zondag 26 december 2010

Beste Wensen van Wilders...


De boodschap hierboven, gekribbeld in het arabisch, luidt:

BESTE WENSEN EN GRAAG MINDER ISLAM IN HET JAAR 2011.

Wij zijn het daar uiteraard volmondig mee eens. ISLAM GO HOME, we don't need this cancer in the modern world.

7 opmerkingen:

 1. Zo denk ik er ook over, islam is voor kamelen en ezels in een woestijnomgeving.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Minder islam is meer kans op vrede in de wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het volksoproer tegen moslims komt steeds dichterbij. En terecht.

  Alleen laffe pòlitici en jeuzelende christenen geloven nog in de goede bedoelingen van Islam. Het volk komt Islam en alles wat daarbij hoort de neus uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, Europa is nu helemaal klaar met moslims !
  Nu zijn het weer somaliers die hun eigen glazen aan het ingooien zijn, en betaald door u en mij wel te verstaan !

  Ik denk wel eens dat mijn vrouw en kinderen het slachtoffer worden van een terroristische moslimaanslag die dus feitelijk door mijzelf gefinancierd is... Als je er aan denkt wordt je gek !

  Het wachten is inderdaad op een volksoproer waarbij geen enkele moslim meer gespaard zal worden

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Islam zonder geweld is als een omelet zonder eieren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hans van de Mortel6 januari 2011 om 14:45

  Hoi Kafir,

  Goede gezondheid gewenst!

  By the way. Er zijn geode vooruitzichten. In Duitsland heeft een geweldige vent zich losgemaakt van de CDU, de club van christus die zich graag vereenzelvigt met de islam. Hij nodigde als CDU-gedelegeerde Wilders uit naar Berlijn. Mocht niet van de grote partij. Uitnodiging intrekken of anders . . . Dus! Ik ben even zijn Poolse (?) naam kwijt. Hij gaat het volgens mij HELEMAAL maken in Duitsland. Daar krijgt tante Merkel het straks nog heel benauwd van. Onze nieuwe man heeft 'Partei von der Freiheit' opgericht, als ik het goed heb. Hij is geïnspireerd door Wilders. Hij heeft 50 boeken [...] over de islam gelezen. En . . . natuurlijk heel belangrijk, hij heeft de Koran gelezen. En daar is hij zich de pletter van geschrokken. Hij constateerde liefst tweehonderd oproepen tot moord jegens andersdenkenden.

  Ben ik dan zo'n simpele geest dat ik stel dat een ieder die zich conformeert aan dit soort oproepen ongewenst is in ONZE kennisbeschaving? Want laten we wel wezen. Je kunt nog zo'n aardige lieve geweldloze man zijn, maar als jij als keurig nette boekhouder gaat solliciterbij de en maffia, die moord, roof en corruptie als levensbeschouwing heeft en deze activiteiten tot zijn voornaamste bron van inkomsten rekent, dan ben je voor de politie net zo schuldig. immers, je mag geen lid zijn van een criminele organisatie. De maffia heeft zijn eigen regels, normen en waarden. Zo ook de islam. en dat staat allemaal in de koran. Geen mens is verplicht zich moslim te noemen en al helemaal niet om daar trots op te zijn. Ik begrijp de moslim wel. Het is zoals bij ieder mens. Zijn ego speelt hem parten. Jammer maar helaas. Een ieder zal de consequenties van zijn eigen daden moeten aanvaarden.

  Een christen refereert aan Christus als symbool van wijsheid, liefde en vrede. Voor de liefhebber. Daar is niks tegenin te brengen. Afbeeldingen van Jezus maken, hem bespotten, soi! Een moslim refereert aan Mohammed. Als symbool van wat? Hij kent heus wel de waarden van Jezus en laat die ook van toepassing zijn op Mohammed. Maar dat kan natuurlijk niet. Dat is volslagen waanzin. Nou ja, je weet het zelf wel. Je kunt niet iets bedenken uit ONZE kennisbeschaving of de moslim zegt en beweert precies het tegenover gestelde.

  Laat ik het simpel houden. Islam is een achterlijke cultuur en religie. En zoiets primitiefs ga je toch niet binnenhalen in ONZE kennisbeschaving onder het roepen van dat islam een verrijking van onze cultuur is. Politici zijn niet te vertrouwen. Politiek is smerig! Heel smerig. Het is zoals altijd, de waarheid zorgt meestal voor onaangenaamheden.

  Aangenaam!

  Hans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dag Hans!

  Ook beste wensen voor jou en natuurlijk aan alle lezers van deze blog!

  Ik ben het volmondig met je boodschap eens, dat weet je.

  Maar we leven in een wereld waar zwart wit is en wit zwart. De Linkse Kerk heeft de kunst van de dingen op zijn kop te zetten helemaal verfijnd en op de spits gedreven, vooral wat betreft ongewenste migraties van islamieten.

  En overheden en justitie spelen het spel mee.

  Er liggen sombere tijden in het verschiet, tijden van bloedvergieten en lijden.

  Ik hoop dat ik ongelijk heb.

  Toch een goed jaar gewenst vriend,

  Kafir Harby

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...