vrijdag 18 maart 2011

JUST DO IT !

IslamicRageBoy_Poster.jpg

Jongens en meisjes, beste lezers van deze blog, de boodschap op bovenstaande poster is vanzelfsprekend gericht tot alle "baardmannen met een bidvlek op hun voorhoofd" en alle wandelende tenten en gesluierende wijven die warempel geloven dat hoofddoeken synoniem zijn van vrijheid voor vrouwmensen.

Niet dat we denken dat het iets in beweging gaat zetten, maar niet geschoten...

De boodschap luidt onverbloemd: "Beste islamieten overal ter wereld, stop per direct met het leggen van de verantwoordelijkheid voor het morele en sociale failliet van de islamitische wereld (Umma) bij... "de Joden en het Westen".

Jullie Mohamedanen zijn, net als andere wereldburgers, zélf verantwoordelijk voor uw woorden en daden, uw nihilisme en falen, voor de lelijke uitwassen van uw problematische cultuur.

Het chronisch speen in jullie aars heet islam. Dat is de erfenis van Mo, de megalomane bedoeïen. Zolang dat kloppend gezwel op die plek floreert, zit het voor jullie niet lekker, zal het leven een martelgang zijn met veel "bloodshit" aan de knikker.

Doe er wat aan, nu we aan de vooravond staan van een mogelijke escalatie van de grote "Clash of Civilizations", oftewel de strijd tussen de enige beschaving die de moeite loont om te koesteren (de Europese) en die middeleeuwse woestijncultuur die zoveel verwerpelijkheden inhoudt (de islam) dat zij de toegang dient ontzegd tot de 21e eeuw.

Jihadi's, smeed jullie Kalashnikovs om tot ploegen, uw kromzwaarden tot schoppen, ga meteen constructief aan de slag en lever een positieve bijdrage aan deze geglobaliseerde wereld. Verwijs de "Verzen van het Zwaard" naar een figuurlijke wereld der fabelen, thuishorend in een wreed ver verleden.

Verklaar Osama bin Laden en zijn trawant Zawahiri tot potsierlijke clowns die van de scène dienen geboehd. Kom uit die luie zetel en van die muffe bidmat en begeef u naar uw lokale rijksdienst voor arbeidsvoorziening en vertel daar enthousiast dat u vol motivatie en werklust aan de slag wenst te gaan. Voor uzelf, voor uw familie, voor uw land, voor een betere wereld.

Neem een voorbeeld aan de bescheiden en ingetogen Japanners, die na hun pyramidale rampspoed gevolgd door diepe rouw nu hun veerkracht hervinden om opnieuw een toekomst op te bouwen, alle mouwen opgestroopt, alle handen aan de ploeg.

Kortom, vergeet de global jihaad, geef ons worsten met pataat (of zoiets).

donderdag 17 maart 2011

Mongolen steken Studenten neer...

Mongolen3.jpg
(archieffoto)
In het Belgische Vilvoorde is de 17-jarige Samy Zaha. uit Welle bij Dendermonde levensgevaarlijk gewond geraakt. De jongeman kreeg een vlindermes in arm, buik en oog.

Een en ander gebeurde aan de schoolpoort van het KTA Horteco in Vilvoorde. De mainstream media vertellen unisono (met gekuiste teksten) dat de aanleiding moet worden gezocht in een ruzie tussen twee jongens over een meisje. Maar volgens insiders kenden daders en slachtoffer mekaar niet eens.

Van motieven mogelijk ingegeven door "omgekeerd racisme" of ingeprente haat voor de kuffaar, de kanker die momenteel het Westen verteert, hebben de dhimmi media nog altijd weet noch besef.

Enkele studenten, omringd door tientallen sympatisanten, werden aan de poort van het KTA geconfronteerd met een groep ruzie zoekende mongolen. Hoewel die altijd in de meerderheid willen zijn, want alleen dan durven ze te steamen, terroriseren of aan te vallen, werden ze voor een zeldzame keer met een forse oppositie gecontronteerd, vijf tegenover een dertigtal studenten...

Tijdens de onvermijdelijke schermutseling die volgde, trok één der mongolen een vlindermes.

Samy Zaha werd drie keer gestoken en met levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd. Bij de steekpartij kreeg ook een tweede student een messteek in het been.

De dader met het vlindermes en een kompaan sprongen dan op een bus van De Lijn die net arriveerde, maar geraakten niet weg want de wakkere buschauffeur sloot de deuren van het voertuig en wachtte tot de politie arriveerde. Die pakte de twee geweldenaars op.

Volgens het parket is het slachtoffer er erg aan toe en als Samy het overleeft is de kans groot dat hij zijn oog zal verliezen.

De twee mongolen, door de media vetjes "minderjarige jongeren" genoemd - dan hoeft men naam of identiteit niet kenbaar te maken - zijn ter beschikking gesteld van de jeugdrechter.

Er wacht hen allicht enkele weken opsluiting in een comfortabele instelling (wij vernemen intussen dat ze "geplaatst" zijn in Everberg), en dan mogen ze weer de straat op. In hun gemeenschap zijn beiden intussen fors in aanzien gestegen, extra gemotiveerd dus voor het volgende delict.

Zou het politieke establishment, dat altijd hoog van de toren blaast als een autochtoon iets mispeutert, nu eindelijk werk maken van een wet die het mogelijk maakt om gewelddadige jongeren vanaf 15 jaar als volwassen daders te berechten?

Of zou nu de vrije verkoop van steekwapens en vlindermessen aan banden gelegd en gerichte fouilleringen (op basis van profiling van dadergroepen) alsook snelrecht voor jeugdigen worden ingesteld?

En zou nu de "politiek van straffeloosheid", die vooral "gediscrimineerde mongolen" ten goede komt worden vervangen door een fors lik-op-stuk-beleid voor veelplegers, gekend bij de moedeloze lokale politie? Want hoeft het gezegd, de vijf mongolen waarvan sprake in dit bericht zijn al langer gekend bij justitie en lokale overheid, maar er wordt hen geen strobreed in de weg gelegd, tot het natuurlijk helemaal uit de hand loopt.

Denk erom, met een rationeel strafbeleid zou Kitty Van Nieuwenhuysen vandaag nog in leven zijn. Want haar moordenaars - die momenteel terechtstaan - waren op vrije voeten ondanks het feit dat ze alle drie een rijkelijk gevuld strafblad hadden met tal van geweldsdelicten...

Verandering? Ach, droomt u rustig verder.

Politieke correctheid en islamofilie, ontspruitend aan die links-liberale utopie van een harmonieuze, multi-culturele, islam-gedomineerde wereldgemeenschap, staat een normaal veiligheidsbeleid ter bescherming van de gewone burger in de weg.

De "blanke man" is tegenwoordig wereldwijd een bedreigde diersoort.

P.S. Met "mongolen" refereren we absoluut niet naar mensen met het syndroom van Down. Deze mensen zijn immers, hoewel anders begaafd, een verrijking voor de maatschappij.

P.S.2 Dit is een verhaal gebaseerd op ware gebeurtenissen. Namen / identiteit van de protagonisten zijn (wat de daders betreft) deels geblurd of verhuld (PC Rules).

P.S.3 Ik heb dit bericht enkele dagen van de blog gehaald omdat er teveel tegenstrijdige details bleven cirkuleren. Dat heb je als de politiek correcte media over mekaar heen tuimelen in hun ijver het incident te verbloemen en onder de mat te vegen. En de protagonisten kennelijk is opgedragen er verder het stilzwijgen over te bewaren.


zondag 13 maart 2011

Weg met die Arabische Olie !

ArabOil.jpg

Het kruim van de sores die de wereld vandaag kwellen kunnen we onder twee noemers plaatsen, te weten OVERBEVOLKING (de PC-kerk noemt dit versuikerend en misleidend "global warming") en tweedens... OLIE uit het Midden-Oosten.

Het eerste probleem (overbevolking) is stof voor een ander artikel. Met betrekking hiertoe refereer ik intussen naar het boek "De Ogen van de Panda" van Etienne Vermeersch. Deze minzame Vlaamse filosoof, ethicus, scepticus, opiniemaker en emeritus-hoogleraar aan de Gentse Universiteit stelt in dit bewust boek onverbloemd dat de bevolkingsaangroei in de wereld naar een apocalyps leidt. Een aanrader dus.

Het tweede probleem is zoals gezegd de "Olie uit het Midden-Oosten" die de aandrijving vormt van de global jihad, de oorlog die de islam heeft verklaard aan het Westen.

Neem de inkomsten uit Arabische olie weg, en de motor van global jihad sputtert en valt spoedig stil.

Een utopie? Neen, integendeel.

Sinds 2007 onderzoekt de Engelse firma CELLA ENERGY een soort "superbrandstof" die weinig koolwaterstoffen uitstoot, vrij milieuvriendelijk kan worden geproduceerd en zich laat tanken in conventionele verbrandingsmotoren zonder al te veel aanpassingen.

Na drie jaar onderzoek is de firma klaar met de brandstof. Het is waterstof maar in een andere vorm. Zoals u allicht weet kan waterstof alleen worden opgeslagen en getankt onder hoge druk en onder extreme koeling. Cella Energy heeft dat probleem opgelost, zodat deze nieuwe brandstof nu gewoon gelijk benzine kan worden getankt en opgeslagen.

En hier is het goede nieuws: de kostprijs aan de pomp zou tussen 0.25 en 0.30 euro per liter bedragen. Die goedkope prijs in combinatie met de te verwaarlozen uitstoot is eigenlijk te mooi om waar te zijn maar hoe dan ook reeds bevestigd met een patentname door de firma CELLA.

Wel waar wachten we nog op, hoor ik u denken? Welnu, de grote oliemaatschappijen en de "elites van het grootkapitaal" voelen de bui hangen en werken Cella met alle middelen tegen om de brandstof via hun distributienetwerken aan te bieden aan de consument en het bedrijfsleven.

Het loont de moeite om hier ruchtbaarheid aan te geven en alzo de wereld kond te maken dat deze brandstof bestaat. Een beetje druk op het politieke establishment en de opinievormers in het hele Westen kan hieromtrent wonderen doen.

Meer info over deze brandstof vindt u bij CELLA ENERGY via deze link: cellaenergy.com

Mail ook meteen de link van dit artikel door naar al uw relaties en vrienden, de boodschap moet snel en op grote schaal worden verspreid.

Beeld u even in wat er op het spel staat. Met deze brandstof wordt niet alleen het huidige en toekomstige energietekort ongedaan gemaakt, het milieu vaart er wel bij en wij nemen in één adem de islamisten de wind uit de zeilen.

zondag 6 maart 2011

Hoofden vol Helium

Gaga.jpg

See here for English translation

Dat Lady Gaga een showbiz-concept is dat uit meer dan één persoon bestaat, is kennelijk nog altijd niet tot deze wereld doorgedrongen.

Read my lips: "Read her hips!"

Ja, een vrouw laat zich lezen naar haar schoentjes en ... haar heupen.

Vergelijk die hips in haar clips en het wordt u duidelijk dat Stefani Joanne Angelina Germanotta regelmatig een stand-in gebruikt, vooral bij live-gigs. Het "Lassie-principe". Ook in dat gelijknamige feuilleton figureerde er méér dan één collie in de rol van Lassie.

In het geval Lady Gaga wordt die truc vergemakkelijkt met maskerende, boerkaëske costumeringen. But what you see is NOT what you get.

Waarom ik u dat vertel? Welnu, omdat de Links-Liberale Kerk wereldwijd een gelijkaardige "Lady Gaga-formule" over de wereld spreidt.

Verhulling, window-dressing, rookgordijnen, misleiding, leugens en halve waarheden, woorden die precies het tegenovergestelde betekenen et cetera. Altijd en overal de "moral highground" claimend. En uiteraard altijd en overal de wijsheid in pacht willen hebben.

En zoals Lady Gaga slaagt ook de Linkse Kerk erin met haar utopia-show werelwijd de kluit te bezeiken.

Ik illustreer dit met een bloemlezing uit klassieke linkse mantra's, ze klinken u allicht bekend in de oren.

"Islam is a religion of peace" - "Joden bezetten het land van Palestina" - "De blanke man is een kolonisator" - "Kritiek op de islam heet islamofobie" - "Islamofobie is racisme" - "Alle culturen zijn gelijkwaardig" - "Het hoofddoekje bevordert de emancipatie" - "Massa-migratie is goed voor het Westen"...

Sinds enkele weken proclameert de Links-Liberale Kerk enkele nieuwe credo's.

Ik citeer: "In het Midden-Oosten ontluiken democratieën"... En deze varianten: "Moslims streven naar democratie" en "Democratie en islam zijn compatibel". Of nog: "De Moslimbroederschap is nu gematigd"...

Als we hierop de kierewiet-test toepassen (kijk naar de tegenovergestelde betekenis, ook wel Chinese wijsheid genoemd) leren we dat overal in het Midden-Oosten het monster genaamd "islam" uit zijn gedwongen hibernatie ontwaakt, en dat het Midden-Oosten straks als een rijpe vrucht in de schoot gaat vallen van de Muslim Brotherhood, bij gebrek aan vooruitziendheid in het Westen en het uitblijven van een gepaste politiek sinds het uitbreken van de revoltes, natuurlijk te wijten aan het utopisch wereldbeeld in al die linkse hoofden vol helium.

Nog een voorbeeld van een nieuw links credo: "Turkije is een rolmodel voor nieuwe "islamitische democratieën" in het Midden-Oosten"... Anders gezegd, laat ons de Moslimbroederschap alsjeblieft niet uitsluiten, beter zelfs, laat ons die gezellige broederschap omarmen en salonfähig maken. Er wacht het Midden-Oosten alzo een zonnige toekomst.

Dat het verloren land van Atatürk fataal is geïnfecteerd door "creeping sharia" sinds sultan Erdogan en zijn AKP aan de macht zijn, blijkt helemaal niet door te dringen tot de politiek correcte, multi-cultifiele elites en dat eindigt ooit in een delirium tremens.

Vorige week nog heeft in het populaire vakantieoord Antalya het strenge optreden van de politie voor opschudding en ongerustheid gezorgd. Twee Belgen, die rustig een biertje aan het drinken waren in een amfitheater, moesten een alcoholtest ondergaan. Ondanks het geringe gehalte alcohol in hun bloed en het feit dat ze zich niet met een wagen in het verkeer begaven, moesten beide mannen een boete betalen.

De politiechef van Antalya verdedigt het optreden van zijn agenten met een argument dat walmt van hypocrisie en sharia-plichtigheid: “Zowel vrouwen als meisjes en toeristen passeren langs deze historische sites. We willen voorkomen dat iemand zich zou storen aan het gedrag van iemand anders,” verklaarde hij doodleuk.

De voornaamste Turkse kranten Hürriyet en Milliyet, die absoluut geen vertrouwen hebben in de islamistische AKP, wijzen erop dat het strenge optreden van de politie een zoveelste uiting is van de oprukkende islamisering in Turkije onder Erdogan.

Of wij het recht hebben ons te bemoeien en kritische vragen te stellen bij de ontwikkelingen in het Midden-Oosten en Turkije? Om te waarschuwen voor de oprukkende islamisering en de duivelse Moslimbroederschap?

Jazeker, de pyramides van Egypte bijvoorbeeld behoren niet exclusief de Arabieren toe die zich Egyptenaren noemen, maar zijn het erfgoed van de hele wereld. Met de Al-Ikhwān (Muslim Brotherhood) aan de macht zal zich straks in Egypte geen Westerling meer veilig voelen zonder een gewapende escorte.

Wie dus de pyramides nog eens met eigen ogen wil aanschouwen moet zich reppen, want zoals de zaken er nu voorstaan...

Maar véél belangrijker dan het toerisme is de impact op de politieke, economische en ethnische verhoudingen in de wereld. Met een Midden-Oosten in de greep van de Moslimbroederschap, komt de "clash der beschavingen" oftewel de oorlog tussen het Westen en de Islam in een catastrofale stroomversnelling.

Wij bevelen de "Links-liberale Hoofden vol Helium" aan langzaam neer te dalen uit hun utopische wereld en de feiten hier op aarde onder ogen te zien. Om de global village te behoeden voor een nakende apocalyps is het nog net niet te laat.

Maar dan moet de Lady Gaga-formule per direct worden vervangen door realpolitiek met dito politici, liefst uit het hele seculiere spectrum.

De wereld heeft NU nood aan leiders van het kaliber Winston & Wilders.


Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...