:07

  Mevrouw Diels,

  Dank u voor uw diplomatisch antwoord.
  Vooreerst wil ik u zeggen dat deze mail over de ‘halal-praktijken’ van Quick in Frankrijk mij door verontwaardigde mensen (in België) werd toegestuurd, op mijn beurt heb ik die naar mijn kennissenkring doorgestuurd.
  U zal het al kunnen raden: de stroom van negatieve reacties houdt echt niet op.
  Allicht is mijn schriftelijke reactie maar een héél kleine fractie van de mensen die dit echt niet zien zitten, niet iedereen doet immers de moeite zijn/haar ongenoegen aan jullie kenbaar te maken!
  Proficiat, als jullie zo verder doen –zelfs al is het maar in 8 vestingen in Frankrijk- verliezen jullie er een dik pak klanten door, tenzij jullie enkel nog moslims als klanten willen.
  Als jullie de moslims willen plezieren, doe het dan in hun thuislanden.
  Mij, en velen met mij, zien jullie principieel niet meer in de Quick.

  Groeten,

  Hans van Craeyevelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Michael Kreuwels1 maart 2010 om 19:47

  Hallo,

  Wil graag even reageren op jullie oproep om de Quick (zie artikel Boycot de Quick!) te boycotten. Persoonlijk denk ik niet dat een boycot effect heeft omdat ze alleen maar meer Moslim klanten zullen krijgen.

  Als Liberaal heb ik geen moeite met een Quick voor Moslims – vind de meeste hamburgers sowieso niet te vreten – maar Bacon is een beschermd product. Feitelijk moet dus (1) de politie optreden omdat ze niet verkopen wat aan de klant beloofd wordt en (2) zou ik zo lang Quick deze wanprestatie levert iedereen die in de buurt van de Quick Roubaix komt willen verzoeken een ‘Strong Bacon’ te bestellen en als daar geen Bacon op zit/bijgeleverd kan worden zonder te betalen te vertrekken. Als één miljoen vakantiegangers dat doen zijn ze snel failliet!

  Als tegenover de Quick een McDonalds zit is het wel aardig om na het niet betalen daar naartoe te gaan om iets met Bacon te bestellen…

  Met vriendelijke groet,

  Michael Kreuwels

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hi guys, dit ter informatie, mensen pikken het niet meer, al die shit !

  Operation Anti-halal to Quick Villeurbanne (Tundra Tabloids. 9 March 2010)

  A herd of 70 dissatisfied pigs invaded Quick Halal Villeurbanne on Sunday morning. They intended to protest against the decision to remove the bacon burger and cons of the new offer Quick who now proposes that the halal its customers. It is unacceptable that a chain of "restaurants" which is largely Caisse des Depots et Consignations, in the French State, participates in the exclusion and segregation of the French in their own country.
  A state that contributes to development in our territory of Muslim ritual slaughter which, remember, forbidden to stun the animals during their slaughter resulting in an unacceptable and unnecessary suffering in animals. Especially that To do this, Quick Payroll tax on Islamic certification of Halal products which are known to what used to finance Islamic proselytizing. And all this while that is no longer a pig in a growing number of school canteens and that prohibits the association of French Solidarity distributing pork soup to the needy.

  The herd then left the school in song and will not hesitate to return to show his displeasure when Quick pig does not waive the Islamization of our country gourmet.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...