maandag 21 september 2009

zaterdag 19 september 2009

Jihad in Molenbeek!

Racaille.jpg

We schreven het in deze blog al meermaals: er zijn in dit land - zoals in alle steden van West-Europa - islamitische enclaves ontstaan waarover politie, overheid en justitie hun controle en autoriteit compleet kwijt zijn.

De rellen afgelopen donderdavond in Molenbeek bewijzen dat eens te meer. Niet alleen in Molenbeek is de overheid de strijd verloren met het islamisme, ook de Anderlechtse wijk Kuregem behoort al enige tijd defintief "Dar ul-Islam" toe. Andere enclaves in het hele land zijn progressief in wording, zelfs in landelijke gemeenten stapelen de samenlevingsproblemen zich op. En dan maar straal negeren en ontkennen dat het land tegen ijltempo aan het islamiseren is.

Even resumeren: zo'n vijftig tot honderd Marokkaanse jongeren vielen rond acht uur het politiecommissariaat aan in de Graaf van Vlaanderenstraat in Molenbeek. Eerder op de avond was, tijdens een controle in de Maritiemwijk, een jonge Marokkaan opgepakt. De kerel in kwestie maakte onnoemlijk veel misbaar toen hij werd meegenomen, en dat was genoeg om de gemoederen in de wijk meteen op te hitsen. Een gekend en beproefd scenario.

De relschoppers sloegen ruiten aan diggelen en beschadigden verschillende politiewagens. Twee agenten raakten lichtgewond door rondvliegend glas. De agenten in het commissariaat zagen meteen in dat ze de situatie niet onder controle konden krijgen en vroegen versterking van andere Brusselse korpsen. Alles samen kwamen er zo'n honderd agenten, een waterkanon en politiehelikopter aanrukken.

Tussen vrijdag 17 uur en zaterdagnacht heeft de politie in Sint-Jans-Molenbeek 43 personen opgepakt. Veertig personen werden administratief aangehouden voor ordeverstoring. Drie personen worden gerechtelijk aangehouden. Zij maakten zich schuldig aan weerspannigheid en slagen aan agenten, het gooien van stenen naar een politievoertuig en verboden wapendracht. Eén persoon had een mes op zak. Naast de aanhoudingen werden vijf molotov-cocktails gevonden onder een geparkeerde vrachtwagen. Een ruit van een politievoertuig werd verbrijzeld. Als bij wonder raakte geen enkele politieman gewond.

Jaja, onze hoofdstad lijkt steeds meer op een Palestijnse wijk in Gaza of de Westbank, waarbij jonge allochtonen (in hoofdzaak Marokkanen) zich doelbewust tegen de ordediensten keren en systematisch de openbare orde ondermijnen. Dat politie, brandweer en zelfs ambulances daarbij zelf het doelwit van gewelddaden zijn geworden, maakt deel uit van de jihadistische strategie. De wijken waarvan sprake horen de islam toe, en alles wat de kufar-overheid vertegenwoordigt moet het ontgelden. In dit concept van chaos en geweld vinden de islamisten en criminelen mekaar, want ze streven hetzelfde doel na: de wijken bestendigen als no go-areas.

'We kunnen niet toelaten dat "jeugdbendes" de straat overnemen' zei minister van binnenlandse zaken Turtelboom vrijdagavond in Terzake. Jeugdbendes mevrouw? Jongeren? Jeugdigen? Men weigert nog altijd te benoemen waar het echt over gaat! Wat in Molenbeek gebeurt heeft niets te maken met jongerenbendes, maar alles met de islamisering van het Westen, de eeuwigdurende jihad jegens de kuffar, tot de hele wereld Allah toebehoort. Deze jonge relschoppende Marokkanen zijn het "kanonenfleisch" dat wordt uitgestuurd om chaos te creëren, de opdrachtgevers zitten hoog en droog in hun moskee.

Molenbeek is de facto een "no go zone". Als we niet per direct ingrijpen zet de agitatie zich verder, neemt de shariaficatie uitbreiding met alle gevolgen vandien. Beste Belgische politici, laat per direct het politiek correcte discours voor wat het is, ga voor een beleid van de ijzeren vuist, ongeacht wat alle links-liberale struisvogels te lande uitkramen.

Geert Lambert (SLP) bijvoorbeeld, die in Terzake stelt nog steeds te streven naar een interculturele maatschappij, terwijl Molenbeek in brand staat. Intercultureel? U bedoelt mono-cultureel islamitisch, Lambert? Of Mieke Vogels (Groen!) die in De Zevende Dag glunderend pleit voor een opheffing van het verbod op hoofddoeken in de Antwerpse scholen. Zij hebben het kennelijk nog altijd niet begrepen.

Tijd voor de bouw van werkkampen (heropvoeding en beroepsvorming), tijd voor De Grote Terugkeer naar de Landen van Herkomst, tijd om te tonen dat we onze vrije wereld totterdood zullen verdedigen tegen die verderfelijke en gewelddadige doctrine, verpakt als een pseudo-religie en uitgedragen door useless eaters.

VERVOLG: MINISTER WIL SNELRECHT INVOEREN
Wat in feite al lang in voege had moeten zijn, gaat er nu misschien komen. Misschien.

Minister van Justitie Stefaan De Clerck (CD&V) wil het snelrecht nieuw leven inblazen, schrijven Het Nieuwsblad en De Standaard maandag. Hij wil "zo snel mogelijk" overleggen met de Brusselse procureur des Konings Bruno Bulthé.

De Clerck voelde de druk toenemen nadat de sp.a had laten verstaan dat de minister Bulthé een signaal moest geven als de procureur van Brussel niets onderneemt om de relschoppers in Sint-Jans-Molenbeek sneller te bestraffen. Korpschef Johan De Becker van de politie van Molenbeek had eerder gezegd dat het gerecht jonge relschoppers in zijn gemeente veel sneller zou moeten straffen.

"Er wordt nogal vlug geroepen om snelrecht, en ik zeg er in principe ook niet nee tegen", reageert De Clerck. "We moeten alleen oppassen dat we niet te snel willen zijn. Alles moet ook nog correct kunnen verlopen. Er mogen zeker geen procedurefouten binnensluipen."

Vooraleer hij effectief stappen onderneemt, wil De Clerck de ervaringen uit het verleden toetsen. "Wat dat snelrecht betreft, zijn er nog pogingen ondernomen, maar die waren niet altijd even succesvol." (Belga)

Kopvoddentaks schokt vrind en vijand...

wildersmoetdood.jpg

Afgelopen week hield Geert Wilders (voorman van de PVV) opnieuw een fel gecontesteerde speech in het Nederlands parlement. Wilders weet de media te bespelen, slaagt er keer op keer in zijn collega-politici in de gordijnen te jagen en tot in Amerika toe de aandacht te trekken voor zijn stokpaardje "de islamisering van het Westen".

Hoewel hij geen groot spreker of debater is, doet hij zijn ding doorgaans met verve. Hoewel nu en dan ook een uitschuiver of een valse noot het discours binnendringt. Een voorbeeld was zijn voorstel om de koran te verbieden. Hoewel wij op deze blog de islam met riek en vork te lijf gaan, vonden zelfs wij deze suggestie te gek voor woorden.

In deze recente speech stelt Wilders voor de "vestimentaire vervuiling van kopvodden" tegen te gaan door een taks te heffen op hoofddoeken. Indien als grapje bedoeld had het een bot signaal kunnen zijn dat niet iedereen gediend is met feit dat hoofddoeken het straatbeeld aan het domineren zijn in tal van wijken in de Westerse landen. Maar Wilders deed het kennelijk als doodserieus af, en reikte zo aan zijn tegenstanders de munitie aan waarmee ze hem meedogenloos afknalden.

Ik heb meteen na de speech een mailtje gestuurd naar Geert om hem mijn ontgoocheling te ventileren en de bekwaamheid van zijn adviseurs in vraag te stellen die dit onzinnig wetsvoorstel niet op de schrijftafel hebben gepareerd. Afin, het euvel is geschied. De Linkse Kerk heeft zijn kans uiteraard niet laten liggen om de enige politicus die openlijk de islamisering durft te bestrijden weg te zetten als een zwakzinnige idioot. Het zal maanden duren om de geleden schade weer ongedaan te maken.

Voor wie de speech, die overigens voor de rest best okay is, niet heeft gehoord of gelezen, drukken we hem hieronder integraal af.

DE "KOPVODDEN-SPEECH VAN GEERT WILDERS (SEP 2009)
Het is over. Dit kabinet is vastgelopen, als een oude auto die vastzit in het mulle zand. Het piept nog een beetje, het kraakt. Iedereen kan zien dat het beestje nooit meer een meter zal rijden. De accu is leeg. Het is voorbij. Voorzitter, het zou om te lachen zijn als het niet ging om de toekomst van Nederland. Dan kon je pret hebben om dat clubje hulpelozen dat angstig door de beslagen ruit naar buiten kijkt, hopend dat iemand ze kan vertellen welke kant ze opmoeten. Ze weten zelf, als je goed kijkt, dat er geen redden meer aan is. Dat ze alle verkeerde beslissingen hebben genomen en dat ze geen acht hebben geslagen op het bordje ‘moeras linksaf’. Maar ze gingen toch linksaf. Omdat hun ideologische TomTommetje al sinds de sixties staat afgesteld op ‘linksaf’. Ze kunnen niet anders. Wouter achter het stuur, André in het babyzitje en Jan Peter die alles best vindt zolang zijn partij maar voorin mag zitten.

Ze hebben nog geprobeerd wat ballast overboord te zetten. Mevrouw Vogelaar werd aan een boom gebonden, Aboutaleb stapte met al zijn paspoorten al uit in Rotterdam, Van Geel had het liefst de afslag Brabant gepakt om Commissaris van de Koningin te worden, Jan Peter roept steeds: “Ik wil naar Brussel” en Al Gore-papegaai mevrouw Cramer tettert vanaf de achterbank: “Niet zo hard rijden, dat is slecht voor de ijsberen!” De enige route die de PvdA voorstelt is om een paar extra rondjes te rijden op de grachtengordel.
Minister-president, stop er toch mee. Stuur die roestbak nou naar de sloperij. Incasseer die slooppremie. Het heeft geen zin meer. Er is maar één reden waarom het kabinet doorstrompelt. Dat is de angst voor verkiezingen.

Ik begrijp dat wel. Ik snap het. Als Nederland namelijk mag stemmen, dan zal het laten zien dat het vooral op 1 plek crisis is… en dat is in het kabinet. Dat de mensen van Balkenende/Bos vooral goed waren in het gooien van miljarden richting de krijtstrepen, naar de grote banken. Als Nederland mag kiezen, dan kiest het tegen de graaicultuur, de dikke vette bonussen en de bijbanenbeunhazerij. Hoe durft het kabinet de gewone burger te pakken terwijl ze tegelijkertijd miljarden uitgeeft aan banken en linkse hobby’s, en honderden miljoenen voor de 19.000 asielzoekers die ons volgend jaar te wachten staan, ongeveer een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar.

Als Nederlanders mogen zeggen hoe ze denken over bezuinigingen, nou dan kan ik u nu wel voorspellen: dan worden de zorg, de politie en het onderwijs ontzien. Daar mag volgens Nederland niet op worden beknibbeld. Wel gaan de grenzen acuut dicht voor nog meer gelukszoekers. Dan gaat de kraan voor ontwikkelingshulp dicht en gaan er miljarden minder naar die bureaucratische moloch, de Europese Unie. Dan zal de linkse publieke omroep het met veel minder geld moeten doen en komt er geen dure JSF.

Als de kiezer het voor het zeggen krijgt, dan past de fractie van de Partij van de Arbeid in een Mini Cooper. Wegkijken heeft geen zin meer. De vastgelopen coalitie kan zijn hoofd diep onder het dashboard steken, de kiezer staat te springen, die telt de dagen tot de verkiezingen, uiterlijk op 11 mei 2011. De kiezer wil een nieuwe Kamer en een nieuw kabinet in plaats van dit stelletje hulpelozen in dat vastgelopen autootje.

Maar, eerlijk is eerlijk, er wordt door dit kabinet ook veel bereikt. Zo gaat het goed met de integratie… Althans, met de integratie van Nederland in de dar-al-islam, de islamitische wereld. Enthousiast werkt dit kabinet mee aan de islamisering van Nederland. In heel Europa zet de elite de sluizen open. Nog even en dan is één op de vijf mensen in de Europese Unie moslim. Goed nieuws voor dit multicul-kabinet dat buigen voor de verschrikkingen van Allah als haar belangrijkste taak ziet. Goed nieuws voor het CDA. C-D-A, dat inmiddels staat voor Christenen Dienen Allah.

Voorzitter, dit kabinet, deze elite heeft niet de geringste wil zich te verzetten tegen de islamisering. Nee, die ziet het als een prachtige verrijking voor het Nederlandse landschap. Al die knusse moskeeën, die leuke hoofddoekjes, die gezellige boerka’s. Ja, Nederland wordt daar echt een stuk mooier van. Hier en daar valt eens een dooie, wordt eens iemand verkracht en gaat ons land op termijn failliet. Maar dat mag de pret niet drukken. Een kniesoor die daar op let. Even geduld nog, ons wacht de islamitische heilstaat.

Voorzitter, een beter milieu begint bij jezelf. Heel veel Nederlanders ergeren zich aan de vervuiling van de publieke ruimte door de islam. Oftewel, ons straatbeeld gaat op sommige plekken steeds meer lijken op Mekka en Teheran. Hoofddoekjes, haatbaarden, boerka’s, mannen in rare lange witte jurken. Laten we daar eens wat aan doen. Laten we onze straten gaan terugveroveren, en zorgen dat Nederland er weer gaat uitzien als Nederland. Die hoofddoekjes zijn echt een teken van onderdrukking van de vrouw, van onderwerping, van verovering. Het is een symbool van een ideologie die er op uit is om ons te koloniseren. Daarom: tijd voor de grote schoonmaak van onze straten. Als onze nieuwe Nederlanders zo graag hun liefde voor die zevende-eeuwse woestijnideologie willen tonen, doe het maar lekker in een islamitische land, maar niet hier, niet in ons land.

Voorzitter, dit land kent accijnzen op benzine en diesel, parkeervergunningen en een hondenbelasting, had een vliegtax en heeft een verpakkingstax, waarom dan niet een hoofddoekjesbelasting? Een kopvodden-tax. Gewoon één keer per jaar een vergunning halen en dan meteen even aftikken. Duizend euro per jaar lijkt me een mooi bedrag. Zo gaan we eindelijk eens iets terugverdienen aan wat ons al zoveel heeft gekost. Ik zou zeggen: de vervuiler betaalt. Mijn vraag: is het kabinet bereid een hoofddoekjesbelasting in te voeren?

Voorzitter, het kabinet wil de burger niet vertellen wat de massa-immigratie en de aanwezigheid van niet-westerse allochtonen ons kost. Het kabinet weigerde onze vragen te beantwoorden. Gelukkig weten we wel wat die grap bij benadering kost. Het weekblad Elsevier sloeg aan het rekenen en kwam uit op meer dan tweehonderdmiljard euro. Om precies te zijn: 216 miljard euro. Voor dit jaar alleen betekent dat bijna 13 miljard.

Maar, Voorzitter, dit kabinet wil het dus niet weten. “We gaan toch ook niet uitrekenen hoeveel bejaarden kosten”, zegt het kabinet. Hoezo weten we niet wat een bejaarde kost? Iemand in een verpleeghuis kost 165 euro per dag, een gevangene 192 euro en een TBS-er 476 euro. Maar als het gaat om het stemvee van de PvdA dan is het ineens: oogjes dicht en snaveltjes toe. Dan is de waarheid onder de pet blijven. Als het gaat om immigratie, dan lijkt de informatie ineens zo ongeveer een staatsgeheim. En dat terwijl immigratie het resultaat is van regeringsbeleid; het gevolg van de beslissing om de sluizen wagenwijd open te zetten.

Voorzitter, Nederland kent ongeveer één miljoen moslims. Veel van hen zijn immigranten. En die zijn echt niet allemaal uit liefde naar Nederland gekomen. Ze komen heus niet massaal hierheen omdat ze dit zo’n geweldig land vinden met al die ongelovigen, al die kaffirs. Waar ze wel voor komen? Nou, voor de uitkeringen bijvoorbeeld. En voordat u mij daar op aanvalt. Dat zeg ik niet alleen. GroenLinks-Kamerlid Tofik Dibi zei onlangs dat jongeren in Marokko Nederland zien als een Utopia waar je uitkeringen kan krijgen. Een afhaalbalie voor gratis geld, maak ik ervan. Kortom, Voorzitter, het is een economische calculatie om hier te komen. Daar geen cent te makken, hier een vette uitkering.

Voorzitter, is het dan zo gek dat wij ons eens afvragen hoeveel die linkse hobby ons kost? Dat wij eens een economische calculatie uitvoeren? Als zij het doen, waarom wij dan niet? De boodschap van het kabinet is: betalen en je kop houden, en, weet je wat, het immigratiefeest moet doorgaan, blijft u maar lekker twee jaar langer doorwerken. Twee jaar zwoegen en zweten, om de islamisering te financieren. Wat een visie!

Het kabinet zwijgt over die kosten en zet de Grondwet daarbij opzij. De PVV zal dat morgen belonen met een motie van wantrouwen. Ook starten we zelf een onderzoek. Heel Nederland is welkom om mee te denken. Wat moeten we allemaal meetellen? Welke posten zijn we vergeten? Hoeveel kost de massa-immigratie ons? Iedereen kan binnenkort terecht op de nieuwe website www.watkostdemassaimmigratie.nl. Binnenkort online. We gaan zelf onderzoek doen of we besteden het uit.

Voorzitter, al dat geld dat de massa-immigratie ons kost kunnen we veel beter gebruiken. Bijvoorbeeld voor onze eigen ouderen. Handen af van de AOW. Wij accepteren niet dat er op de AOW wordt gekort. Wat een asociale voorstellen! Wat een onzin ook, van de 63- en 64-jarigen werkt nu minder dan 15%. Van ons hoeven mensen straks niet twee jaar langer door te ploeteren. De mensen op straat weten wel wat het probleem is. Zij kunnen het u precies vertellen. Zij weten dat de massa-immigratie het probleem is. Dat heeft ons minimaal 216 miljard in veertig jaar gekost. Kabinet, haal het nu niet in uw hoofd om 4 miljard te korten op de AOW.

Haal het dus niet in uw hoofd de rekening bij de gewone man neer te leggen. Iedereen moet gewoon met 65 met pensioen kunnen. Ons voorstel is: sluit de grenzen voor de gelukszoekers uit moslimlanden. Dat levert miljarden op die we goed kunnen gebruiken voor de verdediging van de AOW.

We staan op een kruising: kiezen we voor nog meer massa-immigratie of kiezen we voor onze ouderen? De Partij voor de Vrijheid kiest voor onze ouderen.

Voorzitter, solide economisch beleid begint met lagere belastingen. Die zijn nodig om de eerste stapjes op weg naar een beter Nederland te zetten en dat kan volgend jaar al. Daarvoor hebben wij een Tegenbegroting gemaakt. In 2010 buigen we voor ruim 7 miljard aan linkse hobby’s en subsidies om. Daarmee verlagen we de inkomstenbelasting in de tweede schijf met 3%. Niet een paar 100 euro minder, maar een paar 100 euro meer voor een modaal gezin. Heel veel mensen krijgen daardoor meer geld in hun portemonnee. Ook dringen we het tekort met ruim 1 miljard euro extra terug, geven we 1 miljard extra aan de zorg en geven we het gestolen Kwartje van Kok eindelijk terug aan de pomp. En voor de PVV ook geen bezuinigingen op de politie. Geen cent. Wij maken de onverantwoorde bezuinigingen van dit kabinet op de politie helemaal ongedaan.

En, behalve belastingverlaging hebben we nog twee plannen om de economische crisis, waar het kan, iets te verzachten. Twee plannen om de economie een flinke oppepper te geven. In de eerste plaats halveren we de overdrachtsbelasting. De woningmarkt zal weer op gang komen, want het kopen van een huis wordt goedkoper. Ten tweede jagen we direct de werkgelegenheid aan door arbeid tijdelijk goedkoper te maken. De PVV trekt 320 miljoen euro uit om mensen die werkloos zijn geworden sneller aan een baan te helpen in de marktsector. We schrappen voor een jaar de sociale lasten voor werkgevers die mensen vanuit de werkloosheid aannemen. Daardoor kunnen 100.000 mensen die geen baan meer hebben ten gevolge van de crisis sneller aan de slag! 100.000 mensen! Voorzitter, dit lijkt me – bij het grootste banenverlies sinds de Tweede Wereldoorlog – vele malen effectiever dan het blijven toelaten van hordes Poolse arbeidsmigranten, zoals het kabinet dat doet.

Het kabinet maakt zich op voor de grootste bezuinigingoperatie ooit. “Alle politieke taboes zijn bespreekbaar”, zei Wouter Bos, de man die de bankiers met miljarden heeft gespekt en nu de gewone man de prijs wil laten betalen. Voorzitter, het financieel beleid van dit kabinet is niet te verdedigen, ik begrijp dat de financieel woordvoerder van de PvdA, de heer Tang, alles heeft gedaan om het debat daarover maar niet te hoeven voeren.

Voorzitter, de heer Bos moet maar eens beginnen bij het eigen linkse, taaie vlees. En blijf af van de zorg, de politie en het onderwijs. Het zal niet gemakkelijk zijn om de eigen achterban aan te pakken, maar het kan wel. Voorzitter, snij in die linkse publieke omroep, minimaliseer de contributie aan de Europese Unie, stop met de kunstsubsidies, hou, behalve noodhulp, op met die waanzinnige ontwikkelingshulp, geen dure JSF-toestellen.

Voorzitter, de misdaad moet veel harder worden aangepakt. Nederland moet worden terugveroverd, straat voor straat, wijk voor wijk, strandfeest voor strandfeest. Met agenten die keihard optreden tegen criminelen in plaats van snelheidsboetes uitschrijven als je een paar kilometer te hard rijdt, zoals ze nu moeten van de mensen van bovenaf. En als het tuig bij de kladden wordt gegrepen dan zijn er ook echte straffen. Dus langer achter de tralies. Nooit meer een taakstraf of een lage gevangenisstraf voor verkrachting. Marokkaanse straatterroristen pakken we op. We pakken ze keihard aan.

Voorzitter, in ons nieuwe Nederland is opsluiting in de gevangenis de zwaarste straf, en dus niet in het verpleeghuis. De verpleegsters zijn er heel vriendelijk, maar het zijn er veel te weinig, daarom ondermeer willen wij 1 miljard extra voor de zorg. Een 24-uursluier vervangt het toilet. Elke dag douchen, daar is geen tijd voor. Voor een sigaretje moeten bejaarden – vaak met rolstoel en al – naar buiten. Maar buiten, daar zijn ze vaak al dagen, weken niet geweest. zelfs voor het wassen van kleding moet extra worden betaald en een koekje bij de koffie? Dat is vaak iets van vroeger.

Nee, dan de criminelen. Die hebben het in de gevangenis een stuk beter. Ze hebben het recht om elke dag een uur te luchten, het recht op recreatie en sport. Kleding en schoenen? Helemaal gratis. Cellen staan er blauw van de rook want in de cel mag je wel roken. Er zijn meer bewakers per gevangene dan verplegers voor bejaarden.

Het PVV-voorstel is glashelder. Ouderen moeten het veel beter hebben dan gevangenen. En nu is het andersom. Dat moet anders, en ik zou graag zien dat de minister-president daar antwoord op geeft. Geef onze ouderen in het verpleeghuis meer rechten dan gevangenen en pak die schurken in de gevangenis hun luxe af. Geen spelcomputers, geen TV’s meer, geen halal-voedsel en veel minder sport en recreatie. Laat ze voelen dat ze straf hebben. En leg onze ouderen in de watten. Geef ze minstens net zoveel verzorgers als er bewakers in de gevangenis zijn. Geef onze ouderen het recht om elke dag te douchen, dat ze elke dag een uur naar buiten mogen, dat ze mogen roken op hun eigen kamer. Voorzitter, het lijkt me niet te veel gevraagd dat de mensen die nog tulpenbollen hebben gegeten in de hongerwinter, die hebben gewerkt aan de wederopbouw van Nederland – dat die mensen het veel beter krijgen als inbrekers, moordenaars en verkrachters.

Vanwege dit soort wantoestanden beklimt de PVV graag de barricaden. Het kabinet wordt af en toe ook hels, maar dan om andere redenen. De minister van Binnenlandse Zaken riep vlak voor de zomer op tot een heuse opstand. Een opstand van wie? Nou een opstand door de elite! Heeft een Nederlandse minister wel eens ooit iets zo bizars gezegd? Mevrouw Ter Horst leek zich de Che Guevara van het Binnenhof te wanen. Bovenmodalen aller landen, verenigt U! Gij hebt niets te verliezen dan uw bijbanen.

Voorzitter ik rond af. Nederland zou er zonder dit kabinet zoveel beter kunnen uitzien. Rijker. Veiliger. Socialer. En vooral: Nederlandser. De elite droomt haar zoete roze dromen, maar het volk is niet gek. De mensen die al decennialang belazerd worden, pikken het niet langer. Verandering hangt in de lucht. Hoop gloort aan de horizon. Je proeft het overal. Er is geen houden meer aan. Iedereen ziet het. Behalve de mensen in dat autootje, in het holst van de nacht, ergens midden in het bos. Vastgelopen in het mulle zand. De accu is leeg. Het is aardedonker en doodsstil. Een hondje plast tegen een voorwiel. Van der Laan eet zijn laatste broodje halal-vlees. Het kan niet veel langer meer duren. De wilde dieren ruiken hun angstzweet al. Niemand die iets durft te zeggen. Wouter verbergt zijn angstige blik achter zijn gedeclareerde RayBan-zonnebril.

Ze zijn allemaal de weg kwijt. Niemand die nog iets om ze geeft. De stilte wordt alleen doorbroken door het TomTommetje dat tegen dit kabinet zegt: ‘eindpunt bereikt’.


Het is tijd voor verkiezingen!

woensdag 9 september 2009

Stop het islamo-kolonialisme!

Kolonisatie.jpg

Hoe noemen we mensen die naar een ander land trekken en - hoewel ze er een minderheid vormen - zich in het gastland niet wensen te conformeren aan algemeen aanvaarde gewoonten, gebruiken, regels en wetten?

Hoe noemen we mensen die niets geven maar alleen wensen te krijgen van de gastvrije samenleving die hen opvangt, die hen een inkomen en een dak boven het hoofd geeft en medische zorgen en economische kansen voorziet?

Hoe noemen we mensen die vinden dat ze per se hun eigen cultuur boven die van het gastland moeten plaatsen, het ook vertikken de taal van het gastland te leren, terwijl nochtans evident is dat ze zo veel kansen missen op sociaal en economisch vlak?

Hoe noemen we mensen die in toenemende mate een voorkeursbehandeling wensen en tot vervelens toe tolerantie en respect eisen vanwege de gastmaatschappij zonder daar iets tegenover te stellen?

Noemen we ze migranten? Asielzoekers?

Neen. We noemen ze "islamo-kolonisten".

Ongenode inwijkelingen die het islamitisch geloof aanhangen en de laatste jaren in grote getalen migreren naar de moderne wereldlanden, met als opdracht de gastlanden stapje voor stapje te koloniseren en aan de islam te onderwerpen.

Ja, de kern van het probleem is de islam. Die expansionistische, onverdraagzame pseudo-religie die geen andere culturen, filosofieën en godsdiensten naast zich duldt. Reden waarom sinds de komst van de islam de samenlevingsproblemen overhand toenemen. Het gaat overal van kwaad naar erger.

Vraag die zich stelt: waarom doet de politiek hier niets aan? Waarom wordt die islamo-kolonisatie niet gestopt en teruggeschroefd? Wij weten toch dat het van kwaad naar erger gaat naarmate de islam toeneemt in onze contreien? Er zijn in dit land al enclaves waar de politie zich amper durft te vertonen.

Zoals we dat de dag van vandaag zien met betrekking tot het hoofddoeken-debat, blinken "de politiekers" uit in laffe afwezigheid, met uitzondering van Bart De Wever, die het debat niet uit de weg gaat. De overheden draaien rond de hete brei heen. De kern van het probleem, zijnde de islam, wordt niet aangekaart, want politiek niet rendabel.

De hoofddoekjes die nu in het geding zijn, lijken een onbelangrijk attribuut dat geen discussie of debat waard is, en vele notabelen neigen ertoe te stellen dat hoofddoekjes gewoon moeten kunnen. Feministen, groenen, linksen, links-liberalen, progressieven, niemand begrijpt de heisa en opteert voor toegevingen aan de islam.

Maar wat men uit het oog verliest is dat die hoofddoekjes feitelijk de neus van de kameel zijn, een Arabisch gezegde indachtig. Eens de neus van de kameel in de tent, volgt ook de rest van de kameel. Die kameel zijnde de politieke doctrine die, als religie verpakt, zichzelf desnoods met het zwaard zal verspreiden over de hele wereld en die onderweg altijd en overal tot samenlevingsproblemen leidt. Het begint doorgaans met dat onschuldige hoofddoekje. Waarom denkt u anders dat die hoofddoekjes absoluut werden verboden in Turkije?

Wij beleven momenteel het begin van "urban warfare" in het Brusselse. Begin september, na de rellen van de afgelopen weken, tellen we drie schietincidenten in twee nachten. En jongeren die de politie een kalasjnikov ontfutselen, de vondst van een riotgun, revolver en een dozijn molotov-cocktails. 'Ernstige feiten', geeft Guy Schmitt van de politiezonde Brussel-Zuid toe, 'maar ik denk niet dat dit iets met de voorbije rellen (lees allochtone jongeren) te maken heeft'.

Wat deze brave man kennelijk ontgaat is dat het islamisme en het banditisme mekaar steevast vinden in wijken die verworden tot islamitische enclaves. Ze geven mekaar dekking: de islamieten beschermen de boeven, bieden hen mogelijkheden om onder te duiken. Getuige het feit dat telkens een crimineel in de boeien wordt geslagen, er meteen opstootjes ontstaan met "allochtone jongeren". De criminelen anderzijds dragen genoeg beschermingsgeld af aan de islamisten die ermee hun da'wa financieren, en op termijn hun jihad.

Hoe lang gaat de overheid deze islamo-kolonisatie nog laten doorgaan? Gaan wij de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen verkwanselen aan een wrede, achterlijke cultuur als de islam? Moeten er eerst drama's gebeuren voor het daagt in het oosten?

vrijdag 4 september 2009

Op weg naar een burgeroorlog...

BurkaBitch.jpg

De anti-terrorisme-coördinator van de Europese Unie, de Belg Gilles de Kerckhove, geeft in een nieuw rapport aan dat het moslimterrorisme een heel ernstige dreiging is en blijft in Europa.

Dankzij de in overdrive werkende inlichtingendiensten, die verscheidene aanslagen konden verijdelen of in de kiem smoren, zijn er sinds Londen 2005 geen aanslagen meer gebeurd. Maar het zou een vergissing zijn te denken dat de dreiging voorbij is.

In hetzelfde rapport staat dat Europa een nieuwe instroom aan vluchtelingen vanuit Jemen mag verwachten, waaronder een hoog percentage geradicaliseerde islamieten met nauwe banden met het zwaar banditisme. Ook het feit dat veel westerse islamieten naar Pakistan trekken baart hem zorgen, want het is intussen geweten dat "onze" Turken en Marokkanen zich bij de jihadi's voegen die het westen de oorlog hebben verklaard.

Terzelfder tijd nodigt onze overheid grote groepen Palestijnen en Irakezen uit om zich in ons land te komen vestigen (De Morgen, 010909). Vanuit het besef dat deze bevolkingsgroepen momenteel enorme samenlevingsproblemen veroorzaken in de Scandinavische landen, is deze beslissing van onze regering absoluut onbegrijpelijk. Indien het nog over christelijke arabieren zou gaan, die momenteel worden vervolgd in genoemde landen, zouden we nog begrip kunnen opbrengen, maar om christenen bekommert zich kennelijk geen hond.

Onze regeringen zouden nochtans beter moeten weten. De schepenen van onderwijs in de grote Vlaamse steden stellen dat ze met de huidige aanpak van de inburgering achter de feiten blijven aanhollen. De Gentse onderwijsschepen (SP.A): "We leven allemaal wel vreedzaam naast mekaar, maar echte integratie is er niet".

De taalachterstand groeit zienderogen in Turkse of Marokkaanse gezinnen, die momenteel voor de helft van de geboortes in Vlaanderen tekenen. Jawel, de helft! Eén van de partners komt meestal uit het land van herkomst (import-partners) zodat de kinderen worden opgevoed in een vreemde taal en er van integratie geen sprake is.

Maar, is integratie wel een zorg voor die islamieten? Het antwoord is ondubbelzinnig neen. De islamieten in het Westen zijn er heilig van overtuigd dat ze het Westen binnenkort zullen domineren. Niet zozeer met een gewapende jihad dan wel middels een sperma-jihad. Veelwijverij, overdadig veel kinderen op de wereld droppen, nieuwe bruiden laten overkomen als verse kinderfabriekjes, autochtone meiden verkrachten of verleiden en onder dwang tot de islam bekeren, het is een gekend verhaal dat tegelijk verontwaardiging, woede en droefenis oproept, maar niet publiekelijk mag worden verteld want politiek niet correct.

In Nederland is Mohamed de meest populaire jongensnaam. In Vlaanderen is dat binnenkort ook een feit.

Intussen worden de islamieten steeds mondiger, arroganter en dreigender met de dag. Schrijft ene Rachid Rachiddi in een reactie op een hooddoekjes-artikel in De Standaard: '... het wordt tijd dat moslimleiders rechtstaan. De moslimvrouw heeft het recht een hoofddoek op te zetten, de moslimman heeft het recht om een baard te laten groeien... Hetgeen ik aan bepaalde Vlamingen wil zeggen is dat de islam aan het stijgen is en dat dit niemand kan tegenhouden'.

Niet mis te verstane woorden. Deze Rachid schrijft wat de doorsnee-islamiet gelooft. Dat de islam op weg is het Westen te onderwerpen. Dat ze steeds arroganter en dreigender kunnen worden naarmate hun aantallen toenemen. Dat ze zich spoedig helemaal niets meer zullen laten welgevallen als het indruist tegen hun geloof. Getuige de huidige boycot van het Antwerps Atheneum door een 130-tal moslima's.

Het recht van de vrouw om een hoofddoek te dragen op vrijwillige basis? Pure misleiding en islamistische machinatie. Het is geweten dat in Antwerpen islamisten de leerlingen thuis opbellen en hen intimideren tot aan de schoolpoort toe. Van vrijwilligheid of eigen keuze is helemaal geen sprake.

Senator Christine Defraigne (MR) en Dirk Claes (CD&V-senator) hebben intussen een wetsvoorstel klaar om de boerka op het nationale grondgebied te verbieden. Allemaal pure symptomen-behandeling. Waar de politie mee wordt (over)belast ten koste van ernstig werk, en die bij het gerecht nul komma nul prioriteit zal krijgen. Dode letter dus.

Neenee, échte oplossingen voor de groeiende islamisering (lees radicalisering) liggen in Europa. Op het hoogste echelon moeten we een concensus vinden voor een complete migratie-stop uit islamitische landen. Hier moet een gezamenlijke politiek vorm en inhoud krijgen om de islam in Europa progressief terug te dringen naar waar ze thuishoort: in de privésfeer.

Maar Europa luistert niet, integendeel: de Europese Raad vindt dat de unie bovenop de huidige instroom ook de opvang moet organiseren van een miljoen Somalische vluchtelingen die verspreid leven in kampen in Ethiopië. Het gezond verstand zou pleiten voor een terugkeer naar eigen haard, desnoods manu militari, de internationele gemeenschap versus de jihadi's van Somalia. Maar neen, die gevluchte zwarte moslims horen allemaal naar Europa te komen. Zodat ook hier kan ontstaan wat er zich in de Somalische gemeenschappen in de VS manifesteeert, met name een nooit geziene radicalisering.

Het Westen is het pad ingeslagen dat onvermijdelijk leidt naar gewapende "enclave-conflicten". En van daaruit naar moderne kruistochten tegen mohamedaanse veroveringsdrang, met om te beginnen hardcore hooligans in een hoofdrol. De groen-linkse en links-liberale elites hebben ons op het pad naar "bloed en brand" gezet. Naarmate de islamitische agitatie zal toenemen, zal ook de blanke weerstand verharden en intensifiëren. Laat straks niemand zeggen "wir haben es nicht gewusst"...

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...