woensdag 15 december 2010

De Erfenis van de Grote Leugenaar

Holbrooke_liar.jpg

Holbrooke is dood, leve Servië!

Over de doden niets dan goeds? Ja, in de regel wel, maar grote smeerlappen maken mijns inziens een uitzonderling op die regel.

Richard Holbrooke bijvoorbeeld.

Alle postume lofbetuigingen en hommages ten spijt dient onderstreept dat deze Amerikaanse diplomaat (loopjongen van de CIA en de "deep government"), een fameuze rotzak (lees: fucking bastard) was die ten bate van de hegemonistische ambities van zijn broodheren vele mensenlevens op zijn vertroebeld geweten heeft. Vooral christelijke Serviërs, in zowel Bosnië als Kosovo.

Was er een greintje gerechtigheid in deze wereld, dan zou een heerschap als Holbrooke manu militari voor het tribunaal zijn gesleept op beschuldiging van misdaden tegen de menselijkheid. Plaats van gebeuren was (en is nog steeds) uiteraard "Joegoslavië".

In de erfenis van Holbrooke zit onder andere de stichting van de eerste natie-maffiastaat, met name Kosovo. Holbrooke en Madeleine Albright (toenmalige buitenlandminister van de VS en concubine van Hashim Thaci) bakten al langer zoete broodjes met criminele Albanezen en de terroristen van het UCK.

Holbrooke was een goede vriend van Hashim Thaci, de uittredende premier van Kosovo, die afgelopen week op frauduleuze wijze de parlementsverkiezingen in het maffia-staatje heeft gewonnen, maar momenteel ook in is opspraak geraakt met zijn misdadig verleden (en heden).

In het rapport van Dick Marty, CoE-rapporteur (Council of Europe), wordt goed gedocumenteerd uiteengezet dat in 1999, na afloop van de "oorlog" tussen Kosovo en Servië, het Kosovaars Bevrijdingsleger (UCK) talloze Serviërs en christelijke Albanezen overbracht naar een horrorhuis in Albanië.

Hier werden ze verdoofd, waarna chirurgen hun nieren verwijderden. Hun organen werden verhandeld in hoofdzakelijk Duitsland. De gevangenen werden vervolgens afgemaakt.

De Drenica-groep, een elite-fractie van het UCK, en berucht om zijn extreme gewelddadigheid, zou verantwoordelijk zijn voor deze maffiose misdaden. Aan het hoofd van die militie stond huidig ex-premier Hashim Thaci, aldus de Zwitserse onderzoeker Dick Marty van de Raad.

Terloops, ook de voormalige Franse Minister van Buitenlandse Zaken Bernard Kouchner wordt in verband gebracht met deze gruwelijke misdaden. Hij zou namelijk kennis hebben gehad van de organenhandel, maar de andere kant hebben opgekeken. Idem dito voor de belangrijkste Westerse veiligheidsdiensten. Albanezen verdacht maken was tot voor kort niet politiek correct. Heeft het recent ontslag van Kouchner soms met de UCK-onthullingen te maken, en dit via voorkennis (door Sarkozy) van het onthullend dossier?

Is de publicatie van het rapport zo vlak na de verkiezingen in Kosovo en de dood van Holbrooke een kwestie van gemanipuleerde timing? Het lijkt er sterk op. In het Westen is de laatste maanden immers maar al te duidelijk geworden dat inzake de Kosovo-kwestie niet de Serviërs de bad guys zijn, maar de Albanezen, ongeacht wat ons altijd is voorgelogen door politiek-correcte media, onder druk van de VS.

Het Westen wil snel van die onwelriekende erfenis af. Zeker nu er nog tal van compromitterende onthullingen via WikiLeaks worden verwacht, onder andere over de rol van de VS. In Joegoslavië is het Westen (de Anglo-Amerikanen en Genscher's Duitsland) zwaar uit de bocht gegaan. De rekening hiervoor zal ooit worden gepresenteerd.

Eén protagonist heeft het zinkend schip al verlaten, zij het in een doodskist. Richard Dick Holbrooke. De huichelaar is dood, leve Servië.

Holbrooke is intussen op weg naar het hellevuur, zoveel is zeker. Hier zullen duizenden gekwelde zielen en wraaklustige demonen hem te eeuwigen tijde tergen en kwellen. Een magere troost is beter dan helemaal geen troost.

6 opmerkingen:

 1. Kafir pas op dat de amerikanen u niet komen uitroken zoals ze dat met Wikkileaks aan het doen zijn haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is de verdienste van Wikileaks: regeringen gooien hun verleden liever zelf te grabbel om de onthullingen voor te zijn. Een tactiek gelijk een andere.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat kunnen we nog geloven tegenwoordig? Alles llijkt wel op zen kop te staan?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De afschuwelijke schendingen van de mensenrechten die in het rapport van Marty worden onthuld over de Westerse bondgenoot, het Kosovaarse Bevrijdingsleger (UCK), ondergraven de beweringen van de vroegere Britse minister-president Tony Blair dat de oorlog die de NAVO in 1999 met Joegoslavië uitvocht “een strijd tussen goed en kwaad was, tussen beschaving en barbarisme, tussen democratie en dictatuur”, beweert Neil Clark in de Britse krant The Guardian. “Het was een verzinsel waar vele links-liberalen in zijn getuind”, schrijft Clark. “Als het Westen moreel verantwoord had willen optreden op de Balkan en de bevolking in Kosovo had willen beschermen, waren er wel andere oplossingen geweest dan oorlog voeren met de Serviërs, en andere opties dan het steunen van het Kosovaarse Bevrijdingsleger – de meest gewelddadige groep in politieke kringen in Kosovo. Het Westen had oprechte onderhandelingen tussen meerdere partijen kunnen steunen, of kunnen aanbieden de sancties voor Belgrado op te heffen als er een vreedzame oplossing voor de kwestie Kosovo zou kunnen worden gevonden.” Clark concludeert dat de interventie van de NAVO in Joegoslavië net zo moreel verwerpelijk was als de oorlog in 2003 tegen Irak. “De oorlog in Irak is in opspraak geraakt, daarom is het des te belangrijker voor de voorstanders van ‘liberaal interventionisme’ om te propageren dat Kosovo in sommige opzichten een succes was. Het rapport van de Raad van Europa over de misdaden van het Kosovaarse Bevrijdingsleger (UCK) maakt het een stuk lastiger om dat standpunt vol te houden.”

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Westen moet zich schamen.Holbrooke had in de gevangenis moeten zitten.Leiders van het Kosovo Bevrijdingsleger (UÇK) hebben in 1999 mensen laten ontvoeren naar Albanië alwaar hun organen werden verwijderd om te worden verkocht.Volgens Marti, voormalig officier van justitie in Zwitserland, geeft het door hem gevonden bewijsmateriaal aan dat Serviërs gevangen werden gehouden in geheime gevangenissen in Noord-Albanië. Daar werden de slachtoffers onmenselijk behandeld en vernederd alvorens hun organen werden verwijderd en zij spoorloos verdwenen, aldus het rapport.De wereld is beter af met de dood van Holbrooke.http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-11996255 De Kosovaar Florin Kraniqi woont in Brooklyn, NY, waar hij een dakbedekkersbedrijf leidt. Deze ‘doorsnee’ immigrant leidt een dubbelleven: vanuit Amerika is hij een stuwende kracht achter het Kosovaars onafhankelijksstreven.Kraniqi steunde tijdens de oorlog (1997-99) de UCK, het Kosovo Bevrijdingsleger. Hij organiseerde de politieke lobby in Amerika, zamelde 30 miljoen dollar in en kocht er op grote schaal wapens van die via allerlei verschillende, overigens volstrekt legale wegen hun weg vonden naar Albanië. Van daaruit werden ze per paard of ezel de grens over gesmokkeld naar Kosovo.http://tegenlicht.vpro.nl/afleveringen/2004-2005/de-brooklyn-connectie.html

  BeantwoordenVerwijderen
 6. waarom toch zo verbaasd? wat zich hier afspeelt is de vervulling die zich tijdens WOII in gang zette. de nazi's wilden de Albanezen hun groot-Albanië geven over de rug van Serviërs en Macedoniërs. Want Albanezen, bij wie criminaliteit in de genen zit, zijn beter te sturen dan orthodoxe christenen die sympathie hebben voor moedertje Rusland. Dezelfde krachten als toen hebben het verder gezet waar ze 70 jaar geleden gefaald waren. Uiteindelijk zal groot-Albanië er komen, uiteindelijk zal de Balkan helemaal onder Turkse invloed komen als finaal onderdeel van de wereldregering in wording.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...