zondag 13 mei 2012

US Army: We are at war with... ISLAM!"This is not a war on terror, we (the West) are at war with islam, pure and simple". Dat is de kernboodschap van een speciale opleiding die de US Army sinds enige tijd voorziet voor jonge officieren en onderofficieren.

In die opleiding wordt haarfijn uitgelegd hoe de islamisten het Westen infiltreren om onze samenlevingen van binnenuit te vernietigen; welke organisaties (Muslim Brotherhood, ICNA, ISNA, MSA, CAIR etc.) zij daarbij als dekmantel gebruiken om stapsgewijs tot in de hoogste regionen van de overheid door te dringen, met als einddoel: de sharia installeren en de westerse wereld schatplichtig maken aan de islam.

Via een islamofiele officier is de onthullende cursus in handen gevallen van CAIR (Counsil on American-Islamic Relations, een offshoot van de terreurgroep HAMAS), die de bevriende zender Al-Jazeera inschakelde om deze compromitterende opleiding aan de kaak te stellen als misleidend, opruiend en contra-productief (zie video hierboven).

Obama heeft nu via het Pentagon aangekondigd dat alle cursussen die momenteel in het leger worden gegeven met betrekking tot de islam, tegen het licht zullen worden gehouden en indien negatief voor de islam, zullen worden afgevoerd.

In een links-liberale, islamofiele wereld heeft de waarheid immers geen rechten meer.

De islam heeft de oorlog verklaard aan het Westen, maar het Westen weigert die realiteit onder ogen te zien. Ondanks de frappante feiten die zich wereldwijd voordoen en waaromtrent de islam duidelijk naar voren treedt als meedogenloze agressor.

Er komt weliswaar een tijd dat zelfs de meest islamofiele, linkse rukkers zullen moeten toegeven dat de islam aartsvijand nummer één is, maar intussen zullen vele duizenden onschuldige mensen het leven hebben verloren op het altaar van een Multiculturele Utopie.

Paniekzaaierij? Leest u dan volgend artikel maar eens héél aandachtig: Duitse politie waarschuwt...

Hier een mooi voorbeeld van hoe islamieten zichzelf altijd als slachtoffers willen zien, terwijl het bijna exclusief islamieten zijn die terreur beramen en plegen:


_

5 opmerkingen:

 1. Geen zorgen!

  De islamitische pik is te stompzinnig en te klein om welke verstandige vrouw dan ook te kunnen bevruchten.

  Kortom, zolang de islam wind waait, betekent dit dat wij goed zeilweer hebben met onze kennisbeschaving.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid kan er wel eens meer dan veertig jaar over doen om gehoord te worden. De terreur die de Palestijnen destijds hebben aangericht, met de vliegtuigkapingen en Olympische Spelen in München. Als men destijds beter en duidelijke had gesteld waar het op staat dan zou men nu ca. 40 jaar ver zijn met de bestrijding van de islam.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anathematic Action16 mei 2012 om 16:23

  Het moet gezegd worden dat de Verenigde Staten geen schijn van kans hebben om zich te wapenen tegen Jihad als veiligheidsdiensten op welke manier dan ook toelaten dat hun visie op prioritaire vijanden door de politieke niveau's van bovenaf wordt vergiftigd met PC. Als het daarover gaat, moet elke veiligheidsdienst in het Westen zijn onafhankelijkheid bewaren, of we zullen op de duur allemaal sterven voor de incoherente doctrine van PC en moreel relativisme. Israel heeft daar al sinds 1948 continu ervaring mee. In de jaren '60 en '70 leek de prioriteit van veel Westerse inlichtingendiensten bijna onverwacht op Palestijns terrorisme te worden gefocust voor langere duur, maar jammer genoeg is de aandacht voor moslimterrorisme in het algemeen geleidelijk aan in slaap gewiegd tussen midden de jaren '80 en midden jaren '90 (met de GIA aanslagen in Parijs) ongeveer. In de tussentijd bestond dat probleem dus zgn. niet, en dat terwijl Israel er doorlopend mee te maken kreeg.

  Als we toen beter het Midden-Oosten hadden geobserveerd en een voorbeeld hadden genomen aan wat Israel deed, dan was die Moslim olievlek misschien nu niet zover uitgebreid...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het feit dat het Olympisch Comité weigert een minuut stilte in acht te nemen - onder druk van het Wereldkalifaat (OIC)- voor de slachtoffers van het München-bloedbad van 1972 (Israëlische atleten) spreekt boekdelen.

   De Links-Internationalisten hebben ons de afgelopen decennia schatplichtig gemaakt aan de islam.

   Maar net als het nazisme, communisme, fascisme en maoïsme, zullen ook het islamisme en globalisme worden verslagen. Alleen zal het nu meer slachtoffers vergen.

   Verwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...