donderdag 22 januari 2009

Wilders vervolgd?? Rechters knettergek!!!

Wilders_nose.jpg

Het nieuws alszou Geert Wilders toch worden vervolgd voor anti-islamitische standpunten, lokt nu ook in groeiende mate internationale kritiek uit.

Zelfs de gezaghebbende Amerikaanse zakenkrant Wall Street Journal mengt zich in het debat en uit zware kritiek in een opiniestuk. "Er zijn uiteraard beperkingen aan de vrijheid van meningsuiting. Zo is het oproepen tot geweld niet aanvaardbaar", schrijft de krant. "Maar ook wie het niet eens is met Geert Wilders moet vaststellen dat hij die lijn niet overschreden heeft."

"Als vrijheid van meningsuiting belangrijk is, dan is het net om het recht op controversiële meningen te vrijwaren. Conventionele meningen hebben geen bescherming nodig."

"De beslissing van het Nederlandse gerecht om Wilders nu toch te vervolgen, is een grote overwinning voor islamistische regimes die hun censuur overal waar moslims wonen, willen opleggen", klinkt het terecht in de Wall Street Journal. "Succesvolle integratie van moslims in het Westen vraagt net dat moslims zich aanpassen aan de westerse normen en niet omgekeerd."

Deze zoveelste zet van de appeasers van het islamisme zal geen succes kennen. Hogere rechters zullen elk vonnis van tafel vegen, daar twijfelen we geen seconde aan. 

Bovendien kan dit proces, als het er al komt, een boemerangeffect krijgen: de Nederlanders hebben met het rookverbod in drankgelegenheden al rebellerend laten zien dat de regeltjesschijterij in Nederland hen de strot uitkomt. Voor Wilders zijn populariteit als politicus betekent een islamproces enkele honderdduizenden extra stemmen bij de volgende verkiezingen.

Hier de originele versie van genoemd opiniestuk:

The latest twist in the clash between Western values and the Muslim world took place yesterday in the Netherlands, where a court ordered the prosecution of lawmaker and provocateur Geert Wilders for inciting violence. The Dutch MP and leader of the Freedom Party, which opposes Muslim immigration into Holland, will stand trial soon for his harsh criticism of Islam.

Mr. Wilders made world news last year with the short film "Fitna." In the 15-minute video, he juxtaposes Koranic verses calling for jihad with clips of Islamic hate preachers and terror attacks. He has compared the Koran to Hitler's "Mein Kampf" and urged Muslims to tear out "hate-filled" verses from their scripture. This is a frontal assault on Islam -- but, as Mr. Wilders points out, he's targeting the religion, not its followers. "Fitna," in fact, sparked a refreshing debate between moderate Muslims and non-Muslims in the Netherlands, and beyond.

There are of course limits to free speech, such as calls for violence. But one doesn't need to agree with Mr. Wilders to acknowledge that he hasn't crossed that line. Some Muslims say they are outraged by his statements. But if freedom of speech means anything, it means the freedom of controversial speech. Consensus views need no protection.

This is exactly what Dutch prosecutors said in June when they rejected the complaints against Mr. Wilders. "That comments are hurtful and offensive for a large number of Muslims does not mean that they are punishable," the prosecutors said in a statement. "Freedom of expression fulfills an essential role in public debate in a democratic society. That means that offensive comments can be made in a political debate."

The court yesterday overruled this decision, arguing that the lawmaker should be prosecuted for "inciting hatred and discrimination" and also "for insulting Muslim worshippers because of comparisons between Islam and Nazism." This is no small victory for Islamic regimes seeking to export their censorship laws to wherever Muslims reside. But the successful integration of Muslims in Europe will require that immigrants adapt to Western norms, not vice versa. Limiting the Dutch debate of Islam to standards acceptable in, say, Saudi Arabia, will only shore up support for Mr. Wilders's argument that Muslim immigration is eroding traditional Dutch liberties.



maandag 19 januari 2009

Heeft Allah de Pest aan Jihadis?

Muzzies.jpg
Wij vernemen dat een "pest-epidemie" dood en verderf zaait in trainingskampen van Al-Qaida en gelieerde groeperingen.

Naar verluidt zouden minstens veertig moslimextremisten zijn omgekomen aan de gevolgen van de pest in een trainingskamp in Algerije. Het nieuws kwam aan het licht nadat veiligheidsagenten een lijk vonden langs de weg.

Het slachtoffer was lid van Aqlim, een vertakking van Al-Qaida in Noord-Afrika. Aqlim is de grootste en machtigste al-Qaida-groepering buiten het Midden-Oosten. Aqlim geeft trainingen aan aspirant-terroristen.

Aqlim was verantwoordelijk voor de aanslag op de VN-kantoren in Algiers in 2007, waarbij 41 doden vielen. Aanslagen in Algerije kostten in 2008 aan 70 mensen het leven. In juli stelde Droudkal nog dat zijn groepering "voortdurend contact" had met andere "broeders" van Al-Qaida

De kopstukken van Al-Qaida vrezen nu dat de ziekte, die ook 'de zwarte dood' wordt genoemd en tijdens de Middeleeuwen over heel Europa miljoenen slachtoffers maakte, zich al heeft verspreid naar andere terreurcellen, of zelfs naar de taliban in Afghanistan en Pakistan.

Waarom zijn de VS niet zelf op "dit recept" gekomen? Dit is zonder meer een ideaal wapen in de oorlog tegen het terrorisme. De meeste groeperingen hebben immers niet de medische uitrusting om ernstige ziektes te bestrijden. Bovendien is medicatie "haram" in de ogen van deze fanaten, stel u voor.

De builenpest waarvan sprake wordt onder andere verspreid door de beten van rattenvlooien. Symptomen zijn zwellingen in de lies, de hals en oksels. De infectie kan een week in het lichaam zitten zonder zichtbaar te worden, maar in die tijd is ze wel hoogst besmettelijk.

De epidemie zou begonnen zijn in de grotten, waar Aqlimleden zich schuilhouden, in de provincie Tizi Ouzou, zo'n 150 kilometer te oosten van de hoofdstad Algiers. De bende, die onder leiding staat van de gezochte terreurbaas Abdelmalek Droudkal, is inmiddels op de vlucht geslagen naar de provincies Bejaia en Jijel. Kwestie van de ziekte even door te geven aan zijn spitsbroeders?

Heeft allah plots de pest aan zijn hakbars? Het ziet er naar uit...

donderdag 15 januari 2009

Een bende Beesten, genaamd Hamas

Hamas.jpg
Zit u momenteel met de zakdoek in aanslag naar die niet aflatende stroom bloedige beelden uit de Gaza-oorlog te kijken? Vraagt u zich daarbij af of de Israëli's misschien toch niet wat teveel bruut geweld gebruiken om Hamas kreupel te slaan?

Vooraleer u hier affirmatief op antwoordt, zou ik u willen verzoeken naar volgend kort videoclipje te kijken ( Hamas shoots Fatah, their Pali brothers... ).

Nadat u het heeft gezien, zal u er ongetwijfeld mee instemmen dat de Israëli's bommen noch granaten mogen sparen om deze "beesten" naar de eeuwige jachtvelden te blazen.

Dat deze bloeddorstige barbaren zich tussen vrouwen en kinderen verschuilen en er niet voor terugdeizen hen met eigen granaten op te blazen omwille van propaganda-doeleinden, heeft voor gevolg dat er inderdaad teveel burgerslachtoffers vallen, maar die zijn allemaal op het konto te schrijven van Hamas, wat de linkse pers met BBC World op kop hierover ook moge berichten.

woensdag 14 januari 2009

Erdogan geeft hate speech in België...

Erdogan.jpg

De Turkse premier Recep Tayyip Erdogan bezoekt aanstaande zondag de Limburgse provinciehoofdstad Hasselt en zal er in de Hasseltse Ethiashallen een toespraak houden.

Volgens de Turkse verenigingen in Limburg (waaronder nota bene de aan terreur te linken organisaties Milli Görüs en "Grijze Wolven") zal de komst van Erdogan zowat 15.000 bezoekers lokken, vanzelfsprekend Turken die hun loyauteit ten overstaan van het Turkse Vaderland hoog in het vaandel zullen voeren met rode vlaggen en schotelvodden.

Erdogan is zondag eerst te gast in Brussel in het kader van onderhandelingen over de toenadering van Turkije tot de Europese Unie. Daarna zal hij in Hasselt naar verluidt zijn kiezers komen bedanken voor zijn verkiezingsoverwinning en hen tevens wijzen op "hun verantwoordelijkheid als ambassadeurs buiten Turkije".

U kan dit zo interpreteren: Erdogan zal zijn landgenoten in België oproepen vooral NIET te assimileren in de Belgische gemeenschap, hier een parallelle maatschapij te vormen en loyaal te blijven aan Turkije en vooral de islam, alsook klaar te staan voor een nieuw kalifaat in wording, dat volgens hem niet meer tegen te houden is als Turkije binnenkort ook effectief lid wordt van de Europese Unie.

Zijn wij in het Westen echt zo naïef? Blijkbaar wel.

Naar verluidt zullen de lokale politie van Hasselt en de staatsveiligheid de komst van Erdogan naar Hasselt en het verloop van de bijeenkomst op de voet volgen. Wij hopen dat ze Turks verstaan, tussen de regels kunnen lezen om überhaupt te begrijpen waar het in deze over gaat, maar we rekenen er niet op.

Intussen neemt de Turkse arrogantie hand over hand toe: nadat Erdogan vorig jaar het Westen schoffeerde tijdens een zelfde soort speech in Duitsland, heeft deze duivel in schaapskleren nu de euvele moed het nog eens te komen overdoen in België.

Voor wie aan een en ander mocht twijfelen, verwijs ik graag naar volgend recent artikel: Islamists Approach Europe - Turkey's Islamist Danger, by Bassam Tibi.


vrijdag 2 januari 2009

Gaza: NO political solution...

Israel.jpg

Vandaag daalt "de ijzeren vuist" voor de zevende dag neer op de Gaza-strip.

Doorgaan Israel, doorgaan... Blijf Hamas viseren, bombarderen, evaporeren, fileren, vierendelen, elimineren. 

Want tegenover die ijzeren vuist staat er GEEN politieke oplossing voor het Palestijns conflict, in tegenstelling tot wat de Linkse Kerk wereldwijd beweert, in tegenstelling tot wat de apologisten en appeasers van het islamisme ook mogen voorop stellen.

Om de eenvoudige reden dat dit conflict NIET over territorium gaat, maar over redeloze jodenhaat. Judenhass die de islam werd ingebakken door de zelfverklaarde profeet Mohamed. De koran en hadiths getrouw, is het voor moslims sindsdien ABSOLUUT ONVERDRAAGLIJK dat er een Joodse staat zou bestaan in "the heartland of islam" (Dar Ul-Islam).

Bekijk bovenstaand kaartje en merk op dat Israël een onooglijk stipje vormt in een immens vijandelijk gebied dat zich - as we speak - blijft uitbreiden als een kanker. Aan territorium hebben de moslims, zoals u kan vaststellen, geen gebrek.

Zelfs al zou Israël vandaag alle zogenaamde "occupied territories" compleet overlaten aan de Arabieren en tegemoet komen aan ALLE eisen die zij vandaag stellen, zelfs dàn nog zouden de Arabieren genoeg redenen verzinnen om de strijd verder te zetten.

Tot de laatste Jood is verdwenen uit het Midden-Oosten. Want dàt is het uiteindelijke doel. Niet alleen van Hamas, maar ook het doel van Fatah (Abu Abbas) en alle andere islamitische organisaties uit de regio. Hamas wil dat doel zo snel mogelijk bereiken, de andere organisaties willen er rustig de tijd voor nemen. Maar de uitkomst is dezelfde.

Is deze aanval op "Hamastan" (Gaza) dan een oplossing? Ja, de minst slechte.

Israël weet dat het Hamas niet kan uitroeien, want een "mentale stoornis" kan je niet uitroeien, een besmettelijke ziekte krijg je nooit compleet onder controle. Maar je kan Hamas wel kreupel slaan, haar macht fors inperken, zodat er jaren zullen verstrijken vooraleer ze als organisatie sterk genoeg staat om Israël opnieuw het leven zuur te maken.

Met deze raid op de Gaza-strip zullen ook alle andere partijen (Hezbollah, Iran, Syrië...) zich nu realiseren dat Israel bijlange niet van plan is met zich te laten sollen...

Waarom Israel niet gewoon opgeven, het land gewoon overlaten aan "de Orks" (islamisten)?

Omdat Israel het front vormt van de grote oorlog tussen de Westerse beschaving en middeleeuwse barbarij (Mohamedanisme) uit het Midden-Oosten. Als Israël ooit mocht vallen, krijgt de "global jihad" zoveel "boost", dat wij in het Westen voor onze toekomst moeten vrezen. Dat kunnen wij ons nageslacht niet aandoen.

Israël, wij wensen Tsahal (het leger), de Joodse leiders en het volk een onvermurwbare kracht toe om Hamas binnen de weken die komen compleet de kop in te drukken. Sjalom!


Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...