zondag 1 juli 2012

Arab Spring: alle kemels leiden naar Mecca

arabspring.jpg7 opmerkingen:

 1. Is het niet zo,dat de Nazi's Anti-Islam/Moslem waren?
  Ze waren anti-Semiten,en de Arabieren behoren-helaas-ook tot het Semitische ras!
  Vergeet niet-dat de extremen altijd maar een klein gedeelte van de bevolking zijn,de rest zijn "kudde-dieren".Een natuurelijk fenoneem.Ook in het wild zien wij het!
  Carnivoren ,die hebben grote kudden Graseteres nodig!
  De fout van het Westen is,dat ze NIET EISEN dat de "import"moet assemeleren ,en -onder de mom van "verijking van de Cultuur"roelaten dat die zgn.Gast Arbeiders kleine staatjes hebben gevormd in de gemeenschap!De Islamitische staten ,waar Politiek en Godsdienst(lees Islam)verwoven is,besaat tot op heden in die geeikte Arabische landen,waar ze in de begin van de middel[eeuwen leven!
  Nogmaals"Terwille van de smeer(olie)likt de kat de kandeleer:-lees blind blijven voor dat barbaars gedoe aldaar,ergo men haalt de brandende kooltjes uit het vuur voor hun!
  Laten ze elkaar afslachten en geef ze wapens toe,Ruskand heeft het wel bekeken-geeft Syrie wapen platforms(de regering),om de 'opstandelingen-die geen haar beter zijn-af te slachten,en het Westen is daar weer tegen,want zij hebben hun testwapens nog niet gereed....snapez vd?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hitler heeft zowat AL zijn peterselie - tot de gele jodenster toe - uit de islam gepuurd, Adolf was een groot bewonderaar van de pedo-profeet. Mein Kampf is de grootste bestseller in islamitische landen, omdat ze in dat boek de essentie van de islam terugvinden. Eén der fundamenten van de islam is de wens ALLE JODEN te vernietigen. Terloops, "Mein Kampf" betekent in het arabisch "jihad".

   Verwijderen
 2. De nazi's waren heel erg pro islam. Juist omdat zij anti-joods waren. Nou ja, dat waren tenminste Hitler en zijn trawanten. En als de baas het voor het zeggen heeft, ook al heb je daar zelf voor gekozen, dan heb je dat de rest van je leven, zolang die baas het voor het zeggen heeft, te aanvaarden.

  De nazi’s waren dus erg bevriend met de islam, de Arabieren, die op hun beurt weer moslim zijn en erg bevriend met de historische Arabische kampioen joden hater Mohammed. Ik heb speciaal voor jou deze gratis video in de aanbieding. Kijken, goed opletten en nooit meer vergeten dus!

  http://youtu.be/yLRTe-lZMB0

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klopt, Hans. Hitler nodigde het toenmalige hoofd van de Islam, de Moefti van Jeruzalem, in Berlijn uit om met hem de organisatie van de jodenuitroeiing te bespreken. Bovendien heeft Hitler meermaals de Islam verheerlijkt (zie 'de tafelgesprekken'), evenals zijn wapenbroeder Heinrich Himmler dat heeft gedaan. De mythe als zou het nazisme anti-islamitisch geweest zijn moet eens definitief van tafel geveegd worden

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben ik het volmondig mee eens. Maar de links-liberale elites, met de volgzame media aan de leiband, slagen er al jaren in de zaken precies om te keren. Al wie kritiek uit op de islam, is een racist, een islamofoob, een fascist. Ze gaan zelfs zo ver de joden als nazi's neer te zetten.

   De kruik gaat zolang te water tot ze...

   Verwijderen
  2. Anathematic Action5 juli 2012 om 15:10

   De links-liberale elites én de christen-democratische seutjes (die denken dat het om sacrale godsdienst gaat ipv om totalitaire ideologie) én de geborneerde liberalen (die zich liever bezig houden met materialistische graaicultuur en zo de bankencrisis veroorzaken en die zich voor niks anders interesseren) én het conglomeraat van Europese technocraten,...enz.

   PC is deels ook het gevolg van een surplus aan zelfgenoegzame gemakzucht die verhindert, over de partijgrenzen heen, dat het probleem objectief wordt bestudeerd, naast de doelbewuste recuperatiepogingen van links om de Islam electoraal te in te lijven.

   Verwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...