dinsdag 25 januari 2011

In Oorlog met de Islam...

AanslagMoskou.jpg

BRIEF AAN DE KRANT "HET BELANG VAN LIMBURG"

Mijnheer Koens
beste Olaf

Ik overzie net uw uitgebreid artikel over de aanslag in Moskou in de krant Het Belang van Limburg.

De argeloze lezer zou, bij het lezen ervan, kunnen denken dat het hier om een aanslag van links-extremisten, of anarchisten, of fanatieke hooligans of... weet ik veel zou kunnen gaan.

Wat echter kristalhelder uit dit artikel had moeten blijken is dat deze moorddadige aanslag een KLASSIEK GEVAL is van JIHAD. Een laffe daad van ISLAM-GEINSPIREERDE TERREUR.

Als u een probleem niet durft te benoemen, kan u het probleem onmogelijk bestrijden. Dat is een 5000-jaar oude Chinese wijsheid.

In uw artikel komt het woord "islam" niet voor, evenmin het begrip jihad.

Wel verspilt u ruimte om de Russen als racisten neer te zetten. De kip en het ei. Wat kwam eerst, het terrorisme of de afkeer voor islamieten? De weigering zich te intregreren of de islamofobie?

Mocht u twijfelen of de islam überhaupt iets met deze aanslag te maken heeft, adviseer ik u in het dodenhuis van Moskou te gaan kijken naar de zelfmoordenaar. Wat u te zien gaat krijgen is herkenbaar de kop van een moslim. Als er van zijn lichaam iets werd teruggevonden zal men ook restanten aantreffen van een witte lijkwade, de voorlaatste symbolische daad van de "shahid", de moslim die zich offert voor Allah. Zijn testament met jihadistische stellingnames zal wel volgen via YouTube of Memri.

De mainstream media, waaronder ik u reken, zullen vooral focussen op de Russische aanwezigheid in de Kaukasus, de zogenaamde bezetting van islamitisch territorium.

Dit heeft er niets mee te maken. Deze zelfmoordenaar deed wat zijn god en profeet hem voorschreven, 1400 jaar geleden. Toen er van Tsjetsjenië geen sprake was.

Hier voor de vuist weg enkele voorbeelden van "oproepen van Allah tot het plegen van geweld jegens niet-moslims", geplukt uit de Engelstalige koran, de vertalingen naar het Nederlands (Kramers) deugen immers niet want polititiek zo correct dat elk woord of gedachte die de westerling zou kunnen verontrusten wordt versuikerd of verbloemd:

“I will cast terror into the hearts of the unbelievers” Qur’an 8:12

“Urge the believers to war” Qur’an 8:65

“Fight those who do not believe in Allah” Qur’an 9:29

“Lie in wait for them in every ambush” Qur’an 9:5

"O Prophet! Strive against the disbelievers and the hypocrites, and be stern with them. Hell will be their home, a hapless journey's end" Qur’an 66:9

Let wel, ik kan bladzijden vullen met dit soort oproepen tot geweld tegen en oorlog met de niet-moslim, uit zowel koran als hadith. Maar veel zin heeft het niet, want in het Westen verkiezen zowel media als overheid blind te blijven voor een waarheid die hen beetje bij beetje aan het inhalen is.

Feit is dat jullie niet "wir haben es nicht gewusst" mogen zeggen op de dag dat in de straten van alle steden in het Westen bloedige conflicten gaande zullen zijn en het voor iedereen duidelijk wordt dat we eigenlijk al heel lang in oorlog zijn met de islam, maar dat alleen de moslims zich daarvan bewust waren. Alsook enkele verontruste democraten, waaronder deze blogger.

Wees gegroet. En durf asjeblieft uw plicht te doen uw lezerspubliek correct en volledig te informeren. Wij hebben daar recht op.

Kafir Harby

Al Kafir Al Mohareb (the infidel warrior)


9 opmerkingen:

 1. In de Belgische provincie Limburg wonen veel moslims, vandaar zeker dat de krant zijn fluwelen handschoenen aantrekt. Typische media-dhimmitude.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. The Islamic apologist press strikes again. The media saw no Islam, heard no Islam and spoke no Islam when reporting yesterday's horrific Islamic attack in Moscow.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach, het waren fanatieke katholieken, uit frustratie over al die pedo-toestanden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heeft deze reporter al geantwoord? ik verwed er mijn vrouw op dat u nooit enige reactie zal krijgen, dat is typisch voor politiek correcte mediamensen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Anoniem: "ik verwed er mijn vrouw op" ? En wat vind uw vrouw hiervan ? Bent u gerechtigd zomaar uw vrouw te verwedden ?
  Wat betreft het artikel: Media zijn al langer dan vandaag ongeloofwaardig en dienaars van de corruptie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nonsens, ik heb twee artikelen geschreven over de aanslag, een nieuwsverhaal en een achtergrondverhaal. In beide stukken valt 'extremistische moslims'. Goed lezen. Het gaat er echter om de vraag waar dat geweld vandaan komt. Ik ken de Kaukasus als mijn broekzak, geloof me dat het verdomd weinig te maken heeft met uw jihad. Het gaat om geld, macht en wraak. Van de klassieke strijders die u voor het oog heeft en die vechten voor een soort onafhankelijk Kaukasie zijn er nog maar heel, heel weinig over.

  @anoniem - bij deze uw vrouw!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @anoniem

  Niet zo snel mens. Uw redenering is krom, uiteindelijk gaat het altijd om geld en macht, maar de manier om die te bekomen is misbruik maken van een religie, in dit geval de islaam. Dat heeft de profeet in zijn tijd gedaan en zo heeft hij zijn volgers de wegen gewezen.

  Islam en jihad zijn wapens in handen van de foute mensen. Lees dit maar eens: http://tarpley.net/2011/01/25/moscow-airport-bombing-prime-suspects-are-chechen-networks-backed-by-nato-intelligence-circles/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik citeer:
  'Let wel,wij distancieren ons van alle extremistische.....en wensen niet gelinkt te worden met racisme,discriminatie...etc,etc.
  Je spreekt je zelf tegen mr. Harbi Kafir..
  de tekst is 1 en al haatdragende toespelingen naar een bepaalde bevolkingsgroep die een bepaalde geloofsovertuiging hebben.
  Schuil niet achter juridisch correcte zinspelingen en wees man genoeg om openhartig jezelf als racist te erkennen!
  met vriendelijke groet,
  Harbi Mens

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @anoniem (hier net boven)

  U vraagt mij "man" genoeg te zijn, alsook openhartig, maar u ondertekent zelf met "anoniem".

  Heh heh.

  Sta me toe hier een islamitische techniek aan te wenden: als je iemand bekritiseert, durf dan jezelf kenbaar te maken (dit noemt men in de islam "tu quoque", een vorm van takiyya).

  Tweedens, and to the point: de islam is geen ras. De islam is een verderfelijke ideologie. En elke verderfelijke ideologie mag op de schop. Met racisme heeft dat niets vandoen, wel met gezond verstand en zelfbehoud.

  Ik kan het best vinden met Turken, Marokkanen of Arabieren, indien ze ofwel geen islamiet zijn, ofwel hun religie kunnen thuis laten, zoals het hoort. Met deze mensen heb ik geen probleem, integendeel, ik heb al heel wat interessante en talentrijke Turken, Marokkanen of Arabieren ontmoet.

  Oh ja. Indien kritiek uiten op de islam gelijk staat met racisme, ja dan ben ik een grote racist. En nog wel een fiere racist op de koop toe.

  Ik groet u, en hoop dat u ergens onderweg de ware natuur van de islam leert kennen.

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...