zaterdag 28 mei 2011

Oorlogsheld Mladic wint laatste veldslag...

HeroMladic.jpg

Het Westen is dus blij met... een dooie mus.

Als straks de champagnekurken worden geruimd en de linksliberale gazetten bij het oud papier liggen, zal het iedereen dagen in het Oosten. Men is bij de neus genomen door een strateeg, Napoleon waardig.

General Mladic, een excellent schaakspeler, heeft eerder deze week zijn laatste zet gedaan: schaak en mat.

Wetend dat hij nog maar luttele weken te leven heeft, en in de wetenschap dat zijn overbrenging naar Den Haag zijn land Servië en het broederland Republica Srpska een enorme dienst gaat bewijzen, heeft hij zich overgegeven. Op weg nu naar een luxe-verblijf in Den Haag, met de beste medische zorgen denkbaar en een zorgenloos uitzicht op de overgang naar het eeuwige.

Een proces? Dat had u gedacht.

En waarom wel? Om de elites terwille te zijn die Joegoslavië moedwillig hebben vernietigd? Om de media alle kans te geven de geschiedenis in een definitieve, vervalste plooi te leggen? Om de echte schuldigen het gevoel te geven dat ze de mensheid al bij al toch een dienst hebben bewezen?

In another lifetime.

De ware toedracht van de oorlogen op de Balkan zal de goegemeente pas over een jaar of twintig-dertig vernemen. Als alle protagonisten, de ware aanstokers, van het toneel zijn verdwenen. Allemaal zogenaamde leiders uit het Westen: Genscher, Clinton, Albright, Claes, Blair, Holbrooke, Clarke en meer van die hypocrieten met een verdoken agenda. Het Vatikaan niet te vergeten.

Wat Mladic betreft kunnen we het heldenepos als volgt samenvatten: Karadjic en Mladic hebben in eer en geweten gestreden om te voorkomen dat de Bosnische republiek met medewerking van het Westen zou worden omgevormd tot een islamitische theocratie, een sharia-staat. En in die hoedanigheid tot een nieuwe vazalstaat van ... Turkije, grote roerganger van een toekomstig wereld-kalifaat.

Wie mij niet gelooft moet maar eens een kritische blik werpen in de Federatie van Bosnië en Herzegovina (federatie van moslims en Kroaten) en het Kosovo van Thaci. De moskeeën schieten er als paddestoelen uit de grond, en dat zijn uiteindelijk de kazernes van het islamisme.

Karadjic en Mladic hebben het halve grondgebied, waar voornamelijk Serviërs wonen, uit de klauwen van de islam kunnen houden, beiden zijn dus échte weerstanders, helden. Zeg maar Slavische alter-ego's van... Karel Martel.

Deze Frankische koning, nota bene een Belg, is over het algemeen onbekend. Toch heeft Europa zeer veel aan hem te danken. Het was immers Karel Martel die de moslimopmars in Europa een halt toe riep en daarmee de tot dan toe de onoverwonnen legers van "de islam" een eerste beslissende nederlaag toebracht (slag bij Poitiers, AD 732). Zonder deze overwinning had de wereld er totaal anders uitgezien en was er van het huidige Europa met onze normen en waarden, cultuur en andere verworvenheden totaal geen sprake geweest.

Als straks de oorlogen tegen de islam openlijk en in alle hevigheid losbarsten, zullen de namen van Karadjic en Mladic nog dikwijls vallen. Als lichtende voorbeelden van de weerstand tegen de islamisering van dit continent.

Tenslotte, als het politiek tribunaal in Den Haag nog enige schijn van geloofwaardigheid wil hooghouden, zal het nu subito presto de huidige premier van Kosovo, de maffieuze Thaci, notoir massamoordenaar en handelaar in menselijke organen, voor de rechter aldaar slepen.

Maar dit ongedierte, dat al enkele maanden diep onder de radar kruipt, geniet bescherming van fascistoïde vrienden uit de VS, u bekijkt het dus maar.

Tenslotte, deze uitsmijter: de propaganda-molen heeft - om de Serviërs te demoniseren - het "Srebrenica-monster" gecreëerd. Een berg hardnekkige leugens die maartoe worden herhaald. Eén der video-filmpjes die hiervoor werd gebruikt en vertoond op zowat alle TV-zenders in het Westen was het filmpje dat nu volgt. Telkens werd alleen het eerste deel getoond, maar het einde van deze video, waaruit blijkt dat het allemaal een cynische grap is, werd nooit getoond. Oordeel zelf: Srebrenica Lies

Generaal Mladic, dokter Karadjic, zij die de islam verachten en een vrije, rechtvaardige wereld voorstaan, groeten u met het grootste respect !


52 opmerkingen:

 1. Behaard Smaalkopje28 mei 2011 om 12:16

  En nu krijgt hij natuurlijk een eerlijk proces van Soros' marionettentheater daar in Den Haag? Ach.


  Net zo eerlijk als dat van moslimcommandant Naser Oric, het Beest van Bosnië, die met 2 (TWEE) jaar wegkwam voor het onthoofden, levend verbranden, hoofden verbrijzelen en doodmartelen van ruim 1200 Servische burgers in de ruim 170 Servische dorpjes die hij tijdens nachtelijke raids vanuit Srebrenica in de brand stak en anderszins verwoestte ... waarvoor Mladic tenslotte wraak kwam nemen ...


  Net zo eerlijk als dat van Slobodan Milosevic die, om te voorkomen dat hij, na een indrukwekkend fileren van ALLE aanklachten die Geoffrey Nice naar voren bracht, aan zijn verdediging zou beginnen, werd gezelfmoord met rifampicine, hetgeen op bespottelijke en uiterst verdachte wijze namens het NFI werd geëxpliceerd door een ingehuurde rat met een rafelig verhaal ...


  Wij zijn benieuwd ...
  En overigens: Van de 3000 tot nu toe daadwerkelijk aan 'Srebrenica' gelinkte òverlijdensgevallen behoren er ca. 2000 tot het door Oric achtergelaten moordenaarstuig: Zij verdienden ten volle te sterven voor hun misdaden, hetgeen uiteraard niet geldt voor de ca. 1000 burgerslachtoffers die mee werden geëxecuteerd ...


  Dat laatste feit (en uitsluitend dàt) maakt van Mladic inderdaad een oorlogsmisdadiger die berecht moet worden ... maar a) lang niet zo'n grote oorlogsmisdadiger als Clinton, Albright en Akashi, die in juni 1995 in Washington met elkaar afspraken dat Srebrenica moest vallen, en b) is het een aanfluiting, nee, een drama, dat ICTY de 'berechting' gaat uitvoeren

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Izetbegovic, leider van de Bosnische moslims en gewetensloze schurk, zou ook aangeklaagd worden maar die kreeg een covenient hartaanval en stierf voordat hij voor het tribunaal kon verschijnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tipisch geval van hypocrisie, nu er besprekingen op stapel staan ivm toetreding EU wordt ie wel opgepakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pleasedtomeetyou28 mei 2011 om 12:20

  Wie in een oorlog zijn handen schoonhoudt is een knappe kerel. Helaas, aan beide zijden van oorlogvoerende partijen gebeuren dingen die niet kunnen. In Tweede Wereldoorlog werden Dresden, Hamburg etc ook compleet platgebombardeerd, ook oorlogsmisdaden maar niet berecht. Niet omdat ik de daden van de Duitsers ook maar enigszins wil goedpraten hoor, maar ook in voormalig Joegoslavië heeft iedereen de handen bevuild. De Serviërs hadden de schijn tegen omdat ze het meeste wapentuig hadden, maar de Kroaten en Bosniërs konden er ook wat van. Denk alleen eens aan de rol van de Kroaten in WO II, met hulp van de Duitsters werden Serviërs systematisch vermoord. Maar Mladic is schuldig, geen twijfel mogelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaja, het wil allemaal in de EU, die landen. Dus even nog ff op de valreep de gevraagde poppetjes uitleveren waarvan ze natuurlijk allang wisten waar ze zich verstopten. Pluim in de kont & sigaar uit eigen eigen doos.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nu Goran Hadzic nog- de destijds trouwe vazal van Slobodan Milosevic. Aan de handen van deze man kleeft ook het bloed van duizenden. Een beest en ook bekend van het 'bloedbad van Vukovar' . Hij ging destijds flink tekeer met zijn witte adelaars; de paramilitaire beweging die een aantal gruwelijkheden op hun conto heeft staan. Dat er op het hoofd van Hadzic slechts 250.000 staat is wel erg laag omdat Ratko Mladic voor 5 miljoen in de boeken staat. Mooi dat Ratko eindelijk wordt uitgeleverd. Vastpinnen op de grond die smeerlap - insmeren met honing vlak in de buurt van een groot mierennest.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Niet normaal meer, er wordt DUIDELIJK partij gekozen voor de bosniers/kovoso/moslim kant door het 'internationale tribunaal'.
  Beest van Bosnie is trouwens VRIJgesproken. Deze kk idioot heeft onschuldige burgers (1000+) gekeeld, verbrand, dood gemarteld etc, maar dat was tegen servie -> dus onschuldig.
  Die mladic zou vast ook geen goeie zijn, maar hij krijgt alleen al vanwege bovengenoemd feit mijn sympathie.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zodra ze de kans krijgen wordt het weer matten daar..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. In het kort gebeurde dus dit in Srebrenica, Nederlandedse soldaten worden naar het gebied gestuurd om Moslims te ontwapenen. Dit gebeurd niet. s' nachts trekken moslim troepen erop uit om servische burgers (mannen, vrouwen, opa's oma's, kinderen, het maakt niet uit) te martelen, onthoofden, verkrachten, verbranden etc etc etc. Serviers pikken dit niet, en gaan het gebied in (maar dat is logisch?), Nederlandse soldaten (mietjes) geven zich over (dont shoot the piano man), en de serviers onder leiding van mladic killen 8000 moslim mannen.
  Servier = omgevilnazihemustdieinprison
  Moslim= aaahzielugslachtofferjijmagvrij :).
  Eerlijk, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De imperialisten wisten heel goed dat zij geen kans maakten als ze een directe confrontatie zouden zijn aangegaan, daarom kozen zij ervoor Joegoslavië in stukken te hakken. Het begon met Slovenië en Kroatië, daarna was de beurt aan Bosnië-Herzegovina en tenslotte Servië, de ruggengraat van het oude Joegoslavië.Zij verspreidden etnische en religieuze haatgevoelens tussen volkeren die, ondanks verschillende etnische afkomst en geloof, meer dan 50 jaar vreedzaam hadden samengeleefd en zelfs gemengde gezinnen hadden gevormd

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Sadman
  Dit lijkt heel sterk op de modus operandi van George Soros en zijn bende.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dr Ljubisa Simic, patholoog en forensisch deskundige, die de volledige toegang had tot forensisch bewijsmateriaal bij de Haagse Openbaar Ministerie met betrekking tot de vermeende "massamoord in Srebrenica", vond de wetenschappelijke bewijzen van de Srebrenica een hoax.

  Het is maar dat u het weet.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De VN generaal die daar het bewind voerde (de canadees Lewis McKenzie) heeft later meermaals met klem gezegd dat het gangbare verhaal over Srebrenica grotendeels onwaar is.Hij schat het aantal omgekomen moslimstrijders op hooguit 2000.Bron:Globe and Mail. Generaal Philippe Morillon verklaarde zijn overtuiging dat de aanval op Srebrenica een directe reactie was op de moordpartijen door Nasir Oric en zijn strijdkrachten in 1992 en 1993.Wat gebeurde er in Srebrenica is eenvoudig: de moslims vielen de Serviërs, zodat de Serviërs doodgeschoten hen[1500!!!],velen stierven in de strijd en sommige[442!!] werden geëxecuteerd.Het Srebrenica is nooit door onafhankelijke partijen onderzocht op zijn waarheidsgehalte.Waarom niet??? Elke moslim die stierf in Srebrenica gedurende de hele oorlog,maar ook eerder , voor de burgeroorlog in Joegoslavie zelfs begonnen ,werd genoemd als gedood in juli van 1995?!!Ten minste vijfhonderd moslims uit Srebrenica die in juli 1995 door het Bosnisch-Servische leger zouden zijn vermoord, zijn nog in leven. Hun namen staan echter nog steeds op de officiële lijst van slachtoffers. Dit is nog een bewijs dat de Bosnische moslims jaren manipuleren met het aantal slachtoffers,maar dit is slechts het begin.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @WTF
  En toch blijft het Westen de grote leugen herhalen. Een techniek verfijnd door de nazi's, blijf hameren op de leugens en ze verworden tot feitelijke waarheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Toegeven de strijd van de Serviers zat vol enorme eeuwelange opgekropte en onderdrukte blinde haat en dat kwam zeer gruwelijk, pervers en walgelijk tot uitbarsting. Maar zeg eens eerlijk vinden jullie dat vreemd? Hoe zouden Nederlanders reageren als Moslims gaan bepalen dat (de nu al Islamtische stad) Rotterdam onafhankelijk van Nederland wordt, hoofddoeken dragen voor vrouwen verplicht, geen overheidsfuncties voor niet moslims, onderwijs verboden voor niet moslims, etc.) Is het dan niet denkbaar dat dan dezelfde pleures uitbreekt als destijds in Sebrenica?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mladic wordt als crimineel afgeserveerd. Echter Hij is een Servier en verdedigde zijn Servie tegen Turkse invaders (moslims) Ooit bezetten de Turken het onafhankelijke Servie, vestigden zich daar en zuiverde de authentieke Christelijke religie daar weg. De Oorspronkelijke bewoners werden uit de steden verdreven, alleen moslims mochten onderwijs volgen, kregen hoge functies bij de overheid. De oorspronkelijke bevolking pikte dat (volkomen terecht) niet. En nu is Mladic een crimineel. Niet de Navo die de boel platbombadeerde, niet de Arabische rijke landen die de moslimbevolking bewapende en instructies gaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. moslims hebben Serviers lange tijd onderdrukt en vervolgd en de ontstane haat bij Serviers is doorgegroeid van generatie op generatie. Tot die oorlog in Joegoslavie begon.. toen kwam die haat er idd uit en zo zie je maar weer dat moslim-extremisme haat zaait in de harten van mensen en uiteindelijk oorlogen ontketent.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Natuurlijk ben ik ` blij ` dat hij is opgepakt maar dat tribunaal , en tevens ook gelijk heel ` Bosnië ` mag lekker worden opgedoekt van mij en al die moslims kunnen lekker terug naar Turkije vuile verraders ik spuug op hun!
  Een Bosnische Kroaat

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mesen wat jullie blijkbaar niet begrijpen is dat er maar een schuldig is de Amerikaanse imperialist elite en zijn Europese vrienden( de illuminati).Overal op de wereld zoeken ze naar mogelijk conflicten,kiezen de zwakste kant en bieden hun help (?).Ze hebben Joegoslavië kapot gemaakt en zullen iedere deelstaat langzamerhand overnemen.Wat blijft er over;chaos & armoede.Over 50 jaren zullen alle grenzen die in Joegoslavië gemaakt zijn verdwijnen en zijn al die doden voor niks geweest.Zelfde geld voor Irak,Afghanistan,Libië...
  Landen die ze met geweld niet kunnen kapot maken zullen ze economisch vernietigen.Kijk naar Griekenland,Spanje,Portugal.Al die Mensen hadden Europa niet nodig & hadden het beter vooraf.. De Nederlanders klagen er over ook,begrijpelijk,ze gaan er ook maar constant achteruit.Wat ze niet begrijpen is dat niemand behalve de Elite wordt er beter van.Dat de grote machten worden geleid door allochtonen zegt genoeg.(Amerika met Obama-Frankrijk met Sarkozy).
  Met de moord op Bin Laden en het oppakken van Mladic proberen ze allen maar om jullie aandacht op een bijzaak te zetten.De United States of Europe betekent MISERE voor iedereen.En bij de "defensie" wordt jij ook buiten gegooid als ze jouw niet meer nodig hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. De nazi's en fascisten van de VN/Navo hebben weer een Held opgepakt.. godsamme!!
  Mladic, Karadzic en Milosevic zijn/waren echte volkshelden! De moslims hebben genocide gepleegd op het Servische Volk en niet andersom!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. die gaat hier lekker een paar jaar op onze kosten logeren en naar de ziekenzorg.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Respect voor Mladic, hij is een held. Hij deed alles aan om te voorkomen dat gedeelte van europa in vuile islamitische handen zou vallen. Bedankt he pokke navo en usa.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Maar hoe zat dat met die duizende moslims die zouden zijn vermoord en bij de eerste de beste democratische verkiezingen alsnog hun stem konden uitbrengen? Iets in me zegt dat die massagraven wel eens gevuld zouden kunnen zijn met slachtoffers van de moslims in plaats van de moslims zelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Aan de basis van het hele Sebrenicaverhaal ligt politieke besluitvorming. Je kunt van alles verwachten als je een paar jochies met vederlichte wapens een slagveld instuurt.
  En verder is het beter dat je met 3000 man elke nacht een paar Serviërs doodmartelt dan in 1 keer 8000 mensen neermaait. Naar mijn mening zou een straf als die voor Naser Oric meer dan genoeg moeten zijn voor Mladic die in 1 klap een einde maakte aan terroristisch gedrag. En tot slot mogen de politici en bevelhebbers die de NAVO opdracht gaven tot het platbombarderen van Belgrado ook naar Den Haag gebracht worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. De Balkan illustreert maar weer eens haarfijn dat religie killing is.
  Katholieken, Moslims, Orthodoxe Christenen, het is allemaal één pot nat. Ze lopen allemaal rond op deze aarde met een zgn. hoger doel en vinden dat wij dat hogere doel met hen moeten delen. Niet dus, oprotten met die hele klotezooi. We leven hier en nu, en ik wil daarvan genieten zonder al die achterlijke geloofs regeltjes. Als je definitief de ogen sluit kun je altijd nog zien wat er niet is. Of wel, je weet natuurlijk nooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Je kent toch wel het spelletje van mediamanipulatie en wereldopinie? Dat wordt met verve gespeeld, de acties van de NAVO moeten toch ook achteraf worden gesanctioneerd door de publieke opinie? Mladic krijgt levenslang omdat mensen willen dat hij levenslang krijgt. De hoogopgeleide mensen zorgen ervoor dat het verhaal kloppend genoeg wordt gemaakt om voor absolute waarheid door te kunnen gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. De hetse jegens de moslims hebben de moslims vooral te danken aan wat Amin el-Hoesseini (groot mufti Jeruzalem) met zijn Handschar Division daar allemaal aan beestachtige gruwel moorden liet uitvoeren. Niet alleen jegens de Joden, maar juist ook jegens de Christenen. En die oorlogsmisdadiger is nooit opgepakt en berecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Internationale gerechtshoven en tribunalen zijn er voor iedereen of voor niemand. Iedereen gelijk voor de wet.

  Omdat o.a. de VS weigeren het internationaal tribunaal in Den Haag te erkennen, moet het hof in zijn totaliteit nietig worden verklaard.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. @nad
  Ben het volledig met je eens. Iedereen of niemand. Weg met de willekeur. Ik zou er tevens aan willen toevoegen dat de politieke benoemingen van rechters ook uit den boze moeten zijn. Den Haag is overduidelijk een "victor's tribunal" dat recht trekt wat krom is: hier zwaaien de Amerikanen de plak, terwijl ze zelf het tribunaal niet erkennen, godbetert.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Zoals in elke oorlog is het eerste slachtoffer de vrije pers, met overheidspropaganda vermomd als nieuwsfeiten.Mladic verdient respect dat hij itt de moslim troepen de Bosnische vrouwen en kinderen spaarde,in vrijheid,terwijl de Servische kinderen, vrouwen rond Srebrenica werden gedood/1300!!/ door monster Naser Oric en jihadstrijders.Deze actie heeft tot doel terroristen uit te schakelen en is niet gericht tegen burgers of VN-troepen, schreef Mladic tijdens de aanval op Srebrenica aan de Britse commandant Rupert Smith.Srebrenica Mythe:http://szrzlj3.blogspot.com/2010/09/joegoslavie-oorlog.html Josef Goebbels zei:Als je een speciaal doel wilt bereiken, bedenk je een grote leugen. Door hem steeds te herhalen gaan de mensen vanzelf geloven dat het waar is wat je zegt.Op dat moment is de leugen geen leugen meer, maar is de leugen een nieuwe waarheid geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. @Jacobsladder:Alles wat BBC, CNN,CIA,.. zeggen is waar!Toch!? Ik weet dat je niet veel kennis hebt over dit onderwerp vandaar dat je snel propaganda als waarheid ziet.Dit neem ik jou niet kwalijk, want het is mij bekend dat als leugens vaak worden herhaald dat deze dan als waarheid worden beschouwd. http://szrzlj3.blogspot.com/2010/10/oorlog-in-bosnie1992.html

  BeantwoordenVerwijderen
 32. @Max
  De media hebben Mladic nu al gevonnist, ze moeten hem nog alleen maar ophangen. In elke normale rechtsgang is iemand onschuldig tot het tegendeel is bewezen. Er zijn genoeg aanduidingen dat Srebrenica een doorgestoken kaart is, een gemanipuleerde schandvlek om Servië te verknechten. Ook zal straks of later in de geschiedenis zwart op wit komen vast te staan dat de zogezegde genocide er helemaal geen was, de Westerse media zullen de leugen blijven herhalen. Je hebt in deze gelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. De verraders in Servië, zij die zich hebben laten kopen door de Navo-alliantie (Tadic op kop) blijven punten scoren voor hun broodheren:

  "De Servische autoriteiten zweren dat ze alles in het werk zullen stellen om iedereen te vervolgen die genocideverdachte Ratko Mladic geholpen heeft om gedurende 16 jaar te kunnen onderduiken.

  'Door Mladic te verbergen, hebben ze dit land schade toegebracht. Voortvluchtigen van het internationaal strafhof in Den Haag verbergen is een ernstig misdrijf', aldus de Service procureur voor oorlogsmisdaden Vladimir Vukcevic."

  Jaja, Judassen krijgen vroeg of laat hun verdiende loon.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wat die o zo objectieve media u niet vertellen:

  BANJA LUKA -- Several protests over the arrest of Ratko Mladić were held in Republic of Srpska (RS) on Friday, all of which passed by without incidents.

  Several thousands of citizens gathered at the central square in Višegrad, eastern Bosnia-Herzegovina, after which they held a protest walk.

  Het gewone volk erkent en herkent helden, en Mladic is er een van groot kaliber!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. @Kafir Harby:Mladic is onschuldig aan oorlogsmisdaden, hij is een sociale man met een goed hart en moraal, heeft van de Serviers in Bosnie een eenheid gemaakt en van de ondergang gered.
  Hij disclipineerde persoonlijk soldaten die huizen plunderden.
  Serviers die misdaden pleegden werden door hem gestraft.
  Hij had natuurlijk geen compleet overzicht van individuen en losse militiegroepen in een chaotisch Bosnie die misdaden pleegden.Srebrenica is een politiek instrument geworden, waar feiten en leugens samengaan en niet meer van elkaar te onderscheiden zijn.De Servische Napoleon zal in de toekomst door de kerk heilig worden verklaard.Vandaag de zoon van Ratko Mladic zegt dat zijn vader niets te maken te hebben gehad met de genocide[?pff] in Srebrenica."Hij had bevolen de gewonden, vrouwen en kinderen te evacueren en daarna de soldaten. Wat er achter zijn rug om gebeurd is, heeft hij niets mee te maken." @Kafir:Wraak van de Servische dorpelingen en ook van paramilitairen? Wat er gebeurde in Srebrenica is eenvoudig: de moslims vielen de Serviërs aan, zodat de Serviërs hen doodschoten. Veel stierven in de strijd en sommige werden geëxecuteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. @Max
  Schuldig of niet, de Westerse propaganda-machine heeft hem reeds veroordeeld en gevonnist. Serbia moet en zal de geschiedenis ingaan als agressor, terwijl de feitelijke agressor de Navo was.
  Daarom zullen wij in de blogs de waarheid blijven vertellen naar beste vermogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. @Kafir Harby:Mladic heeft West-Europa inderdaad 'hulp' aangeboden tegen de islam. Ex-Dutchbatter Leendert van Duijn vertelde in juli 2003 als getuige voor het Joegoslavië-Tribunaal over een ontmoeting met Mladic na de val van Srebrenica in 1995. Mladic zag een groep van drie Dutchbatters, twee blanken en een zwarte, wees op de allochtoon en vroeg: 'Is die ook uit Holland?' Van Duijn: 'Ik heb Mladic uitgelegd dat wij een multiculturele samenleving hebben.' Mladic kondigde daarop aan dat hij uiterlijk in 2005 het Bosnisch-Servische leger zou sturen om Nederland tegen de moslims te beschermen. http://szrzlj3.blogspot.com/2010/10/in-this-picture-is-beautiful-to-see.html

  BeantwoordenVerwijderen
 38. @Max
  2005 was te vroeg, maar Mladic heeft gelijk, er komt een dag dat Nederland hetzelfde meemaakt als de Serviërs voor en tijdens de Balkan-oorlogen meemaakten en nog steeds meemaken, zolang de islam aanwezig is.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. @Max
  Op dit ogenblik is 50% van de leerlingen in scholen in Antwerpen en Brussel al moslim.

  Deze steden zijn binnen afzienbare tijd het toneel van zware, gewelddadige conflicten, maar niemand die voorzorgen neemt.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Zijn we met deze inschatting niet kort bij de waarheid?

  Het NIOD-rapport, stelt dat Mladic geen massamoordplannen in Srebrenica had. 'Mladic wilde door naar de volgende enclave. Maar eerst wilde hij de mannen van Srebrenica krijgsgevangen nemen om te kijken of er strijders tussen zaten.' Pas toen bleek dat de mannen van Srebrenica besloten hun lot niet rustig af te wachten maar massaal probeerden te vluchten, ontstaken de Bosnische Serviërs 'in woede, gingen er achteraan, namen ze gevangen en hebben ze hen geëxecuteerd.'

  BeantwoordenVerwijderen
 41. @Kafir Harby:Als de turkse nomaden in centraal Azië gebleven waren hadden we nu geen Joegoslavië tribunaal gehad. http://szrzlj3.blogspot.com/2010/10/in-this-picture-is-beautiful-to-see.html

  BeantwoordenVerwijderen
 42. @kroesseder:Maar NIET 8000,400!!!De inname van Srebenica door Mladic was feitelijk een begrijpelijke reactie op de jarenlange gruwelijke terreur van moslimmilities op de Servische dorpjes vanuit de door Dutchbat bewaakte 'Save Haven' Srebenica . Deze moslimmilities waren door de VS geronseld en afkomstig uit Tsjetsjenië, Algerije, Libanon, Afghanistan en zelfs Hamasleden stonden op de loonlijst van de CIA. 

  BeantwoordenVerwijderen
 43. @@kroesseder:Waarom plaatst Clinton een gedenksteen voor al Qaedastrijders in Srebrenica?http://www.srpska-mreza.com/Bosnia/Srebrenica/AlQaeda.html

  BeantwoordenVerwijderen
 44. U kan gelijk hebben dat Mladic zelf het scenario heeft geschreven, althans dat maak ik op uit dit fragment van een persbericht:

  Mladic zat ondergedoken in een studentenflat. Dat is er ook op de televisie geweest.

  Twee studenten mochten zelfs gratis in dat appartement in Belgrado wonen, als ze de wegens oorlogsmisdaden gezochte oud-generaal maar als huisgenoot voor lief zouden nemen.

  Ze hadden daar geen enkel moreel probleem mee, al was Mladic niet makkelijk om mee samen te wonen. Hij was een dikke oude chagrijn geworden, die nooit buiten kwam. Hij keek veel tv, dronk bier en probeerde de jongens te commanderen. Hij belde zelfs de politie als ze op een feestje de muziek te hard aan hadden staan.

  Geregeld hing de regering aan de lijn, met de vraag of hij al bereid was zich over te geven."

  ...tot hier het fragment.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. @Max
  wie maakt deze site, heeft u hier meer informatie over?

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Als je land langzamerhand wordt opgeslokt door de islam, dan heb je het recht om je eigen volk te verdedigen. Het is een schande als je cultuur om zeep wordt geholpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Heel deze zaak stinkt. Arabisch oliegeld begint steeds zwaarder door te wegen in de politieke besluiten in het westen. Mladic verdedigde zijn land en zijn volk. De islamisering van Europa schrijdt voort. Landverraders steunen de imperialistische islam. Clinton verdient het om vervolgd te worden. Bij Mladic twijfel ik daar sterk over, het zou me niets verbazen indien hij het moslimbeest Naser Oric en zijn onder andere buitenlandse troepen op de korrel had en terecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. 21st Century British Nationalism4 juni 2011 om 15:58

  Serbia is Cursed for its Betrayal
  The betrayal of Rtako Mladic by the globalist political scum in power in Serbia is a disgrace forever to the Serbian people.
  The British government sent the SAS to train the KLA in Kosovo who then killed thousands of Serbian Christians as they ethnically cleansed Kosovo of Serbs.
  But are Blair and Bush in the dock of the ICC for their crimes in Kosovo and Iraq ?
  No.
  The ICC is just the court of the New World Order.
  Ratko Mladic like all soldiers in a war issued orders that killed people.
  There hasnt been a war in history where people havent died.
  That is the nature of war.
  To use the ICC as a political tool of the New World Order merely ensures the court does not bring 'justice' for the dead - instead it produces martyrs for future generations.
  Serbia is cursed for its betrayal of Mladic.
  The curse will come when it accepts the poisoned chalice of membership of the EU.
  Serbia will just be another rat that goes down with the sinking EU ship.
  Then when the corrupt political scum that run Serbia are kicked out of office - then Serbs can deliver justice for Mladic by putting them on trial.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. @21st Century British Nationalism
  I fully agree !! Good thinking!

  BeantwoordenVerwijderen
 50. @ kafir
  Zie deze link: http://www.theblogmocracy.com/2011/06/05/islamic-triumphalism-bosnian-musical-ensemble-celebrates-istanbuls-conquest/

  Hieruit mag duidelijk de sympathie van de Bosnische moslims blijken voor de Turken, waarvan sprake in uw artikel...

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Big lie by Muslim anti-Serb propaganda about Srebrenica masacre in July 1995: http://vimeo.com/15244264

  BeantwoordenVerwijderen
 52. @ kafir;...ik ben weer...op welke adres kan ik jou een artkel opsturen?...

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...