zaterdag 21 mei 2011

Bibi to Obambi: No Way Moddafokka!

Bibi&Obambi.jpg

Sheikh Husein Obambi, read our lips:

IT'S NOT GOING TO HAPPEN !!
"Obama is asking Israel to make risky concessions at the very moment when its security situation is potentially at its worst in the last thirty years. The assumption that Arab states would not launch a conventional war on Israel—which has prevailed since Egypt moved toward peace in 1978—no longer holds". (Barry Rubin)


19 opmerkingen:

 1. Deze president wil Israel opofferen aan de islamisten. En de Linkse Kerk wereldwijd verleent haar steun aan dit zelfmoordplan. Logisch dat de joden hier niets van willen weten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier wordt toch opnieuw duidelijk dat de huidige VS-regering afstand neemt van Israël en de voorkeur geeft aan de islamisten in het Midden-Oosten. Het recept voor oorlog, waar ook wij in Europa de dupe van zullen worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Marcel vd Wiele21 mei 2011 om 20:06

  Deze zogenaamde 67-grenzen zijn in feite alleen militaire bestandslijnen en geen grenzen. Het was een status quo na de vorige blitzkrieg tegen de arabische buurlanden. Deze bestandslijnen garanderen voor een deel de veiligheid van de staat. Terugtrekken betekent het einde van Israël en is dus geen optie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Netanyahu is één der weinige leiders in het Westen die durft in te gaan tegen de liberale leiders van de USA. Die leiders bakken er absoluut niets van in het Midden-Oosten: Egypte glijdt af naar een fundamentele islamstaat, Lybië wacht hetzelfde lot, en Syrië volgt. De regio wordt in snel tempo een kruitvat en dan zou Israël, de enige democratie in die regio, zijn veilige grenzen moeten opgeven? Waanzin.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Obama the Muslim meets Netanyahu the Jew! Dat betekent vuurwerk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Paul Vandeweghe21 mei 2011 om 20:15

  Obama gaf aan dat de grenzen van voor de Zesdaagse Oorlog van 1967 de basis moeten vormen voor een vredesakkoord, gekoppeld aan een uitruil van grondgebied tussen Israël en de Palestijnen. Netanyahu wees dat af en herhaalde vrijdag na het onderhoud met Obama dat de grenzen van 1967 wat Israël betreft 'onverdedigbaar' zijn. Wel zei hij bereid te zijn tot het sluiten van compromissen. Tot welke compromissen zijn de arabieren bereid?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zie zo weinig reacties uit de EU? Laten deze islamofielen het heilige land vallen? Het ziet er toch naar uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ganse MiddenOosten is naar de kloten. En de reden moet je niet ver zoeken. Het probleem is een woord dat begint met een "i".

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anathematic Action21 mei 2011 om 22:20

  De Israeli's hebben de grenzen getrokken waar ze nodig zijn voor hun eigen veiligheid, dus KAN er niet aan worden getornd. Het probleem is dat je op geen enkele manier grenzen kan stellen aan wat arabieren proberen uit te vreten, omdat het simpelweg altijd slechte verliezers zullen zijn. Vanuit die mentaliteit bekeken is het bijna 'logisch' dat arabieren altijd staan te dansen om elke nederlaag als een triomf te herinterpreteren. Dat komt ervan als je weinig kloten aan je lijf hebt en van geen hout pijlen weet te maken, dan moet je jezelf wijsmaken dat je héél wat voorstelt. Een minderwaardigheidscomplex omtoveren tot een superioriteitsgevoel. Tuurlijk zijn de Israeli's militair superieur, dat is zo vanzelfsprekend als maar kan zijn. Dat blijkt uit de reactie van arabieren zelf, dus.

  En daarom is het des te schandaliger dat Obama de boel verraadt. Netanyahu is tenminste een leider met de nodige kloten aan z'n lijf. Hij zou Obama beter een échte schop tegen zijn wollige PC kloten er bovenop geven !

  Doen zou ik zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nathan Gregorian21 mei 2011 om 22:47

  @AA
  U zegt het daar heel ad rem: de arabieren lijden aan een inferioriteitsgevoel dat ze compenseren met kreten van superioriteit (Allahu akhbar !!).
  Allemaal window dressing die uiteindelijk tot de totale desintegratie van de arabische wereld zal leiden.
  Israël zal uiteindelijk als overwinnaar uit dit geschil komen, omdat dit land "the moral highground" heeft, wat de Linkse Kerk ook moge beweren !!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Jeffrey
  Je bedoelt "islam" en niet "israël" neem ik aan?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @ kafir
  UI-TER-AARD !!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Intussen heeft pres. Obama zijn woorden teruggetrokken of op zijn minst afgezwakt ten voordele van de joden (apaic-speech). Het toont aan dat de joden belangrijk zijn voor zijn herverkiezing, maar vooral dat deze president geen ruggengraat heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het zou mooi zijn wanneer ook Nederlandse organisaties zoals "Christenen voor Israël", Evangelische Alliantie e.a. actie zouden ondernemen...

  Ook ik sta volledig achter Israël en roep lezers op d.m.v. een kort en krachtig "Ik sta óók achter Israël" mede te ondertekenen...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. hier sta ik voledig achter ik zal israel altijd steunen met alles wat ik kan,, mijn Facebook, Hyves acounts heb ik ingericht als pro israel en zet daar ook youtube Filmpjes en andere dingen neer die pro israel zijn,, zo kunnen we allemaal ons steentje bijdragen,,,ben lid van onder andere one jerusalem keep jerusalem united en teken ook bijna alle petieties en nog veel meer alles wat pro israel is daar ben ik voor te porren,,,

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dit alles moet wel gebeuren om de profetie van zacharia 12:2,3 uit te laten komen om vervolgens bij zacharia 12:10 terrecht te komen bij de terugkeer van Jezus.
  Volgens mij komen wij in een stroomversnelling en zullen er vele mensen steeds meer gevoelsmatig weten dat het nu ernst wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. De mulat Obama is in opdracht van zijn opdrachtgevers al te ver gegaan met zijn liefdes verklaringen aan zijn arabieren. Echter bij de gedachte eraan, kwijlen hij en zijn vrijmetselaars maatjes van het bezit de bodem schatten onder-en voor de kust van Israel. ..........Bingo!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Als Israël slim is zorgt ze dat de grenzen van 2067 ruwweg van Constantinopel tot Kaapstad, en van Casablanca tot Ho Chi Min city lopen. De huidige bewoners gewoon verkopen of tegen de shawarmatent om de hoek zeggen dat ze naar kip smaken. That will do the trick!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. UN PRESIDENT TIM KALEMKARIAN, US PRESIDENT TIM KALEMKARIAN, US SENATE TIM KALEMKARIAN, US HOUSE TIM KALEMKARIAN: BEST MAJOR CANDIDATE.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...