vrijdag 29 mei 2009

Back to Morocco!

Marokken.jpg
Volgens het Amsterdamse bureau voor Onderzoek en Statistiek verlaat ruim 60% van de Marokkaanse jongeren tussen de 17 en 23 de school voortijdig zonder ‘startkwalificatie’. In 2006 was 39% van de Marokkaanse jongeren werkloos. Van alle Marokkaanse mannen in Nederland tussen de 40 en 64 jaar leeft 62% van een uitkering. Volgens een steekproef van onderzoeker Junger Tas kwam 19 jaar geleden 33% van de Marokkaanse jongens in aanraking met de politie. Volgens een goed ingelichte bron op het Amsterdamse stadshuis die anoniem wenst te blijven, is nu 70% van alle Marokkaanse jongens onder de 24 in Amsterdam één of meerdere keren door de politie voor een strafbaar feit aangehouden. Op de shortlist met overlast-, hinder- en criminele groepen in Slotervaart stonden in 2006 200 jongens. Behalve één Turk, waren dat allemaal Marokkanen, terwijl in Slotervaart 17% van de bewoners van Marokkaanse afkomst is. Een Marokkaanse gezinsbezoeker van de Stichting Aanpak Overlast Amsterdam stelt dat van de jongens in zijn dossiers 80% van Marokkaanse afkomst is.

(Bron NRC, 25/05/2009)

Beste politici in Nederland en België, moet hier nog een tekening bij?

Intussen in Vlaanderen:
"Tieners" slaan vrouw in coma!

Vijf jongeren tussen 14 en 19 jaar hebben in Geraardsbergen een 64-jarige vrouw in coma geslagen bij een handtasdiefstal. De daders zijn opgepakt maar meteen weer vrijgelaten...

De verdachten, jongeren uit Brussel en Lessen, wilden vrijdag op klaarlichte dag de handtas van Christiane De Cremer stelen. Om dat te bereiken werd het slachtoffer genadeloos geschopt en geslagen.

De hersenen van de vrouw kregen geen zuurstof meer en haar gezicht werd verbrijzeld, meldt Het Laatste Nieuws. Vier dagen na de mishandeling, vecht de vrouw nog steeds voor haar leven.

Verdachten vrij

In België is na de misdaad grote ophef ontstaan omdat het Belgische Openbaar Ministerie het blijkbaar niet nodig vond om één van de daders aan te houden of naar een instelling te sturen. "We weten niet wie precies verantwoordelijk is voor welke feiten, iedereen vertelt een andere versie", meldt een woordvoerder in Het Laatste Nieuws. De verdachten zitten inmiddels alle vijf thuis bij hun familie.

Islamieten staan in Eurabia kennelijk boven de wet. Is het soms niet tijd voor een burgermilitie die "recht trekt" wat justitie en politici lieten/laten krom groeien?

Vervolg, twee dagen later...

Intussen zou blijken dat het vijftal waarvan sprake niets met de zaak te maken zou hebben, dat de vrouw is beroofd door een ander duo. Bovendien zouden de verwondingen niet door slagen zijn veroorzaakt, maar door een noodlottige val. In de pers wordt bijna verwijtend gewezen naar het groot publiek dat het kennelijk aandurfde voorbarig verontwaardigd te zijn over zoveel straffeloosheid. En ook het gerecht wast met hetzelfde argument de handen in onschuld. Laat ons wel wezen, hoe komt het dat de media een compleet fout verhaal brengen dat vanzelfsprekend op groot onbegrip stuit? Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt, het lijkt bijna opgezet spel. Bref, de media dienen zorgvuldiger te zijn, niet te speculeren. Anderzijds moet justitie niet zo licht over die vijf vermeende daders heenstappen. Ook deze kerels waren naar Geraardsbergen afgezakt om te roven en te stelen. Alle zeven daders dienden dus opgepakt en in snelrecht veroordeeld. De wet op de bescherming van minderjarigen werkt bovendien niet naar behoren, in bepaalde milieus worden minderjarigen immers aangezet tot criminaliteit omdat ze toch niet kunnen worden vervolgd. De wet op bescherming van minderjarigen is dus in veel gevallen eerder een aanzet tot het plegen van criminaliteit en straatterreur...

Vervolg, vier dagen later...

Opnieuw heeft een rechter in Antwerpen een 44-jarige Marokkaan (Saïd L.) laten vrijuit gaan hoewel de kerel op heterdaad was betrapt bij het stelen van een GPS. Eerder had deze rechter de dief nog veroordeeld tot 18 maanden cel, we hebben dus met een onverbeterlijke dief te maken waartegen de maatschappij moet worden beschermd. De rechter vond doodleuk dat het geen zin heeft hem een gevangenisstraf op te leggen vermits hij zijn straf toch niet uitzit, om welke reden dan ook. Begrijpe wie kan.

Vervolg, zeven dagen later...

Intussen blijkt dat de Marokkaan Saïd L. reeds 11 (elf) keer is veroordeeld voor criminele feiten. En toch niet achter de tralies zat. En dus flierefluitend mocht verder timmeren aan zijn criminele carrière. Het zou me niets verbazen mocht deze aap ook nog van een uitkering genieten. Het wordt tijd voor een nieuw beleid.


4 opmerkingen:

 1. Nou zeg, wie gaat de ruiten bij die nalatige rechter ingooien? Ik bied 100 euro's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. joris Willemse26 mei 2009 om 19:55

  Het recht in eigen handen nemen, het zit er idd aan te komen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweld is toch wel inherent aan de islam me dunkt. Als ik iets lees over moslims, is geweld nooit veraf. Ik geloof dat Huntington gelijk had, de islamitische cultuur is niet te verenigen met de rest van de wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WIJ
  MOETEN
  DRINGEND

  1 VOLK vormen en opkomen tegen deze waanzin en eerlijk gezegd willen sommige allochtonen daar deel van uitmaken (want die zijn er) geen probleem dan staan ze aan de goeie kant ik ben geen veralgemenende racist maar deze waanzin moet stoppen

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...