dinsdag 27 december 2011

Islam en de Arabische Holocaust

BetogingJDL.jpg

Minstens 850.000 joden zijn tussen 1948 en 1974 uit Arabische landen verdreven. Talloze joden die toen "minder geluk" hadden werden brutaal afgeslacht.

Een onderbelichte en verzwegen etnische zuivering (en massamoord), want de Westerse "mainstream media" willen zoals steeds "de moslimgemeenschap" niet compromitteren.

Bekijk deze video, een eye-opener: Islam en de Holocaust...

Het wordt hoog tijd dat wij de "politieke correctheid" bij het huisvuil zetten en een zwaard een zwaard beginnen noemen.

In de hele islamitische wereld liggen momenteel in toenemende mate christenen en niet-moslims onder vuur, kerken worden in brand gestoken, mensen gemutileerd of gevangen gezet.

Terzelfdertijd eisen moslims speciale rechten op in het Westen.

DIT MOET MAAR EENS GEDAAN ZIJN !!

En voor wie het tegenwoordig - verblind door politiek-correcte propaganda - nog altijd heel hoog op heeft met "zogenaamde Palestijnen", adviseer ik met aandrang het charter van Hamas te lezen. U vindt de integrale versie, heel getrouw vertaald in het Engels (door het respectabele Memri-onderzoeksinstituut), hier: The Covenant of the Islamic Resistance Movement – Hamas. Notabene: Hamas is een offshoot van de Moslim Broederschap. De Broederschap heeft sinds de Arabische lente de touwtjes stevig in handen in zowel Tunesië, Lybië, Egypte, Gaza en straks ook in Syrië.  Zo weet u wat de toekomst brengt.
_

zondag 25 december 2011

Kerstmis in Eurabia...



Prettige eindejaarsdagen gewenst, beste lezers en voorvechters van een vrije maatschappij.

Wij zullen nooit versagen, ons nooit onderwerpen aan die gore barbarij, genaamd islam.

Leve de Westerse beschaving (met judeo-christelijke roots) !!

Kafir Harby

(hier de originele link van Youtube

donderdag 15 december 2011

Jihad op Luikse Kerstmarkt...

NordinAmrani.jpg

"Het was een geïsoleerde daad, de moorddadige raid van een doorgedraaide eenzaat, zonder terroristische kenmerken", meldden de kranten eensgezind.

Is dat zo?

Als we die vele bladzijden doornemen die de kranten momenteel besteden aan de raid op de Luikse Kerstmarkt, vinden we nergens die nochtans cruciale vraag terug: kon dit een geval zijn van "Sudden Jihad Syndrome", de daad van een "lone jihadi"?

Er zijn talloze voorbeelden wereldwijd van moslims die nooit enige aanleiding tot bezorgdheid gaven, die amper enige vorm van fanatisme hebben vertoond, maar plots van de ene dag op de andere veranderden in moordmachines die zich keerden tegen onschuldige omstaanders.

Het antwoord op volgende vragen kan hieromtrent duidelijkheid verschaffen: had Nordine Amrami zich voorbereid om te sterven als shahid (martelaar)? Had hij zijn lichaamshaar geschoren? Droeg hij onder zijn battledress de witte gewaden van een jihadi die op zelfmoordmissie vertrekt?

Politie en justitie zullen deze vragen kunnen beantwoorden, ik neem aan dat er een autopsie is verricht op Nordine Amrami.

Maar of wij die informatie ooit zullen krijgen, in dit klimaat van verstikkende politieke correctheid, is maar zeer de vraag.

NB: de gekende website Faith Freedom is er, net als ik, van overtuigd dat het hier om een geval van SUDDEN JIHAD gaat. Zie hier hun berichtgeving omtrent de raid: Muslim Gunman in Belgium kills 5 and injures 122


UPDATE 23/12/2011
Het aantal mensen dat is omgekomen als gevolg van de jihadi-aanslag in Luik van anderhalve week geleden is nu opgelopen tot zeven (los van meer dan honderd gewonden).

De 20-jarige Lauren Kremer raakte op die dinsdag ernstig gewond aan zijn hoofd en werd sindsdien in het ziekenhuis kunstmatig in coma gehouden. Gisteren begon zijn toestand te verslechteren en vanochtend is hij overleden.

Islam is a religion of peace.

UPDATE 28/12/2011
Intussen is ook bekend geworden - via bloggers - dat de "Santa Killer" in Texas een moslim was die niet kon leven met de gedachte dat zijn dochter een niet-moslim als vriendje had. Hij schoot op kerstavond zijn ex-vrouw en kinderen dood.

Ook deze zaak is onderbelicht gehouden, de mainstream-media maakten geen melding van het feit dat het hier om moslims ging en dat het motief mag worden gekwalificeerd als "islamitische ere-moorden".

UPDATE 28/12/2011
Om te begrijpen waarom moslims zoals Nordine Amrami plots en geheel onverwacht door het lint gaan en met blinde moordzucht onschuldige niet-moslims aanvallen, leest u best volgend verhelderend artikel: Islam Commands Individual Jihad
_

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...