dinsdag 9 maart 2010

Marokkaan minimaliseert moord op moeder van drie...

Soldierofislam.jpg

(Archieffoto)

Hoe voorspelbaar zeg. De crapuleuze crimineel die afgelopen donderdag Frédérique Lévêque, moeder van drie, vermoordde omdat ze niet meteen haar auto overdroeg, minimaliseert nu zijn daden.

Hoe voorspelbaar, hoe... ronduit typisch voor islamieten.

"Het schot is vanzelf afgegaan", laat Hicham via zijn vader weten.

Vanzelf afgegaan? En het tweede schot ook zeker?

"Ik was bang", liegt de huichelaar, "ik wou zo snel mogelijk uit de winkel weg, ik was in paniek, stond te beven als een riet".

Wablief? Ik heb nooit geweten dat "bevend riet" een juwelier zo kan toetakelen dat hij medische zorgen nodig heeft (juwelier Léon-Philip Rubin lag gisteravond nog altijd op de dienst spoedgevallen van het Sint-Elizabethziekenhuis met een zware hoofdwonde) om vervolgens een carjacking te plegen en tenslotte koelbloedig een onschuldige vrouw dood te schieten. Bevend riet, my ass.

Als we nog enkele dagen wachten, zal blijken dat mevrouw Lévêque het allemaal zelf heeft gezocht. Allicht zal de advokaat van dit crapuul claimen dat hij heeft gehandeld uit zelfverdediging. Dat hij zich bedreigd voelde omdat ze niet snel genoeg reageerde. Hoe dikwijls hebben we ze al moeten aanhoren, dit soort vergoelijkende verhalen en leugens uit de mond van criminele islamieten? Een mens wordt er niet goed van.

"Hicham is een bovenste beste jongen", zegt vader Achmed. "Iedereen in dit gebouw kan u dat bevestigen. Na zijn humaniora heeft hij twee jaar aan de universiteit les gevolgd in economische wetenschappen. Daarna heeft hij een opleiding tot vastgoedmakelaar gevolgd, en toen kon hij aan de slag bij de MIVB (de Brusselse vervoersmaatschappij). Nooit een probleem, nooit gerookt, nooit alcohol gedronken, nooit van drugs geproefd. Wat kan er in zijn hoofd gespeeld hebben? Geld had hij niet nodig, want hij had een job. Ik ben zeker dat Hicham nooit iemand heeft willen doodschieten", aldus nog zijn vader Achmed.

Als hij niets te kort kwam, een goede opleiding heeft genoten, een job had etcetera, gaat de voorgekauwde argumentatie van de Linkse Kerk, de appeasers van het islamitisch racaille, niet op. Als het geen frustratie was bij gebrek aan kansen en continue discriminatie, als niet armoede aan de basis ligt, wat kan dan de aanleiding zijn van deze laffe, criminele daden?

De aanwijzingen liggen op straat: "Ze gedroegen zich als koningen", vertellen omstaanders die getuige waren van de aanhouding van de twee Marokkanen, kort na de overval en de moord op de Brusselse kinesiste.

Als koningen? Tijdens hun arrestatie? Arrogant machogedrag? Of?

Hetgeen de getuigen hebben waargenomen is met grote waarschijnlijkheid die al meermaals gespotte attitude die mohamedanen aannemen als ze net een "sudden jihad" hebben gepleegd. Hassan en Hicham, soldaten van Mohamed die ten behoeve van Allah "een vuile jood" hebben beroofd en onderweg een kuffaar (ongelovige hond) hebben afgemaakt omdat die niet snel genoeg in het stof kroop voor hen (koran 9:5 - 9:29 - 9: 123 etc.).

Hassan en Hicham gedroegen zich inderdaad als koningen, want hun moorddadige raid gaf hen enkele ogenblikken lang het gevoel dat ze strijders van god waren, helden op een heilige missie.

Hun volgende missie? Alle schuld minimaliseren, de verantwoordelijkheid doorschuiven naar die racistische, islamofobe maatschappij, zich voordoen als lammetjes en zo spoedig mogelijk vrijkomen "onder voorwaarden", eventueel met een enkelbandje.

Dus voluit rekenen op straffeloosheid, voortspruitend aan de naïviteit en chronische dhimmitude van de kuffaar.

Veel kans dat ze ook deze tweede (schijn)heilige missie tot een goed einde zullen brengen, inch allah.

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...