maandag 18 juni 2012

Intermezzo

BoycotHalal.jpg

In Eurabia wordt ons de halal door de strot geduwd zonder dat we het beseffen. Hoog tijd dat wij hier paal en perk aan stellen, ook halal-barbecues op scholen zijn uit den boze. Halal staat voor de sharia, en die staat voor gore barbarij. Halal staat ook voor dierenmishandeling en daar willen wij in een beschaafde gemeenschap geen deel aan hebben.

Weg met halal, de mestvaalt op met de sharia. Links-liberale elites, u moest zich schamen voor zoveel verraad.

Straight to hell.png

Deze cartoon toont in al zijn eenvoud waar de islam naartoe leidt. Maar de naïevelingen in het Westen, die de rode loper uitrollen voor deze kwaadaardige ideologie, zijn zich daar nog steeds niet van bewust.
_

4 opmerkingen:

 1. Dankzij islam lijdt de moslim aan collectieve waanzin. Dankzij hun preferente achterlijkheid op onze kennisbeschaving lijden moslim aan collectieve waanzin.

  Hun godsdienstwaanzin baart al die tempel hoeren. Want vrouwen met een hoofddoek zijn een afspiegeling van tempel prostituees zoals men deze in het straatbeeld van het oude Soemerië kon aantreffen.

  Conclusie? Dit soort onmogelijk te integreren mensen past nog uitsluitend in een primitieve heidense woestijn cultuur zoals we dagelijks in het nieuws kunnen lezen waarbij moord en doodslag tot de klassiek ideologisch islamitisch Arabische folklore behoort.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je in een god gelooft, geloof dan in ieder geval in een rechtvaardige god en niet in een plurk, een soort satan gedrocht dat duizend maal erger is dan welke satan dan ook. Het 'allah' schrikbeeld van moslims is een gore sadist. Of was de historisch ziek van geest zijnde Mohammed soms de bedenker? En had hij zich door middel van een woestijn zonnesteek een knecht bedacht die hij voortaan 'allah' noemde?

  Islam en zijn volgelingen horen niet thuis in ONZE beschaving. Dat mag toch nu wel eindelijk eens benoemd worden door alle politici in Europa. Ook al is het wat aan de late kant. Het allerbeste is om dagelijks Mohammed cartoons te plaatsen en vanuit grote vliegtuigen boven alle islamitische landen uitwerpen. Uiteraard met een beschermlaag van varkensvet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. omg jullie moesten jullie schamen weten jullie wel over deze godsdienst voor dat jullie beginnen uit te schelden vieze gay

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...