woensdag 1 oktober 2008

Op een lager pitje...

JihadiKiller.jpg
Ik krijg dezer dagen geregeld mailtjes van trouwe lezers en aanhangers van deze blog met de pertinente vraag of "die vakantie" nog lang gaat duren en of de strijd tegen de islamisering op deze webstek nu al dan niet voortgaat...

Welnu, zoals u zelf wel kon vermoeden heeft de tijdelijke afwezigheid van de kafir harby minder met vakantie dan wel met beschikbare tijd te maken. Inderdaad, er kruipt nogal wat tijd in het onderhouden van een nieuwsblog, alleen het doornemen van de talloze berichten en nieuwsjes neemt dagelijks al uren in beslag. U begrijpt.

Bovendien, en dat is eigenlijk een grotere domper op de activiteiten, stel ik me de vraag of het informeren van een beperkte groep mensen die de problemen onderkennen wel echt zin heeft. Het grote publiek dat we uiteindelijk willen wakker schudden heeft geen aandacht voor de boodschap en draait zich nog eens knorrend op de andere zijde.

En de politici, zij houden zich voor de domme en zijn blij dat het Vlaamse Belang zich nu opwerpt als de anti-islampartij. Want dan kan men immers zeggen dat al wie tegen die islam is, allicht ook wel nazi-sympathieën zal hebben. Met andere woorden, nu het VB zich tot grote bestrijder van de islam ontpopt, zijn we verder van huis dan ooit want de islamisering bekritiseren en bestrijden staat gelijk met het nazisme aanhangen.

Anderzijds is intussen een eerdere voorspelling uitgekomen alszouden er in de nabije toekomst ook vuurwapens worden gebruikt door het racaille in de Franse banlieues: in het Zuid-Franse stadje Romans, niet ver van Valence, hebben zich maandagavond en -nacht zware rellen voorgedaan tussen allochtone jongeren en de politie.

De feiten, waarbij de politie beschoten werd en een agent gewond raakte, deden zich voor daags nadat een politiecombi de achtervolging ingezet had van een voertuig dat gestolen bleek. Bij de achtervolging reed de chauffeur, een zestienjarige jongeman, tegen de gevel van een woning aan. Hij was op slag dood. De incidenten begonnen maandagavond om zeven uur, toen jongeren uit de voorstadswijk La Monnaie, waar het slachtoffer woonde, op straat verzamelen bliezen. Woedend trok een vijftigtal onder hen naar het politiecommissariaat in het centrum van de stad om er een strafexpeditie uit te voeren. Een van hen werd aangehouden.

Later op de avond sneuvelden in Romans nog vijftien etalages en werden vier auto's en een tiental vuilniscontainers in brand gestoken. De incidenten duurden tot diep in de nacht. Eén agent raakte gewond toen hij in de dij geraakt werd door een kogel afkomstig uit een jachtgeweer. De autoriteiten hebben traangas, flashballs en een helikopter met projectielicht ingezet. Meerdere politieauto's zijn beschoten. Een heuse oorlogssituatie dus.

... Ver van uw bed-show? Op dit ogenblik woedt op het Antwerpse Kiel een oorlog tussen Marokkaanse families, de politie en de rest van de buurt. De kranten maken gewag van een familievete tussen twee Berberfamilies, maar wij steken er de hand voor in het vuur dat het hier uiteindelijk gaat om de intussen herhaaldelijk gespotte "straatterreur" met als enige bedoeling islamitische enclaves te creëren waar de overheid geen zeggenschap meer heeft en waar de sharia (islamitische wetgeving) het overneemt van de Belgische staat.

Thou shall not pass!

3 opmerkingen:

 1. Ik begrijp de mensen echt niet...
  Ver van mijn bed, nee nee we moeten dat schorem juist de koppen indrukken en zo houden en zelf meer aanduwen...
  Het wordt tijd dat er in belgie een nieuwe krant-editie gaat uitkomen waar het echte heetst van de naald in staat of wordt vermeld...en dat die sensatiegazetten met hun spaaracties en kortetijd acties en veel blabla is goe aan de kant worden gezet of maw "te kakken gezet worden", want dit vindt ik echt een verkwisting van papier.
  It's Time For A Change...

  "Cathasaigh de Kelt"

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...