zondag 5 oktober 2008

Islam: domheid zonder grenzen

SaudiCleric.jpg
De Verenigde Naties hebben, onder druk van hun "Saudi-meesters" (OIC) en hun apologisten in het Westen (lees "linkse collaborateurs"), een regelgeving in de maak die het voortaan onmogelijk moet maken nog enige kritiek te uiten op de islam en al wat er mee in verband kan worden gebracht, het islamo-fascisme en de gewelddadige jihad incluis (spoedig meer hierover).

De Raad van Europa anderzijds is van plan binnenkort een campagne te voeren die de modale Europeaan ervan moet overtuigen dat de islam groot onrecht wordt aangedaan en dat deze religie eigenlijk ons aller respect verdient. Dit als voorspel om nadien samen met de VN een wereldwijd verbod uit te vaardigen om nog enige kritiek te ventileren op de islam.

De Verenigde Naties en die nutteloze Raad van Europa willen ons dus het "voorlaatste wapen" (free speech) uit handen nemen en daarmee alle obstakels verwijderen voor de totale islamisering van het continent en bij uitbreiding het hele Westen.

Wat dan wel het lààtste wapen mag zijn, vraagt u zich af? Een volksopstand, waarbij de moegetergde Europeanen de wapens opnemen (al wat ze in handen kunnen krijgen) en de islamisering met bloedig geweld ongedaan zullen maken. Tijdens dit proces zullen de linkse apologisten een hoge prijs betalen voor hun lands- en volksverraad, ze nemen best nu al akte van deze profetie.

In de wereld van muhamed, moskeeën, minaretten, mullahs en muilezels gaat intussen de idiotie zijn gewone gang.

De Saudische Sheikh Muhammad al-Habada (zie foto) heeft vrouwen in de islamitische umma opgeroepen hun "dresscode" bij te stellen. Dit heerschap, met kennelijk de hoeveelheid hersenen van een doorsnee-schaap, vraagt de moslima's in de toekomst een "full veil" of niqab te dragen (zie foto) waarbij niet langer amper twee ogen zichtbaar zijn maar ... slechts één oog.

Hij argumenteert dat vrouwen die slechts één oog onbedekt houden, ook geen behoefte meer hebben hun ogen te schminken en de kans op het in verleiding brengen van mannen dus heel klein wordt. Stel u voor.

Sheikh Muhammad al-Habada, die volgens ingewijde bron grote invloed heeft in Saudi-Arabië en de Golfstaten, deed deze oproep op de islamitische satelliet-omroep al-Majd.

5 opmerkingen:

 1. De eindtijden zijn ingezet. De tekenen staan aan de wand. Na de val van het Anglo-Amerikaans imperium komt de grote katharsis.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jan D'Hulst, Schoten6 oktober 2008 om 13:24

  Omdat die islam zo dom is kan ze ook geen kritiek verdragen of onderzoek tot op het bot. Daarom worden ook die vrouwen zo onderdrukt. Als die vrouwen gewoon een leven leiden zoals onze westerse vrouwen is het met die domme islam in amper een decennium afgelopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. EN DIT SOORT DWAZEN WIL DE WERELD VERKNECHTEN? IN GEEN MILJARD JAREN!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ...die vrouwen..."piet piraat is der niks tegen": zei berend brokkenpap.

  Dat er nog linkse apologisten zijn, schande aan hun, en dan nog hun ziel verkopen aan de duivel en voor wat, voor ne moeftie...

  "Cathasaigh de Kelt"

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...