zondag 12 oktober 2008

Google gangmaakt het islamo-fascisme

GoogleShit.jpg
Ads by Gooooogle, staat er discreet onder de advertenties. Je vindt ze terug op zowat elke conservatieve of anti-jihad site. En wat ziet de lezer of de bezoeker van de site in kwestie? Een lachende, gelukkige dame ... getooid met een modieuze schotelvod.

Wat is bewust/onbewust de perceptie? Ach, die gesluierde wijven zijn zo ongelukkig nog niet. Wat is het effect op langere termijn? De schotelvod wordt "salonfähig" gemaakt in het Westen omdat we er ook continu mee worden geconfronteerd: op televisie, in het straatbeeld en nu zelfs op precies die sites die deze vernederende seksistische dresscode willen bestrijden.

Samengevat, gefinancierd door die eindeloze hoeveelheid petrodollars slagen de islamo-fascisten erin via Google-ads hun islamistische propaganda (dawa) te verspreiden, notabene precies via de sites die een dam willen opwerpen tegen het islamo-fascisme. Wat een ironie.

Gelukkig maar zijn er nog sites die precies om die reden weigeren in te tekenen op Google-ads (Google biedt elke blogsite de mogelijkheid automatisch advertenties op te nemen in ruil voor een deel van de ontvangsten berekend op het aantal clicks). Meteen kent u de reden waarom deze site (Kafir Harby) geen Google-ads duldt (maar wel hun nieuws-links, zie rechtsboven).

Zijn we de strijd tegen het islamo-fascisme aan het verliezen? Als we alles op zijn beloop laten zijn wij er verantwoordelijk voor dat onze kinderen en kleinkinderen straks een miserabel leven beschoren is onder het juk van de meest domme en gewelddadige cultuur die deze wereld ooit heeft voortgebracht. Onze nazaten zullen het ons nooit vergeven.

2 opmerkingen:

  1. Google, it's all about money. Wat geven die bedrijven toch een sikkepit om onze welzijn. Vergeet niet dat alleen de gewone mensen, u en ik, in groeiende mate last hebben van de islam. De elites, die trekken zich straks terug in Dubai en ontkurken de volgende fles Moët & Chandon.

    BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...