zondag 19 december 2010

Islam is een kwaadaardige Hersentumor

DeadCamelShit.jpg

23 opmerkingen:

 1. Islam is gelijk speen. Bloederig, afschuwelijk, niet om aan te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. u moeder vuile hoerezoon/hoerendochter,, ik hoop dat u moeder een hersenbloeding krijgt en een mes in het hart na haar verkrachting...

   Verwijderen
  2. door wie dan wel domme kloot

   Verwijderen
  3. door het heilige mess van allah

   Verwijderen
  4. hahaha wat een domme site : neem ctc op pl - ea - se

   Verwijderen
 2. Die onnozelaars op de getoonde foto, doen dat VERKEERD: géén kleine sneetjes in de hoofdhuid, maar... een diepe jaap in hun eigen keel zou een mooier resultaat geven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik hoop dat u ouders de komede jaar in een coma gaan liggen, en gij met 2 afgehaakte benen,en 2vingers.. da ge zelfs u kak gaat willen opeten endan u dwinge om te zeggen islam is goed vuile hoerenzoon,

   Verwijderen
  2. Helaba aap, beleefd blijven of terug naar uw woestijn!!

   Verwijderen
  3. wie gaat mij tegenhouden gij ofwa hahaha... hoerezoon ga u moeder haar kut lekke en pakt haar maar goe vanachter, as je nog een oma hebt kunne jullie een triootje doen ;)bij jullie is da tog normaal

   Verwijderen
 3. @anonymoes: Daar kan ik mij wat bij voorstellen, jazeker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. u moeder vuile slet of hoerenzoon

   Verwijderen
  2. Weer zo een moslim loser. Schelden en geweld propageren, meer komt er niet uit hun vuile bekken.

   Verwijderen
  3. ge kent er precies ni veel van... corectie : wie zegt da ik gelovig ben domme mongool, nja idd meer komt erni uit jullie vieze bekke losers tipisch zo ne belg, mijn schijt zedde zelfs ni waart, ge stapt jullie kerk binne en en krijg al kotsneiginge door de geur haha..

   Verwijderen
 4. die deze reacties heeft geschreven..
  IK HOOP dat die mes door jullie keel gaat, en dat is niet alles jullie zullen als gebrade kipjes in de hel branden...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Staat kritiek geven nu ook al gelijk aan racisme? De grootste racisten die er op deze aarde rondlopen zijn arabieren. In het Arabisch betekent het woord "abed" zowel "neger" als "slaaf". Arrogant volkje, die araben. Doen mij altijd aan 'orks" denken.

   Verwijderen
 5. ik ben zelf ongelovig, maar rasicme tege andere godsdienSten kan nieT. SLIJMBALLEN VAN MEN BALLEN...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. als juli niet weten hoe de islam in elkaar steekt dan moet je er zeker ni over praten...
  lah 3tilkoem boemba, ehh grawat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kereltje, ik denk dat ik meer weet van de islam dan de meeste moslims. En hoe meer ik ervan weet, hoe meer ik het een woekerende kanker vind, een tumor die moet worden verwijderd uit onze samenlevingen.

   Verwijderen
  2. je vuile moeder moet worden verwijderd uit de samenleving eh kanker homo,, ischallah, brand je zooooooooo hard in de hell dat je god gaat vragen om vergiffenis,, maar jah dan is het al te laat....

   Verwijderen
  3. Branden in hel? De hel bestaat niet. Allah bestaat ook niet. Gij aanbidt beter een kameel of een schaap, daarvan weet je tenminste dat het beest bestaat. Om nog maar te zwijgen van de pedo-profeet die met een eeuwige stijve is gestorven. Moge de shaetan zijn criminele ziel hebben.

   Verwijderen
  4. Prachtig antwoord! Die achterlijke moslim hond heeft daar geen antwoord op!

   Verwijderen
 7. Ongeveer een uur geleden heb ik een abonnement genomen op de nieuwsbrief van deze site. De aanleiding hiervoor was dat ik een artikel las over de situatie in Kosovo m.b.t. de organenhandel. De inhoud van het artikel kwam op mij vrij plausibel over gezien het feit dat ik me al verdiept had in deze materie. Ik wist al wat er zich daar heeft afgespeeld.

  Nadat ik het artikel had gelezen en mijn blog een beetje had bijgewerkt, heb ik de rest van uw site eens nader onder de loep genomen. Mijn conclusie is dat deze site eenzijdig en bekrompen is. De paus is in mijn ogen niet meer of minder crimineel dan sommige radicale moslims. Het is erg kortzichtig de hele islam over één kam te scheren. De functie van deze website is daarmee niets anders dan een verlengstuk van deze Wilders.

  Ik moest trouwens wel lachen om al die kinderachtige reacties. Waarom kijken mensen toch niet eens wat verder? Een groot deel van onze cultuur hebben we te danken aan Arabieren. Veel sprookjes zijn afkomstig uit het vroegere Perzië. Laten we elkaar eens respecteren en noem alleen feiten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. U heeft gelijk maar om respect te hebben voor andere culturen moet er wel een cultuur zijn om überhaupt te kunnen respecteren. Als je het nu over Islam hebt dan spreek je over een middeleeuws gewauwel waar geen mens echt iets aan heeft. Hun evolutie staat stil...of ze moeten die achterlijke "religie" verlaten om ooit nog serieus genomen te worden.

   Verwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...