maandag 28 april 2008

De Do Do Do, De Da-Wa-Wa


In Belgisch Limburg vond afgelopen weekend een "Open Moskee-Dag" plaats: 29 moskeeën verspreid in de "islamitische gordel" (mijngebieden) van de provincie openden hun deuren voor niet-islamieten. Een buitenkansje om een moskee "eens van binnen te bekijken", schrijft de lokale krant Het Belang van Limburg, die zich behulpzaam achter het initiatief had gezet.

In het artikel op maandag, the day after, niets dan liefs en fijns. «We hebben een gebedsdienst mogen meemaken, de uitleg erbij was heel interessant», zegt ene Tamara Christens uit Leuven, «en het is fijn dat de islam eens positief onder de aandacht komt».

Ook positief waren de zoete hapjes en thee die bezoekers kregen aangeboden in de Turkse moskee "Hazreti Hamza". «De film van Geert Wilders heeft ons wakker geschud», zegt organisator Inan Ömer. «We hebben ons slecht uitgelegd aan de mensen. Deze dag was een goede gelegenheid om daar wat aan te doen».

Wat kennelijk weinigen zich realiseren is dat we hier te maken hebben met een voorbeeldig staaltje "Dawa" en het beeld dat u zich daarbij moet voorstellen is dat van de wolf die vermomd als grootmoedertje het overgebleven biggetje geruststelt en middels leugentjes en misleiding het huisje tracht binnen te dringen...

Dawa komt in de Koran voor als 'het uitnodigen tot Allah's woord', en behoort tot de basistaken van de imams. De gebezigde tactiek hierbij is de islam zo rooskleurig mogelijk voor te stellen om eventuele verontrusting over die islam bij onwetende westerlingen weg te nemen (religion of peace-verhaal). Geen woord over de jihad met het zwaard, geen woord over barbarij eigen aan de sharia (islamitische wetgeving) enzovoort.

De spoeling aan islamieten in onze contreien is immers vooralsnog "te dun" om de maskers nu al te doen vallen. Dit in scherp contrast met sommige wijken in het Brusselse, waar dit zelfde weekend weerom een golf van criminaliteit door de straten spoelde en waar onder meer vijftien "allochtone minderjarigen" werden opgepakt voor serieuze wandaden, maar bij gebrek aan plaats in gesloten jeugdinstellingen meteen weer mochten beschikken. In deze wijken (enclaves) wordt er al jaren geen "dawa" meer gepleegd, hier heerst immers de sharia... Hier hebben de kuffar (de ongelovigen, zonen van apen en varkens) niets meer te zoeken, de overheid incluis.

«Uiteindelijk komen de islam en het christendom toch op hetzelfde neer», zegt moskee-bezoekster Marie-Louise Bammens uit Eksel. «Alleen is het anders verwoord». Zij omschrijft hiermee de perceptie die beklijft bij die enkele duizenden mensen, nadat ze het afgelopen weekend een moskee bezochten. Waarmee meteen wordt onderstreept dat de "dawa" goed is gelukt. De imams, de multi-culturalisten en de apologisten van de islam kunnen tevreden zijn. Het Vlaams kuffar-volkje is bij de neus genomen en weer in slaap gewiegd. De islamisering/arabisering van het land kan rustig worden verder gezet. De Do Do Do, De Da-Wa-Wa...

«Jammer dat de gebedsdienst niet in het Nederlands is», zegt een bezoeker nog die zich van geen kwaad is bewust. 

Allicht is het maar beter zo mijnheer, want u wil echt niet weten wat er in deze moskeeën op geregelde tijdstippen over die "vuile kuffar" wordt afgeroepen.

3 opmerkingen:

 1. Volgende keer met zwarte pensen en appelmoes...

  Amai,amai waar gaat da naartoe?

  "Cathasaigh de Kelt"

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb je ooit de film sluipend gif gezien? In de koran staat,ga en verover de wereld wel wij helpen hen nog een handje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig! In één woord geweldig. Ik had het stuk zelf kunnen schrijven. Ik ben nu 64, maar wist dit al vanaf dertig jaar geleden. Nee, bijna 45 jaar gelden. Wijlen mijn vader vertelde mij vroeger al dat die Palestijnse kampen kunstmatig in stand werden gehouden. Maar godverdomme, dat weten we toch allemaal nu!

  Volgens mij zijn er op dit moment twee beschavingen met elkaar in conflict. De arabische, een middeleeuws oerprimitief denken vanuit een superieur niets presterend minderwaardigheidscomplex, en het moderne Westen die een beschaving inhoudt van kennis, wetenschap en ontdekkingen waar al die middeleeuwse woestijn domoren vrijelijk van mee profiteren. Geen rijke arabier zonder westerse seks en het gebruik van westerse technologie en vooruitgang waaraan niet één allahtone islamitische moslim ook maar één enkele bijdrage toe heeft geleverd.

  Er dient in deze wereld zo gauw mogelijk een definitieve scheiding te komen tussen het arabisch islamitisch fascisme en het vrije democratische westen.

  Hans van de Mortel

  BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...