donderdag 3 november 2011

Solidair met Charlie Hebdo !!!

Charlie-Hebdo.jpeg


De slaven van Allah kunnen het niet laten. Hun haat en onverdraagzaamheid zijn nog maar eens komen bovendrijven als stront in een verstopte toiletpot.

Het kantoor van het Frans satirisch weekblad CHARLIE HEBDO is eerder deze week volledig vernield door een brandbom, omdat de redactie had aangekondigd te zullen lachen met de islam.

Kritiek uiten of de spot drijven met de zelfverklaarde pedo-profeet of zijn vermaledijde, barbaarse pseudo-religie, ho maar! Het "herenvolk der islamieten" dient boven alles en iedereen te staan, en gevrijwaard te blijven van kritiek, spot of zelfs maar commentaar, geuit door de kuffar (ongelovige honden).

Wie tegen deze regel zondigt, wordt meteen fysiek aangevallen, bezittingen in de fik gestoken. Hoe typisch voor mohamedanen. Gewelddadig, lichtgeraakt, redeloos, verstandloos.

Wanneer wordt het Westen wakker?

Zijn de ogen intussen nog steeds niet open, zijn de linkse rukkers nog steeds niet ontnuchterd na die zogenaamde Arabische Lente, die mooie term om te verbloemen dat zowel in Tunesië, Egypte en nu Lybië het pad werd geëffend voor de Muslim Brotherhood en in haar zog die barbaarse sharia?

Zijn we ons nog steeds niet bewust van het feit dat de wereld de facto in oorlog is met de islam, die met een global jihad een wereldkalifaat poogt te installeren, en daarbij flink wordt geholpen door onbenullen als Cameron en Barack Husein Obamah (666)? Check bij voorbeeld deze video, hier wordt stevig gewaarschuwd voor de situatie waarin we ons bevinden: The West is under Attack

Elke vrijheidslievende mens op aarde zou zich vandaag solidair moeten verklaren met CHARLIE HEBDO. De vrijheid in al zijn vormen en het voortbestaan van de beschaving staan hier op het spel.

7 opmerkingen:

 1. Europa heeft deze vloek zelf over zich afgeworpen. waarom heeft men geen chinezen naar hier gehaald toen de nood hoog was, met chinezen geen probleme, met grieken geen problemen, met italianen geen problemen etc etc, maar met islamieten; BIG problems.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anathematic Action4 november 2011 om 16:03

  Ik heb al vaak tegen andere mensen in mijn omgeving gezegd dat het mij in principe geen bal zou uitmaken om elke moslim in het westen te vervangen door bv. een Jood, een christelijke Arabier, Turk of Pakistani, een katholieke Filippino, een zoroastrische Iraniër, een bhuddistische Birmaan, een Hindu, Jain of Parsi Indiër,...enz. als dat de samenleving wat stabieler zou maken. Want laten we wel wezen: integreren zou voor die mensen veel gemakkelijker gaan. Als we er bovendien ook vanuit gaan dat Moslims geen boodschap hebben aan de wetgeving van ongelovigen, dan zou het van morele eerlijkheid getuigen dat de politiek eens zou ophouden met dat PC gelul over moslim quotas invoeren in het bedrijfsleven. Want het interne arbeidsreglement van een bedrijf geldt net als alle andere reglementen in onze maatschappij als een vorm van wetgeving, nl. bedrijfswetgeving. En veel moslims, die zgn later "onze pensioenen gaan betalen", vegen daar (vanzelfsprekend) hun voeten aan. Als er dan toch ooit moet worden nagedacht over immigratie in het kader van vergrijzing en werkgelegenheid, dan stel ik voor ze te vervangen door mensen uit de periferie van Europa zélf(zoals de Baltische staten, enz.) en ze dan pas selectief te kiezen uit de genoemde groepen bijvoorbeeld. Integreren kan in essentie alleen maar een zaak zijn van de goeie wil van het individu, en die hebben moslims de facto niet, omdat ze zich door de Islam als geconditioneerde honden van Pavlov gedragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Anathematic Action
  Helemaal mee eens! Hadden wij de laatste decennia een influx gekend van NIET-islamieten, waar ze ook maar vandaan komen, we zouden er op elk vlak veel beter voorstaan. Met moslims is de foute kaart getrokken, we gaan als lemmingen de kreeftengang richting afgrond. Er ligt een tijdbom onder het Westen, en ik hou mijn hart vast voor wanneer die bom afgaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In juni 2010 nam de Raad van Europa –onder voorzitterschap van Turkije- Resolutie 1743 aan,Islam, Islamisme en Islamophobia in Europa. Hierin wordt opgeroepen om in samenwerking met de Organisatie van de islamitische Conferentie (OIC) kritiek op de islam in Europa te bestrijden. Ook dringt het erop aan de niet-moslim bevolking van Europa te onderwerpen aan levenslang voortdurende educatie over de islam. http://assembly.coe.int/Mainf.asp?link=/Documents/AdoptedText/ta10/ERES1743.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anathematic Action11 november 2011 om 16:09

  @Max

  Dat kan maar drie dingen betekenen op lange termijn:

  1) Ofwel wil Europa fijn zijn eigen ruiten uitgooien door zoveel mogelijk mensen de ongezouten Koran te laten lezen, wat kritische mensen tot meer inzicht zal bewegen zoals wij dat verstaan hier

  ofwel

  2) probeert de EU ons verder te indoctrineren door ofwel het boek zélf totaal buiten beschouwing te laten (en heel de rampetamp aan de samenleving te laten uitleggen door taqiyya imams)

  ofwel probeert de EU ons verder te indoctrineren

  3) door eventueel massaal gewijzigde Korans (ingekort en gezuiverd van alle discriminerende passages)uit te geven, wat uiteraard haram is, en ze de woede van imams en moslims zélf op de hals zal halen.

  In het laatste geval zal het duidelijk worden dat ze feitelijk geen manier hebben om met de moslimgemeenschap ooit overeen te komen, hoe PC ze ook willen zijn. Indien ze echt zo dom zouden zijn (te mooi om waar te zijn) dan zou het snel duidelijk worden dat er niet af te dingen valt op wat Moslims willen. Wie de Koran op welke manier dan ook wijzigt, zal merken dat er van de ideologie nagenoeg niks over blijft.

  De eerste mogelijkheid zou helemaal te mooi zijn om waar te zijn, maar soit zeg ik dan. Want wie het écht wil weten, die weet wat de juiste kanalen zijn. Plus: hoeveel mensen hebben er tegenwoordig al niet minstens een intuïtief idee van hoe de vork echt in de steel zit ? Hebben we de PC idioten van de EU niet echt voor nodig, dus.

  De nadruk zal komen liggen op 2) en dat verhaal zijn we bijna allemaal al lang beu gehoord. Bijna iedereen begint stilaan door te krijgen dat al dat geeuwveroorzakend clichégelul niet strookt met de realiteit. De PC's geloven het ZELF niet eens, maar dat gaan ze niet toegeven, natuurlijk.

  Tegen de wind in pissen is typisch PC-EU. Dat het hele verhaal ongeloofwaardiger wordt bij de mensen, kan hen geen bal schelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hello,

  I'm the artist who drew the "Hello Allah" image you use on your site. This work is under a "This work is licensed under a Creative Commons Attribution - NonCommercial - ShareAlike 2.5 License."

  Please either remove the image from your site or correctly attribute poosk.com as the copyright holders. A link to our site would also be appreciated.

  Chris Tregenza
  Poosk.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Chris: thanks for your message, the copyright information has been addes to the illustration.

  @ AA : Breivik is gisteren ontoerekeningsvatbaar verklaard. Zo simpel is dat voor de links-liberale elites: verklaar hem zot en daarmee zetten we de islam uit de wind, geen clash van beschavingen, geen gedoe met ongewenste migratie, neen dit was het werk van een solitaire zot, en verder business as usual.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...