donderdag 23 juni 2011

Hoera !! Hoera !! Hoera !!

Geert1.jpg

De rechtbank in Amsterdam heeft Geert Wilders op alle punten vrijgesproken!!!

Wilders is volgens de rechter niet schuldig aan groepsbelediging en het aanzetten tot haat en discriminatie van moslims.

De uitspraken van Wilders zijn toelaatbaar in de context van het maatschappelijk debat, aldus de rechter.

Enkele uitspraken van Wilders en de film Fitna zijn volgens de rechtbank op de grens van het strafrecht en ook grof, denigrerend en kwetsend, maar ze moeten gezien worden in context.

De rechter benadrukte ook dat Wilders zijn uitspraken deed als politicus. Het OM had ook vrijspraak geëist.

“Ik ben zeer verheugd met deze uitspraak,” aldus Geert Wilders. “Deze uitspraak is niet alleen een overwinning voor mij maar voor alle Nederlanders. Vandaag zegeviert de vrijheid van meningsuiting. Gelukkig is islam kritiek in Nederland nog geoorloofd en is verzet tegen de islamisering geen misdaad. Ik sprak, ik spreek en zal blijven spreken.”

DRIEWERF HOERA !!!!!!

Er is dus nog gerechtigheid, en vooral: er is met deze uitspraak een serieuze aanval op de Vrijheid van Meningsuiting afgewend. Een veroordeling van Wilders zou catastrofale gevolgen hebben gehad.

Het zou immers onmogelijk worden om de islam, die hatelijke, fascistische ideologie, met democratische middelen weerwerk te bieden. Het zou betekenen dat degenen die het Westen willen behoeden voor een totale onderwerping aan deze duivelse pseudo-religie monddood worden gemaakt, en dat de islamisten vervolgens extra gemotiveerd hun streven naar de stapsgewijze introductie van de sharia verder kunnen opvoeren.

Dit is een glorieuze dag voor de Weerstand tegen de Islam, voor de wereldwijde Anti-Jihad bewegingen.

DRIEWERF HOERA !!!!!!

Er is een veldslag gewonnen, een belangrijke veldslag (cfr. Helm's Deep in "The Lord of the Rings). Maar de oorlog is nog maar net begonnen.

(Lees hier de volledige rechtvaardiging van de Amsterdamse rechtbank: Uitspraak van de rechtbank Amsterdam in de zaak Wilders)

Geert2.jpg

4 opmerkingen:

 1. Goed nieuws zeg. En gisteren werd een Vlaams akkoord bereikt over de verstrenging van de snel-Belgwet.

  Zijn we eindelijk in de goede richting aan het evolueren?

  Eén zwaluw maakt nog geen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig zeg, daar drink ik straks een glas bubbels op !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In een open en vrij land hoort een open en vrij debat op het scherpst van de snede en liefst midden in de samenleving thuis, niet in de rechtszaal.

  Blij dus met deze vrijspraak !!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alle hoop is dus nog niet vervlogen... Hoewel, in Vlaanderen blijft men ontkennen dat de homohaat in onze grootsteden iets met islam zou te maken hebben. Het heeft er nochtans alles meer te maken :-((

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...