woensdag 14 september 2011

Israël: Oase van Beschaving en Vrijheid

Banner_supportIsrael.jpg

President Obama (Sheikh Obambi) is een gevaar voor de vrije wereld.

Hij bakt al sinds zijn aantreden als president zoete broodjes met de islamisten wereldwijd en maakt hun infiltratie mogelijk in alle overheidsinstellingen van de VS, hij geeft bovendien niet langer rugdekking aan Israël, zodat een nieuwe oorlog in het Midden-Oosten onvermijdelijk wordt.

Met dank aan Sheikh Obambi is de Ikhwan oftewel Moslim Broederschap aan de macht gekomen of aan het komen in Tunesië, Lybië, Egypte en straks in Syrië.

De Moslim Broederschap, die zich heel gemodereerd voordoet, is een genootschap van fanatici, wiens uiteindelijk doel erin bestaat de ganse wereld te verknechten. Het Westen moet worden vernietigd van binnenuit, door infiltratie. Democratie en vrijheid dienen afgeschaft en vervangen door de sharia, er mag maar één godheid worden aanbeden, Allah met name.

Israël is nog maar eens de kanarie in de koolmijn. Wat wij in het Westen dienen te beseffen, is dat wanneer Israël wordt overrompeld door de barbaarse horden (de Orks van de Arabische wereld), zal ook het Westen (Middle-Earth) vallen, de Westerse beschaving verdwijnen.

Duizenden jaren duisternis en duivelse onderdrukking staat deze wereld dan te wachten.


.

4 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De jodenhaat in de islamitische en Arabische wereld is niet het gevolg van het conflict tussen de Israëlisch en de Palestijnen, maar de oorzaak ervan.Palestijnen worden als politieke speelbal gebruikt met als doel Israël onder druk te zetten door vast te houden aan de waanzin van de wet op de terugkeer. Deze waanzin wordt gebruikt door de Arabische regimes dan wel de Palestijnse organisaties zelf.Je ziet geen christenen pogen om Istanboel terug te krijgen. Waarom dan zo'n drukte om een piepklein landje als Israel? Ik kan er niet mee stoppen, ik moet het nogmaals herhalen...Er bestaat geen land dat Palestina heet!!!De geschiedenis meldt niets over een Palestijnse president of koning voordat de voormalige terreurbaas Jasser Arafat ten tonele verscheen. Er heeft in de hele geschiedenis nooit een Palestijns volk bestaan. Er is kunstmatig een entiteit gecreeerd, die helemaal niet bestond. Er bestaat geen Palestijnse taal, geen Palestijnse cultuur en er is nooit sprake geweest van een land dat bestuurd werd door Palestijnen. Wat men heden ten dage het Palestijnse volk noemt is niets anders dan een verzameling Arabieren uit verschillende Arabische landen. Ze spreken net als de 300 miljoen andere Arabieren dezelfde taal en prevelen allemaal vijf keer per dag: “Allahu akbar”- Allah is groter dan de God van Israël. Niemand vroeg aan Jordanië en Egypte de gebieden aan de ‘Palestijnen’ over te dragen. Niemand had toentertijd ooit van een Palestijns volk gehoord. Dat bestond gewoonweg niet! 

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste lezer,
  ik heb de comment van ene Theokun verwijderd, niet om hem de mond te snoeren, of omdat de boodschap totaal off topic was, maar omdat de comment een link naar een besmette site bevatte.
  KH

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Max

  Proficiat Max, ik ben het volledig met je eens.

  Ik wil er nog aan toevoegen dat de Palestino's het conflict willen rekken en bestendigen, omdat die situatie het meest geld in het laatje brengt, geld dat in de zakken van al die corrupte pali-arabieren verdwijnt.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...