vrijdag 26 december 2008

Islam, o gore barbarij!

Mumbai_massacre.jpg

De politiek correcte media hebben zich de afgelopen weken in de vreemdste bochten gewrongen om de gepleegde feiten maar niet te moeten weergeven zoals ze zich in werkelijkheid hebben voorgedaan tijdens het recente Mumbai-massacre.

Bezorgd als de westerse media immers zijn om maar niet te moeten omschrijven wat de gewone man in de straat al langer weet, namelijk dat deze zoveelste massamoord werd gepleegd in naam van allah en namens de islamitische ummah, door moslims die - getrouw aan de oproep in de koran - kozen voor de jihad met het zwaard (Koran, Sura 9:29).

Deze satanische slachtpartij werd nergens maar ook nergens in de islamitische wereld afgekeurd. Het zegt veel, zo niet alles, over de islam en zijn slaafse volgelingen. De wereld afbranden als er een flutcartoon verschijnt in een Deens dagblad, maar muisstil zitten als er weer eens een massamoord wordt gepleegd in hun naam.

Intussen vernemen we via de "anti-politiek correcte blogs" dat de graad van barbarij tijdens de moordpartijen in Mumbai het voorstellingsvermogen ver te boven gaat.

Zoals u zich misschien herinnert waren de moordende moslims meteen na aankomst in Mumbai naar het Joods Centrum (The Nariman House) getrokken, waar ze Rabbi Holzberg en echtgenote Rivka hebben gedood. Blijkt nu dat beiden eerst een verschrikkelijke tortuur hebben ondergaan waarbij ook hun geslachtsorganen werden gemutileerd (zie foto). Ter kennisgeving, mevrouw Holzberg was zwanger toen ze werd afgeslacht.

O islam, gore barbarij!


5 opmerkingen:

  1. Dat die jihadis er brutaal tegenaan gaan wist ik wel, maar dat ze zo bloeddorstig te werk gaan is echt over de rooie. Ik hoop dat India reageert zoals de Israelis dat doen in Gaza: zonder pardon en met een ijzeren vuist.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Hans,

    Fijn dat je onze blog op de voet blijft volgen. Hoe meer mensen zich voor deze topic interesseren en inzetten, hoe meer kans we hebben een verschil te maken.

    Maar, hoeft het gezegd, we zijn nog met te weinig. De modale Westerling kijkt liever de andere kant op, heeft kennelijk al genoeg ellende aan zijn kop.

    Wat de foto betreft, die is gemaakt door het forensisch team en nadien - uit respect voor de familie van rabbi Holzberg - deels onduidelijk gemaakt. Begrijpelijk.

    Ook beste wensen voor jou!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geachte Kafir
    In uw laatste nieuwsbrief schrijft u over Koran 9.5, naar mijn mening een verkeerde tekst. Ik bezit een Koran( Vertaald door Prof.Dr. J.H.Kramer en J.G.Jansen) en vind op Koran 9.5 de volgende inhoud.

    Koran. 9.5: Doch wanneer de gewijde maanden zijn verstreken doodt dan de genotgevers waar gij hen aantreft en grijpt hen en belemmert hen en bezet elke uitkijkpost tegen hen. Doch indien zij zich berouwvol bekeren en de salât verrichten en de zakât opbrengen laat hen dan vrij huns weegs gaan. God is vergevend en barmhartig.
     
    Dit is niet bedoeld als een aanval op u maar een steun om u te behoeden voor een aangifte van een of andere idioot, vanwege het verkeerd weergeven van de Koran.
    Dat desondanks de verschrikking van Bombay( ik ben en blijf ouderwets) het vermelden waard is moge duidelijk zijn. Ook de rede van de president van Iran ( door de Duitse blad Bild de gek van Teheran genoemd) is in Nederland nauwelijks in het nieuws gebracht.

    Groet,

    http://geweta.com
    http://geweta.web-log.nl
    http://www.xs4all.nl/~geweta
    Wie vecht kan verliezen.
    Wie niet vecht heeft al verloren.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Beste "Geweta",

    U heeft gelijk, hoewel 9:5 één der meest geciteerde verzen is om de onverdraagzaamheid van moslims te onderstrepen, is vers 9:29 hier beter op zijn plaats:

    9:29, Fight those who believe not in Allah nor the Last Day, nor hold that forbidden which hath been forbidden by Allah and His Messenger, nor acknowledge the religion of Truth, (even if they are) of the People of the Book, until they pay the Jizya with willing submission, and feel themselves subdued.

    Mijn koran is gesteld in het Engels, want de Nederlandstalige versie van Kramer heeft een hoog dhimmitude-gehalte en verbloemt de zaken nogal.

    De tekst die echter het best aansluit op het Mumbai-massacre is de veel geprezen uitspraak van de zelfverklaarde profeet Mohamed: «I have been made victorious with terror» (Bukhari (Vol. 4, Book 52, Number 220). Sahih Bukhari is een der hadith-collecties, voor moslims weliswaar de meest betrouwbare getuigenis over de uitspraken van de profeet.

    Hier nog enkele verzen die de barbarij van de islam in zijn totaliteit onderstrepen:

    Allah wants Muslims to kill the infidels (unbelievers) wherever they are found and that peace will come only to those who submit to him (Koran 8:17, 48:29, and 65). The Koran also has Allah saying that unbelievers should be killed (Koran 2:191, 3:141, 4:104, 4:89, 8:12-16, 9:5, 9:73-74, 9:123, 25:52…), that Muslim apostates should be killed or chastised (Koran 2:39, 2:85, 3:85, 3:106, 4:89, 16:106, and 47:25-28), that the heads and fingers of unbelievers should be cut off (Koran 5:33, 8:12, and 47:4), and that Muslims should fight and humiliate Jews and Christians (Koran 5:18 and 9:29).

    Aan barbarij geen tekort bij deze "religion of peace".

    Wees gegroet en blijf strijden!!!

    Kafir Harby

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk, die aanval op Gaza. Dan is Mumbai bij dezer rechtgezet. Wat een en ander met mekaar te maken heeft, zegt u? Wij zijn in oorlog met de islam, remember? The frontline is global, remember.

    BeantwoordenVerwijderen

Of, als u het liever persoonlijk houdt, stuur een mailtje naar kafirharby(at)gmail.com

Double Standards

Double Standards

Waiting for the Sequel...