donderdag 15 december 2011

Jihad op Luikse Kerstmarkt...

NordinAmrani.jpg

"Het was een geïsoleerde daad, de moorddadige raid van een doorgedraaide eenzaat, zonder terroristische kenmerken", meldden de kranten eensgezind.

Is dat zo?

Als we die vele bladzijden doornemen die de kranten momenteel besteden aan de raid op de Luikse Kerstmarkt, vinden we nergens die nochtans cruciale vraag terug: kon dit een geval zijn van "Sudden Jihad Syndrome", de daad van een "lone jihadi"?

Er zijn talloze voorbeelden wereldwijd van moslims die nooit enige aanleiding tot bezorgdheid gaven, die amper enige vorm van fanatisme hebben vertoond, maar plots van de ene dag op de andere veranderden in moordmachines die zich keerden tegen onschuldige omstaanders.

Het antwoord op volgende vragen kan hieromtrent duidelijkheid verschaffen: had Nordine Amrami zich voorbereid om te sterven als shahid (martelaar)? Had hij zijn lichaamshaar geschoren? Droeg hij onder zijn battledress de witte gewaden van een jihadi die op zelfmoordmissie vertrekt?

Politie en justitie zullen deze vragen kunnen beantwoorden, ik neem aan dat er een autopsie is verricht op Nordine Amrami.

Maar of wij die informatie ooit zullen krijgen, in dit klimaat van verstikkende politieke correctheid, is maar zeer de vraag.

NB: de gekende website Faith Freedom is er, net als ik, van overtuigd dat het hier om een geval van SUDDEN JIHAD gaat. Zie hier hun berichtgeving omtrent de raid: Muslim Gunman in Belgium kills 5 and injures 122


UPDATE 23/12/2011
Het aantal mensen dat is omgekomen als gevolg van de jihadi-aanslag in Luik van anderhalve week geleden is nu opgelopen tot zeven (los van meer dan honderd gewonden).

De 20-jarige Lauren Kremer raakte op die dinsdag ernstig gewond aan zijn hoofd en werd sindsdien in het ziekenhuis kunstmatig in coma gehouden. Gisteren begon zijn toestand te verslechteren en vanochtend is hij overleden.

Islam is a religion of peace.

UPDATE 28/12/2011
Intussen is ook bekend geworden - via bloggers - dat de "Santa Killer" in Texas een moslim was die niet kon leven met de gedachte dat zijn dochter een niet-moslim als vriendje had. Hij schoot op kerstavond zijn ex-vrouw en kinderen dood.

Ook deze zaak is onderbelicht gehouden, de mainstream-media maakten geen melding van het feit dat het hier om moslims ging en dat het motief mag worden gekwalificeerd als "islamitische ere-moorden".

UPDATE 28/12/2011
Om te begrijpen waarom moslims zoals Nordine Amrami plots en geheel onverwacht door het lint gaan en met blinde moordzucht onschuldige niet-moslims aanvallen, leest u best volgend verhelderend artikel: Islam Commands Individual Jihad
_

14 opmerkingen:

 1. Loard of the Board17 december 2011 om 12:50

  Er loopt hier wa rond op deze aardbol. Een mens zou zich nergens meer veilig voelen. Zelfs niet in het rustige Noorwegen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. België betaalt hoge prijs voor creëren paradijs voor criminele immigranten!
  Amrani, drugsdealer en zedendelinquent, had volgens de Belgische wetgeving al láng in een Marokkaanse gevangenis moeten zitten. Desondanks liet de politie hem jaren ongehinderd zijn gang gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens een getuige zag hij eruit als Bin Laden, dat was de eerste indruk. Reden waarom men ons alle beelden onthoud want die moeten er toch zijn vermits iedereen een gsm met camera heeft?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En we gaan weer over tot de orden van de dag.Vreselijk gewoon. Wat kan ik nog toe voegen,het is allemaal te triest voor woorden.We worden nu weer bedreight in Amsterdam las ik net in de krant.En van uit de Haag hoor je ze niet,Brrrr.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als ik lees dat in België nog meer moslims zijn dan in Nederland en waar in vooral links Wallonië zo een terroristische actie plaatsvindt denk ik dat de revolutie tegen de islam daar gaat beginnen. De nieuwe regering heeft in ieder geval iets om aan te beginnen. Dat ook nog in het hart van het corrupte socialisme.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik begin de statistieken steeds serieuzer te nemen die beweren dat schizofrenie onder Marokkaanse jongens significant vaker voorkomt dan bij autochtonen in dezelfde leeftijd.
  Deze “schattebout” Nordine Amrani had volgens ons dagblad vandaag nog ff 600.00 !! euries overgemaakt aan zijn vriendin! de dag vóór deze gruweldaad.
  Ook wist de krant te vertellen dat hij “gewoon”met katholieke vrouwen omging, na het vrijdaggebed in de moskee de kroeg indook met zijn brothers en bier dronk!! Nou zeg, ik je toch een héél “normale” man toch??

  BeantwoordenVerwijderen
 7. VAN DIE AUTOPSIE GAAN WE NOOIT IETS HOREN MAN!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Natuurlijk gaan we niets van die autopsie horen. Heeft justitie soms al laten weten of dat hij zelfmoord heeft gepleegd of dat hij is gedood door een granaat die in zijn poten is ontploft? NEE. Men houd er het zwijgen toe en dat is met die autopsie niet anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. En het leven gaat weer zijn gewone gang. Geen kat die hierom maalt, dat belooft in de nabije toekomst.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een ingevoerd gevaarlijk roofdier heeft toegeslagen, dood en verderf gezaaid omdat de kans groot was dat het terug gekooid zou worden. De oppassers die het vroeger al eens vingen, wisten verdomd goed welk vlees ze in de kuip hadden. Desondanks besloten ze om het beest vroeger dan gepland vrij te laten. “Het” zou gevolgd worden in zijn doen en laten om te kijken of het wel op het juiste pad bleef. Blijkbaar hadden zijn oppassers brillen met donkere glazen, want het beest slaagde er in zich terug te voorzien van hetzelfde gerief waarvoor het eerder werd opgesloten. Zijn oppassers die het terug de vrijheid gaven, zullen zich nu in alle mogelijke bochten wringen om hun besluit in deze te rechtvaardigen. Weeral zullen er ronkende verklaringen komen van grondig onderzoek naar het hoe en waarom dit kon gebeuren.
  De agressiviteit die moslims in de westerse landen ten toon spreiden kan deels verklaard worden door het aanschouwen van zoveel moderniteit en dit in landen waar de islam de samenleving niet beheerst.
  Dat ze de westerse vrijheid niet grijpen om antwoorden te zoeken op vragen waarom de islamitische landen, de oliestaten buiten beschouwing gelaten, de middeleeuwen niet ontgroeit zijn bewijst het totalitair karakter van die sekte, de koran laat dit niet toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Stradi : het feit dat er nu complete stilte wordt bewaard rond dit dossier, toont aan dat er stront aan de knikker zit.

  Niet roeren, heet het motto. De media spelen het spel mee, zoals we dat van een gemuilkorfde pers mogen verwachten.

  Ik durf met stellige zekerheid beweren dat dit een klassiek geval van "sudden jihad" was. Een moslim die, opgenaaid door een imam of andere islamieten in de gevangenis, het bevel opvolgde van de profeet (om jihad te voeren), teneinde een bevoorrechte plaats in de islamitische hemel te reserveren, want een jihadi die vecht en sneuvelt voor de zaak van allah wordt shaheed, hem wacht het paradijs en 72 maagden.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ..."In Nederland werd er onlangs een officieel onderzoek gepubliceerd waaruit bleek dat 40% van alle Marokkanen van 12 tot 24 jaar oud het criminele pad op zijn gegaan. Alle pogingen en programma's van de overheid om deze ontwikkeling te keren zijn op niets uitgelopen; sterker nog, de criminaliteit onder Marokkanen stijgt alleen maar.

  Nederland begint samen met Belgie, Denemarken, Duitsland en andere Europese landen hoe langer hoe dieper weg te zinken in de immigratie nachtmerrie die al jaren geleden door critici werd voorspeld, maar waar door het politiek correcte denken vrijwel geen enkele aandacht aan mocht (en mag) worden besteed"...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Er komt een tijd dat de jihadis in al hun arrogantie over deze daad van sudden jihad beginnen opscheppen in de blogs. De waarheid is als opgenomen voedsel: vroeg of laat moet het de aars uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. WAS DE GASEXPLOSIE IN HET CENTRUM VAN LUIK, NU TWEE JAAR GELEDEN, SOMS OOK GEEN GEVAL GELINKT AAN JIHADISME? HET GERECHT ZWIJGT IN ALLE TALEN OVER DIT GEVAL, EN DAN MAG JE ER DONDER OP ZEGGEN...

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...