dinsdag 10 mei 2011

Freedom of Speech onder Vuur

Marche-des-cochons-Liberte.jpg

Zoals we hadden verwacht en ook wel zien aankomen, wordt de eerder (zie post van 22 april) aangekondigde La Marche des Cochons door de Franse autoriteiten verboden, wegens... te confronterend voor islamieten. Stel u voor.

We zien het fenomeen gestalte krijgen in de hele Westerse wereld: de links-liberale elites, overheid en justitie fnuiken de vrijheid van meningsuiting telkens wanneer ergens... de islam in het geding is. Kritiek uitoefenen op deze pseudo-religie (lees: hatelijke doctrine) is niet langer wenselijk en toelaatbaar, en of die kritiek al dan niet gegrond is doet er zelfs niet toe.

In Denemarken werd Lars Hedegaard afgelopen week veroordeeld voor rassenhaat en hate speech omdat hij aandacht vraagt voor het groeiend aantal ere-moorden en kindhuwelijken in islamitische kringen, die onder toedoen van politieke correctheid ook zelden of nooit als dusdanig worden omschreven in de media.

In Nederland wordt zoals u weet Geert Wilders vervolgd voor het maken van de film Fitna en voor zijn constante en overigens heel terechte kritiek op de islamisering van het land. In Oostenrijk tracht men dan weer Elisabeth Sabaditsch-Wolff het leven zuur te maken omdat zij de islam onverbloemd terecht wijst en bekritiseert. Ach de voorbeelden van free speech-inquisitie zijn legio.

Maar... ze zullen hem niet temmen, de Leeuw van de Vrije Meningsuiting.

In Frankrijk gaat de mars tegen de halalisering van het land dus gewoon door, weliswaar onder een andere noemer, zie bovenstaande affiche. Wie de VRIJHEID genegen is en tevens zijn achterwerk eens wil uitsteken richting allah, is welkom op 14 mei aanstaande vanaf 14:30 uur in het Franse Lyon. See you there guys !

Bekijk ook deze actuele video eens, aan het woord is Dr. Wafa Sultan, een Syrische intellectueel die sinds enkele jaren in de Verenigde Staten woont en werkt: Wafa Sultan's Speech in Copenhagen, mei 2011

3 opmerkingen:

 1. Anathematic Action10 mei 2011 om 19:03

  Feit is en blijft natuurlijk dat politieke correctheid en cultureel relativisme, enkel toegespitst op het kalm houden van onze wolharige imams, een knee-jerk reaction is die enkel dient om te verbloemen dat onze 'cultuurdragers' met de staart tussen de benen lopen.

  Dat komt ervan als je continu azijnpissende fanatici als een beschermde diersoort wil behandelen om je kakkineuze goedertierenheid aan de maatschappij op te dringen als ideaalbeeld.

  Wie gelooft er nu nog dat pseudo-intellectuelen met nog wat anders bezig zijn dan hun zelfgemaakt imago van goedbedoelende utopisten hoog te houden ? En zelfs dat kunnen ze met geen mogelijkheid verkopen aan mensen die er eventjes over beginnen na te denken.

  In één woord: bangeschijterij !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Rendez-vous in Lyon!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er valt zo weinig enthousiasme te bespeuren voor deze mars? Iedereen speelt de hete aardappel door en denkt "het komt wel goed". Niet dus.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...