vrijdag 26 december 2008

Islam, o gore barbarij!

Mumbai_massacre.jpg

De politiek correcte media hebben zich de afgelopen weken in de vreemdste bochten gewrongen om de gepleegde feiten maar niet te moeten weergeven zoals ze zich in werkelijkheid hebben voorgedaan tijdens het recente Mumbai-massacre.

Bezorgd als de westerse media immers zijn om maar niet te moeten omschrijven wat de gewone man in de straat al langer weet, namelijk dat deze zoveelste massamoord werd gepleegd in naam van allah en namens de islamitische ummah, door moslims die - getrouw aan de oproep in de koran - kozen voor de jihad met het zwaard (Koran, Sura 9:29).

Deze satanische slachtpartij werd nergens maar ook nergens in de islamitische wereld afgekeurd. Het zegt veel, zo niet alles, over de islam en zijn slaafse volgelingen. De wereld afbranden als er een flutcartoon verschijnt in een Deens dagblad, maar muisstil zitten als er weer eens een massamoord wordt gepleegd in hun naam.

Intussen vernemen we via de "anti-politiek correcte blogs" dat de graad van barbarij tijdens de moordpartijen in Mumbai het voorstellingsvermogen ver te boven gaat.

Zoals u zich misschien herinnert waren de moordende moslims meteen na aankomst in Mumbai naar het Joods Centrum (The Nariman House) getrokken, waar ze Rabbi Holzberg en echtgenote Rivka hebben gedood. Blijkt nu dat beiden eerst een verschrikkelijke tortuur hebben ondergaan waarbij ook hun geslachtsorganen werden gemutileerd (zie foto). Ter kennisgeving, mevrouw Holzberg was zwanger toen ze werd afgeslacht.

O islam, gore barbarij!


6 opmerkingen:

 1. Dat die jihadis er brutaal tegenaan gaan wist ik wel, maar dat ze zo bloeddorstig te werk gaan is echt over de rooie. Ik hoop dat India reageert zoals de Israelis dat doen in Gaza: zonder pardon en met een ijzeren vuist.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hans van de Mortel27 december 2008 om 14:41

  Hoi Kafir Harby,
  Bedankt voor de KafirHarby post. Ik hamer er elke keer weer op: Een moslim hangt islam aan! En islam hangt de koran aan! En de koran is Mohamed! En Mohamed is het synoniem voor Allah, de randdebiele nutteloze slaaf en stok achter de koranitische theaterdeur. En niet iedere moslim is terrorist, maar bijna elke terrorist is zo goed als koranzeker moslim.

  In je vertaling van je bericht over wat de koranaanhangers uit Pakistan vanuit hun barbarij hebben aangericht, neem je in je bericht over dat nergens negatief is gereageerd op deze mensonterende Allah-daad. Zoals je weet heeft een of meer islamitische geestelijke leider(s) in India die misdaad tegen de menselijkheid veroordeeld. Mensen die dit gedaan hebben mogen niet begraven worden in een islamitisch graf. Ik begrijp wel dat deze gedachte de geestelijke is ingegeven vanuit zelfbehoud. Hij wil blijkbaar nog wat langer leven in India. Maar het is wel gezegd!

  Ik bombardeer regelmatig de politiek in Nederland met mijn mails over islam die aan duidelijkheid niets te wensen over laten. Ik ben voor niemand bang en ook al is politiek nog zo smerig als maar zijn kan, ik spoel daarna altijd mijn mond af met een goed glas bier of wijn. Een enkele keer met een exelente whisky.

  Goed dat je actief blijft. Hoe meer actieven die zich duidelijk en openhartig uitspreken over islam des te dichter bij het beoogde doel: WEG MET EEN HEIDENS PRIMITIEVE ZEER AGRESSIEVE ONMENSELIJKE SADISTISCHE RECHTS EXTREMISTISCH FASCISTISCHE RELIGIE! Ik heb niks tegen de positieve kanten van fascisme om criminaliteit daar te positioneren waar zij thuishoort: in de gevangenis. Niet voor kort, maar voor lang!

  Fijne dagen, gezellig uiteinde en een spannend en enerverend nieuwjaar. Obama, de kameleon, zal het moeilijk krijgen. Ik geloof niet in hem. Hij is mij een te fervent aanhanger van te fanatieke selfmade godkenners. Een verstandig en niet dom mens zou de bijbel laten voor wat hij is: een stoffig oud boek. Dit in tegenstelling met de koran, een boek dat alleen maar ellende voortbrengt.

  Ik vergat nog wat.

  Op de door jou meegezonden foto is niet te zien wat er gebeurd is. Behalve dat het er bloederig uitziet. Het is een slecht grof pikselachtige foto. Waarschijnlijk met een mobieltje gemaakt.


  Met hartelijke groet,

  Hans van de Mortel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste Hans,

  Fijn dat je onze blog op de voet blijft volgen. Hoe meer mensen zich voor deze topic interesseren en inzetten, hoe meer kans we hebben een verschil te maken.

  Maar, hoeft het gezegd, we zijn nog met te weinig. De modale Westerling kijkt liever de andere kant op, heeft kennelijk al genoeg ellende aan zijn kop.

  Wat de foto betreft, die is gemaakt door het forensisch team en nadien - uit respect voor de familie van rabbi Holzberg - deels onduidelijk gemaakt. Begrijpelijk.

  Ook beste wensen voor jou!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geachte Kafir
  In uw laatste nieuwsbrief schrijft u over Koran 9.5, naar mijn mening een verkeerde tekst. Ik bezit een Koran( Vertaald door Prof.Dr. J.H.Kramer en J.G.Jansen) en vind op Koran 9.5 de volgende inhoud.

  Koran. 9.5: Doch wanneer de gewijde maanden zijn verstreken doodt dan de genotgevers waar gij hen aantreft en grijpt hen en belemmert hen en bezet elke uitkijkpost tegen hen. Doch indien zij zich berouwvol bekeren en de salât verrichten en de zakât opbrengen laat hen dan vrij huns weegs gaan. God is vergevend en barmhartig.
   
  Dit is niet bedoeld als een aanval op u maar een steun om u te behoeden voor een aangifte van een of andere idioot, vanwege het verkeerd weergeven van de Koran.
  Dat desondanks de verschrikking van Bombay( ik ben en blijf ouderwets) het vermelden waard is moge duidelijk zijn. Ook de rede van de president van Iran ( door de Duitse blad Bild de gek van Teheran genoemd) is in Nederland nauwelijks in het nieuws gebracht.

  Groet,

  http://geweta.com
  http://geweta.web-log.nl
  http://www.xs4all.nl/~geweta
  Wie vecht kan verliezen.
  Wie niet vecht heeft al verloren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beste "Geweta",

  U heeft gelijk, hoewel 9:5 één der meest geciteerde verzen is om de onverdraagzaamheid van moslims te onderstrepen, is vers 9:29 hier beter op zijn plaats:

  9:29, Fight those who believe not in Allah nor the Last Day, nor hold that forbidden which hath been forbidden by Allah and His Messenger, nor acknowledge the religion of Truth, (even if they are) of the People of the Book, until they pay the Jizya with willing submission, and feel themselves subdued.

  Mijn koran is gesteld in het Engels, want de Nederlandstalige versie van Kramer heeft een hoog dhimmitude-gehalte en verbloemt de zaken nogal.

  De tekst die echter het best aansluit op het Mumbai-massacre is de veel geprezen uitspraak van de zelfverklaarde profeet Mohamed: «I have been made victorious with terror» (Bukhari (Vol. 4, Book 52, Number 220). Sahih Bukhari is een der hadith-collecties, voor moslims weliswaar de meest betrouwbare getuigenis over de uitspraken van de profeet.

  Hier nog enkele verzen die de barbarij van de islam in zijn totaliteit onderstrepen:

  Allah wants Muslims to kill the infidels (unbelievers) wherever they are found and that peace will come only to those who submit to him (Koran 8:17, 48:29, and 65). The Koran also has Allah saying that unbelievers should be killed (Koran 2:191, 3:141, 4:104, 4:89, 8:12-16, 9:5, 9:73-74, 9:123, 25:52…), that Muslim apostates should be killed or chastised (Koran 2:39, 2:85, 3:85, 3:106, 4:89, 16:106, and 47:25-28), that the heads and fingers of unbelievers should be cut off (Koran 5:33, 8:12, and 47:4), and that Muslims should fight and humiliate Jews and Christians (Koran 5:18 and 9:29).

  Aan barbarij geen tekort bij deze "religion of peace".

  Wees gegroet en blijf strijden!!!

  Kafir Harby

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk, die aanval op Gaza. Dan is Mumbai bij dezer rechtgezet. Wat een en ander met mekaar te maken heeft, zegt u? Wij zijn in oorlog met de islam, remember? The frontline is global, remember.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...